Gates: a web-alapú szolgáltatásoké a jövő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek magyarázd el nekem, mert <#lama>#lama> vagyok -mint tudod!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azt nem veszik észre ami pedig a net fizikai alapja is. Meg kell nézni, hogy a net hogy épül fel!
A net nem egy rácshálózat, sem fizikailag sem felhasználás szempontjából.
És amit írtál csak annyival egészíteném ki, hogy az egyén mániákusan védi azt ami szerinte és fõleg a közvetlen környezete által fontos, mert ezek az elmek adják az identitását, és a szûkebb közösségben levõ pozícióját. Vagy is az egyén, nem elválasztható attól a másik néhány egyéntõl, aki vele közvetlen kapcsolatban áll.
Senki nem akarja az identittását elveszíteni és egy elem lenni egy tök homogén hálózatban!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
és nem elfelejteni, h ez kiegészítõ szolgáltatás. tehát nem létfontosságú. csak könnyebb lehet tõle az életed.
a hw árában benne lévõ os-rõl meg tudod a véleményem. pont ezért sosem lesz almám.
a teljesen ingyenes dologról meg ismert a véleményem -az ugyan ott linkelt-, általam indított topikban egy jó példával is szolgáltathatok.
Teljesen egyetértek az M$ politikájával, hogy a net alapú szolgáltatás központú IT-é a jövõ. Pláne hogy ez a open alapja is, amit pl A katedrális és bazár írója is megfogalmaz.
Az emberkét nem az OS érdekli (mint termék), hanem azok a szolgáltatások, amit azzal számára a vas biztosítani tud.
Az én gondom az, hogy amíg azok az általános dumák amiket itt is olvashatunk, számomra is teljesen elfogadhatóak, addig viszont a mögöttük levõ tartalom egy lufi!!!!
Milyen extra szolgáltatást ad PL a Live oldal? De kérdezhetném azt is és ezzel vissza is kanyarodunk a mindenkori alapkérdéshez: milyen extra szolgáltatást nyújt az M$ (pénzért) amit mások ingyen (hw árban) korábban (10-15 éve) ne nyújtottak volna????!!!!
Én nem veszek észre semmit, amiért most újjonganom kéne.
Szal könyörgöm csak egy olyan szolgáltatást mondj, amit az M$ majd biztosítani tud és nekem mint felhasználónak arra marhára szükségem lesz?
Ez az egész egy elvont, gyakorlatiatlan kapálódzás, helykeresés, mert a gugli csinálja a mûbalhét.
A gugli egy marha jó/sikeres tartalomszolgáltató, és azon kívül sikeresen húzigálja az oroszlán bajuszát. De kétvállra nem fogja fektetni, még ha az oroszlán számára pillanatnyilag õ jelenti is a legnagyobb problémát.
Egy ilyen gép nem sok mindent tartalmaz, és nem is igazán bõvíthetõ, ergo mindazt ami a PC tud nyújtani az ipar számára azt el kell felejteni.
Szal jelenleg nem csak a felhasználónak, hanem az IT ipar szolgáltatóinak/gyártóinak sem érdeke egy ilyen.
Szerintem.
Az egyén sosem lesz kiiktatva, és mindíg is egy termék alapja lesz. Az emberi természet olyan, hogy szinte mániákusan védi, és törekszik a saját egyéniségének, és saját magának mint "egyénnek" a kifejezésére, és megismertetésére.
Több szolgáltatás elõfizetéses rendszerben való üzemeltetése nem jelenti azt, hogy maga a telejs szoftver bázisod egy nagy, vagy több elõfizetés legyen. Ez a legkevésbé valószínû. Úgy hogy aki ezt állítja alapvetõ pszihológiai ismerette lsem rendelkezik.
Linus ilyent mondana, a hacker közösség hülyézné le.
Így igaz, és ez jó. Csak a nyúl és a puska esetének tisztán látása végett irtam 😊
De a végével nem értek egyet. Én a MOL-ba raknám a pénzem. 😉
Egyébként egy mocskos maffiacég, de ez már OFF.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ez nem fogja leváltani az OS-t, de nagyban kibõvíti a határait. Elõnye mégis, h használatához nem feltételnûl szükségeltetik maga az OS és az OS is haszhnálható marad nélküle. Két teljesen különálló alkalmazás/szolgáltatás, amik nagyfokúan képesek együttmûködni.
(elmehetnék marketingesnek ;P)
egyébként a verseny nem nagyon érdekel, mert sem a kugli (kiv. keresõ) sem a jahú szolgáltatásait nem (fogom) használom(ni), egyáltalán nem izgatnak, viszont az ms-t biztos igénybe veszem (mivel már most is sok szolgáltatásának elõnyét élvezem 😉).
#8 ettõl még tény marad, h a kugli ténykedése hozta elõre a dolgot, úgy mint ahogy az ff befolyásolta az IE7 megjelenését.
Ha most be kéne fektetnem valamelyik cégbe, akkor tuti az msbe tenném a lóvémat, mert hosszútávon elõnyösebbnek látom. kugli olyan tempóval el is tûnhet, amilyen sebességgel jött. kugli egyenlõre 1 lábon áll, ms ehhez képest minimum 100 lábú.
Meg hogy kell-e ez a felhasználóknak? Én ilyen szempontból eléggé szkeptikus vagyok mondjuk. Akkor még így lehetett volna, amikor még kevesen használták a számítógépet. Mert akik beléptek fogékonyak voltak az új dolgokra. De most? Mindenkinek megvan a jól megszokott számítógép kezelése, és nem nagyon akarnak rajta változtatni.
De meglátjuk.
U.I.: én google-bõl is csak a keresõt használom 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
egyébként ms lépése egyértelmûen a google ellen próbál konkurenciát állítani. de a cikkben sugalltakkal ellentétben ez nem esik az "ms megint lemásolt valmit" alá. föleg, h feltehetõen kugli az átigazolásoknak köszönhetõen idõ elõtt szerzett tudomást a dologról és ezért most megteheti, h kivár. tehár win live már rég fullos lesz, amikor a kugli base még mindig nem lépi át a béta határait.
Szerintem pedig ez egy tök objektív cikk volt.
De mikor elkezdtem olvasni, nekem is egybõl a google ugrott be. Mint webes környezet.
kábé😊
2 részletesebb és elfogultság mentes leírás:
Megjelent az SQL Server 2005 és a Visual Studio 2005
Microsoft: élõben, egyenesben
(elfogultság alatt azt a negatív hozzáállást értem, ami az SG cikkeiben megfigylehetõ. Most épp a Google Base-es mondatra gondolok. HWSW-n is írnak errõl, de mégsincs ez a negatív bulváros utánérzés.)
egy "rövidke" élménybeszámoló ezekrõl a "Express Edition" jelölésû változatokról.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A webes ellenõrzés állandó és megszokott jelenséggé válik majd: minden mozgás kontrollálva lesz. A kommunikáció a magasfokú titkosításnak köszönhetõen nem lesz hozáférhetõ akárki számára, ám a jelenleg szabad illegális P2P és a letöltögetés (nagymennyiségû adatforgalom) a múlté lesz. Az adatok tárolása azonban még mindig a gépeken történik majd: az Interneten "kispájzolt" adattárolás mindig kockázatot jelent majd.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket