Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen jó (valamire), és igen biztos van valaki...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

bocs nem a marson hanem a saturn szerveren (van valaki a saturn szerveren?)
szerintetek a full str blader az jó?
valaki van mars szerveren?
Zaylka
Szerintem ebbe az ég világon semmi poén nincs, még csak eszembe se jutott egy halvány mosolyt elengedni...Inkább égõnek tartom...<#szomoru2>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

cement
hat sztem a trainelesre koncentraljal ne a pvpre, hanem fejlodj ahhoz meg legtobb esetben jobb az armor meg a prot, mert a legtobb mob physical attackos.

respect to the man in the ice cream van

van egy hibryd sword shieldesem light fire master 60 ig cold
a szeron sokkal több az int alapu kari akkor gondolom megérné armorol prot ra vagy garmentre váltanom ne de?
cement
valaki van mercuryn? csinalok rajta egy 2h swordos warriort de kene kis toke, gondolom 80-90k senkinek se lenne gond :\ visszafizetnem kesobb

cement

cement
feltortek talantart ? :S pedig vele joba voltam, klantarsam volt még a hun_maffiaban 😊

én bardot csináltam de csak a futás miatt éri meg =\
se heal se pajzs se ress

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Morphin
Azért ennyire nem vok lamer 😄 mobra nem engedi de ez benne is van a leirásábna asszem...akk ez egyedül job és pvpben "hasznos" ?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

IfjuSkywalker
Szerintem cleric a leghasznosabb rogue mellé...bár tudom, hogy Alika befog oltani, mer õ a faszatutimegmondója a dolgoknak^^

Szerintem cleric azért is korrekt mert ha gáz van átváltasz pajzsra->nagyobb védelem, hipphopp felteszed a defense növelõ buffokat, kb 1 sec alatt. utána meg healeled magad. Tévhit, hogy nem tudsz healt használni full str-el. Egyszerüen nem kell maxolni a heal skilleket. tuléléshez épp elég, pláne, hogy el is menekülj.

Részemrõl téma off...soksikert a karikhoz^^

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

kijelölöd az ellenfelet és használod a skillt?

Morphin
egy lamer kérdés: mana drain-t h kell hsasználni?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
Valamit erõteljesen beszedtek a srácok. :S

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Atisz
Ok kösz, akkor jól sejtettem 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

rugó + warrior szokott lenni a heavy armor miatt de hülyeség

Atisz
Ne haragudj de a mi a fenének rogue a warrior után másodiknak? Le kd-olod 2-kezessel az ellen aztán nyílpuskával szívenlövöd vagy mi?

Csak azért kérdezem mert több embernél láttam már a warrior/rogue kombót, de még nem igazán tudtak értelmes magyarázatot adni mire is jó az :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

byzhouse
Tony_HUN hányas szintû már mert fél éve még 53-as volt

Talantar vagy kia faszom akkor törték fel mikor engem
azóta voltam persia szerveren :lvl65 Alps:53 és spárta 68 alps-os karit le PK-tam mert meguntam 65-öst 1 buzi feltörte 68-assal meg nem foglalkoztam mert...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Off
Így van, és a második futamot meg is nyertem. Jó móka volt. <#vigyor2>
Jópáran eljöttek rajtam kívül is a reloadból. Nekem anno a szarosokból lett elegem, akik tobzódtak a klánban.
On

Sry az offért.

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

Jagi
tenkju és tenkju all^^

DAcafat
ok már képbe vagyok ott voltál te is mikor lóversenyt csináltunk 😊
Bár azt nem értem egy jó kis bandát miért kell ott hagyni? Azért nem csak játékba vagyunk csináltunk több napos túrát is a Bükkbe.
mind1 nem akarok offolni majd ingamebe beszélünk😊

Jah, és InSaNeS klán, de voltam korábban a xox reloadban, veletek egy unióban.
A mi uniónkban van a Hungarmy, és ott vannak már Kokoék is.

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

Szia Cafat,
a daikatana név ismerõsebb? <#mf1>

Evil_Soul a grantnevem volt még nemrég, meg lesz megint nemsokára.

