307
-
#227 Kedves BlackVoid elárulnád, hogy neked mégis mi károd származik attól, hogy mohamedánok a bevándorlók? Miben különböznek egy szerinted "normális" bevándorlótól?
Lehet, hogy ezek az emberek nem véletlenül nem akarják átvenni az európai életmódot. Ha neked menekülnöd kéne az országodból éhezés, diktatúra, bármi miatt, és mittomén pont a kanibálok lennének a világ urai, és rohadt nagy jólét lenne náluk, akkor te is elkezdenél embereket enni, hogy beilleszkedj? Nemhinném, a muszlimoknak pont annyira erkölcstelen az európai életmód, mint neked az ember evés.
Előre látom, jön majd a válasz, hogy akkor nem kell idejönni. Amit már persze 28szor leírtam, hogy a jelenlegi fro.-i bevándorlók nagy része nem ide jött, hanem a franciák hozták ide őket, vagy ha jött akkor meg azért, mer a hazájában éhenhalt volna.
Ilyen nézetekkel nem tudom, hogy tarthatod magad liberálisnak. -
Yv@n #226 A média azt adja a népnek, amit igényel. Erőszakot. Ezt tudja befogadni miután munkából hazaér, nem érdekli a világ problémáinak megoldása, ha mégis azt kapná, valószínű keresne másik csatornát, ahol olyan adás megy, amit meg tud emészteni. -
Egerwin #225 eszednél vagyméghogy a kommunizmus jó gondolat
Egybként meg szerintem a franciák megérdemlik azután, amit Magyarországgal tettek.(Trianon-ha valaki nem tudná) A legjobb az lenne ha a sok nigger (hazánkban cigány)eltakarodna vissza, ahonnan jött. -
#224 Le a kalappal sonicXX.
Kevés ember van akinek ilyen tiszta világképe van.....sajnos. Egyébként én is köbö 2 hete hallottam először a wicca-ról. Ez ilyen újpogány vallás, nem?
Mike: Sajnos a legtöbb ma élő ember egyálltalán nem normális. Én is nagyon sokáig ezt hittem, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Iszonyatos a hülyeség, nem csak országos szinen, hanem az egész világon. És itt elsősorban a nyugati, magukat húdefejlett civilizácónak tartó, emberekre gondolok.
És a teveszarlapátolás az csak példa volt, hogy leírjam a bevándorlók helyzetét. Azért írtam Iránt, hogy nehogy sértődés legyen.
A liberalizmusról annyit, hogyha annyira liberálisnak tartja magát itt 1-2 ember, akkor mér nem képes elfogadni, a sajátjától különböző kultúrák szokásait??
Stanlee: Hidd el te se akarnál beilleszkedni a te kultúrádtól teljessen különböző kultúrába.
Egyébként komolyan gondolod, hogy minden muszlim férfi kurvázni jár, és ha a felesége esetleg szólni mer, akkor agyon veri? Ha igen, akkor elég szűklátókörű vagy, és asszem teljes mértékben illik rád sonicXX leírása.......
A bevándorlók egyébként sem tartják magukat európainak, ha annak tartanák magukat, akkor az azt jelentené, hogy beilleszkedtek.
A probléma az, hogy most már szart se lapátolhatnak, mer elvégzi helyettük a szarlapátoló gép. Akinek meg esetleg esze lenne a tanuláshoz, asse tanulhat, mer nincs miből. Nem hinném, hogy az a problémájuk, hogy XY bevándorló a 8 álltalánosával, ugyan mé nem mehet már el vezérigazgatónak.
Egyébként én is lapátoltam elég szart, de azt is tudom, hogy nem az az életcélom, hogy a földet túrva halljak meg.
Granz: Ezt most nem értem, hogy jött ide. Épp azt magyaráztam, hogy az erdélyiek is idegen országban élő kisebbség, ráadásul a kultúrájuk sem különbözik túlzottan a romántól, mégse illeszkedtek be. Amivel persze semmi baj, de azok akik itt annyira hangoztatják a beileszkedést (aminek szerintem semmi köze a cikkhez), ugyanúgy szídhatnák az erdélyi magyarokat is.
