A világhálón írnak élményeikről a francia randalírozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A médiának kellene oktatói szerepet vállalnia, és akkor talán 50-60 év múlva megindul az ezoterikus forradalom.
Addig meg az evolúció és a városiasodás nyers erõvel valósítja meg a kiválasztódást
kalandra fel!
Csak lehet hogy erre mi Magyarok is rá fogunk toszni ha nyugatra akarunk menni dolgozni...
Qrva annyukat buzi fekák
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
- Okoskodó: leírja hogy szerinte szar a liberalizmus és stb.
- Kritikus: górcsõ alá veszi a helyzetet és állást foglal.
- Hörgõs: "ATOMOT A NIGGEREKRE" és "KÖCSÖG BEVÁNDORLÓK" felkiáltásokkal tarkított neonáci véleményformálás mellett minõsítik önmagukat és szüleiket akik minden bizonnyal képtelenek voltak értelmet nevelni a buksiukba.
Én egy kicsit okoskodnék és kritikáznék.
Úgy gondolom, hogy alapvetõen a világon mindenütt emberek vannak a problémáikkal (emberek és problémák egybevéve). Mindenki a saját értelmi és anyagi szintjén próbálja megoldani a problémáit. A problémák megoldásának hogyanja különféle példaképeket szül. Van hogy értelmes példaképeket, van hogy idiótákat. Elgondolkodott-e már bárki is azon, hogy miért ismerünk 2-3 követendõ pozitív példát ellenben 50-60 elvetendõt? Elmondom. Adott egy média, és adott a "fejlett, civilizált" (magyarul az otthonülõs TV nézõs) ember, aki a világ azon dolgait, amik nem a városában/falujában történnek, a TV-bõl és vagy más médiumon keresztül fogja fel. Ezek a médiumok, fõleg a TV és az igénytelen bulvár lapok nem fognak pozitív ideológiát árusítani (megjeleníteni). a pozitív ideológia felfogása komplex dolog, amihez bizonyos alapvetõ ismeretek és háttér nélkül nem foghatóak fel még részleteiben sem. Ez tehát nem piac. A destruktív ideológia viszont eladható, mert az emberek 80%-a buta mint a föld. Tehát a médián csak az agresszió jut át, amit elfednek néha 1-2 olyan hírrel, amikor valami elismert személyiség, például a Pápa prédikál, elfednek különféle bulvár sittel, viccekkel, horoszkóppal, TV mûsorral, és 3x3 képregény strip-pel.
Megfertõz minket a média által árusított ideológia, és mivel a szüleink jóeséllyem már vagy megfertõzõdtek szintén, vagy nem is érdekli õket ez, így mi elkurvulunk szépen, lassan, és biztosan. Van aki gyorsan. Van akinek olyanok a családi körülményei (aki esetében beszélhetünk családról, mert sokszor ez a tényezõ is elmarad), hogy semmilyen civilizált, konstruktív példakép nem jut el hozzá, csak az, amit a média árul: "ma kibelezték ezt", "ma felrobbantották azt", "megfenyegették halálosan", "elrabolták a nejét", "vízbefolytotta élettársát", "agyonverte az édesanyját"... csupa destrukció. Ebbõl tanuljuk meg a helyes viselkedést. Az iskola sem nevel. A tanárnéni a 90-es években ha valaki bántotta a másikat, torkaszakadtából üvöltött mint egy megtévejedett barom, és jó eséllyel lezavart két pofont. Ezaz. Ilyenkor jut eszembe egy vicces aranyköpés: "Ölni tudnék a világbékéért". Ezek vagyunk mi: emberek, akik a média csöcsét szopják attól a pillanattól kezdve hogy megtanulnak olvasni. Hol hallott bárki is olyan általános iskoláról, ahol megtanítják arra a gyerekeket, ráneveleik, rávezetik arra a gyerkekeket, hogy a problémáikat milyen, az erõszaktól különbözõbb _hatásos_ módszerekkel lehet megoldani. Mert az oké, hogy néha elhangzik a mondat, hogy "az erõszak nem old meg semmit", de ma felvetõdik bennem a kérdés, hogy "jó, ha az nem, akkor mi?", majd hazafelé ugyanúgy meg akar késelni egy 12 éves balfasz, és mit tudok tenni: pofánverem, egyéb megoldás hijján. Ebbõl õ is megtanulja, hogy az erõszak nem old meg semmit, és én is - ugye.
