307
  • Mike
    urban legend
  • Mike
    komolyra majd akkor fordulnak a dolgok, amikor atombombák robbannak
  • Matyóhímzés
    Egyébként te örülnél, ha az erdélyi magyarok beilleszkednének? Nekik is volt rá idejük, mégse tették.....hál istennek.
  • Matyóhímzés
    Őszintén szólva megnézném, hogy mit szólna a feleséged ahoz, ha csadorba akarnád dugni.

Egyébként gondolkodj, hova mennél vissza, nem véletlenül mentél Iránba. Otthon nem tucc megélni. De Iránban is csak alja melót csinálhacc, ami persze jobb a semminél, de azért többre vágysz, minthogy napi 16 órában teve trágyát lapátolj.
    És egyébként sem te fogsz lázadozni, mer te még emléxel rá, hogy milyen szar volt otthon, hanem a gyereked, meg az unokád, akik látják, hogy a "nrmális" irániak mercedeszel, meg Ferrarival járnak, miközben bent ülnek az irodáikban, és lóbálják a lábukat, neked meg egy rohadt szamárra se tellik, úgy hogy egész nap gürcölsz.
  • assdf
    A beilleszkedésről: mint te mondtad ezek nem két éve költöztek oda ugyhogy lett volna idejük alkalmazkodni.Ha muszály akkor igen csadorba vagy ha nem tetszik visszajövök európába.Ha te felveszed vmelyik arab ország állampolgárságát és követeled a jussod aztán meg ott elkövetsz vmi bünt amiért pl ott halálrakövezés jár, akkor hiába magyarázkodsz majd hogy "hát de te tulajdonképpen csak magyar vagy csak véletlenük kerültél oda..."
    Beilleszkedni tudni kell a muszlimoknak is.

Be is b..szna ha ma Mo-on a kunok még mindig összevissza a földet összeturva legeleltetnék az állataikat mert ők külön népcsoport és nekik külön "jogaik" vannak.Nem hanem szépen beilleszkedtek.Ennyi.
  • Komolytalan
    Hú, itt aztán van hozzászóláshegy:-) Na nem baj, fér még az sg szerverére, leírom én is mit gondolok a dologról.
    Franciák ugye gyarmatbirodalom voltak, gyarmaton megszokták hogy néger viszi a csomagot, arab pucolja a cipőt - hát vittek belőlük az országukba is. Mivel nagyon liberális izébizé állam, meg hát rabszolga tartás mégis égő, kapott az aljanép is állampolgárságot. Amíg a fán éltek meg teveszarral tüzeltek nem volt probléma hogy nincs plazmattévéjük, most meg sír miatta a szájuk. Most adjunk nekik vagy sem? Munkát, azt kellene nekik adni. És munka alapján tisztességes fizetést. Aki akar dolgozhasson, meg éljen meg. Aki nem az meg takarodjon vissza a sivatagba vagy a dzsungelbe. Azt hiszem most már érti a nép, hogy miért mondom totál ugyanezt a romákra is. A putris cigányok, akik ha kapnak lakást ingyen (ugye magyarnak olyan nem jár, csak cigónak), akkor felszedik a parkettát és feltüzelik - na ők takarodjanak Indiába. A normálisakkal meg szerintem senkinek sincs baja (tegnap vmi szupermarketban pont 1 roma lány volt az eladó, tök segítőkész volt, ilyennek kék minden eladónak lennie:-)
    Aki azt mondja, hogy jajde a multik elmennek, ha itt megfizetik a népeket, stb, annak azt kell hogy mondjam, hogy bármilyen meglepő is, a multik fogyasztók és termelők, vagyis az emberek nélkül halottak. Csak magyarországról tudok írni, bár ez kicsit off, előre elnézést érte. Elmegy az IBM Romániába? Menjen. Majd jön helyette más. Ha nem akkor meg majd alapítanak céget magyar emberek, szoktak ilyet csinálni, és még támogatást se kell nekik adni. Nem lehet a Suzukinak beszólni az embertelen körülmények miatt? Dehogyis nem lehet. Próbálta már valaki? Csak egyszer próbáljuk már meg...
    Nade miért is nem cseszteti senki se a multikat Magyarországon? A jelenlegi pártok - akiké a hatalom - messze nem azt képviselik, amit a nevük, meg jelmondataik sugalnak. Pl MSZP-t át lehetne nevezni T-* pártra, hisz mindenki tudja hogy matáv a legnagyobb támogatói között volt. Gyakorlatilag az MSZPnek a legerősebb a gazdasági támogatottsága, különben sehol se volna, mint kommunista utódpárt. SZDSZ az ugye zsidó pénzemberek pártja, pl a Várszegi nevével fémjelzett Fotex-csoport és még sokan mások állnak mögötte. De a FIDESZt is lehetne Vegyépszer pártnak nevezni, neki csak az jutott (hiába na, a jobb nevek már foglaltak voltak):-P Nos itt jön az be, hogy szóljunk be a Matávnak, hogy ugyanmár, nem kéne 4000 ember kirúgni 2-3 év alatt, mert esetleg hozunk egy olyan törvényt hogy elküldött emberenként 100 milliót be kell fizetni átképzési hozzájárulásnként a közösbe. Mert a politikus ezt megtehetnék, minden további nélkül. Meg lehet a multik tökét is szorongatni, nekik is fáj. De hát miért is szólna az MSZP, mikor a köv kampánykat is a matáv fizeti? Ez csak egy cég, de gyakorlatilag minden egyes cégnek a mocskos ügyei - pl profit kilopása külföldre (pl matáv DTtől vesz fel extra magas kamatra sokmilliárd hitelt évről évre, ezzel finanszírozza a DT veszteségét), egyéb törvénysértő magatartás (szakszervezeti tagot kirúgják, stb) - mind-mind eltusolódnak az által a párt által, akit az adott cég támogat. Egyedül a magyar tulajdonú, kis és középvállalatok szívnak, mert nekik nincs pénzük képviselőt venni. Most az van, hogy franciáknál kiborult a bili, nálunk meg ügyesen a perem alatt pár milliméterrel tartják a szart.
  • Matyóhímzés
    Anulu: Ez jó.

