GEARS of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
nézd...munkára lehet venni egy agyonintegrált pc-t kb 80-100e ft-ért de ezen nem játszol max kisebb játékokkal...ez jó lenne anyukádnak....
viszont nem fejleszthetõ, ha pedig egy jó gépet veszel(az kb 300e monitorral,sõt több..) akkor az szépen elkez elavulni az idõk folyamán(kb 1év alatt semmit nem ér a mai fejlõdésben),tegyük fel nincs pénzed félévente cserélgetni benne az alkatrészeket akkor 1,5 év múlva van egy rakás ócskavasad amit max a régi gamékra használhatsz mert az újak nem fognak menni rajta a hardverkövetelmények miatt...akkor mit csinálsz veszel egy másikat 300e ft-ért...ennek semmi értelme csak flesleges pénzkidobás (ezzel foglalkoztam 6 évet és néha még ma is rakok össze kérésre gépeket)
játékra egyértelmûen a konzol a megfelelõ megoldás kivéve ha stratégiázol...fps-t már simán lehet játszani konzolon is csak szokni kell az irányítást, de soha nem leszel olyan gyors mint pc-n az egér+bill kombóval....a többi meg szerintem jobb konzolon...

x360 flashelve 100-109eft + jó tv(nekem 63cm-s samsung lcd van(monitor helyett) akkor ez volt 200e most 140e ft!!rákötve pc - dvd lejátszó - xbox - ps2 és még van hely)) Samsung lcd Tv 83 cm 200e ft. ez így kereken 309e ft játék nélkül...

http://pspfilez.extra.hu/

KILLER2
De most akkor miért nem akar apukád 360at venni?

Töltsük le az internetet!

a GoW lett az év legjobb játéka:D(forrás: IGN)

Doom 4
jó jó de az a baj h apa nem érti meg vagy lehet h megérti de mi egy csomó cuccot kedvezményesn vettünk :) (de nem ingyen) és h kivárja az alakalmat és azt mondta h a 311-es komment csak egy ember vélemény és több véleményt akar de ha elég pénzem lenne én megvenném magamnak

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

KILLER2
360at ha 300.000ért veszel, akor aztán mindent megveszel hozzá, amit csak leeht, plusz 10-15 játékot. De mint már néhányan mondtuk is, ha játékra kell, akkor mindenképpen 360, ha meg kell rajta más is, akkor jöhet a PC.

hát akkor sztem rosszaul saccoltátok:D

Doom 4
nem azt az XBOX-ra értettem scak sacoltuk a számokat

KILLER2
Hát 125000 ért nem lesz ám az egy atomgép

Doom 4
hát maga a gép merve lemezzel 125000 + 20000 a bill és egér csatlakoztató csatlakoztató + bill, egér 17000 mert anya dolgozik a gépen + kormány nem tom menyiért és még nem tom

Annyit kell eldönteni mit akarsz csinálni.
Játék,és alap pc dolgok? Akkor vegyél 360-at,egy egyszerübb pc-n meg megy minden ami kell.Letöltés,net,video-zene,lemezirás,stb...
Ha viszont eleve munka vagy ilyen dolgok miatt kell a nagyon durva pc,akkor persze talán felesleges mellé a 360.
(persze akkor még mindig ott van hogy egyre több a konzol exclusive játék,ma például a Dark Sector távozott a pc-s repertoárból,ha jól olvastam...)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Megpróbálom, ha akarod. Amúgy is kíváncsi vagyok, hogy hogyan sikerült 300000re számolni a 360at.

KILLER2
Rendben.

