Agresszívvé nem, de függővé tehetnek a játékok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nemhogy játszottam, én végigvittem a Manhunt-ot.
Semmi kifogásom nincs ellene viszont megölni sem akarok senkit.
Fura játék, de a végén, mikor már komoly fegyverekkel kell harcolnod, az tiszta Cplinter Cell.
jointeer
mér kell mindég ezen a témán lovagoltni, szarmár:@

köcsög

QUAKE 3 RULEZZZZZZZZZZZZ!!!!!!
Persze az Unreal Tournament 1 is jó volt annakidején.
Zs0lt1
lol, senki nem játszik ilyen fos beállításokkal quake3-at.
látszik, hogy csak fel lett téve a kép miatt 😛
ha már szóba jött a manhunt, miért nem abból lett kép téve a cikkhez?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

rajohettel volna, hogy ironianak szanta a kephez mellekelt szoveget...
Dying Soul
LOÁL, tudod-e melyik játék screenie-ét szúrtad be cicám?

én is belerughatnék egyet "Sliders"-be? -p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Ez igy van, ahogy a cikk irója leirta. Minden olyan tevékenység amit az ember szivesen csinál, és rendszeresen, elöbb-utóbb függõséget okoz.

"A képen melyik játék shotja van?
Az biztosh nem Ut2004, de melyik? 😊 ELég nagy koppintásnak látszik"

Te vagy a mostani "de"generáció típikus példája... Koppintani inkább a buta fejedre kellene...
Nem igaz, hogy ennyi idõbe telt erre rájönni a tudósoknak. Mi játékosok már rég tudjuk.<#mf1>

! ;DDDDDDDD

Igy igaz. Szinte barmi okzhat fuggoseget. Szoval tenyleg fantasztikus, hogy erre rajottek.
Gratulalok!
joebacsi
amúgy speciel a cikkel egyetértek...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jah, rohadt UT 2004 koppintás, máshoz se értenek a nyamvadt kiadók...pl itt egy másik szar UT 2004 koppintás, undorító, hogy milyen pofátlanok a készítõk:

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fasság, aki erõszakos lesz egy játéktól abba amúgyis benne volt, az alapból beteg, ha nem a játék akkor más hozza ki belõle.

BaliBoy
Ja. Pont ez a legrosszabb az egészben. Én abszolult hülyeségnek tartom a chatet, de legalább ha már valaki a játszás mellett leül kicsit beszélgetni másokkal, akkor már legalább él egy kis "társadalmi életet".

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Pontosan<#hawaii><#eljen><#eljen>
a játékok agresszívva tesznek<#levele><#gonosz3>
a fizikai munka jobb<#wink><#eljen>
a <#gun>qvake4 durva<#gun><#falbav><#bdead>
<#levele><#levele><#eljen>
<#violent><#buck><#violent><#gun><#pias><#gonosz3><#kacsint><#levele><#hehe><#eplus2>
KIP
Igazából az a rossz dolog a játékfüggõségben hogy társadalmilag teljesen leépülsz tõle😊
Ezért kell ápolni az emberi kapcsolatokat nem csak a virtuális dolgokat...
Hehehe Haveromnek is segített igaz neten találta meg az igazit Q3 szerveren játszva, de azóta legalább nem játszik csak MSN-el 😊) Meg utazgat a csajszihoz 😊

Már arra is rájöttek, hogy milyen vegyi folyamatok indulnak meg ha a kedvesed fényképeét mutogatják elõtted vagy csak számodra közömbös emberek fényképét. De kidolgokból lesznek a nagy felfedezések! 😉

sajtos
<#violent><#eplus2>

Sliders
mindnekitõl elnézést, én még a Quake3-as korszakot sajnos kihagytam, és tényleg bocsi. De nálam a játék az UT-nél kezdõdött. Vagyis a 2003-al. Igy belátva tényleg cikis volt a kérdés de ez van. <#vigyor2><#csodalk>

Régi téma. Csak azt tudom rá mondani, mint multkor:
Aki mégegyszer azt állítja, hogy a játék agresszívvá tesz, azt lelövöm. Addig meg megyek vissza játszani.

