17
-
Mihail #17 Én északon azt látom az olaszokon h nem görcsölnek annyit mint a németek vagy az osztrákok vagy mint mi. Szóval lazásak és nem paráznak :D -
Mipi #16 Nem véletlenül van sok pénzük! -
Béla bácsi #15 Ők is bennevannak a business-ben, nyilván onnan. -
HUmanEmber41st #14 Honnét tudják EZEK , hogy pontosan 11 millió másolt CD-t adtak el ??? -
onimusha #13 egyébként ez a másolt ruha érdekes téma, most megy a mozikban a The corporation elég érdekes film a mulitkról, igaz, hogy van különbség minőségben a kínai és Nike trikó között, de árban, nike trikókat kb. 60-70huf árból varják meg az óránként pár centért dolgozó az úgynevezett 3.ik világban nyomorgó "multis rabszolgák" , nemtom ez azért elgondolkozatat, klónozott Boss rucikat én is vennék :) -
látogató #12 Bake! Ezt nem gondoltam volna! Mindig azt hittem, hogy keletebbről jönnek a hamis cuccok, erre tessék. Még a végén verenyképes lesz az EU a Kinaiakkal. -
myke #11 klónozott étel? -
#10 a hamisításra készült üzemekben is guyan úgy dolgoznak, csak a bérük után nem kell adózni + tb.. -
#9 de nyugodj meg ha gyártósorod van, nem bántanak, mert a politikus haverjaid megvédenek -
#8 a hugo boss érdekel... :) -
#7 "igazgatója szerint emiatt évente munkahelyek ezrei kerülnek veszélybe"
és létesülnek új munkahelyek
a ruhák tekintwetében nem tudom mit sirnak, kit érdekel, hogy Kinában hány munkahely szűnik meg
a klón cuccokat is ott gyártják
ha meg Olaszo-ban inkább örülnének hogy az olaszoknak is jut munka
és látom ott is olcsó a börtön, mindenféle pitiáner emberkéket évekre leültetni, a Cosa Nostra meg csinál amit akar. ja hát igen, a másolt CD-t birtokló nem lő vissza, nem ül a parlamentben, nincsenek politikus haverjai -
tomo #6 azert a fileletoltoltogetoket ne keverjak mar megint ossze a nagyuzemi cd/dvd hamisitokkal, akik uzemekben nyomjak/gyartjak a lemezeket.
az elobbi banda artalmatlan, az utobbi a maffia.
undorito ez a cikk is. -
#5 Letöltenek? Főbelőni őket!!!
Amúgy sosem értem, hogy miért keverik, hozzák össze egyesek a letöltést és a hamisítást. Ha én letöltöm az új Csumpi Lumpi CD-t, attól még nem jelenik meg egy raklap hamisított belőle a kínai piacon. -
vincuska #4 sokszor nincs az adidos es az adidas kozott sem.
mert egy helyen gyartanak le mindent, a ceg a legyartott 12000-bol 1000-er rendel meg, azok kapnak adidas logot ... a tobbire meg... mast.
Lehet romaniaban szerezni fazonra igazitott hugo boss oltonyt, par ezer forintert... de abban meg a cimke is benne van :-)
ja, es az a kifejezes, hogy klonozott. nem jo kifejezes :-)
-
raingun #3 Ha másolt cuccot vásárol, akkor is munkahelyeket teremt, csak nem legálisat :-) -
Aspirin #2 Hogy a másolt DVD/CD és az eredeti közt nincs minőségbeli különbsség, azt elhiszem, de hogy az Adidos és az Adidas közt sem? Az is lehet, hogy a hamisított Uncle Ben's rizsája nem 3napos zokni szagú mint az eredeti... -
Kutuvoz #1 még mindig jobb nekik, hogy a saját hamisítványaikat vásárolják, mint pl. nekünk akik a kínait...