Evil Merodak: Pontosan.
Klastrom: Igazad van, épp ezért itélem el a gyujtogatásokat, de az inditékukkal eggyetértek.
Visszatérve a beilleszkedésre, nem is tudom, hogy került szóba, de őszintén szólva kétlem, hogy bármit is megoldana, ha az összes afrikai bevándorló hirtelen európainak vallaná magát, és felvenné a kereszténységet. Attól még a franciák szemében idegenek lennének, akik elveszik az állásaikat.
-
#223 Ez egyik kiváltó oka a dolognak hogy ha valaki "értelmesebb" már felsőbb rendünek is érzi magát. -
BlackVoid #222 Ez a Wicca vallas eleg szimpatkus, de inkabb maradok a vallasokon (es a partokon) kivul. -
#221 meg a különb9özés
az ember nem rovar -
#220 a kommunizmus is megbukott, pedig jó gondolat volt.
Az ilyen eszmék azért buknak meg, mert az emberek egyik alapösztöne a birtoklási vágy. -
#219 Ez hulyeseg, nem tolerancia...
A tolerancia az, amikor elfogadod visszafojtott duh, es utalat nelkul a masik embert. -
BlackVoid #218 Eleg furcsa, hogy meg nem tettek semmit a franciak, rendkivuli impotencia.
Elso nap utan kijarasi tilalom, aki sotetedes utan az utcan arra kerdezes nelkul loni. Utana el lehet gondolkodni a tovabbiakon.
A bevandorlok reszerol oriasi ongolrol van szo es ennek orulok, mert VEGRE jelentosen meg fog nehezedni a bevandorlas az EU-n kivulrol. Az EU-n belul emiatt nem hinnem hogy neheziteni fognak - hiszen epp az egyik lenyege az EU-nak, hogy oda mesz ahova akarsz. Amikor egyre kevesebb munkaero kell ugyanahhoz a munkahoz, teljesen felesleges bevandorlokat fogadni. Ha nincs bevandorlo majd kenytelenek lesznek a munkaadok megfizetni a piszkos munkat es legalabb a munkanelkuliseg is csokken.
En alapvetoen liberalis gondolkodasu vagyok, de ez a multikulturalizmus megbukott. Tolem johetnek bevandorlok, de csak akkor ha atveszik az itteni szokasokat. Az iszlam vallas kizarja ezt, tehat az ilyen vallasu bevandorlok ne jojjenek. Ha nincs vallasa, vagy olyan vallasu ami Europaban is elfogadott az teljesen OK. Az alapveto oka a jelenlegi balhenak, hogy ezek az emberek nem is akarjak atvenni az europai eletmodot. Nem csoda, hogy az embereknek eleguk van beloluk. Aki szereti oket, MEGKERNEM, hogy ADJA EL A LAKASAT es koltozzon valamelyik parizsi gettoba vagy valamelyik magyar ciganytelepre. Ha megerted es tamgatod oket akkor ez erkolcsi kotelesseged. Pofazni konnyu, hogy nem ok tehetnek rola. Menj oda es segits rajtuk ha mersz.
Egyebkent elobb-utobb egy ilyen lazongas vagy robbantas miatt el fog szabadulni a pokol es az emberek drasztikus es kemeny kormanyzatot akarnak majd, aki az egesz csurhet elzavarja. Sajnos ez a MI demokracianknak is betesz majd.
Franciaorszagban abban bizom, hogy tovabb elezodik a helyzet, minel elobb kipateroljak ezt a csurhet annal jobb. -
sonicXX #217 Jó ez érted, Te tudod, én tudom, páran még tudják, de mindenki csak Őrtorony osztogató néniket és bácsikat lát a lelki szemei előtt, vagy öltönyös jólszituált ámérikáji ákcentusú görlz óh bojz megmondáni a fránkót neked dzsízüszró, amikor azt mondja neki valaki, hogy vallásos. -
sonicXX #216 Naés? -
sonicXX #215 "a legtöbb ma élő ember normális"
A "normális" egy szubjektív fogalom. Mindig a többség a normális. Másrészt én nem mondtam, hogy ide több agyatlan jár fel mint értelmes ember, de kiemeltem néhány jellemző megnyilvánulást, amik ezen a fórumon és másutt is számottevőek, ha nem hiszed, járj utána.