😄DD

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

BaliBoy
Hát szerintem lehet valaki agresszív a játékoktól! Ha valaki nagyon sokat játszik, de tényleg, és nagyon beleéli magát akkor egy idõ után nehezen tud elvonatkoztatni a játék érzésétõl és virtualitássá válik számára a realitás. 😊) Egy idõ után nem tud elvonatkoztatni. Na persze azt azért kihangsúlyoznám, hogy ez csak az arra hajlamos emberekre igaz.
A függõség állítása viszont teljesen megállja a helyét. Saját tapasztalat. Én 1992 õszén ültem elõsször pc elé. És korántsem utoljára. Amikor benne van az emeber nehezen ismeri fel, hogy függõvé válik. Ahogy én sem ismertem fel! Pedig a külvilág ingecsak mondta, hogy már függõ vagyok. És ez igaz is volt. Azóta sikerült visszafognom magam, de ezt nem annak köszönhetem, hogy magamtól rájöttem erre, hanem találtam más dolgokat amik érdekelnek és valõszínüleg az egyéb elfoglaltságaim is úgy alakultak, hogy kevesebbet kerültem gép elé. Mostmár tisztában vagyok vele, hogy túlságosan ragaszkodtam a géphez, és ami azt illeti még mai is erõssen kötõdök hozzá. Pl. ha kijön valami új játék ami érdekel és le tud kötni akkor teljes napokat tudok eltölteni a gép elõtt. De szerencsére már korán sem annyit mint annó. Egy kicsit a droghoz lehet ezt hasonlítani, bár személyes tapasztalataim nincsenek szerencsére e téren, csak annyi, hogy a legjobb cimboráimból lettek kábszeresek. És nem tuják belátni, hogy õk azok! Lehet, hogy a hasonlat kicsit dúrva, de van a két dolog között némi hasonlóság.

Ha egy igazi agresszív játék függõt akartok látni akkor tudom ajánlani azt a kisvideót ami a Goldengaten van a poén videók között "Közöttünk élnek..." címmel.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

The Garrett
L.O.L

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rafaelo
rohattak

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Matyóhímzés
Hjaj, a régi lan party-s, hajnalig quake-elõs szép idõk.......most meg: Meló<#szomoru1>

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Matyóhímzés
Én is komolyan elgondolkoztam, hogy ez most komoly kérdés vagy nem-é, ha igen, akkor nem ártana ha UT helyett mással is jáccanál.<#bee1>

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Ligend
Ez a kerdes lehet, hogy vicc akart lenni, de azert megvalaszolom: Quake3

Koppintas... Haaat... :-)

hmmm függõség, azt hívjuk függõségnek mikor vki szeret vmit csinálni és azt nem akarja abbahagyni azért amit nem szeret? LOL akkor tuti gépfüggõ vagyok, fõleg mivel telefon helyett is ezt használom, meg TV helyett is

Nah, ez egy örök igazság <#eljen>
A legegyszerübb módja ha találsz egy csajt magadnak. Na az majd tuti leszoktat a számitógép b@sztatásáról... 😄DD

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

alberto 15
én is azzal kezdtem már 8 évesen 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

FeketeFény
Én mesélhetnék a függõségrõl! Le le szokom néha, de a vér nem válik vízzé. Egyszer rég egy sötét irodai helységben kezdõdött egy Wolf3D nevû játékkal... <#ravasz1>

-----][----www.di.fm-----][------

egyszeru: keress helyette mas elfoglaltsagot
alberto 15
én már naon játékfüggõ vagyok, Ha már 1óránál többet vagyok a játék nélkül, már itt könyörgök hogy engedjenek vissza játszani, és már napi 8-9 órát szoktam játszani 😞, hogy lehet errõl leszokni??