Az iskolák nem nevelnek, a szülõk nem nevelnek (vagy mert alkoholisták, vagy mert hülyére gürizik magukat két mûszakban hogy ne dögöljön éhen a család), a rokonokra mikor lehetett számítani (kivéve mikor pénz kell, akkor nagyon kedvesek és megértõek), a média nevel. A média kitermel minket. Megmérgezi az agyunkat a szarságaival, és rátelepszik a mindennapjainkra.
Egy konstruktív példakép követése ma diszkriminációt von maga után. Aki vallásos például, az ma itthon máris hitgyülis idióta lesz. A legtöbb vallás ugyan oktat a konstruktivitásra, de mi mégsem ezt látjuk bennük, hanem a másik embertársunk vallásának a miénkkel való össze nem egyeztethetõségével foglalkozunk, és ellentéteket, viszályokat szítunk a konstruktivitás jegyében.
Az emberi csoportokat egyedül az ideológia képes összetartani. Egy valóban civilizált társadalmat a konstruktív ideológia tartana össze. Ma ilyen társadalom nincsen. Mi jólszituált barbár társadalomban élünk a maszkjaink mögött nézzük a világot a média mocskos távcsövével. Az hogy a szomszédunkban mi történik, senkit se érdekel. Aki panelben lakik tudja, hogy nincs olyan ház, ahol ne lenne legalább 10 olyan lakás, amiben naponta "gyilkolják" egymást a családtagok. Mégsem történik semmi, senkit se érdekel. Ez mások belügye.
Elértünk egy kritikus tömeget. A legapróbb részletek is mérhetetlen dolgokat befolyásolnak. A szomszédom naponta üvölt a kölkével, a srác 10 éves, max 12, de már utcakölyök, nyilván 2 éven belül drogozni kezd majd, hacsak nem már most drogozik. Õ majd továbbadja a "tudást" a haverjainak amit a szüleitõl tanult. Azok a haverok pedig a saját szüleiktõl tanult, a srácéhoz hasonló "tudást" adják tovább neki. Vagyis a különféle destruktív gondolatok gazdátcserélnek, miközben senki sem tudja elmondani ezeknek a srácoknak, hogy létezik normális megoldás is. Mert a médiából is és otthonról is ez folyik, így magukban ezek a srácok már tudják, hogy "igen, ez a helyes, ez az üdvözítõ út". Szóval kitermelõdik a "söpredék", ami mégtöbb magához hasonlót termel ki fajfenntartás ürügyén és egyéb okokból kifolyólag.
Aztán ezek a srácok azt hiszik, hogy okosak, mert tudnak internetezni, és idejönnek például fórumozni, kioktatni az embereket arról, hogy a NIGGEREKET ki kell irtani, és ATOMOT kell dobni, stb. Na, miattuk élünk ilyen világban, a szüleik miatt, azok miatt akik a szüleiket hátráltatták a nevelésben, és a média miatt, akik elfogadhatóvá teszik a helyzetet - hiszen egy újságírónak nem etikus állást foglalnia, mert az szubjekció(!).
Nincs semmi, amibõl konstruktivitást tanulhatunk. Ha példaképet vagy vallást követünk, akkor idiótáknak bélyegeznek meg minket. Mindegy milyen vallást követ az ember, az csak kétféle lehet (mert a média csak ezt a kettõt ismeri): vagy "hitgyülis barom", vagy "sátánista náci". Én mielõtt felvettem a mai vallásomat, hét nagyobb-kisebb vallást tanulmányoztam át 8-10 éven keresztül, 15 éves koromtól kezdve nagyjából ezt. Ma 25 éves koromra Wicca vallású vagyok. Mégis ha ezt megemlítem, "hitgyülis" leszek, ha a többi Wicca barátommal együtt látnak, akkor pedig "sátánista szektás balfasz" vagyok.
Gratulálok! Fejlõdés:Média - 0:1
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Aztán az elsõ világháború után kitalálták, hogy a vallás is tök felesleges, és ezerrel nyomták a vallástalanság, és hittelenség erényeit. Ma Franciaországban 6.000.000-an gyakorlják a muszlim vallást, ami valszeg több mint az összes többi francia bármilyen hivõ együttvéve. Már kisebbségben vannak.
