674
-
#474 Sajna tanácstalan vagyok!
Egy nagy villában vagyok miután fel kellett fedezni a pincét..
Feladat: defend the front pf the house
nem tok mit megvédeni mert nem jönnek, a házbol sem tudok kijutni -
#473 Hát a fűrésszel tisztába lettem, köszi mndenkinek! -
Szeszmester #472 Ha sérülsz, leáll a fürész és nem tudod beindítani egy kis ideig. -
#471 Egy másik fórumból:
(monnyuk Te is olvasgathatnál ám ...)
----------------------------------------
Mindíg maradj világosban különben a madarai szétkapnak.
Lődd a gépfegyverrel az első fedezékből.Ezt egy idő után megunja és rádküldi a madarakat.Ekkor sebezhető.Elő a távcsövest.Amíg a madarak visszarepülnek hozzá fejbe lehet lőni kétszer-háromszor ha ügyesen töltesz fegyvert.Ha odajön hozzád,fuss a vonat másik végébe.Ha odaér,spuri vissza az első fedezékbe és kezdheted előlről a bulit.
------------------------------------------
Ez már kell, hogy segítsen.
Üdv!
-
#470 Jó van, nem kell olyan sokat pofázni egy csere miatt. Holnap meglesz az eredeti játék egy csere folytán. -
#469 www.gamefaqs.com
Itt fent van az összes játék végigjátszása angolul. Ha nem tudsz angolul, itt az idő elkezdeni tanulni. -
#468 Okok ... ezentúl ügyes leszek és kerülöm ;-)
Igen finom kis játék ...
Üdv!
-
#467 Szerintem ez van azt kész. Ügyesnek kell lenni és kerülni kell az ilyen helyzeteket. -
#466 Hejj ... akkor jó lenne, ha valaki válaszolna erre.
Vagy nincs válasz ... ilyen sux a fűrész?
Múltkor megyek, ráakasztok egy gránátot egy Boomer-ra, bukfencezek hátra, jön egy Locust, állok föl, nyomom a fűrészt ... nagy semmi.
Halál lett.
Grrrr ... pedig tényleg tudom melyik a "B" gomb ...
Szóval valaki? Kompetenciával?
Üdv! -
#465 Fűrésszel nekem is folyton bajom van. Nekem emg akkor nem szokott bekapcsolni, ha előtte közvetlenül lőttem. Sokszor beszívtam vele. Rohanok előre, lövök, mint a állat, berohanok köcsög fedezéke möké, nyomom a B-t, fűrész sehol csak lő, az meg szétver. -
#464 Azt tudná e valaki, hogy a láncfűrész miért nem működik folyamatosan?
Ott ugrál körülöttem 2-3 olyan izé :-), egyiket lefűrészelem, a másik megöl, mert leáll a fűrész.
Mintha azt vettem volna észre, hogy amikor nagyon közel van az ellenfél, akkor be sem kapcsol a fűrész.
Így van ez?
Üdv! -
#463 Ok, köszi. De mostmár tudom, mert majdnem ugyanott tartottunk mint én egyedül sé ezért néztem el :D -
#462 Az új profil teljesen független a régitől. Semmi kapcsolat nincs közöttük. Mindent 0-ról kell csinálnod. -
#461 Ha új játékot kezdek egy új profilban, akkor megmarad ugyanúgy a másik profilban mont volt vagy onnan tudom majd folytatni, ahova az újban eljutottam, emrt most nyomattam co-opban új profilokkal, de a régi profilomban is felülíródott a checkpoint viszont az újakban nem lehetett még azu insane-t nyomatni. Most akkor én néztem félre vagy tényleg nem ment külön profilokhoz? -
SzlobiG #460 Kivégeztem én is raamot csipával.:) Elején nem tetszett annyira a gém, de í közepefele nagyon megfogott és hát a grafika még dobott egy lapátot rá.:) 10pontos gém.:) -
#459 Teljesen egyetértek!
Én is teszek kivételt, mégpedig néhány klasszikus játék, ami neten is játszható ... vagyis inkább csak neten érdekes:
- Wolf
- Medal
- Counter
- Half
- Battle
Üdv! -
#458 Egy nagy fenét.
Ha ez nincs (meg egy-két más) benne, akkor a szokásos:
menj és lőj! -lett volna belőle.
Ez a játék 1xűen: A JÁTÉK
Csak tudni kell ráérezni ...
Üdv!
-
#457 Semmi olyan szándékom nincs, hogy megbántódjál tőle ... de:
Nem tudnál magyarul írni?
Értem ez alatt:
- helyes ékezetek
- mondatok
- mondatok kezdése
- valami stilisztika (bekezdések, stb.)
- érthető fogalmazás
...
szóval katasztrofális amit Te és néhány társad elkövet.
Csak azért írom ezt, mert kérdezel/kérdeztek dolgokat, de már élből átugrom, mert nincs idegem kihámozni a lényeget.
Pedig talán bírnék segíteni.
