429

A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • pIIrash
    Köszönöm!

Akiket zavar az árnyékok minősége azoknak ajánlott.
    Valóban jobban néz ki az új beállításokkal.
    BIOEngine.ini

Eredeti beállítások:

MinShadowResolution=32
    MaxShadowResolution=512
    ModShadowFadeDistanceExponent=.2
    ShadowFilterRadius=2
    DisableHWShadowMaps=True

Megváltoztatott beállítások:

MinShadowResolution=32
    MaxShadowResolution=2048
    ModShadowFadeDistanceExponent=.5
    ShadowFilterRadius=4
    DisableHWShadowMaps=False

Ha esetleg nem szerepelt volna.
    Teljesen más lesz az egész kinézete. Full graffosok előnyben.
  • kuks

A számítógép mellett balra vannak ilyen piros fény gépek. Azokat kell kapcsolgatni. Már nem emlékszek, hogy pontosan hogy kellett.
  • pIIrash
    Sziasztok!

Valakinek van ötlete arra, hogy Feros-nál, amikor a Geth hajó karmait kell elpusztítani mit lehet csinálni, ha nem megy az emeleten a számítógép?
    http://www.supercheats.com/guides/files/thumbnails/guid/mass-effect/m4-gethaltar.jpg
    http://www.supercheats.com/guides/files/thumbnails/guid/mass-effect/m4-gavinsconsole.jpg
    Ennek a gépnek mennie kellene, de nekem csak szikrázik.
  • Sir Quno Jedi
    Nem bizti, hogy bolygóról jött. Néha űrhajókról/aszteroidákról is jöhet. Alaposan át kell fésülni a szektort. (ha meg bolygón van, akkor azt kell átfésülni)
  • Voltan
    Lenne egy kérdésem. Most hagytam el a Citadelt, először röpködök az űrben. Kapok egy segélyhívást az egyik rendszerből (asszem, Hydra), odamegyek, de nincs sehol semmi. Azt meg nem írta, hogy a rendszer melyik bolygójáról. Valakinek van tippje?
  • Kandurex
    warez, PC
  • Seth
    Itt senkinek nincs ilyen gondja :D
  • LoCk
    A Normandy-n rábökök a galaxy mapra szépen betölt majd nagy sötétség, csak amikor kifelé zoomolok akkor villan be egy pillanatra.. hmm

Aki ue. tapasztalta és tudja a megoldast az plz. irja meg!

Thx,
  • Csero90
    Hát ugye lehet manuálisan nyitni egy ajtót de azt csak egyszer lehet megpróbálni...ha nemsikerül akkor csak omni-gellel nyithatod de az elején lehet h még nincs elég ahhoz h kinyisd vele...lehet ez a baj...de semmi létfontosságú nincs az ilyen ajtók mögött, nyugi.
  • Ikarus
    sziasztok,
    ha nem sikerült kinyitnom egy ajtót, akkor azt lehet valamelyik másik csapattaggal, vagy valahogy, mert az elején nem sikerült elsőre, de hiába irta, hogy használjak omni gel-t, sikertelen nyitás után semmilyen lehetőséget nem kapok.

valaki tud ebben segíteni?
    előre is köszönöm
  • gyuri12
    Csak Hoz_Hun-t tudom ismételni,ne add el.
    Ha már megvetted,legalább ne add el!
    (Egy részt mert szép,más részt,mert később úgyis kedvet kapsz hozzá)
  • Hoz_Hun
    Szerintem ne add el. Kicsit hagyj ki és később vedd elő újra. Visszatérnek az élmények.
  • Csero90
    Hát szerintem nagyon jó játék lett már többször is végigvittem, több féle karakterrel , többféle befejezéssel, de már nem tudnék vele többet játszani...már túl egyhangú lenne...már nagyon kiismertem. A multi hiánya pedig véglegesen átcsúsztatja az eladni kívánt játékaim listájára :(
  • Hoz_Hun
    Tegnap regisztráltam a Live-ra és letöltöttem a kiegészítőt. Hát kicsit többre számítottam. Ezt akár ingyen is elérhetővé tehették volna.
  • ellington
    a játék elején vagyok még (7 órája játszom) a Rift Stationson kéne megtalálnom Matriach Beneziát. egy Lab ajtó kivételével már mindent kinyitottam, és cak ugyanoda térek vissza mindig, nem találom meg beneziát. hogy kéne kinyitni a lab ajtaját?
  • Sir Quno Jedi
    Ja, a romantic plot-ok nyilván mások.
  • Csero90
    Azt kérdezném h nagyon megváltozik-e a játék ha női karakterrel viszem? Mert eddig csak egy karakterrel játszottam!(Elég érdekes volt h 3-ik nekifutásra már alapból a legfejlettebb cuccaim voltak meg!:))
  • Csero90
    Hát még mindig hihetetlen ez a játék...harmadik alkalommal úgy viselkedtem ahogy szerintem Duke Nukem viselkedne!(ne kérdezzétek h miért) Magyarul egy aggresszív tahó voltam aki csak a saját érdekeit nézi, és a tanácsot hagytam meghalni a végén...elég érdekes vége lett így...Humanity RLZ!
  • torrente
    Este még megnéztem a youtube-on a végső csatát és az azt követő utolsó videót, aztán szétkaptam a gépet, becsomagoltam és meghirdettem. Vasárnap estig adtam magamnak határidőt, hogy kijátszam magam.
  • Sir Quno Jedi
    A gammában a fő rendszer menüben be lehet állítani, hogy a többi kari használjon-e autoskilleket maguktól, vagy se és milyen mértékben. Ott lehet állítani célzás rásegítést is és a nehézségi fokozatot is lehet állítgatni, asszem menet közben is, szóval ha nehéz, lehúzod.
  • gyuri12
    Ahha.az mit jelent?
  • torrente
    Aye, aye.
  • gyuri12
    azért mondta,hogy "saját biotikus karim",mert az ő karaktere(az ő Shepardja) nem harcos,technikus,stb,hanem biotikus.remélem érthető:)
  • torrente
    Nem tudom, hogy kell autoskillezni. És melyik a saját biotikus karim?
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm. Akkor nem tom. Bár az 5-6level nem nagy szám fegyóban, de már csak meghal attól is...

