Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
bejutás meg ilyen, meg még ilyenebb, van hogy órákig nem jutsz be, és az a slusszpoén, mikor utána azonnal dc...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
tehát jó ha van, de a nélkül is szépen el lehet lenni, és mennyivel kevesebb sp...
És szte meg megéri a másodlagos kaszt is én 1etértek wufrával hogy a cleric buffok nagyon jól tudnak jönni pvpnél is , partyban meg áldani fognak értük^^. Ha meg nem akarsz buffolni meg túlélni akkor warlockot a wizard mellé és mehet a brutál damage.Ja és sztem eu-s karik csak pure ban jók mivel csak 1 féle damageük van chinese bõl lehet sztem jó hibridet csinálni pl bowman stb
de most hogy ebben a klánban vagyok már komolyan mondom nemtudom mit jelent, minden szerveren van ilyen majdnem ésmárcsak a név miatt mer az nagy klán a másik szerveren, azér viszik tovább (sztem)
Elég kezdõ vagyok még az eus karikkal kapcsolatban, ezért szeretném megkérdezni tõletek, hogy wizard mellé ki mit ajánl másodlagos kasztnak (melyik az úgymond tõlélõ típus, feltéve ha van ilyen)? Illetve még az érdekelne, hogy a stat pontokat csak az int-re kell rakni, vagy felváltva ? (egyik fórumon olvastam, ott azt írták 1str:8int arányban kell elosztani)
Köszönettel: Zappa
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
sponsored by Avatar<#worship>#worship>
Farm partyban még mindig téged várnak a helyek...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
értsd: meghal 😄
Sorry Avi, nem bírtam ki 😄
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Zselé->holnap este jössze? Lagúna, aka Ulcisia....iszunk<#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2><#pias>#pias>
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Ha lenne valaki kedves a bard(harp)ról beszélljen még valamit.thx!!