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Sliders
A képen melyik játék shotja van?
Az biztosh nem Ut2004, de melyik? 😊 ELég nagy koppintásnak látszik

Amugy én is szeretek játszani, de annyira nem vagyok fuggõ, végigtolom a játékokat, de egy játék tetszik csak, és azt multiban persze. Ez pedig az Unreal Tournament 2004. Magassan algjobb multi gamma. Persze most akik nemsokat UT-ztak azt hiszik nem kell taktika meg ilyenek. Jó új, reflex és taktikai érzék is kell ide. Nem olyan Cs-s campelõs játék. Bár a legtöbben azért nem tudják megszokni, mert itt bizony kell a mozgás kultura 😊)

szoval Ut2004 és UT2007 Powa!!

Gyerekek! Szívunk egy kis joint-ot?<#vigyor5>
QuippeR
hihetetlen. szóval az emberi agy másképp reagál, ha valami olyasmit látok ami érdekel, és ha olyat ami teljességgel hidegen hagy? ki gondolta volna, éljen a tudomány...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

egyebkent a szamitogep fuggoseg az egy eleg nehezen megallapithato dolog, mert az ember latszolag ugyanazt csinalja(ul a gep elott es potyog), csakhogy gyakorlatilag ez nem biztos, hogy igy van
pl ha en naponta 3 orat jatszom, 3 orat chatelek, 3 orat webezek, 3 orat netes radiot hallgatok, akkor fuggo vagyok, hiszen eltoltottem vele 12 orat, viszont ezen ido alatt szamtalan dolgot csinaltam
ugyanaz, mintha mittomen, legoztam volna, telefonaltam volna, konyvet olvastam volna, meg hallgattam volna a hifit... csak mindez egy helyen tortent, egy keszuleken
azok az undorito kigyurt csavok nem azert csinaljak, hogy szepek legyenek... ez egy sport, amiben eredmenyt akarnak elerni
mellesleg a tobbi sport is ugyanolyan szinten okoz fuggoseget, mint az
a nok meg nyilvan azert erzik magukat kovernek, mert azok
attol hogy valaki anorexias es lefogy 40 kilora meg ugyanugy zsiros marad mint elotte, csak mivel egy deka izomzata nem marad, ezert meg szarul is nez ki
meg ez is tipikus noi hulyeseg, hogy a kilokat nezik, es nem azt, hogy neznek ki... mind1 nekik, hogy a koplalastol gepek lesznek, es inkabb sportolni kellene, a lenyeg hogy hany kila
amugy meg poen, hogy igy 2000 tajekan kezdenek az okos tudosok rajonni, hogy biza sok ember sokat jatszik, es ez akar fuggosegnek is nevezheto
az o fuggoseguk pedig a fuggoseg kutatas
Az angolvécé is függõséget okoz.. rászoktatják a gyerekeket már minél korábban és utána annyi.. FLUSH- every day.

Most volt a Magellánban, a testépítés is függõséget okoz. Olyan mint a nõknél a kövérség érzése. Mondjuk azok a kigyúrt csávók elég undorítóan néznek ki<#zavart2><#csodalk><#wilting>

Sõt, nem csak a jó dolgok okozhatnak függõséget, hanem a rosszak is. Gondolj pl. a mazochistákra.
Pl NFS vagy Ladaracing 😊)
Milyen vagányak már egy angol játékokhoz szokott embernek a ciril betûvel felvésett Lada feirat a elsõ nézeten 😊) lool

TothLaci
de csak akkor vannak elvonási tüneteim, ha közelembe van egy pc, és használhatom, vagy ha nagyon unatkozom, esetleg ha most jelenik meg egy jó játék, és azt tolnám...
TothLaci
Ez a cikk már igaz. Nálam is sajnos hasonló a helyzet...
Oldal 1 / 2Következő →