Én a hajógépésszel, a kutatóval, meg a saját biotikus karimmal csináltam meg, pedig egyik se az a kimondott harcos típus ugye.

Gondolom a mási két karid autoskilleken van és maguktól aktiválgatják?
  • torrente
    Akármilyen tech skillet jelölök be, aztán becélzom a fószert, akkor sem sértik meg. A fegyverekkel meg semmit sem sértenek. 5-ös, 6-os fokozatú fegyverek vannak.
  • Sir Quno Jedi
    Mindenhol. A másik két kari is leszedi lassacskán, ha csak mozogsz, meg gyógyítgatsz és pajzsot töltögetsz. Nem értem a problémád. Ha jó tápos a csapat, durva fegyókkal, jó upgrade-ekkel, akkor nem tart sokáig?!?

Másrészt tech skillekkel gyorsan lemegy a pajzsa.
  • torrente
    1. Nekem fel sem ajánlotta, hogy győzzem meg...
    2. Hogy szedted le a 2. körben? A falon lőtted pisztollyal vagy a földön? Nem akaródzik lemenni a páncélzata, az a baaaj.
  • Sir Quno Jedi
    Mondanám, hogy bénák vagytok, de ezt már ti is tudjátok... :DDD

Saren első formáját le sem kell győzni, elég csak "meggyőzni", a második meg nem él sokkal tovább fél percnél szvsz., pedig én full pisztolyos csapattal nyomtam, no gránátok.

Jah és többször is letoltam őkelmét, mert kíváncsi voltam több endingre is.
  • torrente
    Hogyan kell legyőzni a Mass Effect utolsó főellenségét, az átváltozott Sarent? Az embereimet szinte egyből megöli, a gránátom nagyon későn robban (és addig nem marad ott), a fegyvereimtől szinte nem megy le semmi sem a páncélzatából, stb.
    A haverommal játszuk és nála egyszer előfordult, hogy egy kevés lement az életéből, jött egy kis átvezető videó és aztán utána megint nem tudtunk egy csöppet sem leszedni az életéből. Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem tudom megcsinálni, mert amúgy sanszos az év játéka címre.
  • gyuri12
    Jó játékot!:)
  • torrente
    Tegnap este egészen belemerültem a játékba, képtelen voltam letenni, mert mindig tovább akartam gördíteni a történetet. A grafikája egyszerűen lenyűgöző, már csak amiatt is végig fogom játszani. Igazi vizuális desszert.
  • torrente
    Konzoláruló teknóbúza vagy!
  • Sir Quno Jedi
    Simán lehet. Textúrákat főleg, de polyt, speedet növelni és popupokat eltűntetni stb.-stb. Van fent gametrailersen erről fejlesztői interview.
  • torrente
    Ez az első rpg amivel komolyabban elkezdtem foglalkozni és emiatt egy kicsit furcsa a menü kezelése plusz a fejleszthetőség. Valahol van egy magyar nyelvű leírás, segítség ehhez a játékhoz?
  • torrente
    Hát ha ezt a grafikát még lehet turbózni, megeszem a kalapomat! (Nincs is kalapom).
  • bubu13
    és ezt minek kell beirni konzolos topikba?
  • yesname #352
    Akit érdekel május elején jön PC-re, felturbózott PC-hez méltó grafika stb. Szóval nem sima konzol portolás!
  • Soldiers
    okáj kössz
  • gyuri12
    Mint a KoToR. Csak itt sokkal több a bolygó, meg más a harcrendszer.