"
Megpróbálok érdelmesen, mindenki számára jól értelmezhetõen fogalmazni, remélem ez sikerül is. Ebben a részben csakis az új, júniusban bevezetett (tehát az új akémia rendszer, és nem a régi, fegyver +-olásról lesz szó). Nos, elõször röviden megfogalmazom a lényeget, azután képekkel illusztrálva, lépésrõl lépésre fogom bemutatni, mi is a teendõ. A szörnyek alkímia részrõl két féle tárgyat drop-olhatnak, az egyik az ugynevezett rájuk jellemzõ item, ami a különbözõ szintû, és mennyiségû 4 elementre bontható. A másik a tablet, amit - ha az elõzõekhez összegyûjtöttünk megfelelõ mennyiséget (a tablet infójában mutatja, milyen elemenetekbõl hányas szintû, és mennyiségû szükségeltetik) kell összegyûjteni, és ha ezzel végeztünk, lehet ezekbõl ún. magic stone-t készíteni, amivel lényegében javíthatjuk tárgyunkat, bónuszokat adhatunk hozzá. Ha eddig nem értetted, akkor minden bizonnyal nem vagy egyedül, ha végeztél ezzel a résszel fusd át újra ezt a részt, és meg fogsz "világosodni" 😊. Tehát, az elsõ képen látható egy szokványos szörnyek által kidobott elementeket tartalamazó "Broken spider leg". Minden szörny 3 fajta ilyen element tud droppolni, tulajdonképpen ez nem érdekes, ami annál sokkal fontosabb, az az infóban látható elementek listája, szintje, darabszáma. 4 féle element létezik, mindegyikbõll 8 szint van. Az infón elõször a nevük van, aztán az, hogy hányas szintû az adott elem, végül, hogy ezek milyen mennyiségben nyerhetõek ki. Vegyük ezt a példát: "Earth element(6th Lvl.) 1 Unit" 6-os szintû earth elementbõl áll, ebben a tárgyban 1 darab ilyen elem van."

Ennyi volt a spoiler, a továbbiakért kérlek látogass el ide: SRO FAQ

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

valaki el tudná magyarázni majd az alchemyt. mert hiába vannak cuccaim amiket használhatnék mert nem tudom

DAcafat
jaja élnek és virulnak igaz mióta feltörték Talantart nem az igazi klán 😞

Cochise téged még nem látalak a Troyon melyik klán?unio?

kockák 😄

Megvan még a Gianthunters, bár mintha kicsit haldokolna.
Nemrég csináltam guildlogót nekik.

A Rogue fõ mastery az tuti biztos.

Mellesleg meg ha botolsz tök mindegy hogy warrior vagy rogue vagy, így is úgy is rádmennek a mobok, mert nem tudsz bard fegyóra váltani magadtól, ergo no Noise. Már belekóstoltam a Rogue játékstílusába, kis sunyi geci amugy 😄... defet ne mtud magára dobni, de a lesbõl critezés kárpótol ezért.

Vissza a témára. 😄

THeArrow
öö figy haverom most csinál egy war/rog karit elég tápos valo igaz, DE szvsz rog/bard a legjobb mert pvm ha rajtad van a xtreme akkor besunyizod a kolbit ha rádszalad 1mobnál több, a clericröl pedig annyit h mivel bless spellhez átkell váltalnod rodra aztán meg át xbow és úgy az extrém, tehát amit feltesz defet a blesspell azonnal leis vixi a xtreme szal neked kell eldönteni, de én a rog/bardot ajánlanám.
de mindenképpen rouge-t akarsz? mert ha mondjuk a warrirort vennéd föágnak akkor nemsokat kellene filoznod h mit válax mellé 😊 mert ahoz 1értelmûen warlock 😊 remélem picit segítettem eldönteni h mit csinálj

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

byzhouse
troy a legjobb ott kezdtem sok rendes magyar van ott lehet majd ott folytatom 😄 amugy megvan még a gianthunterz klán?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hú, remélem valaki tud majd érdemben válaszolni a kérdésemre. 😊

A helyzet az, hogy elég sokat filózom a 2 mastery kiválasztásán. Vegyük alapul a Rogue-t. Ha ehhez szeretnénk a Bard-ot hozzáadni, kapunk 3 használható skillt (Moving March, Noise, meg a Patter Clamor - Bind Effect). Ha a Cleric-et vesszük másodiknak a Rogue mellé, kap def növelõt, státusz effekt elleni skillt és hp visszatöltést egy darabig.

Ez eddig 3-3 használható skill a Cleric-Bard részérõl.