Ha visszanyúlnátok az általános iskolai, nyelvtani tudnivalókhoz, talán több segítséget kapnál/kapnátok.
Ezt NEM önjelölt moderációnak szánom (Adminok figyelem!), hanem egyszerűen szólnék a magyar nyelv megcsúfolása ellen.
Amennyiben sértettem valaki érdekét (nem a súlyos írási hibával bírókét), akkor elnézést kérek.
Üdv!
-
#456 Ez egy elég régi kérdés. Én is kérdeztem már, videó is vol már, szóval tessék megkeresni. Nincs messze és akár a ekresőt is használhatod. -
riddick3 #455 sziasztok valaki tudna segiteni nem tudom hogy kell meg ölni raam nevü födögöt pls hlep
-
gery36 #454 Ok megvan, thx -
#453 Meg talán a nyílt részen is. -
gery36 #452 azért kössz! -
#451 A pálya elején van egy. -
gery36 #450 jujj akkor kár volt eldobni -
#449 Hammer of Dawn
Műholddal ropogósra sütöd. Ja és jól írtam a műhold nevét? -
gery36 #448 Elakadtam ott ahol meg kell ölni azt a Berserkert vagy mit ,már addig rájöttem ,hogy kiütöm vele az ajtókat és akkor kijutok egy nyílt terepre na és ott nemtom mit kell csinálni -
#447 őő nemtom van vmi plugin ff-hez meg mozillához amivel elvileg le lehet szedni ijen technologiás vidiket amik youtube-n is vannak és ez jóó ha fontos a hang is csak nekem nem vált be let nemis probáltam eléggé.vmi Screen recorder progival meg let probálni,amivel ki tucc jelölni 1 területet az ablakbol és .avi-ba menti csak tuggyon hangot is felvenni,nekem ojanom nincs :( -
#446 ohhh remek,köszi:) igy könnyen lövöm majd fejbe mek is,nemtok aludni anélkül hogy befejezném:) nem tuttam azt hogy azokat igy le is let nyomni:D:D *szégyeli magát* de gyanitottam mer google-n már rá kerestem decsak 2 angol hozzászoláson belüli félig használhatatlan tájékoztatást találtam ijen "click vmijen analog" stb. :D de tudni nem mertem :D -
Gabe18 #445 Sniper-nél az egyik analóg kar lenyomása a zoom hogy a távcsöbe nézz.Asszem a jobb... -
#444 Ja már tudom. De szeritnem nem sokan lesznek. -
#443 lécci vmi help-et a kérdésemre mer télleg nemtom!!igy nemtok micsinálni azzal a genyó raam-al
őő GoW-om nekem csak másolt van arra meg nem akarhatod elcserélni hisz azt teis könnyen szerzel ha flashelt a boxod.eredeti GoW az meg kb 20k Ghost recon kevesebb,Gow jobb + multi része nem egyhamar megunhato szal nemtudom lex e aki bele m1 ebbe az üzletbe.bár ghost recon érdekel és akit még érdekel sztem nem annyira hogy eredetibe v1e meg flsh mellett is mig GoW-ot simán megveszik igy sokan...
a 2 eredeti játék cseréjén 1értelmüen az addigi gow tulaj veszit hacsak nem imádja jobban a GR féle stuffokat sokkal mint a GoW-ot.
másolt GoW-ra minek cserélnél azt megirják neked 1000ért simán,és nemkell megválnod semmidtöl ami azért többet ér mint 1000ft...
másolt GR-t cserélni eredeti GoW-ra ugye ez nem leheccséges...
másolt-másolt csere hüjeség,mind2töknek meg lehet mind2 könnyen:)
sajnos nincs eredetim de még asse jáccottam volna ki,ha közelbe lax 1 7re cserélnék ha lenne és megbizhato vagy mer kiprobálnám GR-t aztán ha teccik az eggy 7 alatt akkor mexerzem vagy leszedem és kiirom,remélem találsz ojat mint én csak l1en eredeti gow-ja:)
de vigyázz 1 7 után nemtuti hogy meg tudsz töle válni vagy ha igen akkor 1 7 alatt eleget kell vele jáccanod ami nem leheccséges ugyhogy örülhetsz mert mikor vissza kéne adnod akkor nem ismer meg a tulaja mer 1 7ig nem fox enni se aludni:) -
#442 Mire gondolsz? Gears of War-ra? -
#441 Valaki elcserélné velem ezt a játékot egy Ghost Reconra? Akár csak egy hétre is, ha valaki nem akar végleg megválni tőle. -
#440 naon fasza videó hogy lehet lementeni ? -
#439 Hát ott ahol az elsőt. A beállításoknál (360) van valami ilyesmi. -
gery36 #438 És azt hol tudok csinálni?
-
#437 Talán mert csak 1 profil van. Asszem 2 kell neki. -
gery36 #436 Nem tudok co-operativban nyomni mert azt írja ki hogy,csak 1 kontroller van csatlakoztatva pedig 2 van -
#435 Egy jóra sikeredett GOW videó.