Most már én sem tudom megálni, hogy ne szóljak hozzá a témához. Előre is leszögezném, hogy teljes mértékben elitélem a gyujtogatást. De nehogy aszthiggyétek már, hogy azért tört ki ez az egész, mer 2 embert megbaszott az áram.

1: Fro.-ban nem arabok vannak, hanem főleg Marokkóiak, meg Algériaiak, mivel az arabok az Arab Félszigeten élnek, ezért is Arab félsziget a neve.
    (najó, et szőrszálhasogatás volt)

2: Ha néhányan azt hiszitek, hogy az összes muszlim terrorista, vagy minden nap összeveri a feleségét, miközben ő kurvázni jár (lentebb írta valaki), az olyan lenne, mintha azt hinnétek, hogy mitomén minden német náci, vagy minden magyar alkoholista, és veri a feleségét. (ne mondja senki, hogy nem olvasott még olyan hírt az újságban, hogy K. János ittas állapotban agyonverte a feleségét egy traktor ekével, mer az piros pulcsit húzott fel)

3:Szerintem nem sokan éltek közületek Afrikában, szal nemtom mi alapján hiszi néhány ember azt, hogy ott mindenki a lábát lógatja, és tartja a markát a segélyért. Ajánlom 1-2 emberkének, hogy költözzön, monnyuk Algériába, és próbáljon megélni ott. Rohadt sok ember, nagyon kevés munkahelyen, mégis hogyan tudna dolgozni?? Még a földet se tuggyák túrni, mer a 3/4 ország egy kibaszott sivatag, akó mégis szerintetek mi a szart csináljon?

4: A bevándorlókról meg annyit, hogy szerintem nem a gyarmatok kérték Fro.-ot, hogy szálja meg őket. Csak a franciáknak akkor nagyon jól jött, hogy szereztek olcsó munkaerőt, az olyan munkákra amit egy francia sem volt hajlandó elvégezni. Arra viszont nem gondoltak, hogy esetleg 50-60 év múlva, már nem az lesz minden álma egy bevándorlónak, hogy egész nap szart lapátoljon. De persze zsíros állást nem adnak nekik, mer akkor kitúrják a "normális" franciákat. És még csodálkoznak, hogy most meg mé lázadnak. Úgyhogy ezt az egészett Fro. csinálta meg magának. És mielőtt elkezdi megint valaki mondogatni, hogy ha anno nem engedték volna be őket, akó most nem lenne szar, akó elárulom neki, hogy nem beengedték a "bevándorlókat", hanem behozták őket. Majnem olyan lenne mintha az amerikai négereken kérnétek számon, hogy mit keresnek amerikában, biztos önszántukból száltak fel a rabszolga szállító hajókra......
    Arról meg, hogy egyesek azon lázadoznak, hogy ők mé nem mehetnek az EU állampolgárságukkal Fro.-ba dolgozni, annyit, hogy most már Afrikaiak se mehetnek, akik most ott vannak nem 2 éve mentek oda, hanem 1-2 generációval ezelőtt.

