429
A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
-
gyuri12 #349 Hehe,egy Ash figurát szerintem mindenki elfogadna:) -
#348 akko ez most olyan hogy össze-vissza lehet járkálni?? -
Hoz_Hun #347 Igazad lehet. Asszem a polót kihagyom. Még az audio CD begyűjtöm. Meg ha lesznek esetleg figurák, de csak ha nagyon jó minőségüek mint
EZ.
Mondjuk egy Ashley meg Tali figurát. Esetleg még egy Wrex meg Garust is elfogadnék. -
gyuri12 #346 azért az a póló nem valami igényes... De vedd meg, és dobj fel belőle képt,lehet,hogy élőben jobb:) -
Hoz_Hun #345 Mégsoha egy játékhoz nem szereztem be annyi mindent mint a Mass Effecthez. Szóval ez tényleg a csúcson van nálam. Eddig megvan a játék Limitált változata, az Official Game Guild (ez nagyon jól megírták a fejlesztők, elképesztő részletes és tényleg minden benne van), egy kéménykötéses A4 méretű Artbook (nem azonos a limitált változathoz adott Artbookal, ami inkáb füzetecske ehhez képest), meg a Revelation könyv (nem csak pdf-ben, hanem megvan az eredeti nyomtatott változat is).
Még meg akarom venni a zene CD-jét is (ezt nemrég hozták ki a BioWare Merchandise-ben), meg gondolkodom egy Mass Effectes polón is. -
#344 Há azé vannak 3-4milkás cuccok, de tény, hogy idővel nem gond a pénz. -
#343 Ja de hivatalosan oda Liara és Wrex kell, egyik az anyja, másik a Rachni Queen miatt. -
Hoz_Hun #342 Játékonként kb 60 mellékküldi van, nem mindet kapod meg automatikussan. Sok csak akkor "ugrik be" ha pont az adott rendszerbe tartozkodsz. Azaz ha ki akarod játszani fullra akkor kutakodnod kell a rendszerekbe, bolygókon. Így azért öszejön jó sok óra :).
Pénz az van elég, max a játék elején vagyunk hijján kicsit. pl második végigjátszástól már szinte zavaró, hogy állandoan 9999999 lovéd van. Tulajdon képpen nem lehet elkölteni. -
Hoz_Hun #341 Csak ha kedveljük őket vagy ha az Archivmentre hajtunk. Liara-noverián csak "fő boss" párbeszéd más egy kicsit. -
Hoz_Hun #340 Nem mondtam, hogy Saren rossz volt. Igazándiból nem tudjuk milyen volt, de ha a Turiánok hősként kezelték valószínüleg valaha jó volt. Ettől függetlenül szerintem sosem szerette az embereket. Nihlus szerintem sokkal pozitívabb karakter (Garrus meg semleges, erősen befolyásolható :)). -
#339 Azé nem árt őket magunkkal vinni a saját személyes quest-jükre. Pl. Liara-t Noveria-ra a muterjához. -
#338 Jelentem Saren nem volt rosszfiú szvsz. még anno sem és ha a végén full paragonként "megmentjük" és szabaddá tesszük halála előtt, meg is köszöni ezt nekünk. Megtévedt és megtévesztették, de sosem volt gonosz. Ami történt, azt már ő sem akarta, de Sovereign számára kiváló alapanyag volt az áruló organikus vezető szerepére.
Sajnos csapatbéli Turian barátunkkal ugyanazt végigjátszhatjuk, amin Saren anno áteshetet, csak itt rajtunk is múlik, hogy milyen "embert" faragunk belőle! Szvsz. -
Hoz_Hun #337 Nem akartam spoilerozni :D -
Hoz_Hun #336 Férfi karakterként Ashley és Liara a lehetőség románcra, nőként Kaidan és Liara. Ha mindkettőnél próbálkozol egyszerre akkor egy ponton választanod kell. A románcot úgy lehet folytatni, hogy minden fő küldetés után beszélsz az illetővel. Ha Liarára fáj a fogad értelem szerűen őt kell először megmentened. A románchoz nem kell magaddal cipelned őket a küldetésekre (csak a főküldik után beszélni velük). -
#335 Méghogy említést??!? Hacsak azt tenne... :DDD -
Hoz_Hun #334 Itt van a Mass Effect - Revelation regény pdf-ben:
Mass Effect - Revelation
Angol természetessen.
Nem tudom medig lesz elérhető elég hamar törölni szokták.
A történet David Anderson Kapitány és Saren történetét dolgozza fel (amiről emlitést is tesz a játékban). -
#333 Lev 60 nem árt, de meg kell csinálni mindkét nemmel és mindkét irányban. -
#332 A keeper-eket nem is kell szkennelni, máshogy is megoldható. -
#331 Pfff ha tudom akkor nem fűrészelem meg azt az 106 éves kék alient xDDD csápok vannak a fején vazze!!!