Doom 4
ok de erröl gyõzd meg az apámat

KILLER2
Én sosem szerettem az autós játékokat. PCn szar volt az irányítás. XBOXon egyszer játszottam a MWel és emgszerettem. Autós játékhoz tökéletes a konzolok irányítósa és FPSt is teljesen jól lehet vele kezelni. Nekem 360hoz van 2 joyom , minden gyári tartozék pluszt hûtés és FW mod + 1 eredetio játék és mégvagy 10 másolt. Nem volt több 150.000nél.
PC: PCm 200.000 volt. van hozzá egy LCDm, ami 80.000 volt, egy egerem, mert az eredeti használhatatlan volt 7000. és egy hangfal, ami 20.000. RAM van benne 1 GB, bár lasan ez kevéssé válik, szóval az még plusz 20000 lenne, ha újítom és a videókártyát is hamarosan újítani kéne, ami megincsak 40.000 alatt nem nagyon lenne, de akkor már érdemes SLI-set venni és ahoz kell új alaplap is. Az eredmény, hogy kb 300000 Ft és majdnem olyan erõs mint a 360. Plusz még ugye jöhetne a kormány 10-10 ezer körül meg esetleg headset, szóval nem olcsóbb mint egy konzol. A PC minden szempontból drágább. Egyszer megveszed 200-300 ezerért és még évente rá kell száni legalább 50.000 Ftot, hogy nagyjából naprakész legyen. A 360ra egyszer rászánsz mondjuk 150.000ret meg egy jobb TVt, de az nem feltétlen szükséges és 3-4 évig hozzá sem kell nyúlni, csak játékok kellenek hozzá. Én ezért tértem át játékkal a 360ra, a PC meg maradt PhotoShopra meg egyebekre.

s73
Off:

A 300000 eleve hülyeség, mellesleg egy bikább pc mindenféle tartozékkal is ott van, ráadásul fejlesztgetheted állandóan, míg egy konzol 3-4 évet minimum kiszolgál.
Az meg a saját véleményem, hogy kontrollerrel jobb játszani.

Doom 4
amúgy ne hidjétek azt hogy XBOX ellenes vagyok mert apával filóztunk hogy mit vegyünk

Doom 4
na jó de ha belegondolsz konzolon szerintem FPS-játokok szarok láttam oat hogy lehet bele csatlakoztatni egeret meg bill.-t de amivel csatlakoztatod az is 20000 HUF +még ha veszel egy kormányt PL: a Carbon-hoz nem akarom tovább sorolni hogy még mit írtunk össze apával de több mint 300000 HUF-ra jött ki

Doom 4
nekem is 6600 asom van de már SP:DA nem megy rajta

akkor gyûjtök tovább a boxra:)

Attila8805
Hát ha programozni meg mittomén 3D-s dolgokat szerkezteni nem akarsz csak jáccani akkor szerintem eggyértelmû a dolog hogy XBOX360 POWAAAAAAA.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
Nekem GeForce 6600am van. Nem olyan nagy szám, de minden megy vele jól, játék meg még nincs is olyan, ami megközelíti a 360 szintjét. Esetleg a Carbon, de hát az nem a legszebb játék.

Doom 4
de ha GTX re nincs pénzed akko GTS <#gun><#violent><#integet2><#buck>

Doom 4
áj !! már a VGA-val bukta az ügy min egy oan ASUS EN7950GT kell hogy normálisan menjenek a game-k amúgy meg lehet h nem XBOX 360-as de ahoz közelit simán tud a a GEFORCE 8800 GTX

de majd új processzort szeretnék venni:)

2 ghz-s

KILLER2
Processzor milyen?

hát akkor: 1 giga ram,6600GT,egy kicsivel jobb alaplap mint nekem,meg egy ugyanolyan processzor,meg a ház. kb ennyi:)

Hát az attól függ mit tartalmaz az a pc.
Meg hogy mit akarsz csinálni.Mert pc-n egy ideig még nem fogsz 360 szintûjátékokal játszani.Fõleg nem 360 minõségben.

na most nehéz kérdés elõtt állok: vagy megveszem a bátyámtóól kedvezményes áron a pécéjét,30000-ért,vagy veszek gyûjtöm tovább a pénzem. sztetek melyiket válasszam?

Doom 4
kemény de apa azt mondta hogy inkább meg várjuk a jövõ évet és fejlesztjük a PC-t de remélem akkor lesz valaki ott is neten

Ami ezen a videón látszik.

A kis kõkocka mellé lebujva el lehet érni hogy nem talál el,a repkedõ madarak pedig (és ez érthetetlen) szintén nem bántanak.Igazából el se küldi õket,de a nyil-al le lehet robbantani róla,aztán akkor lõni shotgun-n vagy fûrészes gépfegyverrel.

