A világhálón írnak élményeikről a francia randalírozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én viszont elteszem magam holnapra.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Meg aztán nem a farok csoválja a kutyát. Ez itt európa és itt demokrácia van, jogegyenlõség stb (legalábbis elméletileg).Itt a nõknek ugyannyi joga van mint a fériaknak.Ugyhogy ne szövegeljen egy arab se hogy itt miért nem kötelezõ a csador meg hasonlók.Azért nem mert ez europa ha nem tetszik vissza lehet menni a hazájukba.
Nem tudom a Sárközy minek nevezte õket ennyire nem vok otthon a francia belpolitikában, de biztos megvolt rá az oka.
Szépen be kell vetni a rendõrséget a hadsereget leverni és utánna megoldani a problémákat.Olyan ez mint a szivinfraktust kapott ember.Nem banánt kell dugdosni a szájába hogy vazze éljél már egészségesebben, hanem elõször újra kell éleszteni.MAjd aztán jöhet a többi
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
ezek szerint nem hiphappos
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szerintem azért biztos van valami mélyebb oka is a dolognak, vagy tényleg olyan hülyék az emberek, hogy csoportosan gyújtogatnak két tolvaj emlékére?
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
ember vagy
Pont azért robbant ki az egész mert az a Sárközi aljanépneknevezte õket.
Nem a franciáknak elõször közbe kell avatkozniuk ha kell katonailag, mielõtt minden nyomorék aljanép azthiszi hogy neki bármit szabad.Ha majd rendet raktak, akkor el lehet gondolkodni hogy mit kéne mostantól másképp csinálni és az szerint cselekedni hogy mégegyszer ez ne következzen be.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
nem hulyek
nem fogunk folallitani ujra egy grenumot, ahol onjelolt, amgukat masoknal okosabbnak es tobbnek tarto emberek dontenek szuk korben a napi eltunkrol
most nem tudom, hogy a szuloknek, az anyanak valo megfelelest miert kevered ide
volt ugye az az eset amikor, egy rosszul sikerult korulmeteles miatt a fiubol csecsemokoraban lanyt csinaltak, de o megis csak fiu volt
a genek nem valtoznak max a viselkedes
hm... nem lehet hogy ezt az egeszet erre talaltak ki? a szegenyek kapnak cirkuszt, addig sem randalizonak az utcan
Nemrég volt egy film a Discovery-n, melynek lényege az volt, hogy mennyire függ az ember a neveltetéstõl. Benne volt hogy akár az ember neme is megváltozhat, az illetõ meg akarja változtatni a nemi jellegeit, hogyha úgy nevelik. Pedig az ember azt gondolná, hogy a nemi identitás egy ösztönös, emberrel született, megváltoztathatatlan dolog.
terjunk vissza a szocializmusba
illetve dolgozhassanak a gyerekek ujra 12 orat a banyakban
vagy vissza minden hatal;mat a kereszteny egyhaznak? es aki nem hisz benne? az mehet a bortonbe?
szerinted ezek a musorok kinek szolnak? en nem nezem oket
ennek mi koze a liberalizmushoz? hogy engedik hogy legyen?
legyen egy bizttsag, akik megmondjak, mit lehet es mit nem? ilyen volt a partbizottsag is vagy Lazar. ezt hianyolod?
nem veri szet a liberalizmus a kozossegeket
a kalsszikus liberalizmus a toleranciarol szol, masok elfogadasarol, megerteserol, segiteserol, es bizony a szabdsagrol
hogy ne jojjon valami onjelolt okos, es gyerekkent kezeljen
a liberalizmus nem szabadossag
vannak korlatok, nem tehetsz meg akarmit
Y
olvass vissza
de a liberalizmus nem jo mindenkinek
kell egy nivo, egy szint
azalatt semmi ertelme, mert csak visszaelnek vele
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Nem ezt írtam én is? Most már én nem értelek.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
nekiugrottam azoknak, akik szerint nagyon helyes, hogy a muszlimok elgedetlenkednek, es megeredemlik a franciak, erre nekem kezditek bizonygatni, hogy milyen rossz, ha valaki gyujtogat
szerintem is rossz
nem kell finomkodni
de amig lesznek olyanok, akik a muszlimokkal ertenek egyutt, addig nem lehet tenni semmit
erre irtam azt, mindeki dontse el, kiket valaszt, es hova akar tartozni
nem most fog kenyertoresre sor kerulni,de egyszer biztos
ezeket mind ki kell rugni a francba
elismerem, valami valtozik
pl. a kozepkorhoz kepest
de valtozas mindidg is lesz, hogy ez most jo vagy rossz, most meg nem tudhatjuk
a koltozest nem ertem
enekm ugyan nem kellett koltoznom sehova "ejjel-nappal"
meg mi szamit koltozesnek, milyen leptekben? taj/folresz/bolygo?
Vagy azt gondolod tán hogy franciaországban a dolgozó kisebbség veri most az asztalt? Nem, aki becsületesen dolgozik (a kisebbségek közt is) az tudja hogy nem szép dolog más autóját felgyujtani.A dolgozó emberekotthon ülnek behuzodva a lakásukba és nem értik mi történik körülöttök.Azok verik a gongot akik sz@rt se dolgoztak eddig és kikérik maguknak hogy nem fizeti nekik az állam az ingyenélést.
nrekem azokkal van bajom, akik europai letukre a muszlimokat tamogatjak szent harcukban
es az ilyenek rohasztjak szet a tarsadalmat, nem a liberalizmus
persze konnyu mindent a liberalizmusra fogni
Aki a BME-re jár, tudom ajánlani a Jövõképek, elõrejelzések címû elõadást. Nem azt mondom hogy 100%-ig igaz, csak elgondolkodtat, pont ezekrõl a dolgokról, amikrõl itt szó van.
De pl annak ellenére, hogy együtt éltek együtt fogyasztottok, még sincs családi adózás, talán sehol a fejlett nyugaton!!!
Szal csak azt akarom mondani, hogy a modern állam széttapossa a kis közösségeket, lásd a rengeteg csonkacsalád, meg mindenkinek éjjel nappal költöznie kell hogy életben maradjon.
Ez ua mint a jobbágyság, csak nem röghöz kötnek, hanem megakadályozzák, hogy gyökeret verj.
Ha a lakókörnyezetedbe beköltözik valaki aki nem akarja elfogadni a ti értékrendeteket, aztán amikor már elege van az egészbõl neki áll gyújtogatni akkor mit szólnál hozzá?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Lafonteine meg egy idiota
az en viziom az, hogy a fejlett vilag be fog zarkozni, es utana letarolja a harmadik vilagot
a hangya pedig nem a kétkezi munkás hanem mindenki aki dolgozik.