5: Végül a beilleszkedésről: Ha te mennél a családoddal, mittomén Iránba, te csadorba öltöztetnéd a feleséged, hogy beilleszkedj?
  • Enkil
    sokan most kitombolhatják magukat tiszta buli az egész móka és kacagás legalábis a franc. fiatalok így fokják fel
  • assdf
    Legújabb hirek: Tízezer rendőr utcára vezénylésével és kijárási tilalmakkal próbál véget vetni a francia kormány a tizenkettedik éjszakája tartó zavargásoknak. Hétfőn belehalt sérüléseibe a lázongás egyik áldozata, de az erőszak tovább folytatódott. Toulouse-ban autóbuszt gyújtottak fel a lázongók.

Vki látta a szükségállapot cimü filmet?Kezd kisértetiesen hasonlitani
  • NEXUS6
    OFF

Ha nem teccik akkor minek írsz ide?
    M$ flame elvonási tüneteid vannak?;)))

(Amúgy ha téged csak az érdekel akkor elég beszűkült világképed lehet!)

ON
  • assdf
    Megoldás pedig az lessz hogy korlátozzák maj a bevándorlás, sokkal szigorubb feltételekhez kötik.Mert bárki bármit is beszél az emberi természet olyan hogy nem szereti az idegenekt.Amig csak kevesen vannak nem számit, de ha már minden 3. az már nagyon idegesitő tud lenni.
  • assdf
    Jó sok mindent belekevertetek itt a dolgokba.
    Én szerintem inkább annyi csak a gond hogy a bevándolortak száma elért egy bizonyos kritikus tömeget.Régebben olvastam egy amerikai felmérést hogy amig egy adott kerületben,utácban stb a négerek száma nem haladja meg az össz 10%at addig a négerek és a fehérek puszipajtásként élnek együtt semmi bajuk egymással.De mihely meghaladja a 10%ot a fehérek rémülten kezdenek elmenekülni abból a körzetből igy alakultak ki szépen a gettók amcsiban.Vmi ilyesmi van franciaországban is.Túl sok a bevándorló és együttesen már képesek erőt kifejteni ha vmi nem tetszik nekik.
  • csabala
    A lényegről:
    "Csupán" az van, hogy: a -volt- Gyarmatok visszavágnak a -volt- gyarmatosítóknak... "Kölcsönkenyér visszajár" ...ugyebár...
    ...és ez lesz még sok-sok más esetben is..., hiszen szétesett minden, ami régen Egy volt...
  • NEXUS6
    "hajdan egy munkat 20-30 ember csinalt
    ma ugyanazt 2-3 elvegzi
    akkor miert erdekes, hogy fogy a nepesseg?"

Akkor had tegyem fel fordítva a kérdést:
    Hogy a francban van, hogy miközben a termelő eszközök sokszoros hatékonysággal dolgoznak, akkor a társadalom nem képes önmagát reprodukálni? Pl Magyarországon több 10 000 gyerek éhezik????!!!!!!! Hogy a francban nem jut nekik elég kaja? Hogy a francban nem vállalnak gyereket az emberek, ha elvileg sokkal gazdagabb az ország, mint pl 30 éve? Miért fogyunk?

Valójában nem az embereknek kellene csökkennie, hanem a munkaidőnek!!!!!
    De a cégek eldöntötték, hogy nem hajlandók egy nagyobb társadalmat fenntartani, ha megúszhatják a minimálissal.
    Úgy döntöttek, hogy halál a redundáns munkaerőre, a nyugdíjasokra, a bevándorlókra, és előbb utóbb halál vár azokra is akik irreguláris módon fogyasztanak (P2P, warez).

