Teljesen egyetértek az M$ politikájával, hogy a net alapú szolgáltatás központú IT-é a jövő. Pláne hogy ez a open alapja is, amit pl A katedrális és bazár írója is megfogalmaz.
Az emberkét nem az OS érdekli (mint termék), hanem azok a szolgáltatások, amit azzal számára a vas biztosítani tud.
Az én gondom az, hogy amíg azok az általános dumák amiket itt is olvashatunk, számomra is teljesen elfogadhatóak, addig viszont a mögöttük levő tartalom egy lufi!!!!
Milyen extra szolgáltatást ad PL a Live oldal? De kérdezhetném azt is és ezzel vissza is kanyarodunk a mindenkori alapkérdéshez: milyen extra szolgáltatást nyújt az M$ (pénzért) amit mások ingyen (hw árban) korábban (10-15 éve) ne nyújtottak volna????!!!!
Én nem veszek észre semmit, amiért most újjonganom kéne.
Szal könyörgöm csak egy olyan szolgáltatást mondj, amit az M$ majd biztosítani tud és nekem mint felhasználónak arra marhára szükségem lesz?
Ez az egész egy elvont, gyakorlatiatlan kapálódzás, helykeresés, mert a gugli csinálja a műbalhét.
A gugli egy marha jó/sikeres tartalomszolgáltató, és azon kívül sikeresen húzigálja az oroszlán bajuszát. De kétvállra nem fogja fektetni, még ha az oroszlán számára pillanatnyilag ő jelenti is a legnagyobb problémát.