17
  • Mihail
    Én északon azt látom az olaszokon h nem görcsölnek annyit mint a németek vagy az osztrákok vagy mint mi. Szóval lazásak és nem paráznak :D
  • Mipi
    Nem véletlenül van sok pénzük!
  • Béla bácsi
    Ők is bennevannak a business-ben, nyilván onnan.
  • HUmanEmber41st
    Honnét tudják EZEK , hogy pontosan 11 millió másolt CD-t adtak el ???
  • onimusha
    egyébként ez a másolt ruha érdekes téma, most megy a mozikban a The corporation elég érdekes film a mulitkról, igaz, hogy van különbség minőségben a kínai és Nike trikó között, de árban, nike trikókat kb. 60-70huf árból varják meg az óránként pár centért dolgozó az úgynevezett 3.ik világban nyomorgó "multis rabszolgák" , nemtom ez azért elgondolkozatat, klónozott Boss rucikat én is vennék :)
  • látogató
    Bake! Ezt nem gondoltam volna! Mindig azt hittem, hogy keletebbről jönnek a hamis cuccok, erre tessék. Még a végén verenyképes lesz az EU a Kinaiakkal.
  • myke
    klónozott étel?
  • Koppernikusz
    a hamisításra készült üzemekben is guyan úgy dolgoznak, csak a bérük után nem kell adózni + tb..
  • Mike
    de nyugodj meg ha gyártósorod van, nem bántanak, mert a politikus haverjaid megvédenek
  • Mike
    a hugo boss érdekel... :)
  • Mike
    "igazgatója szerint emiatt évente munkahelyek ezrei kerülnek veszélybe"

és létesülnek új munkahelyek
    a ruhák tekintwetében nem tudom mit sirnak, kit érdekel, hogy Kinában hány munkahely szűnik meg
    a klón cuccokat is ott gyártják
    ha meg Olaszo-ban inkább örülnének hogy az olaszoknak is jut munka
    és látom ott is olcsó a börtön, mindenféle pitiáner emberkéket évekre leültetni, a Cosa Nostra meg csinál amit akar. ja hát igen, a másolt CD-t birtokló nem lő vissza, nem ül a parlamentben, nincsenek politikus haverjai
  • tomo
    azert a fileletoltoltogetoket ne keverjak mar megint ossze a nagyuzemi cd/dvd hamisitokkal, akik uzemekben nyomjak/gyartjak a lemezeket.

az elobbi banda artalmatlan, az utobbi a maffia.

undorito ez a cikk is.
  • Anubys
    Letöltenek? Főbelőni őket!!!

Amúgy sosem értem, hogy miért keverik, hozzák össze egyesek a letöltést és a hamisítást. Ha én letöltöm az új Csumpi Lumpi CD-t, attól még nem jelenik meg egy raklap hamisított belőle a kínai piacon.
  • vincuska
    sokszor nincs az adidos es az adidas kozott sem.
    mert egy helyen gyartanak le mindent, a ceg a legyartott 12000-bol 1000-er rendel meg, azok kapnak adidas logot ... a tobbire meg... mast.

Lehet romaniaban szerezni fazonra igazitott hugo boss oltonyt, par ezer forintert... de abban meg a cimke is benne van :-)

ja, es az a kifejezes, hogy klonozott. nem jo kifejezes :-)

• raingun
    Ha másolt cuccot vásárol, akkor is munkahelyeket teremt, csak nem legálisat :-)
  • Aspirin
    Hogy a másolt DVD/CD és az eredeti közt nincs minőségbeli különbsség, azt elhiszem, de hogy az Adidos és az Adidas közt sem? Az is lehet, hogy a hamisított Uncle Ben's rizsája nem 3napos zokni szagú mint az eredeti...
  • Kutuvoz
    még mindig jobb nekik, hogy a saját hamisítványaikat vásárolják, mint pl. nekünk akik a kínait...