Valszeg akkor sem csinálnak semmit, amikor a CSÛRHÉK az Eiffel-tornyot is lezzúzák mert szerintük nem kell oda....
A "ROMA" szó cigányul EMBERT jelent!!
Nem egy cigánnyal találkoztam, aki bizony kikérte magának, hogy õt nem romázzák le, mert õ CIGÁNY!!!
szart lapatolni, alja munkat csinalni: ha nem vagyok eleg okos, akkor alja munkat csinalok, mert tudom, en csak arra valo vagyok. De ha okosabb vagyok, szorgalmas, tanulok, akkor vihetem tobbre. Tehat mist az hoborg, aki ezt nem tudja felfogni. En pl mosogatasbol is eltem, elmennek takaritani is, vagy szemetes auton csimpaszkodni, annak ellenere hogy egyetemi diplomam lesz. Nyaron meg szartb lapatolok, es nem erzem magam kevesebbnek, mint az, aki a mercedeseben oltonyben elsuhan mellettem.
Szoval az embereknek el kellene bizonyos dolgokat fogadniuk, de a tarsadalom teszi ezt lehetove, hogy felszolaljanak (az alja), ne dolgozzanak, hanem a dolgozok penzen eloskodjenek.
a cigány az cigány
csak Orsósék találták ki ezt a romázást
azért mert magukat cigányul így hívják
de én nem vagyok cigány, hogy cigányul beszéljek
egyébként meg az a pláne, hogy a cigányok simán cigánynak nevezik magukat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ezért biztos büntetõpontot kapok. Ennyit a szólásszabadságról.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
egyébként meg az emberiség nem fogy
túlnépesedés van, ha nem tudnád
teli avgyunk globális problémákkal, amiket nem az egyes nemzeteknek kell megoldania, hanem az emberiségnek
az állam nem liberalizmusból ilyen, hanem mert szûk a mozgástere
ha keménykedik a befektetõ összecsomagol, és elhúz
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
"Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hosök tere felol a
belváros felé. A sofor nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert
folyamatosan balra indexelt, arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó
hosszan nem lehet. Leste az utcákat, és elég lassan haladt a belso sávban.
Mögötte egy batár-nagy fekete BMW sötötített üvegekkel nagyon hamar megunta
a lassú tempót, és huzamos dudálásal próbálta a furgont jobb belátásra
bírni. A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott
a bömbinek.
Erre a BMW kurva gyorsan megelozte, keresztben eléállt, és kiugrált belole
négy (4) tipikusan nagy darab kopasz cigány. Az egyik a furgonhoz lépett,
feltépte a sofor ajtaját, majd hanyatt bukfencezett. A sofor a szép rúgás
után ki is szállt, és sebtében megverte
a többi hármat is.
A mutatvány elég nagy népszeruségre tett szert az Andrássy út közönsége
körében. A rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból
kikiabált egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
- Látod, cigány? Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!
A mikrobusz oldalára ugyanis ez volt írva jó nagy betukkel: Fehérorosz
Karateválogatott
A válogatott ki se szállt, csak röhögött a kocsiban. A sofor intézte az
egészet, bár lehet, hogy o is versenyzo volt." (Viccek topic)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egyébként gondolkodj, hova mennél vissza, nem véletlenül mentél Iránba. Otthon nem tucc megélni. De Iránban is csak alja melót csinálhacc, ami persze jobb a semminél, de azért többre vágysz, minthogy napi 16 órában teve trágyát lapátolj.
És egyébként sem te fogsz lázadozni, mer te még emléxel rá, hogy milyen szar volt otthon, hanem a gyereked, meg az unokád, akik látják, hogy a "nrmális" irániak mercedeszel, meg Ferrarival járnak, miközben bent ülnek az irodáikban, és lóbálják a lábukat, neked meg egy rohadt szamárra se tellik, úgy hogy egész nap gürcölsz.
Beilleszkedni tudni kell a muszlimoknak is.
Be is b..szna ha ma Mo-on a kunok még mindig összevissza a földet összeturva legeleltetnék az állataikat mert õk külön népcsoport és nekik külön "jogaik" vannak.Nem hanem szépen beilleszkedtek.Ennyi.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Franciák ugye gyarmatbirodalom voltak, gyarmaton megszokták hogy néger viszi a csomagot, arab pucolja a cipõt - hát vittek belõlük az országukba is. Mivel nagyon liberális izébizé állam, meg hát rabszolga tartás mégis égõ, kapott az aljanép is állampolgárságot. Amíg a fán éltek meg teveszarral tüzeltek nem volt probléma hogy nincs plazmattévéjük, most meg sír miatta a szájuk. Most adjunk nekik vagy sem? Munkát, azt kellene nekik adni. És munka alapján tisztességes fizetést. Aki akar dolgozhasson, meg éljen meg. Aki nem az meg takarodjon vissza a sivatagba vagy a dzsungelbe. Azt hiszem most már érti a nép, hogy miért mondom totál ugyanezt a romákra is. A putris cigányok, akik ha kapnak lakást ingyen (ugye magyarnak olyan nem jár, csak cigónak), akkor felszedik a parkettát és feltüzelik - na õk takarodjanak Indiába. A normálisakkal meg szerintem senkinek sincs baja (tegnap vmi szupermarketban pont 1 roma lány volt az eladó, tök segítõkész volt, ilyennek kék minden eladónak lennie:-)
Aki azt mondja, hogy jajde a multik elmennek, ha itt megfizetik a népeket, stb, annak azt kell hogy mondjam, hogy bármilyen meglepõ is, a multik fogyasztók és termelõk, vagyis az emberek nélkül halottak. Csak magyarországról tudok írni, bár ez kicsit off, elõre elnézést érte. Elmegy az IBM Romániába? Menjen. Majd jön helyette más. Ha nem akkor meg majd alapítanak céget magyar emberek, szoktak ilyet csinálni, és még támogatást se kell nekik adni. Nem lehet a Suzukinak beszólni az embertelen körülmények miatt? Dehogyis nem lehet. Próbálta már valaki? Csak egyszer próbáljuk már meg...
Nade miért is nem cseszteti senki se a multikat Magyarországon? A jelenlegi pártok - akiké a hatalom - messze nem azt képviselik, amit a nevük, meg jelmondataik sugalnak. Pl MSZP-t át lehetne nevezni T-* pártra, hisz mindenki tudja hogy matáv a legnagyobb támogatói között volt. Gyakorlatilag az MSZPnek a legerõsebb a gazdasági támogatottsága, különben sehol se volna, mint kommunista utódpárt. SZDSZ az ugye zsidó pénzemberek pártja, pl a Várszegi nevével fémjelzett Fotex-csoport és még sokan mások állnak mögötte. De a FIDESZt is lehetne Vegyépszer pártnak nevezni, neki csak az jutott (hiába na, a jobb nevek már foglaltak voltak):-P Nos itt jön az be, hogy szóljunk be a Matávnak, hogy ugyanmár, nem kéne 4000 ember kirúgni 2-3 év alatt, mert esetleg hozunk egy olyan törvényt hogy elküldött emberenként 100 milliót be kell fizetni átképzési hozzájárulásnként a közösbe. Mert a politikus ezt megtehetnék, minden további nélkül. Meg lehet a multik tökét is szorongatni, nekik is fáj. De hát miért is szólna az MSZP, mikor a köv kampánykat is a matáv fizeti? Ez csak egy cég, de gyakorlatilag minden egyes cégnek a mocskos ügyei - pl profit kilopása külföldre (pl matáv DTtõl vesz fel extra magas kamatra sokmilliárd hitelt évrõl évre, ezzel finanszírozza a DT veszteségét), egyéb törvénysértõ magatartás (szakszervezeti tagot kirúgják, stb) - mind-mind eltusolódnak az által a párt által, akit az adott cég támogat. Egyedül a magyar tulajdonú, kis és középvállalatok szívnak, mert nekik nincs pénzük képviselõt venni. Most az van, hogy franciáknál kiborult a bili, nálunk meg ügyesen a perem alatt pár milliméterrel tartják a szart.
Most már én sem tudom megálni, hogy ne szóljak hozzá a témához. Elõre is leszögezném, hogy teljes mértékben elitélem a gyujtogatást. De nehogy aszthiggyétek már, hogy azért tört ki ez az egész, mer 2 embert megbaszott az áram.
