Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
11-kor megyek fel mester, úgyhogy... danke 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tpisti24
nem fognak bevenni az legyen elég😊

melyik klánba vagy jack?
Hát egyrészt gyártjuk a partymobokat, másrészt kapsz buffot ha szépen kérsz amíg nem vagyok afk 😛
+27 INT/STR rulez 😉
Amúgy az elõbb annyi mob volt, hogy liriel nem tudta õket elég gyorsan szedni és 2 ki is kószált folyosóra, szal van mit ölni mondjuk egy hátsó sarokban ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

egyenlõre nyerésre állok, de ha ott télleg nincs tömeg, lehet visszamék majd 😄

Bal oldalon uccsó terembe berakott valaki legalább 4-5 goldminert, szal idegesítõ volt eléggé.
Itt jobb oldalt most néztem körbe, csak mi vagyunk most nachal roomban.
Ha gondolod ruccanj át, most nyugi van 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

csak megláttam a kis csapatot, mondom itt se kell gyakni úgyhogy átjöttem, van bot, az biztos

Hehe ma jöttünk át jobb oldalra, de a nachal teremben sokan voltak, szal yachá-kat öl most liriel 😊
Sztem nem sok vizet zavarunk 1 kari grindel csak.

örök hála a kedvenc nachaltermem megszállásáért, meddig terveztek maradni?!...

(jól esett volna még vagy 2 napig ott botorkálni)

tpisti24
vagyok

jack te vagy klánba a saturnon?
tpisti24
rev6.com ...habár az a te dolgod ha elhiszed...

Tud valaki valami segéd progit vagy helyet a silkroad szerveren ahol
látom hányan vannak adott szerveren szám szerint?
Atisz
Ez is igaz...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
11 globál az semmi. Szerintem annyit bárki megengedhet... ez alól csak az mentesül aki szigorú elvek szerint él és azért nem vesz silket 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szvsz kellenek jóbarátok, ismerõsök.

én pl még sose vettem silket ^^
pedig meg lenne rá a zsé csak szülõk feje érdekes lenne mikor megmondanám mire költöttem a pénzem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tpisti24
annyira nincs elterjedve még a dombornyomott bankkártya, másokon keresztül meg hülyék lennének dupla annyi pénzért vetetni silket.."szvsz" 😊

Már ne haragudj meg rám, de ezer forintot még egy csöves is összekapar saccperkábé 2-3 óra alatt.
Szociális háttér, ugyanmár nem milliókról beszélünk.

mert nem mindenkinek van meg a social background (angol topicok powa) h vegyen silket?

A van "xycdf"-n magyar klán-nal kapcsolatban:
Srácok ha tudni akarjátok miért nem vesztek egy globalt és toljátok be szerveren ?
Egyszerûbb...

Super Saiyan
igen, de a full intes jobb grindben

>:C

Lord Nomak
Hibridek sem olyan rosszak.. végülis.. Én utálom a hibrideket, de bírják a gyürõdést a speares 2:1 intesek.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

yesss
van venuson magyar klán?

Super Saiyan
jah és az összed PURE(tehát vagy tiszta int vagy tiszta str)

Super Saiyan
most komolyan:
grindre (int) a nukerek (spearrel)
grindre (str) a glavier/bower (glavie / bow)
pvp-re (int) a nukerek (sword + shield)
pvp-re (str) a galvier/blader (glavie / blade + shield)
tanknak a blader

tpisti24
elég hülye kérdés de szerintem a 2:1 stres force skillekkel és fetétlenül armorba ..ja és shildel..fegyó nemkell csak shield

dragon11
Egyetértek 😄

pure str wizard vs pure int warrior ? 😛

Atisz
Az enyim, csak még low lvl :/

Super Saiyan
de mégis van... a full str nuker swordel és pacheonnal 😉meg persze force-al (a force-n belül)

Super Saiyan
nincs ilyen

MELYIK A LEGJOBB KÍNAI KARI??????????????????
QuickHUN
Persze teljesen igazad van,

amikor elszaladtál átváltasz láthatatlanságra ,és visszamész még egyszer 😊 megpróbálod kinyírni 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

hm, láthatatlanság, és tõrrel beleütni 1et, ennyi 😄 (ugye +x% attack)

QuickHUN
Ugyan már skacok 😊

Még mindig ez a rogue téma ? 😊

Legjobb rouge technika 😊 :

Warloc-al ráteszed az ellenre a fejfelett röhögõs kis robbanó fejecskét azután elaltatod, mikor felrobbant akkor kis stun neki 😊 átváltasz xbowra feldobod magadra az xtreme-t szátlövöd a mocskos fejét ,de ha még mindig bírja a marha,akkor válts át pajzsra és papra, fel a buffokat és spuri 😊 de mikor feltetted a buffokat akkor vissza rogue-ra, scud: futásával uccu.neki.negyere.utánnam skillel elszaladsz 😊

Folytathatnám még ,de annak már elég kicsi a %-a hogy sikerül 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Atisz
Warriornak semmi értelme, mint ahogy már mondtuk páran.

Cleric-re többen esküsznek és valóban ez a leghasznosabb, ha kell 2. kaszt.

A bárd is roppant hasznos tud lenni, hiszen a rogue nagyon sokat tud profitálni a gyorsaságból...

off: 40 perc alatt megy fel 1 giga az mp3 mamra 😞 :S D

warriort csak heavy armor miatt húzzák de pvp ben feles, bardnak meg csak futás buffja jó

papnak meg van pajzs, healin cycle, meg a gémkapocs

datango
pap? akkor a masik2 felejtos? ezzel legerosebb pvpbe?

datango
hun_maffia? akkor te nekem is klantarsam voltal...! naluk kezdtem palyafutasom....meg 2006.januarban... 😉 azok a regi szep idok😊

pap, 1értelmû

datango
nagyon jo tema sztem a rouge hez valo 2. kaszt kivalasztasa...! igen ahogy latom, olvasom, hallom a rouge hez 3 fele kaszt illik. 1,warrior 2,bard 3, clerik . a problema az hogy melyik a legeslegjobb akkor ??? mondjuk ha egy nagyoneros karit szeretnek pvpben?
=====

kerem a gurukat hogy vitazzunk mar el ezen!

dragon11
ohh köszönöm szépen a helpeteket.

Gubberx
megadod neki a passodat meg a user id-t és vesz neked 😄😄😄😄 bár nagyobb rá az esály hohy lehúzza az 1.75 millt utána kipakolja a karid, vissza pk-zza pár lvlt és még silket se vesz 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

IfjuSkywalker
Ez kamu, ne dölj be ilyesminek

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

dragon11
.1.75 milláért akarnak adni 150silk-et.. ilyen lehet hogy ad neked silket?vagy átvágás?És hogy lehet azt megoldani?😄 ( rámírtak.....)

Blazed inkább gyere saturnra
blazed te full int sword vagy?
értem én de lvl 80 vaok a fire a light és a kard skillek jönnek 80 ig a cold ot 60 nál tovább nem huztam szoval mar csak sp-znem kell de 75 minden skillem megvan ami fontos persze fire és light bol az egész meg van