Attila8805
ÉS mik voltak azok az érdekességek.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
hát nem vagy semmi! Nekem még a hardcore is nehezen megy.

Az,de meglett.
A 3. megnézett videon látott érdekesség kihasználásával.Igy is szerencse kellett hozzá.

KILLER2
Az insane az a legnehezebb?<#guluszem1>

Raam insane fokozaton...
Jól elvagyok vele.Most két és fél óra telt el ugy hogy cehckpoint,fegyvercsere,bementem az utolsó ajtón,harc,meghalás,checkpoint...
Megnéztem már 3 videót amin elvileg a legnehezebb fokozaton ölik meg egyedül,abból szerintem kettõ kamu volt mert Raam igen elbutult bennük,legalábbis ahhoz képest amit velem csinál.
A 3. meg valami teljessen elvadult,a játék eddigi menetétõl eltérõ ötleten alapszik,hát azt még kiprobálom de nem sok reményt fûzök hozzá...

nem dolcsi volt,hanem font... szal megszívtam:(

ööö.. valahol láttam hogy 300 dolcsiért lehet rendelni Xboxot a GoW-val,csak elfelejtettem hogy hol,és szteretném a bátyámnak aztaz oldalt megmutatni,ezért az lenne a kérdésem,hogy hol láthattam?:D

Doom 4
köszi a segítséget megvan

Doom 4
köszi

KILLER2
És ha leszednéd? (google)

Doom 4
az nekem nincs

KILLER2
Én LimeWire-vel szedtem le.

Doom 4
ez sztem is naon kir de az egész számot honnan tom letölteni légyszi segítsetek<#worship><#help><#help>

Ma xboxoztam a greas of warral holnap elvileg jó lessz a live akoor valaki játszik velem ??
na akkor az utolsó:
A karácsonyi szezon legkeresettebb konzoljátéka a 895,946 példányszámban eladott Final Fantasy XII lett. Õt követi a Gears of War, amibõl 810,176 darabot sikerült eladni idén novemberben. Ha a sima GOW és a Collector"s Edition értékeit összeadjuk, akkor idén 1,002,004 példány kelt el a játékból. :D

no meg itt egy másik:A legkeresettebb játékok TOP100-as(én csak 10 másoltam ki ide) listája:

1) Final Fantasy XII - Playstation 2 - Square Enix Inc.
2) Gears of War - Xbox 360 - Microsoft
3) Guitar Hero 2 With Guitar - Playstation 2 - Activision
4) Legend of Zelda: Twilight Princess - Wii - Nintendo
5) Call of Duty 3 - Xbox 360 - Activision
6) WWE Smackdown Vs. Raw 2007 - Playstation 2 - THQ
7) Gears of War Collector"s Edition - Xbox 360 - Microsoft
8) Madden NFL 07 - Playstation 2 - Electronic Arts
9) Need For Speed: Carbon - Playstation 2 - Electronic Arts
10) Need For Speed: Carbon - Xbox 360 - Electronic Arts

Na ezért gondoltam hogy vennem kéne egy boxot:

A most felsorolt adatok a november és december hónap eladott termékeinek mérlegét mutatják. A statisztika csak az amerikai eladásokat tükrözi, így az európai és ázsiai adatok nincsenek benne.

A legkeresettebb Xbox 360 játékok:

1) Gears of War - Microsoft
2) Call of Duty 3 - Activision
3) Gears of War Collector"s Edition - Microsoft
4) Need For Speed: Carbon - Electronic Arts
5) WWE Smackdown Vs. Raw 2007 - THQ
6) Tom Clancy"s Rainbow Six: Vegas - Ubisoft
7) F.E.A.R. - Vivendi
8) Marvel: Ultimate Alliance - Activision
9) Tony Hawk"s Project 8 - Activision
10) Madden NFL 07 - Electronic Arts

basszameg! ha most lenne 300 dollárom,akkor most lenne egy Xbox360 premiumom,és egy Gears of Warom!:( ha egy évvel ezelõtt kezdek gyûjteni Xboxra,akkor most lenne egy:'(

jah én is remélem,és remélem hogy hamar jön:)