WiFi alapú Skype mobil az Acctontól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszed tokját ingyenes, ha telefont hívsz vele, akkor fizetni kell 😊
Ha meg fix havidíjas interneted van, akkor még is csak ólcsobb pár cent percenként, mint 25-100Ft, nem de?
Ha meg fix havidíjas interneted van, akkor még is csak ólcsobb pár cent percenként, mint 25-100Ft, nem de?
szerintem ez köráj dolog csak átverés!!
az igaz hogy a skype ingyenes (én is használom) node az internet!!!!!
szerintem még drágább lesz mint a norm telefon cagy videóhívás 😊))))
az igaz hogy a skype ingyenes (én is használom) node az internet!!!!!
szerintem még drágább lesz mint a norm telefon cagy videóhívás 😊))))
De árusítanak!
Skypetelefon.hu
Skypetelefon.hu
Mûszaki részletezést nem találtam róla, de szerintem itt valami félreértés lesz.
Egy szerintem egy GSM telefon (háromsávos?), amit megfejeltek WiFi-vel is.
Utóbbi nem meglepõ az új csúcstelefonokat is ellátják ezzel, nem véletlen.
Akkor ha van WiFI csomópont a közelben (mondjuk pl. otthon is), akkor szó szerint ingyen vagy fillérekért tudsz telefonálni. Ha nincs, akkor meg az elérhetõ GSM rendszeren keresztül.
Egy szerintem egy GSM telefon (háromsávos?), amit megfejeltek WiFi-vel is.
Utóbbi nem meglepõ az új csúcstelefonokat is ellátják ezzel, nem véletlen.
Akkor ha van WiFI csomópont a közelben (mondjuk pl. otthon is), akkor szó szerint ingyen vagy fillérekért tudsz telefonálni. Ha nincs, akkor meg az elérhetõ GSM rendszeren keresztül.
Ez a leírás alapján éppen, hogy nem mindenes, mert WiFi-s net kell neki és Skype-on beszélhecc. Sokkal többet nem tudhat, de jó 5let, USA-ben talán lenne, aki ki tudná használni.
PSN: berghold
Állj állj! Akkor ez most mi? Mert nem mobil teló az tuti! Ez ilyen mindenes! Bár a mai készülékek legtöbbjére elmondható. Pár év múlva az lesz valószínû, hogy minden ilyen kütyün lesz 1-2MB/s-os sávszél, és mozi jegyet, kenyeret+ mindent ezekkel vásárolunk majd,videótelefonálhatunk, letölthetjük egész estés mozifilmjeinket vagy akár onlie is nézhetjük, de TV-z hetünk is ha úgy hozza kedvünk...ettõl tényleg nem állunk távol. Mozijegy és Cola vásárlás már lehetséges.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
kiváncsi leszek, ha beüt a kilométereket átfogó wimax, mi lesz a 3g/mobilosokkal 😊
jah, tudommár! a fatáv (most már trékom) betiltatja a wimax szolgáltatókat, ahogyan tette korábban a vezetéknélküli konkurrenciával!
jah, tudommár! a fatáv (most már trékom) betiltatja a wimax szolgáltatókat, ahogyan tette korábban a vezetéknélküli konkurrenciával!
Forza.
Ugyanott biztosan nem vagyunk, hisz a Skype nem szolgáltatóhoz kötött és lehet egy adott helyen 1000 Wi-Fi-t szolgáltató is, ergo a fizetõsök ki fognak szorulni a konkurencia miatt. Az adatbiztonság miatt már jobban aggódnék.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Igen, csak a SkyPevel nem lesz "telefonálás" szempont.
Mivel adatátvitel IP alapon, tehát a "nagyon jó" érvényesül
Mivel adatátvitel IP alapon, tehát a "nagyon jó" érvényesül
a mostani wifi hotspotok azért ingyenesek, mert kis területûek, az õket szponzoráló intézmények, cégek, kávézók saját reklámozásukra használják õket. ha a gsm-et felváltja olyan wifi, ami egész városokat lefed, akkor biztosan nem lesz ingyenes, és akkor meg ugyanott vagyunk mint most a gsm-mel. mármint telefonálási szempontból - mert adatátviteli szempontból nagyon jó lenne/lesz.
Zseniális! Figyeljétek meg srácok, hogy a GSM, WCDMA és egyéb dolgok nem lesznek nagyon hosszúéletûek. (Mármint kb. 5, max. 10 évet adok nekik).
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nekem már az is elég lenne, ha a SkyPe -hoz használható USB -s készülékeket árúsítanák az USA -n kívül is....
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
jó gép...
A handheld gépek ezt már régen tudják, és másra is használhatók...
Wifi meg nincs mindenütt, és ahol van ott sem automatikus az internet hozzáférés. Arról nem is beszélve, hogy nincs megoldva a "cellaváltás".
Wifi meg nincs mindenütt, és ahol van ott sem automatikus az internet hozzáférés. Arról nem is beszélve, hogy nincs megoldva a "cellaváltás".