GEARS of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Van ugye a kézigránát és a pisztoly. Ezek fixek, nem lehet más fegyverre cserélni, csak a pisztolyfajtákat.
Marad két üres slot.
Egyikben a láncfûrész van, másikban a Hammer of Down, jelenleg.
Pedig én szivesen használnám a shotgunt is. :-)
Ezt a Hammert végig magamnál kell tartanom?
Mert a láncfûrészest le nem teszem, megmentette az életemet azoktól a plafonon futkározó izéktõl.
Most vagyok az elsõ Berserkernél, tudom arra kell majd a Hammer.
Most csalogatom az ajtók felé, és ugrálok el elõle.
Õszintén szólva valami kimondott jó érzés, mikor elindul felém futva, és az utolsó pillanatban félreugrok.
A barma meg megy neki az ajtónak :-)
Szal eszméletlen jó játék ez.
De végül is:
Akkor a hammert elhagyhatom valamikor?
Hiszen kell majd hely a snipernek is ...
Üdv!
Töltsük le az internetet!
Amúgy az összes hsz-t elolvastam.
Igazából azért válaszoltam, mert tele lett a hócipõm a PC-vel, játékot illetõen :-)
Üdv!
amikor a deneverek vannak: maradj a fenyben.. ha menni kell akkor fuss.....
esetleg keress kis gazpalackokat es lodd ki oket
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
#381,#382
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de én a GoW-ot majd megveszem😄
mondjuk kb egy év múlva lesz elég pénzem a prémiumra,meg a GOW-ra(addigra úgyis lemegy az ára)
gyuri12 köszi igy gyors volt de huu te asztán tudsz nem semmi nemis jáccottál vele? de igen igen nekemis igyvan ha vmi után nagyon vágyok és tudom hogy 1x meg lex nekem akkor mialatt közeleg a détum,még ha nemis tom mikor lex,addig mindent megnézek és tök lelkes vok😊 anno pc-s far cry-nál is igyvolt😊 akkormég nem volt netem szal pc-böl jött az eredeti
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
talán majd egyszer játszhatok is vele...
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Másoltat könnyebben viszi
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
A játékhoz nagy angoltudás kell? Azért kérdezem mert ha majd lesz 360-am akkor ezt tuti megveszem a gép mellé és csak úgy szeretek játszani hogy értek is vmit belõle. Ha nem nehéz a szöveg akkor ok.
Lenne egy életbevágó kérdésem (legalábbis nekem az). Nektek bejön az x-media.xel.hu? Mármint fel tudtok rá menni? Mert nekem csak nagy fehérséget hoz be, mint ami elvileg az alagút végén is van, meg a haveromnál is, pedig éppen kéne onnan valami.
örülök hogy fényérzékenyek ezek kis nyikorgo repülö halak vagy sáskák de ugye napszemüvegesek nem lexnek a játék során?😄
gow-ot fére kellett tennem és a need for speed et fojtattam de ott is el akadtam ez mind1 és ha már választanom kell gow-ban akarok tovább jutni és mos ezér kérdezek:ott tartok hogy éjszaka van kijövök egg régi lakásbol az utcára a kapu elött kicsit oldalra van 1 égü "kuka" 1 csapat társam van velem, kinyirjuk a locustokat de mikor tovább mennék az egyetlen leheccséges utvonalon akkor a fejemre zuhannak vmi féreg szerü mutáns madarak amik elöl nemtok végleg elrohanni.kérdésem hogy ezeket hogykell likvidálni vagy kikerülni?
Ez is egy érdekes hozáállás hogy most mivel ugyis vége akkor már nem szenvedek vele.De hát ki hogy gondolja...
Legyetek jók!CSáó!
Aki még nem játszott vele annak kötelezõõõõ!!!