"de ha nem lennének azok, akkor már gyilkolásznánk egymást az utcákon"
Áh értem. Tehát ha csak a kutyáját veri halálra, akkor még normális. Csak és kizárólag attól leszek normális, ha nem gyilkolászok az utcán, oké. Akkor lemegyek megerőszakolni három 12 éves lányt, és utána agyonverem anyámat :-). Vagy minden nap végigjárom a környék játszótereit majd, és lerombolom a gyerekek homokvárait. Esetleg végigfújok rózsaszín szprével egy parkolóban minden autót este...
Te egyáltalán nem értetted meg amit írtam.
"Kanadában sem lehet pofozni a gyereket az isklolában, mégsem lesz mindeki bünőző"
Ez most hogy jön ide?
Én konstruktivitásról és destruktivitásról beszéltem, amik elég tág fogalmak. Nem "bűnözés" meg "normalitás". Ezek eltorzitott demagóg kifejezések és témakörök, amiknek a feszegetése végeláthatatlan vitákat szül csak. A te megközelítésedben ha jól értelmezem, akkor
- konstruktivitás = az emberek normálisak
- destruktivitás = bűnözés
Fejlődés:Média - 0:2
:( -
#214 angliában meg vannak jedik -
#213 Az a hitgyüli nem is igazán vallás, hanem az SZDSZ amolyan pártvallása:) -
sonicXX #212 "ugyanúgy ahogy most információs forradalom van anno meg volt egy ipari is, lesz gondolkodásmódváltásbeli is."
Igen, ez nem kerülhető el, ez éleződik jelenleg.
"A 147. ként bejegyzett vallásodról nem is hallotunk volna, ha most nem lenne információs forradalom"
Sőt nem is írhatnánk le mindezt :). Amúgy valóban. Itthon nem számotvető a Wicca vallású ember, de vannak országok, ahol igen. Ez egy feltörekvő kisvallás, amiben ÉN személyszerint megtaláltam az utamat. Hogy ki mit gondol erről és másról, az más dolga, én csak kifejtettem a véleményemet a saját szemszögemből úgy, hogy próbáltam figyelembe venni a más nézőpontokat is. A vallások többsége konstruktív és követhetőek. Én nem ezért emeltem ki az enyémet, hanem azért, hogy érződjön ezen keresztül a média homogenitása, ahogyan butítja az embereket gyakorlatilag. Nem várom el senkitől, hogy ezt a nagyjából 1000 lelket számláló vallási közösséget ismerje. Csak kiemeltem, hogy a média hatására élből két csoportba kategorizálnak miatta, mert melyik TV vagy újság foglalkozik ma mondjuk több isten hitű vagy természet vallásokkal, esetleg a kereszténytől eltérő más, egy isten hitű ugyanannyira világvallással? Láttál te már cikket arról, hogy mondjuk mit mondott egy Krsna-s egyházi vezető a valamelyik nagyobb prédikációjában, vagy 2 sorosnál nagyobb idézeteket a Dalai Lámától? És zsidó ortodox vallási vezetőktől? NEM. Pedig ezek az emberek is értelmes emberek, ezek a vallások is több millió lelkes táborral rendelkeznek. Gondolkodott már bárki is azon, hogy ilyet miért nem látni?
A média homogenizál, az olvasók/nézők ezért beszűkülnek, végül lassan elbutulnak. Aki nem újságból és TV-ből ismeri a világot, esetleg kicsit műveltebb, az meg GÁZ és már neki ciki - kiközösítik és féltékenyek lesznek rá. Az is ciki, hogy ezt leírom. Maholnap megbélyegeznek érte majd nyilván azzal, hogy nem tudom elfogani a tévedésemet, vagy hogy antiszociális vagyok, vagy egyebek.