Fúúú rájöttem megint h kurvajó gém, több órája volt h végigvittem de még mindig hipnotizál...asszem h újrakezdem egy női karakterrel nem hülyéskedek én itt lvl 60ig...hé az hogy lehet h itt írjátok h 40 óránál tartotok ? én 23 óra alatt végigvittem és úgy h csak azoka mellék küldik nemvoltak meg amikbe gyűjtögetni kellett...de pl a mátriáchának az írásait is begyűjtöttem...meg a nyersanyagokat is de pl nem szkenneltem le az összes keepert...de 23 óra alatt...ez hogy lehet?
és ha a végén 7 millióm volt az most soknak számít? mert am kb 2 boltot felvásárolok teljesen és elfogy az a pízz de hozzátok képest az mien?(azért kérdezem h most vmit nagyon kihagyhattam? vagy mi a szösz!) -
amdrula #330 Ashley természetesen lehetőség ;)
(nekem is jöhet privátban a pdf lelőhelye, legalább kell keresgélni ;)) -
#329 Gondolom, bár nem bizti. Mások maj megmondják. Valszeg. Ashley vs. Liara ott a felállás. -
#328 Neeeem...férfi karakterrel vittem és h úgy Ashley egy lehetőség-e...:D -
#327 Nőként Kaidan, vagy Liara. Ha mind a kettőt fűzöd, akkor egy idő után neked szegezik, hogy mégsenem jó ez így és válassz végre. Nem hiszem, hogy Ashley érdeklődne a nők iránt, de lehet. -
#326 Kösz a választ...azt kérdezném még h csak Liarát lehet megdöngetni? Esetleg Gunnery Chief Ashley Williams-t is ellehet csábítani? És ha női karakterrel játszok akkor kik az opciók? -
#325 Továbbjátszása ugyannnak akarriernek lenullázza a dolgaidat, csak a szinted és cuccaid maradnak. Így lehetsz full para-ból full renegade. -
csgj #324 Ha nem jönne ki PC-re, én is vennék vhogy egy xbox360-at! :) -
#323 Hy all!
Első játékom xbox360on(igazából emiatt vettem meg a dobozt :D) és hát mit ne mondjak...elsőszámú kedvencemmé lépett elő!(KotOR-t és KotOR 2-t megelőzve) Nem is tudom h volt-e eddig játék amibe így beleéltem magam. Ilyen jól összerakott játékkal nemtudom h találkoztam-e...tetszett h az egész világ változik a döntéseink hatására...sok ilyet ígértek már de itt volt igazán látványos ez az egész.
Mit írjak? Itt már mindent átbeszéltetek! Hát ez kibeb*szott jó játék volt...kb áprilisig még ezzel fogok játszani.
Kérdezném h most viszem tovább a karimat és szeretnék full parából full renegade lenni...akkor most 2xer annyit kell "gonoszkodnom?" vagy a 2 nem üti egymást? Szal ha 100% paragon vagyok akkor ha kapok renegade pontot akkor a 100% csökken ugye?
Hoz-Hun pls tedd fel vhova a regényt és küld el nekem privátba a címet. -
gyuri12 #322 magyarul?:D -
Hoz_Hun #321 Amazonról én eddig csak filmet tudtam rendelni. :(
Könyvet, játékot ők nem küldenek ide. -
Hoz_Hun #320 Nekem pdf-ben megvan a regény. Ha kell felteszem valahová. -
amdrula #319 Néztem én is, nem is oylan drága, de szerintem elhalasztom van más dolgom (vizsgaidősux ;)), és a HP7-et sem fejeztem még be angolul, pedig már megjelenés óta megvan, csak nincs kedvem hozzá :D -
#318 Lehet rendelni az amazonról is. =) -
amdrula #317 Hmmm. Lehet beszerzem én is, bár e-bookokat nem szeretem, szórakoztam párral pda-n de nem olvastam el egyiket sem :D -
#316 Angol, ingyen volt, e-book formában :D, úgyhogy kitalálhatod, hogy hol találtam. :P -
aaatttika #315 Szexbotrany a Mass Effect korul! Ezek mar tenyleg nem normalisak!!! Nezzetek meg a 365.hu-on! -
amdrula #314 Hol találtad?
Angol? Mennyi volt? :p -
#313 Hát szerintem közeljövőben nem lesz.... -
#312 Beszereztem ;) a ME regényt... egész érdekes, ajánlom! =) -
csgj #311 Hali! Tudtok PC-s megjelenésről vmi infót? -
#310 Érdemes megcsinálni full paragon és full renegade oldalról, valamint újrareplayezni és eltolni 60. szint fölé. Meg nővel és férfivel is érdemes végigtolni és kipróbálni a romantic subplotokat. AZ sem mind1, mikor ki van a csapatodban (mintahogy pl. Noverian Wrex és Liara kell, a Rachni Queen és Benezia miatt). Aztán ha naaagyon ráér az ember, akkor mehet a veteran és insanity szint... :D