1: Fro.-ban nem arabok vannak, hanem fõleg Marokkóiak, meg Algériaiak, mivel az arabok az Arab Félszigeten élnek, ezért is Arab félsziget a neve.<#smile>#smile>
(najó, et szõrszálhasogatás volt)
2: Ha néhányan azt hiszitek, hogy az összes muszlim terrorista, vagy minden nap összeveri a feleségét, miközben õ kurvázni jár (lentebb írta valaki), az olyan lenne, mintha azt hinnétek, hogy mitomén minden német náci, vagy minden magyar alkoholista, és veri a feleségét. (ne mondja senki, hogy nem olvasott még olyan hírt az újságban, hogy K. János ittas állapotban agyonverte a feleségét egy traktor ekével, mer az piros pulcsit húzott fel)<#wink>#wink>
3:Szerintem nem sokan éltek közületek Afrikában, szal nemtom mi alapján hiszi néhány ember azt, hogy ott mindenki a lábát lógatja, és tartja a markát a segélyért. Ajánlom 1-2 emberkének, hogy költözzön, monnyuk Algériába, és próbáljon megélni ott. Rohadt sok ember, nagyon kevés munkahelyen, mégis hogyan tudna dolgozni?? Még a földet se tuggyák túrni, mer a 3/4 ország egy kibaszott sivatag, akó mégis szerintetek mi a szart csináljon?
4: A bevándorlókról meg annyit, hogy szerintem nem a gyarmatok kérték Fro.-ot, hogy szálja meg õket. Csak a franciáknak akkor nagyon jól jött, hogy szereztek olcsó munkaerõt, az olyan munkákra amit egy francia sem volt hajlandó elvégezni. Arra viszont nem gondoltak, hogy esetleg 50-60 év múlva, már nem az lesz minden álma egy bevándorlónak, hogy egész nap szart lapátoljon. De persze zsíros állást nem adnak nekik, mer akkor kitúrják a "normális" franciákat. És még csodálkoznak, hogy most meg mé lázadnak. Úgyhogy ezt az egészett Fro. csinálta meg magának. És mielõtt elkezdi megint valaki mondogatni, hogy ha anno nem engedték volna be õket, akó most nem lenne szar, akó elárulom neki, hogy nem beengedték a "bevándorlókat", hanem behozták õket. Majnem olyan lenne mintha az amerikai négereken kérnétek számon, hogy mit keresnek amerikában, biztos önszántukból száltak fel a rabszolga szállító hajókra......
Arról meg, hogy egyesek azon lázadoznak, hogy õk mé nem mehetnek az EU állampolgárságukkal Fro.-ba dolgozni, annyit, hogy most már Afrikaiak se mehetnek, akik most ott vannak nem 2 éve mentek oda, hanem 1-2 generációval ezelõtt.
5: Végül a beilleszkedésrõl: Ha te mennél a családoddal, mittomén Iránba, te csadorba öltöztetnéd a feleséged, hogy beilleszkedj?
Vki látta a szükségállapot cimü filmet?Kezd kisértetiesen hasonlitani
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ha nem teccik akkor minek írsz ide?
M$ flame elvonási tüneteid vannak?😉))
(Amúgy ha téged csak az érdekel akkor elég beszûkült világképed lehet!)
ON
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én szerintem inkább annyi csak a gond hogy a bevándolortak száma elért egy bizonyos kritikus tömeget.Régebben olvastam egy amerikai felmérést hogy amig egy adott kerületben,utácban stb a négerek száma nem haladja meg az össz 10%at addig a négerek és a fehérek puszipajtásként élnek együtt semmi bajuk egymással.De mihely meghaladja a 10%ot a fehérek rémülten kezdenek elmenekülni abból a körzetbõl igy alakultak ki szépen a gettók amcsiban.Vmi ilyesmi van franciaországban is.Túl sok a bevándorló és együttesen már képesek erõt kifejteni ha vmi nem tetszik nekik.
"Csupán" az van, hogy: a -volt- Gyarmatok visszavágnak a -volt- gyarmatosítóknak... "Kölcsönkenyér visszajár" ...ugyebár...
...és ez lesz még sok-sok más esetben is..., hiszen szétesett minden, ami régen Egy volt...
ma ugyanazt 2-3 elvegzi
akkor miert erdekes, hogy fogy a nepesseg?"