Na mindegy, végül úgyis az idő fog győzni, lényegtelen hogy én mit írok és mit gondolok. -
#211 én nem látom ennyire sötéten a helyzetet
a legtöbb ma élő ember normális
akik ide irnak azok is
max játr a szájuk
de ha nem lennének azok, akkor már gyilkolásznánk egymást az utcákon
Kanadában sem lehet pofozni a gyereket az isklolában, mégsem lesz mindeki bünőző, sőt több fegyverük van mint az USA-ban élőknek, mégis nagyságrendekkel kevesebb gyilkosság van náluk -
#210 Az ezoterikus forradalom alatt értem, a konstruktív gondolkodás elsőbbségét is...
Többekközött.
ugyanúgy ahogy most információs forradalom van anno meg volt egy ipari is, lesz gondolkodásmódváltásbeli is.
A 147. ként bejegyzett vallásodról nem is hallotunk volna, ha most nem lenne információs forradalom
ez is előjárója csak az egésznek.
-
sonicXX #209 Nem kell semmiféle ezoterikus forradalom nekem. Egyáltalán nem erről írtam. Konstruktív felfogásról írtam. Annak az ezoterikus megközelítés csupán egy LEHETŐSÉGE, de nem egyenlő a kettő egymással. Konstruktívnak lenni máshogy is lehet. -
Grenzjager #208 jelen esetben a franciák több évszázados nemtörödömsége az egyik fő ok. -
#207 Nagyon frankó amit írtál.
A médiának kellene oktatói szerepet vállalnia, és akkor talán 50-60 év múlva megindul az ezoterikus forradalom.
Addig meg az evolúció és a városiasodás nyers erővel valósítja meg a kiválasztódást -
klastrom #206 Maguk alatt vágják a fát, ha kicsit jósolgatnék azt mondanám nagyon hamar mindenféle bevándorlásellenes, letelepedésnehezitő, idegenellenes törvény fog születni a franciáknál.(+belgium,hollandia,németo)
Csak lehet hogy erre mi Magyarok is rá fogunk toszni ha nyugatra akarunk menni dolgozni...
Qrva annyukat buzi fekák -
sonicXX #205 Ja és mégvalami: akik az előző post-omat nem olvassák el, vagy csak felületesen átfutják, nyilván életükben nem olvastak értelmes könyvet még, csak a Rambo 3-at (stb). Így milyen alapon várjuk el, hogy a konstruktív ideológia bárkihez is eljut. -
Evil Merodak #204 Azért a matek egy részét az araboknak köszönhetjük. Lásd: arab számok. -
sonicXX #203 A hozzászólások úgy 80%-ánál elakadtam mert amúgyis elég sablonosak voltak. Teljesen megfigyelhető egyféle hármas tagozódás:
- Okoskodó: leírja hogy szerinte szar a liberalizmus és stb.
- Kritikus: górcső alá veszi a helyzetet és állást foglal.
- Hörgős: "ATOMOT A NIGGEREKRE" és "KÖCSÖG BEVÁNDORLÓK" felkiáltásokkal tarkított neonáci véleményformálás mellett minősítik önmagukat és szüleiket akik minden bizonnyal képtelenek voltak értelmet nevelni a buksiukba.
Én egy kicsit okoskodnék és kritikáznék.
Úgy gondolom, hogy alapvetően a világon mindenütt emberek vannak a problémáikkal (emberek és problémák egybevéve). Mindenki a saját értelmi és anyagi szintjén próbálja megoldani a problémáit. A problémák megoldásának hogyanja különféle példaképeket szül. Van hogy értelmes példaképeket, van hogy idiótákat. Elgondolkodott-e már bárki is azon, hogy miért ismerünk 2-3 követendő pozitív példát ellenben 50-60 elvetendőt? Elmondom. Adott egy média, és adott a "fejlett, civilizált" (magyarul az otthonülős TV nézős) ember, aki a világ azon dolgait, amik nem a városában/falujában történnek, a TV-ből és vagy más médiumon keresztül fogja fel. Ezek a médiumok, főleg a TV és az igénytelen bulvár lapok nem fognak pozitív ideológiát árusítani (megjeleníteni). a pozitív ideológia felfogása komplex dolog, amihez bizonyos alapvető ismeretek és háttér nélkül nem foghatóak fel még részleteiben sem. Ez tehát nem piac. A destruktív ideológia viszont eladható, mert az emberek 80%-a buta mint a föld. Tehát a médián csak az agresszió jut át, amit elfednek néha 1-2 olyan hírrel, amikor valami elismert személyiség, például a Pápa prédikál, elfednek különféle bulvár sittel, viccekkel, horoszkóppal, TV műsorral, és 3x3 képregény strip-pel.