Azon gondolkodtam még, ha a Warrior-t raknám a Rogue mastery mellé, milyen plusszt kaphatnék. PvP-ben valószínûleg elég erõs bázisom volna 2 erõs str alapú masteryvel, azonban nem hiszem hogy ez volna a legjobb megoldás.

Stealth-bõl való kilépés után, szükséges hogy gyorsan eltûnjek a színhelyrõl, így fontos a sebesség. Hiába a Scud skill, ha egy magasszintû 73%os speed-walk-al meg phantom walk-al utánam ered akkor lehet nem tart ki a Scud által megtehetõ távolság. A Noise-nak igazából csak PvM-ellen van értelme, de a Bind spell nagyon hasznos a 80%os lehetõséggel.

Rogue-Cleric
--------------------

A Rogue-Cleric build-et nem nagyon ismerem, de elég szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, ha a menekülés kerül szóba. Persze csináljak ilyen meg olyen löttyöt hogy gyorsabba fussak, de az sem tart ki örökké. NPC-tõl meg nem veszek. Azért a 45 sec-es def növelõ skillért meg nem éri meg nekem a clericet húzni. Heal-elni nem lehet str-el, mert mint a szar eltûnik a mannám egy harc közben.

Warrior-Rogue
--------------------

Azt hiszem nem kell bemutatni az egykezes warrior állóképességét, party mobok ellen eszméletlenül hatásos még a szintjén is. Lassan öli való igaz, de azt be nem ölik a mobok, mondjuk a 2kezes is gyorsan tud ölni pt mobot ha bejön a kd és nem folyik el a hp. Ráadásul rendelkezik a Warrior mastery egy igencsak hasznos def növelõ skill-el. Régebben is volt már dual-wield karim, így elég jól megy a fegyverváltogatás. Volna jövõje esetleg egy warrior-rogue buildnek?

Sok-sok megoldás.leehtõség forog még a fejemben, majd ha eszembe jutnak még leírom.
Addig is erre kérnék valamicske választ.
Köszi

DAcafat
Bizony sok Magyar tartja még magát a Troyon 😊
kicsit régi kép de szép 😊
http://galeria.daclan.hu/main.php?g2_itemId=2963&g2_imageViewsIndex=1

THeArrow
pfff most nézem 😛 rajtam egy deka buff sincs a sajátomon kívül, mivel a warriorom (geryy) átváltotta magát rúzsra szal evvan 😊 de a 3óra alatt egyx sem halok v max 1x ha 6nál több mob csapkodja a fejemet

THeArrow
nem transferes nyúkok, néha nyomtam pár eq-t de amikor nemvolt spawn 😛 mikor meg rámszalad pár general earth fence sokat segít 😊 nemszoktam healelni magam csak az elején fel egy bs azt hadd szóljon

cement
grat, de hogy nem döglesz meg? 4.2k hp yarkannal azer huzos, ha meg folyamatosan gyogyitod magad akko meg nincs idod hit-elni, vagy van aki segit es healel?

THeArrow
direkt neked tettem ki ;-)

Lord Nomak
Jó kép, még így sokadszorra is, izgi. ..

THeArrow
12th

haha dobott +5ös 2H 😊)) pirosat 😞 de legalább már vmi értelmes 😄

lvl77-esként jópár napot pwrlvl-eztem a nachal-oknál dobnak curst heart-ot de nem túl jól, kb. feleannyit mint szintkörnyéki mob-ok, és ezt úgy kell érteni, hogy darabszámra sokkal többet öltem nachalból mint szinten lévõbõl adott idõ alatt.

Így van, ahogy shark1 írja, 2 nagyobb magyar unió van, és van számos klán, akik nincsenek ebben a 2 unióban. A nagy unió logója is a magyar zászló és a címer.
Sok a magyar a Troy-on, csak nyitott szemmel kellene járni.
Janganban vagy Konstatinápolyban, ahol te valószínûleg mászkálsz, nemcsak magyarból van kevés. <#vigyor1>

Zaylka
NáB!<#taps><#taps>

Kérdés: Nem tudjátok hány szintel alattad dobhatnak mobok vurst heart-ot? 77-esen nachalok sztetek hogy dobják?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

cement
a gm lilával ir és Gargamel lenne a neve nem GM_Gargamel.....

gameplusz
Az nem igazi GM... Ennyi ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Demila
<#kerdes>he ?<#kerdes>

X-bow Apollo

gameplusz
Egy party invite rendel 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Hát látod.. =D