DNS vizsgálat Kopernikusz azonosítására
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor már ne hagyjuk ki Adolfot se <#violent>#violent><#bdead>#bdead>
klónozzuk
Szerintem Gerard Deparieu egyik lengyel ose nagyon eros vonas van koztuk foleg az orr tajekan DNS teszt nelkul is
Elolvastad a cikket? 😊
Én csak azt nem értem, hogy mit vizsgálnak a DNS-en? Azt van mihez hasonlítani? Mert nem hiszem, hogy ha az arcképet nincs mihez hozzávetni, akkor olyan sok DNS minta maradt volna fent tõle...
Az also kep alapjan akar Matyas kiraly is lehetne...
Ugyanolyanok voltak mint a mai emberek. Még az alapvetõ nyûgjeik is. A körítés volt más meg a szellemiség, azt meg úgysem láthatod, foghatod meg. Ez az arc egyébként tényleg olyan "Kopernikuszos". A keréáló mûvész is beleadhat ám apait-anyait egy ilyen rekonstrukciónál. 😊
azért érdekes, ilyen 500 évvel ezelõtt élt emberek arcait látni, mégha csak nagyábból is potnosak ezek a rekonstrukciók.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
mármint eltünt mint Elvis.
már nem tudok írni.
már nem tudok írni.
Volt tanárom szerint Petõfi nem is halt meg, csak eltûnt Elvis. 😊
Végül is ki tudja?
Végül is ki tudja?
Ezeknek nincs jobb dolguk???
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Bocs srácok de petõfi sírjának felfedezését mégis hogyan gondoltátok? 😄
Petõfi csatában halt meg senki nem tudja pontosan mikor és hol ráadásul el sem temették max bedobták sok száz tetem közé a scata után egy tömegsírba higiéniai okokból... 😞
Ezt az arcot meg azért még körüljárnám egy párszor.
Petõfi csatában halt meg senki nem tudja pontosan mikor és hol ráadásul el sem temették max bedobták sok száz tetem közé a scata után egy tömegsírba higiéniai okokból... 😞
Ezt az arcot meg azért még körüljárnám egy párszor.
Amikor itthon a fehérvári ásatások során Árpád-kori uralkodók maradványai kerültek elõ, mi sem voltunk boldogtalanok ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
nagy lengyel volt, kell nekik
itthon is keresik atilla meg petõfi meg nemtomki sirját
itthon is keresik atilla meg petõfi meg nemtomki sirját
Érdekes. Viszont ha valóban õ az, akkor mit érnek vele? Mit érnek a koponyával, meg a csontokkal? 😊