Megfertőz minket a média által árusított ideológia, és mivel a szüleink jóeséllyem már vagy megfertőződtek szintén, vagy nem is érdekli őket ez, így mi elkurvulunk szépen, lassan, és biztosan. Van aki gyorsan. Van akinek olyanok a családi körülményei (aki esetében beszélhetünk családról, mert sokszor ez a tényező is elmarad), hogy semmilyen civilizált, konstruktív példakép nem jut el hozzá, csak az, amit a média árul: "ma kibelezték ezt", "ma felrobbantották azt", "megfenyegették halálosan", "elrabolták a nejét", "vízbefolytotta élettársát", "agyonverte az édesanyját"... csupa destrukció. Ebből tanuljuk meg a helyes viselkedést. Az iskola sem nevel. A tanárnéni a 90-es években ha valaki bántotta a másikat, torkaszakadtából üvöltött mint egy megtévejedett barom, és jó eséllyel lezavart két pofont. Ezaz. Ilyenkor jut eszembe egy vicces aranyköpés: "Ölni tudnék a világbékéért". Ezek vagyunk mi: emberek, akik a média csöcsét szopják attól a pillanattól kezdve hogy megtanulnak olvasni. Hol hallott bárki is olyan általános iskoláról, ahol megtanítják arra a gyerekeket, ráneveleik, rávezetik arra a gyerkekeket, hogy a problémáikat milyen, az erőszaktól különbözőbb _hatásos_ módszerekkel lehet megoldani. Mert az oké, hogy néha elhangzik a mondat, hogy "az erőszak nem old meg semmit", de ma felvetődik bennem a kérdés, hogy "jó, ha az nem, akkor mi?", majd hazafelé ugyanúgy meg akar késelni egy 12 éves balfasz, és mit tudok tenni: pofánverem, egyéb megoldás hijján. Ebből ő is megtanulja, hogy az erőszak nem old meg semmit, és én is - ugye.
Az iskolák nem nevelnek, a szülők nem nevelnek (vagy mert alkoholisták, vagy mert hülyére gürizik magukat két műszakban hogy ne dögöljön éhen a család), a rokonokra mikor lehetett számítani (kivéve mikor pénz kell, akkor nagyon kedvesek és megértőek), a média nevel. A média kitermel minket. Megmérgezi az agyunkat a szarságaival, és rátelepszik a mindennapjainkra.
Egy konstruktív példakép követése ma diszkriminációt von maga után. Aki vallásos például, az ma itthon máris hitgyülis idióta lesz. A legtöbb vallás ugyan oktat a konstruktivitásra, de mi mégsem ezt látjuk bennük, hanem a másik embertársunk vallásának a miénkkel való össze nem egyeztethetőségével foglalkozunk, és ellentéteket, viszályokat szítunk a konstruktivitás jegyében.
Az emberi csoportokat egyedül az ideológia képes összetartani. Egy valóban civilizált társadalmat a konstruktív ideológia tartana össze. Ma ilyen társadalom nincsen. Mi jólszituált barbár társadalomban élünk a maszkjaink mögött nézzük a világot a média mocskos távcsövével. Az hogy a szomszédunkban mi történik, senkit se érdekel. Aki panelben lakik tudja, hogy nincs olyan ház, ahol ne lenne legalább 10 olyan lakás, amiben naponta "gyilkolják" egymást a családtagok. Mégsem történik semmi, senkit se érdekel. Ez mások belügye.
