59
  • reloader
    Én nemhogy játszottam, én végigvittem a Manhunt-ot.
    Semmi kifogásom nincs ellene viszont megölni sem akarok senkit.
    Fura játék, de a végén, mikor már komoly fegyverekkel kell harcolnod, az tiszta Cplinter Cell.
  • jointeer
    mér kell mindég ezen a témán lovagoltni, szarmár:@
  • Totinkhamon
    QUAKE 3 RULEZZZZZZZZZZZZ!!!!!!
    Persze az Unreal Tournament 1 is jó volt annakidején.
  • Zs0lt1
    lol, senki nem játszik ilyen fos beállításokkal quake3-at.
    látszik, hogy csak fel lett téve a kép miatt :P
    ha már szóba jött a manhunt, miért nem abból lett kép téve a cikkhez?
  • savior
    rajohettel volna, hogy ironianak szanta a kephez mellekelt szoveget...
  • Dying Soul
    LOÁL, tudod-e melyik játék screenie-ét szúrtad be cicám?
  • Marchus
    én is belerughatnék egyet "Sliders"-be? -p
  • kev
    Ez igy van, ahogy a cikk irója leirta. Minden olyan tevékenység amit az ember szivesen csinál, és rendszeresen, elöbb-utóbb függőséget okoz.

• vg
    "A képen melyik játék shotja van?
    Az biztosh nem Ut2004, de melyik? :) ELég nagy koppintásnak látszik"

Te vagy a mostani "de"generáció típikus példája... Koppintani inkább a buta fejedre kellene...
  • Sas Alexander
    Nem igaz, hogy ennyi időbe telt erre rájönni a tudósoknak. Mi játékosok már rég tudjuk.
  • Goth
    ! ;DDDDDDDD
  • Lame
    Igy igaz. Szinte barmi okzhat fuggoseget. Szoval tenyleg fantasztikus, hogy erre rajottek.
    Gratulalok!
  • joebacsi
    amúgy speciel a cikkel egyetértek...
  • joebacsi
    jah, rohadt UT 2004 koppintás, máshoz se értenek a nyamvadt kiadók...pl itt egy másik szar UT 2004 koppintás, undorító, hogy milyen pofátlanok a készítők:
  • Goth
    fasság, aki erőszakos lesz egy játéktól abba amúgyis benne volt, az alapból beteg, ha nem a játék akkor más hozza ki belőle.
  • BaliBoy
    Ja. Pont ez a legrosszabb az egészben. Én abszolult hülyeségnek tartom a chatet, de legalább ha már valaki a játszás mellett leül kicsit beszélgetni másokkal, akkor már legalább él egy kis "társadalmi életet".
  • donnie
    Pontosan
  • donnie
    a játékok agresszívva tesznek
    a fizikai munka jobb
    a qvake4 durva
  • donnie
  • donnie
  • KIP
    Igazából az a rossz dolog a játékfüggőségben hogy társadalmilag teljesen leépülsz tőle:)
    Ezért kell ápolni az emberi kapcsolatokat nem csak a virtuális dolgokat...
  • Roli
    Hehehe Haveromnek is segített igaz neten találta meg az igazit Q3 szerveren játszva, de azóta legalább nem játszik csak MSN-el :)) Meg utazgat a csajszihoz :)
  • Roli
    Már arra is rájöttek, hogy milyen vegyi folyamatok indulnak meg ha a kedvesed fényképeét mutogatják előtted vagy csak számodra közömbös emberek fényképét. De kidolgokból lesznek a nagy felfedezések! ;)
  • sajtos
  • Sliders
    mindnekitől elnézést, én még a Quake3-as korszakot sajnos kihagytam, és tényleg bocsi. De nálam a játék az UT-nél kezdődött. Vagyis a 2003-al. Igy belátva tényleg cikis volt a kérdés de ez van.
  • irkab1rka
    Régi téma. Csak azt tudom rá mondani, mint multkor:
    Aki mégegyszer azt állítja, hogy a játék agresszívvá tesz, azt lelövöm. Addig meg megyek vissza játszani.

:DDD
  • BaliBoy
    Hát szerintem lehet valaki agresszív a játékoktól! Ha valaki nagyon sokat játszik, de tényleg, és nagyon beleéli magát akkor egy idő után nehezen tud elvonatkoztatni a játék érzésétől és virtualitássá válik számára a realitás. :)) Egy idő után nem tud elvonatkoztatni. Na persze azt azért kihangsúlyoznám, hogy ez csak az arra hajlamos emberekre igaz.
    A függőség állítása viszont teljesen megállja a helyét. Saját tapasztalat. Én 1992 őszén ültem elősször pc elé. És korántsem utoljára. Amikor benne van az emeber nehezen ismeri fel, hogy függővé válik. Ahogy én sem ismertem fel! Pedig a külvilág ingecsak mondta, hogy már függő vagyok. És ez igaz is volt. Azóta sikerült visszafognom magam, de ezt nem annak köszönhetem, hogy magamtól rájöttem erre, hanem találtam más dolgokat amik érdekelnek és valőszínüleg az egyéb elfoglaltságaim is úgy alakultak, hogy kevesebbet kerültem gép elé. Mostmár tisztában vagyok vele, hogy túlságosan ragaszkodtam a géphez, és ami azt illeti még mai is erőssen kötődök hozzá. Pl. ha kijön valami új játék ami érdekel és le tud kötni akkor teljes napokat tudok eltölteni a gép előtt. De szerencsére már korán sem annyit mint annó. Egy kicsit a droghoz lehet ezt hasonlítani, bár személyes tapasztalataim nincsenek szerencsére e téren, csak annyi, hogy a legjobb cimboráimból lettek kábszeresek. És nem tuják belátni, hogy ők azok! Lehet, hogy a hasonlat kicsit dúrva, de van a két dolog között némi hasonlóság.

Ha egy igazi agresszív játék függőt akartok látni akkor tudom ajánlani azt a kisvideót ami a Goldengaten van a poén videók között "Közöttünk élnek..." címmel.
  • The Garrett
    L.O.L
  • Rafaelo
    rohattak [aggressziv]
  • Matyóhímzés
    Hjaj, a régi lan party-s, hajnalig quake-elős szép idők.......most meg: Meló
  • Matyóhímzés
    Én is komolyan elgondolkoztam, hogy ez most komoly kérdés vagy nem-é, ha igen, akkor nem ártana ha UT helyett mással is jáccanál.
  • Ligend
    Ez a kerdes lehet, hogy vicc akart lenni, de azert megvalaszolom: Quake3

Koppintas... Haaat... :-)
  • P3h3ly
    hmmm függőség, azt hívjuk függőségnek mikor vki szeret vmit csinálni és azt nem akarja abbahagyni azért amit nem szeret? LOL akkor tuti gépfüggő vagyok, főleg mivel telefon helyett is ezt használom, meg TV helyett is
  • jerec
    Nah, ez egy örök igazság
  • assdf
    A legegyszerübb módja ha találsz egy csajt magadnak. Na az majd tuti leszoktat a számitógép b@sztatásáról... :DDD
  • alberto 15
    én is azzal kezdtem már 8 évesen :)
  • FeketeFény
    Én mesélhetnék a függőségről! Le le szokom néha, de a vér nem válik vízzé. Egyszer rég egy sötét irodai helységben kezdődött egy Wolf3D nevű játékkal...
  • savior
    egyszeru: keress helyette mas elfoglaltsagot
  • alberto 15
    én már naon játékfüggő vagyok, Ha már 1óránál többet vagyok a játék nélkül, már itt könyörgök hogy engedjenek vissza játszani, és már napi 8-9 órát szoktam játszani :(, hogy lehet erről leszokni??
  • Sliders
    A képen melyik játék shotja van?
    Az biztosh nem Ut2004, de melyik? :) ELég nagy koppintásnak látszik

Amugy én is szeretek játszani, de annyira nem vagyok fuggő, végigtolom a játékokat, de egy játék tetszik csak, és azt multiban persze. Ez pedig az Unreal Tournament 2004. Magassan algjobb multi gamma. Persze most akik nemsokat UT-ztak azt hiszik nem kell taktika meg ilyenek. Jó új, reflex és taktikai érzék is kell ide. Nem olyan Cs-s campelős játék. Bár a legtöbben azért nem tudják megszokni, mert itt bizony kell a mozgás kultura :))

szoval Ut2004 és UT2007 Powa!!