17
-
plamex #17 De akkor már ne hagyjuk ki Adolfot se -
Ronny #16 klónozzuk -
rosszver #15 Szerintem Gerard Deparieu egyik lengyel ose nagyon eros vonas van koztuk foleg az orr tajekan DNS teszt nelkul is -
aki kérdez #14 Elolvastad a cikket? :) -
Yeti #13 Én csak azt nem értem, hogy mit vizsgálnak a DNS-en? Azt van mihez hasonlítani? Mert nem hiszem, hogy ha az arcképet nincs mihez hozzávetni, akkor olyan sok DNS minta maradt volna fent tőle... -
#12 sziasztok -
pip #11 Az also kep alapjan akar Matyas kiraly is lehetne... -
sped #10 Ugyanolyanok voltak mint a mai emberek. Még az alapvető nyűgjeik is. A körítés volt más meg a szellemiség, azt meg úgysem láthatod, foghatod meg. Ez az arc egyébként tényleg olyan "Kopernikuszos". A keréáló művész is beleadhat ám apait-anyait egy ilyen rekonstrukciónál. :) -
#9 azért érdekes, ilyen 500 évvel ezelőtt élt emberek arcait látni, mégha csak nagyábból is potnosak ezek a rekonstrukciók. -
entreri #8 mármint eltünt mint Elvis.
már nem tudok írni. -
entreri #7 Volt tanárom szerint Petőfi nem is halt meg, csak eltűnt Elvis. :)
Végül is ki tudja? -
Déta #6 Ezeknek nincs jobb dolguk??? -
SOCKET 911 #5 Bocs srácok de petőfi sírjának felfedezését mégis hogyan gondoltátok? :D
Petőfi csatában halt meg senki nem tudja pontosan mikor és hol ráadásul el sem temették max bedobták sok száz tetem közé a scata után egy tömegsírba higiéniai okokból... :(
Ezt az arcot meg azért még körüljárnám egy párszor. -
#4 Amikor itthon a fehérvári ásatások során Árpád-kori uralkodók maradványai kerültek elő, mi sem voltunk boldogtalanok ... -
#3 Ugyanazt mint mi Petőfivel :) -
Cat #2 nagy lengyel volt, kell nekik
itthon is keresik atilla meg petőfi meg nemtomki sirját -
mod #1 Érdekes. Viszont ha valóban ő az, akkor mit érnek vele? Mit érnek a koponyával, meg a csontokkal? :)