Elértünk egy kritikus tömeget. A legapróbb részletek is mérhetetlen dolgokat befolyásolnak. A szomszédom naponta üvölt a kölkével, a srác 10 éves, max 12, de már utcakölyök, nyilván 2 éven belül drogozni kezd majd, hacsak nem már most drogozik. Ő majd továbbadja a "tudást" a haverjainak amit a szüleitől tanult. Azok a haverok pedig a saját szüleiktől tanult, a srácéhoz hasonló "tudást" adják tovább neki. Vagyis a különféle destruktív gondolatok gazdátcserélnek, miközben senki sem tudja elmondani ezeknek a srácoknak, hogy létezik normális megoldás is. Mert a médiából is és otthonról is ez folyik, így magukban ezek a srácok már tudják, hogy "igen, ez a helyes, ez az üdvözítő út". Szóval kitermelődik a "söpredék", ami mégtöbb magához hasonlót termel ki fajfenntartás ürügyén és egyéb okokból kifolyólag.
Aztán ezek a srácok azt hiszik, hogy okosak, mert tudnak internetezni, és idejönnek például fórumozni, kioktatni az embereket arról, hogy a NIGGEREKET ki kell irtani, és ATOMOT kell dobni, stb. Na, miattuk élünk ilyen világban, a szüleik miatt, azok miatt akik a szüleiket hátráltatták a nevelésben, és a média miatt, akik elfogadhatóvá teszik a helyzetet - hiszen egy újságírónak nem etikus állást foglalnia, mert az szubjekció(!).
Nincs semmi, amiből konstruktivitást tanulhatunk. Ha példaképet vagy vallást követünk, akkor idiótáknak bélyegeznek meg minket. Mindegy milyen vallást követ az ember, az csak kétféle lehet (mert a média csak ezt a kettőt ismeri): vagy "hitgyülis barom", vagy "sátánista náci". Én mielőtt felvettem a mai vallásomat, hét nagyobb-kisebb vallást tanulmányoztam át 8-10 éven keresztül, 15 éves koromtól kezdve nagyjából ezt. Ma 25 éves koromra Wicca vallású vagyok. Mégis ha ezt megemlítem, "hitgyülis" leszek, ha a többi Wicca barátommal együtt látnak, akkor pedig "sátánista szektás balfasz" vagyok.
Gratulálok! Fejlődés:Média - 0:1 -
#202 ez jó :D -
Grenzjager #201 A fő gond Franciaországban egyébként 1789-re vezethető vissza. Akkor kezdődött ez a mások által a topikban is irt "liberális izé-bizé". Nem kell király, nem kell arisztokrácia, nem kell értelmiség.....
Aztán az első világháború után kitalálták, hogy a vallás is tök felesleges, és ezerrel nyomták a vallástalanság, és hittelenség erényeit. Ma Franciaországban 6.000.000-an gyakorlják a muszlim vallást, ami valszeg több mint az összes többi francia bármilyen hivő együttvéve. Már kisebbségben vannak.
Valszeg akkor sem csinálnak semmit, amikor a CSŰRHÉK az Eiffel-tornyot is lezzúzák mert szerintük nem kell oda.... -
Grenzjager #200 azért egy erdélyi magyarnak könnyebb beilleszkedni Debrecenben, mint mondjuk egy szenegálinak Marseilleben! -
Grenzjager #199 és elnézést de az újkeletű, magyar liberális pártoktól származó ROMÁzás egy bődelütes baromság.
A "ROMA" szó cigányul EMBERT jelent!!
Nem egy cigánnyal találkoztam, aki bizony kikérte magának, hogy őt nem romázzák le, mert ő CIGÁNY!!!