Ezért van most balhé Franciaországban!
  • NEXUS6
    "mondj jobbat
    te hogyan teremtened meg a felteteleket?"
    "a mutik tudnak globalisan gondolkodni, mi meg nem, ez minden feszultseg forrasa
    es mar bocs de ne keverd a dolgokat, az, hogy egy ceg hova teelpit uzemet az nem liberalizmus"

Na ez a lényeg!
    De bizony márpedig "liberalizmus" alá tartozik amit írtam.
    Egyrészt a gazdasági liberalizmus az ahogy minnél kevesebb korlátozást állítanak az államok a cégek útjába, amikor azok anyagot tőkét, befektetést visznek át a határon!
    Másrészt az a mechanizmus amit leírtam előállítja a "liberális embertípust", a gyökértelen fogyasztót. A liberálisat itt most alapvetően mint politikai oldalt értem, és nem konkrétan az egyén egyfajta szabadságát. (ugye azért érzékeled hogy itt is az -atomizált- egyén egy fajta jogáról van szó, és nem a közösségéről.)
  • AnuluWork #172
    Lásd Kuwait.
  • Attila 007
    Egy szót elirtam, nem nálunk, NÁLUK , csak elvitt a hév:)
  • AnuluWork #170
    Teletömött 56-os villamos, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében. A
    kissrác himbálja a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony
    egyre hátrébb húzódik, várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel
    ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
    - Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és
    ez már az én koromban nem tréfa. Eltalál egy csontot vagy egy eret, akkor
    az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.
    - Mit akar? - reccsen rá az anya -, én nem fogom egy ilyen vénasszony
    miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját
    dolgával, ne az én gyerekemmel! A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülős
    gatya, bőrkabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a
    paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan így szól:
    - Engem se korlátoztak gyerekkoromban!
  • Attila 007
    Sziasztok!Mostmár én is hozzászólok, kéne itthon tartani egy ellentüntetést, a Franciák MELLETT, ezek a nigerek meg arabok azthiszik mindent lehet, kiváncsi lennék, ha nálunk mi lopunk akkor milenne, szerintem kivégzés, szóval a szerény véleményem az, hogy ugyanezt kéne csinálni a bevándorlók országában amiket ők tesznek itt velünk, nekünk is felkéne gyújtanunk a KUNYHÓIKAT, megkéne etetnünk az ottani állatokkal őket, sokmindent nemértek, ezvan, nevezzen ki minek akar, demokrácia van, EZ a VÉLEMÉNYEM, komolyan legszivesebben kimennék és ha lehet segitenék a franciáknak, ha már egyet kiXelnék volt értelme az egésznek.
  • AnuluWork #168
    Az is érdekes, hogy ha itthon beindulna a kisebbség, kit vetnének be ellenük? Mert hadsereg az nincs ...
  • AnuluWork #167
    Mai hír:

"Az már csak hab a tortán, hogy tegnap éppen Irán szólította fel Franciaországot, hogy tartsa tiszteletben az emberi és kisebbségi jogokat a zavargások után is."
  • netrunner
    te hol élsz? (már ne haragudj)
    A dolgok már rég komolyra fordultak!! (ezűgész nyugateurópában) Már a zavargások előtt, amikor Le Pen majd nem hatalomra jutott, az szerinted miért volt? Mert sok franciának már k*rvára elege van a sok bevándorlóból. A következő választást pedig szerintem meg is fogja nyerni, mert a jelenlegi kormányuk hihetetlenül töketetlen módon kezeli a helyzetet.
  • FTeR
    nah, olvasgattam.
    kérdés: mióta lehet politizálni itt?

bullshit az egész rizsa.

cikkhez: röhely, h nem képesek kezelni a dolgot. mondhatni ijesztő ez a cselekvés képtelenség.
  • FTeR
    //off
    még sem a cikket sem a hozzászólásokat nem olvastam, de asszem igencsak piros betűs nap lett a mai(tegnapi...). 3 m$ hír is van és e cikk megjelenése óta teljesen kihaltak. csak itt megy a flame. 8 óra alatt 160+ vélemény. nájsz dzsáb gájsz
    elnézést, nem hagyhattam ki
  • Yurij
    Ellég birka egy ország hogy ezt eltüri.Simán közéjük kénne lönni a mocskos fekete anyjukat.Miotta világ a világ mindig sirnak valamiért,most éppen azért mert loptak,menekültek,meghaltak.Dolgozni egy sem akkar,képtelenek a be illeszkedésre,amerikában is csak ugy tudták öket kordában tartani hogy egy kettöt kiemeltek azt tanitoták,és elérték hogy a 0.01 tanult gorilla.Különben is a tolerancia az elbutulás kezdeti stádiuma.
    Ja és francia országbanmost is megmutatkozik hogy képtelenség 2 külön népcsoportot egy országban össze zárni.
  • SoDI---
    Na látom, itt komoly politikai vita bontakozott ki, amibe nem akarok belemenni, csak röviden a saját véleményem:

