15
  • Inquisitor
    Eszed tokját ingyenes, ha telefont hívsz vele, akkor fizetni kell :)
    Ha meg fix havidíjas interneted van, akkor még is csak ólcsobb pár cent percenként, mint 25-100Ft, nem de?
  • Skyper
    szerintem ez köráj dolog csak átverés!!
    az igaz hogy a skype ingyenes (én is használom) node az internet!!!!!
    szerintem még drágább lesz mint a norm telefon cagy videóhívás :)))))
  • Ceb
    De árusítanak!

Skypetelefon.hu
  • Inquisitor
    Műszaki részletezést nem találtam róla, de szerintem itt valami félreértés lesz.
    Egy szerintem egy GSM telefon (háromsávos?), amit megfejeltek WiFi-vel is.
    Utóbbi nem meglepő az új csúcstelefonokat is ellátják ezzel, nem véletlen.
    Akkor ha van WiFI csomópont a közelben (mondjuk pl. otthon is), akkor szó szerint ingyen vagy fillérekért tudsz telefonálni. Ha nincs, akkor meg az elérhető GSM rendszeren keresztül.
  • amdrula
    Ez a leírás alapján éppen, hogy nem mindenes, mert WiFi-s net kell neki és Skype-on beszélhecc. Sokkal többet nem tudhat, de jó 5let, USA-ben talán lenne, aki ki tudná használni.
  • roliika
    Állj állj! Akkor ez most mi? Mert nem mobil teló az tuti! Ez ilyen mindenes! Bár a mai készülékek legtöbbjére elmondható. Pár év múlva az lesz valószínű, hogy minden ilyen kütyün lesz 1-2MB/s-os sávszél, és mozi jegyet, kenyeret+ mindent ezekkel vásárolunk majd,videótelefonálhatunk, letölthetjük egész estés mozifilmjeinket vagy akár onlie is nézhetjük, de TV-z hetünk is ha úgy hozza kedvünk...ettől tényleg nem állunk távol. Mozijegy és Cola vásárlás már lehetséges.
  • arty
    kiváncsi leszek, ha beüt a kilométereket átfogó wimax, mi lesz a 3g/mobilosokkal :)

jah, tudommár! a fatáv (most már trékom) betiltatja a wimax szolgáltatókat, ahogyan tette korábban a vezetéknélküli konkurrenciával!
  • valaé valaé ná
    Ugyanott biztosan nem vagyunk, hisz a Skype nem szolgáltatóhoz kötött és lehet egy adott helyen 1000 Wi-Fi-t szolgáltató is, ergo a fizetősök ki fognak szorulni a konkurencia miatt. Az adatbiztonság miatt már jobban aggódnék.
  • Sundance
    Igen, csak a SkyPevel nem lesz "telefonálás" szempont.
    Mivel adatátvitel IP alapon, tehát a "nagyon jó" érvényesül
  • Flashy
    a mostani wifi hotspotok azért ingyenesek, mert kis területűek, az őket szponzoráló intézmények, cégek, kávézók saját reklámozásukra használják őket. ha a gsm-et felváltja olyan wifi, ami egész városokat lefed, akkor biztosan nem lesz ingyenes, és akkor meg ugyanott vagyunk mint most a gsm-mel. mármint telefonálási szempontból - mert adatátviteli szempontból nagyon jó lenne/lesz.
  • PyRex
    Zseniális! Figyeljétek meg srácok, hogy a GSM, WCDMA és egyéb dolgok nem lesznek nagyon hosszúéletűek. (Mármint kb. 5, max. 10 évet adok nekik).
  • PLaci #4
    Nekem már az is elég lenne, ha a SkyPe -hoz használható USB -s készülékeket árúsítanák az USA -n kívül is....
  • KILROY
    jó gép...
  • noss
    mégis 50 millió vevőre számítanak... :)
  • asdasdasd
    A handheld gépek ezt már régen tudják, és másra is használhatók...
    Wifi meg nincs mindenütt, és ahol van ott sem automatikus az internet hozzáférés. Arról nem is beszélve, hogy nincs megoldva a "cellaváltás".