Akkor had tegyem fel fordítva a kérdést:
Hogy a francban van, hogy miközben a termelõ eszközök sokszoros hatékonysággal dolgoznak, akkor a társadalom nem képes önmagát reprodukálni? Pl Magyarországon több 10 000 gyerek éhezik????!!!!!!! Hogy a francban nem jut nekik elég kaja? Hogy a francban nem vállalnak gyereket az emberek, ha elvileg sokkal gazdagabb az ország, mint pl 30 éve? Miért fogyunk?
Valójában nem az embereknek kellene csökkennie, hanem a munkaidõnek!!!!!
De a cégek eldöntötték, hogy nem hajlandók egy nagyobb társadalmat fenntartani, ha megúszhatják a minimálissal.
Úgy döntöttek, hogy halál a redundáns munkaerõre, a nyugdíjasokra, a bevándorlókra, és elõbb utóbb halál vár azokra is akik irreguláris módon fogyasztanak (P2P, warez).
Ezért van most balhé Franciaországban!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
te hogyan teremtened meg a felteteleket?"
"a mutik tudnak globalisan gondolkodni, mi meg nem, ez minden feszultseg forrasa
es mar bocs de ne keverd a dolgokat, az, hogy egy ceg hova teelpit uzemet az nem liberalizmus"
Na ez a lényeg!
De bizony márpedig "liberalizmus" alá tartozik amit írtam.
Egyrészt a gazdasági liberalizmus az ahogy minnél kevesebb korlátozást állítanak az államok a cégek útjába, amikor azok anyagot tõkét, befektetést visznek át a határon!
Másrészt az a mechanizmus amit leírtam elõállítja a "liberális embertípust", a gyökértelen fogyasztót. A liberálisat itt most alapvetõen mint politikai oldalt értem, és nem konkrétan az egyén egyfajta szabadságát. (ugye azért érzékeled hogy itt is az -atomizált- egyén egy fajta jogáról van szó, és nem a közösségérõl.)
kissrác himbálja a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony
egyre hátrébb húzódik, várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel
ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és
ez már az én koromban nem tréfa. Eltalál egy csontot vagy egy eret, akkor
az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.
- Mit akar? - reccsen rá az anya -, én nem fogom egy ilyen vénasszony
miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját
dolgával, ne az én gyerekemmel! A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülõs
gatya, bõrkabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a
paraszt nõ hajába gyönyörûen beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Engem se korlátoztak gyerekkoromban!
"Az már csak hab a tortán, hogy tegnap éppen Irán szólította fel Franciaországot, hogy tartsa tiszteletben az emberi és kisebbségi jogokat a zavargások után is."
A dolgok már rég komolyra fordultak!! (ezûgész nyugateurópában) Már a zavargások elõtt, amikor Le Pen majd nem hatalomra jutott, az szerinted miért volt? Mert sok franciának már k*rvára elege van a sok bevándorlóból. A következõ választást pedig szerintem meg is fogja nyerni, mert a jelenlegi kormányuk hihetetlenül töketetlen módon kezeli a helyzetet.
a balettpatkány
kérdés: mióta lehet politizálni itt?
bullshit az egész rizsa.
cikkhez: röhely, h nem képesek kezelni a dolgot. mondhatni ijesztõ ez a cselekvés képtelenség.
még sem a cikket sem a hozzászólásokat nem olvastam, de asszem igencsak piros betûs nap lett a mai(tegnapi...). 3 m$ hír is van és e cikk megjelenése óta teljesen kihaltak. csak itt megy a flame. 8 óra alatt 160+ vélemény. nájsz dzsáb gájsz
elnézést, nem hagyhattam ki <#idiota>#idiota>
Ja és francia országbanmost is megmutatkozik hogy képtelenség 2 külön népcsoportot egy országban össze zárni.<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer>
Minden úgy van jó ahogy van.
Ez a világ legtökéletesebb rendszere.
Ennél senki se talált még ki jobbat.
Vannak leszakadók benne, persze.
De egy társadalomban mindenkinek el kell fogadnia a helyzetét.
Aki pedig erre nem hajlandó, azt le kell csukni.
Ilyen egyszerû ez.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mi lesz szegény rasszistákkal, ha már ezt a ténymegállapítást is ellopját tõlük? :-)