Minden úgy van jó ahogy van.
    Ez a világ legtökéletesebb rendszere.
    Ennél senki se talált még ki jobbat.
    Vannak leszakadók benne, persze.
    De egy társadalomban mindenkinek el kell fogadnia a helyzetét.
    Aki pedig erre nem hajlandó, azt le kell csukni.
    Ilyen egyszerű ez.
  • SoDI---
    ott már az drótos petró is rasszistán dzsal :D
  • SoDI---
    Most gondold el. Franciaországban még olyan gonosz rasszisták is vannak, akik szerint nem szép dolog asszonyt verni. Micsoda dolog ez kérem! Ennyire tiszteletlennek lenni szegény kisebbség hagyományaihoz! :)
  • SoDI---
    Az egészben az a legviccesebb, hogy franciaországban született francia állampolgárok, és mégis úgy írnak a "franciákról", mint valami tőlük idegen népről.

Mi lesz szegény rasszistákkal, ha már ezt a ténymegállapítást is ellopját tőlük? :-)
  • Capra Ibex #158
    (Azzal a mondattal én is ezt akartam mondani, de elismerem elég ügyefogyottan...)
  • Mike at home
    alpvetoen azt gondolom, hogy nekunk ez igy kenyelmes
    ugyan neha vannak problemak, akkor horgunk, aztan lenyugszanak a kedlyek. A Le Pen felek ott tevednek amikor azt hiszik nem mi kartuk a bevandorlokat, nem mi alakitottuk igy a vilagot. pedig de
    es jelenleg meg is van az eszkozunk arra, hogy a mineket zavaro tenyezoket kiiktassuk, ha komolyra fordulnak a dolgok
  • Mike at home
    Azsia?
  • Mike at home
    etz a naivitast, aranyos de naiv
  • Mike at home
    mert az europaiak nem rosszalkodtak sehol soha? most is azt teszik. szinte az egesz Fold a mienk. errol gondoljatok le fogunk mondani?
  • Cat #153
    "Segítség van a részünkről de ők ezt rosszul fogadják... Illetve nem... Mi adunk rossz segítséget. De ők meg kénytelenek elfogadni."

Nagyrészt a fejlett világ tehet róla, hogy afrika és más fejletlen államok ott tartanak ahol. Ebbe beletartozik a segélyezési rendszertől kezdve (pénzt adunk nekik, hogy megvehessék a mi gazdaságunk termékeit) a vámpolitikán át (lásd EU iszonyatos exportdotációja, amivel lehetetlen versenyezni), a kereskedelmi rendszerig minden.
  • Mike at home
    miert? csak agressziven oldja meg problemait, amit most szamon kertek a franciakon is
  • Mike at home
    masreszrol ez kb. olyan, hgy a bank nem termel penzt, erteket, vagy a szolgaltatsok, vlaki mindig jon ezzel - vicces :)
  • Mike at home
    csupan mara a ketkezi munka nem olyan termelekeny mint az agymunka
    tudod neked van egy fejszed azzal vagsz fat, jon Bela, akinek motoros furesze van
    o sokkal hatekonyabb
    csakhogy a motoros fureszt nem te es nem is Bela tervezte
  • Capra Ibex #147
    "Egyszer Európa is tartott ott mint Ázsia meg afrika"

Ez hogy is volt? Én nem tudok róla, hogy Európa lett volna bármikor is ugyanolyan helyzetben mint Afrika.

"Európai ember is volt tanulatlan, buta meg ilyenek."

Miből gondolod, hogy az afrikai meg ázsiai buta?
    Tanulatlan mert pl nem tud deriválni?
    Lehet nincs rá szüksége... Sajnálatos módon ott szar a helyzet... Mit tehetne az egyszerű ember ha jobb életet akarna? Főleg úgy, hogy tudja mi van "Nyugaton".
    Megváltoztani az országát, vagy a a jobb helyre költözni?
    Azt te sem gondolod, hogy zárjuk el hermetikusan a fejletlen világot és annak minden lakóját a többi résztől és akkor hadd dolgozzon ott is az "evolúció".
    Segítség van a részünkről de ők ezt rosszul fogadják... Illetve nem... Mi adunk rossz segítséget. De ők meg kénytelenek elfogadni.

Más : "tett a környezetéért"... ez fájt...
  • Capra Ibex #145
    Mondtam, hogy csürhe... :)