-
Grenzjager #198 sajnos ez a hozzáállás a kis liberális eurábiában már rasszista..... -
[HUN]Stanlee #197 Te se ertetted a kurvazos peldamat. A lenyeg nem a kurbazasban van, hanem "a nem akarok beilleszkedni" dologban, valamint, hogy ha Europaba jon, akkor a him csaladtagok minden joggal elhetnek, ami egy ferfinak jar(pl kurvazok), de az asszonynak akkor kuss. Europai az lenne, ha az asszony minden gond nelkul megmondhatna a ferjenek, hogy elhagylak,mert megcsaltal. de nem teheti, mert a hazai szokasok szerint neki szava nincs. Tehat nem is illeszkedtek be. Es a nem beilleszkedes miatt vannak a problemak europai es nem europai kozott.
szart lapatolni, alja munkat csinalni: ha nem vagyok eleg okos, akkor alja munkat csinalok, mert tudom, en csak arra valo vagyok. De ha okosabb vagyok, szorgalmas, tanulok, akkor vihetem tobbre. Tehat mist az hoborg, aki ezt nem tudja felfogni. En pl mosogatasbol is eltem, elmennek takaritani is, vagy szemetes auton csimpaszkodni, annak ellenere hogy egyetemi diplomam lesz. Nyaron meg szartb lapatolok, es nem erzem magam kevesebbnek, mint az, aki a mercedeseben oltonyben elsuhan mellettem.
Szoval az embereknek el kellene bizonyos dolgokat fogadniuk, de a tarsadalom teszi ezt lehetove, hogy felszolaljanak (az alja), ne dolgozzanak, hanem a dolgozok penzen eloskodjenek. -
#196 miért nem mondhatnám
a cigány az cigány
csak Orsósék találták ki ezt a romázást
azért mert magukat cigányul így hívják
de én nem vagyok cigány, hogy cigányul beszéljek
egyébként meg az a pláne, hogy a cigányok simán cigánynak nevezik magukat -
#195 szerintem azok a magyarok akik Iránban, Katarban, vagy Kuwaitban dolgoznak nem teveszart lapátolnak -
Evil Merodak #194 Tolerancia = ha nem mondhatod a romára hogy cigány, a melegre hogy buzi, bipsire meg hogy zsidó.
Ezért biztos büntetőpontot kapok. Ennyit a szólásszabadságról. -
#193 3. nem kellett volna annyira elszaporodni -
#192 céget tartják fenn a társadalmat? na ez érdekes
egyébként meg az emberiség nem fogy
túlnépesedés van, ha nem tudnád
teli avgyunk globális problémákkal, amiket nem az egyes nemzeteknek kell megoldania, hanem az emberiségnek -
#191 a gyökértelen fogyasztó az milyen? nemzeti öntudat nélkül vásárol? avyg mégis hogy kell elképzelni? -
#190 ez olyan mint az internet
az állam nem liberalizmusból ilyen, hanem mert szűk a mozgástere
ha keménykedik a befektető összecsomagol, és elhúz
-
#189 Lehetne több ilyen is. -
#188 Újabb gyöngyszem:
"Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hosök tere felol a
belváros felé. A sofor nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert
folyamatosan balra indexelt, arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó
hosszan nem lehet. Leste az utcákat, és elég lassan haladt a belso sávban.
Mögötte egy batár-nagy fekete BMW sötötített üvegekkel nagyon hamar megunta
a lassú tempót, és huzamos dudálásal próbálta a furgont jobb belátásra
bírni. A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott
a bömbinek.
Erre a BMW kurva gyorsan megelozte, keresztben eléállt, és kiugrált belole
négy (4) tipikusan nagy darab kopasz cigány. Az egyik a furgonhoz lépett,
feltépte a sofor ajtaját, majd hanyatt bukfencezett. A sofor a szép rúgás
után ki is szállt, és sebtében megverte
a többi hármat is.
A mutatvány elég nagy népszeruségre tett szert az Andrássy út közönsége
körében. A rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból
kikiabált egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
- Látod, cigány? Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!
A mikrobusz oldalára ugyanis ez volt írva jó nagy betukkel: Fehérorosz
Karateválogatott
A válogatott ki se szállt, csak röhögött a kocsiban. A sofor intézte az
egészet, bár lehet, hogy o is versenyzo volt." (Viccek topic)