GEARS of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#365: Ha belegondolsz, hogy pl a Halo 2re mióta várunk PCre és az is XBOX exklúziv, pont mint ez, meg figyelembe veszed a grafikáját, hááát. Szerinteminkább még 2-3 év, de az sem biztos, hogy egyáltalán lesz.
Töltsük le az internetet!
Igazábol ezzel arra akartam célozni, hogy nem muszáj tök ugyanolyan fegyverrel megolni, hanem itt föleg a mozgásokra kell odafigyelni, mikor kell elbujni, elöre menni stb... a többit meg bármilyen fegyver megteszi...
itt nézz körbe, ezek mind a RAAM (vagyis annak a gonosznak) a megöléséröl szol!
Izéé ... bocs, de nekem evvel a kártyával max 2004 elõtti játékok mennek "jól".
Mert még némelyiknél így is le kellett butítani a grafikát.
(2.8 Intel, 1Gb RAM)
Azért írtam múlt idõben, mert elegem lett ebbõl, és ezentúl csak XBOX 360-on játszom.
Pl. PC-n a F.E.A.R.-t csak abszolút gagyi grafikával tudtam játszani.
Most letöltöttem XBOX 360-ra a demót, és azt hittem, más világban járok.
Nincs ám olyan, hogy OPTIONS-> VIDEO-> "vedd le a grafikát".
Minden tökéletesen fasza.
Írtam ezt csak azért, mert az én PC-m sem egy DX4, de még azok a játékok sem futottak rajta tisztességesen, amiknek ez volt az ajánlásában.
Persze, gondolom nyitott kapukat döngetek, hiszen ha volt alkalmad összehasonlítani egy és ugyanazt a játékot PC-n és XBOX 360-on, akkor nincs is mirõl beszélni.
Üdv!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Igy ha jol csinálod meguszhatod egy átfutásal a kocsi túloldalára,vagy lehet az elsõ fedezékbõl meglesz az egész..Mert ha Raam túl közel jön akkor értelemszerüen muszály a fedezékbõl kijönni,és átszaladni a kocsi ellenkezõ oldalára.
Insane fokozaton ez nekem már nem ment.Akkor nézd meg a lenti videot:
http://www.gamespot.com/xbox360/action/gearsofwar/video_player.html?id=K3A2l2Hx5bgKvTbX
Ezt probálva a legnehezebb fokozat is megvolt,hogy a 2 másikon könnyebben is müködik-e (gyanitom hogy igen) azt nem probáltam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gow majdnem mindenben, kivéve jármûvek és multi.
Nekem nem a 8 emberrel van bajom, hanem a leavereket csak mostantól kezdik büntetni, meg túl nagy a hangsúly a csapatjátékon, ezzel szemben nem támogat klánokat meg ismerõsökkel sme lehet játszani, mindig csak idegen emberekkel. Általában elég kiegyenlítetlen a két csapat, ha bénákkal kerülsz össze, esélytelen az egész. Fõleg, hogy ha a másik csapatban van egy pro, egyedül fogja levadászni a csapatod nagyját, így elérhetetlen lesz a pontszáma. Ha meg te vagy jó, a társaid kiléptek, akkor az ellenfél tagjai meg alig fognak pontokat kapni a körben, sokkal könnyebb elérni õket. Szerintem értékelni kéne a játékosok teljesítményét (a leavereket meg megjelölni és nem -50 ponttal súlytani, röhejes), majd a hasonló rangú játékosokat összeengedni.
amúgy sztem mindkettõ jó játék lehet,bár azt nem értem,hogy a grafikánál,ott ki aza 10% aki nem a GoW-ra szavazott...
Ezzel együtt is szinte mindenbe a GoW-ra teszem a voksom.
2 dologban nem.
Az egyik a jármüvek.Egyszerüen azért mert a GoW-ban van az az egy ami van,az se túl jol megvalósitott,és nagyon korlátozott a használata.Szerintem azt a részt akár ki is hagyhatták volna,csak megszakitja a Locustok apritását.A Res.-ben viszont a video alapján több féle van,melyekel jol lehet irtani az idegeneket.
A másik (és ezért majd sokan haragszanak rám) a multiplayer.8 emberes multi,ez ma már vicc.Ha jól láttam a Res.-ben 40 fös multiról beszélnek.Na az már valami.De ez az oldalanként 4 fõ egymásnak esik teljessen primitiv deathmatch szabályok szerint,ez ugy gondolom nagyon gyermeteg megoldás.Tudom,sokan a világon meg nem igy gondolják,de ez az én véleményem.
Viszont a video alapján sajnálom hogy a Resistance-hez valószinüleg sosem lesz szerencsém.Jo kis FPS-nem tünik.
Szavazzatok melyik a jobb, több kategóriában. SZeirntem a GoW nagyon csúnyán odabasz a Resistance-nek. Egyedül jármûvekben jobb, meg szerintem változatosabb a környezet. Nem jobb, de változatosabb. A GoWban a fedezékek nem túl élethûek szeritnem és a környezet is picit lehetne esetenként világosabb meg kéne egy kis változatosság a szürke városba, mondjuk valami erdõ, esetleg valami kis falucska vagy nem is tudom. Talán csak simán hasonlítson részenként egy nagyvárosra. Legyen világos és betonos, meg mindenféle. SZeirntem szégyen ahogy a tûz kinéz és a fõhõs is elég gyenge. Egy idõsödõ katona, míg a GoWban egy belevaló szintén nem túl fiatal, de kemény csávó.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
AZT játszhatunk
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szerintem egy használható számítógépet mindenképp érdemes venni, 120ért árulnak pl. Corában, Tescoban, munkára tökéletes. Játékra meg egy xbox, 140bõl kijön pár játékkal, amit utána cserélgetsz.