Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
respect to the man in the ice cream van
a szeron sokkal több az int alapu kari akkor gondolom megérné armorol prot ra vagy garmentre váltanom ne de?
se heal se pajzs se ress
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Szerintem cleric azért is korrekt mert ha gáz van átváltasz pajzsra->nagyobb védelem, hipphopp felteszed a defense növelõ buffokat, kb 1 sec alatt. utána meg healeled magad. Tévhit, hogy nem tudsz healt használni full str-el. Egyszerüen nem kell maxolni a heal skilleket. tuléléshez épp elég, pláne, hogy el is menekülj.
Részemrõl téma off...soksikert a karikhoz^^
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak azért kérdezem mert több embernél láttam már a warrior/rogue kombót, de még nem igazán tudtak értelmes magyarázatot adni mire is jó az :/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Talantar vagy kia faszom akkor törték fel mikor engem
azóta voltam persia szerveren :lvl65 Alps:53 és spárta 68 alps-os karit le PK-tam mert meguntam 65-öst 1 buzi feltörte 68-assal meg nem foglalkoztam mert...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Így van, és a második futamot meg is nyertem. Jó móka volt. <#vigyor2>#vigyor2>
Jópáran eljöttek rajtam kívül is a reloadból. Nekem anno a szarosokból lett elegem, akik tobzódtak a klánban.
On
Sry az offért.
SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív
Bár azt nem értem egy jó kis bandát miért kell ott hagyni? Azért nem csak játékba vagyunk csináltunk több napos túrát is a Bükkbe.
mind1 nem akarok offolni majd ingamebe beszélünk😊
A mi uniónkban van a Hungarmy, és ott vannak már Kokoék is.
SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív
a daikatana név ismerõsebb? <#mf1>#mf1>
Evil_Soul a grantnevem volt még nemrég, meg lesz megint nemsokára.
Megpróbálok érdelmesen, mindenki számára jól értelmezhetõen fogalmazni, remélem ez sikerül is. Ebben a részben csakis az új, júniusban bevezetett (tehát az új akémia rendszer, és nem a régi, fegyver +-olásról lesz szó). Nos, elõször röviden megfogalmazom a lényeget, azután képekkel illusztrálva, lépésrõl lépésre fogom bemutatni, mi is a teendõ. A szörnyek alkímia részrõl két féle tárgyat drop-olhatnak, az egyik az ugynevezett rájuk jellemzõ item, ami a különbözõ szintû, és mennyiségû 4 elementre bontható. A másik a tablet, amit - ha az elõzõekhez összegyûjtöttünk megfelelõ mennyiséget (a tablet infójában mutatja, milyen elemenetekbõl hányas szintû, és mennyiségû szükségeltetik) kell összegyûjteni, és ha ezzel végeztünk, lehet ezekbõl ún. magic stone-t készíteni, amivel lényegében javíthatjuk tárgyunkat, bónuszokat adhatunk hozzá. Ha eddig nem értetted, akkor minden bizonnyal nem vagy egyedül, ha végeztél ezzel a résszel fusd át újra ezt a részt, és meg fogsz "világosodni" 😊. Tehát, az elsõ képen látható egy szokványos szörnyek által kidobott elementeket tartalamazó "Broken spider leg". Minden szörny 3 fajta ilyen element tud droppolni, tulajdonképpen ez nem érdekes, ami annál sokkal fontosabb, az az infóban látható elementek listája, szintje, darabszáma. 4 féle element létezik, mindegyikbõll 8 szint van. Az infón elõször a nevük van, aztán az, hogy hányas szintû az adott elem, végül, hogy ezek milyen mennyiségben nyerhetõek ki. Vegyük ezt a példát: "Earth element(6th Lvl.) 1 Unit" 6-os szintû earth elementbõl áll, ebben a tárgyban 1 darab ilyen elem van."
Ennyi volt a spoiler, a továbbiakért kérlek látogass el ide: SRO FAQ
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Cochise téged még nem látalak a Troyon melyik klán?unio?
Nemrég csináltam guildlogót nekik.
Mellesleg meg ha botolsz tök mindegy hogy warrior vagy rogue vagy, így is úgy is rádmennek a mobok, mert nem tudsz bard fegyóra váltani magadtól, ergo no Noise. Már belekóstoltam a Rogue játékstílusába, kis sunyi geci amugy 😄... defet ne mtud magára dobni, de a lesbõl critezés kárpótol ezért.
Vissza a témára. 😄
de mindenképpen rouge-t akarsz? mert ha mondjuk a warrirort vennéd föágnak akkor nemsokat kellene filoznod h mit válax mellé 😊 mert ahoz 1értelmûen warlock 😊 remélem picit segítettem eldönteni h mit csinálj
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A helyzet az, hogy elég sokat filózom a 2 mastery kiválasztásán. Vegyük alapul a Rogue-t. Ha ehhez szeretnénk a Bard-ot hozzáadni, kapunk 3 használható skillt (Moving March, Noise, meg a Patter Clamor - Bind Effect). Ha a Cleric-et vesszük másodiknak a Rogue mellé, kap def növelõt, státusz effekt elleni skillt és hp visszatöltést egy darabig.
Ez eddig 3-3 használható skill a Cleric-Bard részérõl.
Azon gondolkodtam még, ha a Warrior-t raknám a Rogue mastery mellé, milyen plusszt kaphatnék. PvP-ben valószínûleg elég erõs bázisom volna 2 erõs str alapú masteryvel, azonban nem hiszem hogy ez volna a legjobb megoldás.
Stealth-bõl való kilépés után, szükséges hogy gyorsan eltûnjek a színhelyrõl, így fontos a sebesség. Hiába a Scud skill, ha egy magasszintû 73%os speed-walk-al meg phantom walk-al utánam ered akkor lehet nem tart ki a Scud által megtehetõ távolság. A Noise-nak igazából csak PvM-ellen van értelme, de a Bind spell nagyon hasznos a 80%os lehetõséggel.
Rogue-Cleric
--------------------
A Rogue-Cleric build-et nem nagyon ismerem, de elég szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, ha a menekülés kerül szóba. Persze csináljak ilyen meg olyen löttyöt hogy gyorsabba fussak, de az sem tart ki örökké. NPC-tõl meg nem veszek. Azért a 45 sec-es def növelõ skillért meg nem éri meg nekem a clericet húzni. Heal-elni nem lehet str-el, mert mint a szar eltûnik a mannám egy harc közben.
Warrior-Rogue
--------------------
Azt hiszem nem kell bemutatni az egykezes warrior állóképességét, party mobok ellen eszméletlenül hatásos még a szintjén is. Lassan öli való igaz, de azt be nem ölik a mobok, mondjuk a 2kezes is gyorsan tud ölni pt mobot ha bejön a kd és nem folyik el a hp. Ráadásul rendelkezik a Warrior mastery egy igencsak hasznos def növelõ skill-el. Régebben is volt már dual-wield karim, így elég jól megy a fegyverváltogatás. Volna jövõje esetleg egy warrior-rogue buildnek?
Sok-sok megoldás.leehtõség forog még a fejemben, majd ha eszembe jutnak még leírom.
Addig is erre kérnék valamicske választ.
Köszi
kicsit régi kép de szép 😊
http://galeria.daclan.hu/main.php?g2_itemId=2963&g2_imageViewsIndex=1
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Sok a magyar a Troy-on, csak nyitott szemmel kellene járni.
Janganban vagy Konstatinápolyban, ahol te valószínûleg mászkálsz, nemcsak magyarból van kevés. <#vigyor1>#vigyor1>
Kérdés: Nem tudjátok hány szintel alattad dobhatnak mobok vurst heart-ot? 77-esen nachalok sztetek hogy dobják?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn