82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Jagi
    :D
  • Maala
    én mindenkinek 2 csapás vok. az első mindig block. :)
  • sweech
  • Goth
    nincs kedvem játszani mostanában... Lassan beér VV :D
  • gameplusz
    Maala még kicsi, 2 csapás lenne neked :)
  • Cat 02 #10073
    ohh a kis high lvl :D
  • Maala
    mert területre hat, mint a Yetik sebzése pl. :):):):):)
  • Cat 02 #10071
    olyan mint a meteor tehét területre hat de akin hastználjuk arra gondolom erősebbet :D
  • Carmang
    A jégeső skill működési elvéről mit tudtok? Még a legelső belinkelt videón mikor az ötszázezer tíf vs ötszázezer hunter-ben láttam, de ott mintha nem célirányosan estek volna a jégdarabok az ellenségre, hanem össze vissza, és van amelyik betalált, van amelyik nem. Szóval akkor ez hogy műxik, meg a tűz megfelelője?

Viktor frissítsd az aláírásod, már 37 vagy
  • Cat 02 #10069
    tudom ezért nem volt :D
    mert a fal kb 800 akat kap még az ember kb 200 at és a gyerek 200 at kapot pedig votl körülötte fal (és halál után si megmaradt fal :D)
    de ki tudja láttam énmár lovon is xD
  • Goth
    Próbáld ki és rájössz, hogy a fal elnyeli a sebzést...
  • Cat 02 #10067
    én mikor láttam a gyerek rendes sebézseket kapott :D
    sztem oan mitn a kézben marad strong bow xD
  • Maala
    nem úgy van, hogy ha magadra varázsolod a falat, és használ egy lovat, akkor tudsz vele menni? :D
  • Cat 02 #10065
    akkor nincs rajta fal :D tehát aah beleütsu ugyanúgy megy le az élete ^^
  • Demila
    Skacok a jégfall második könyvével LEHET mozogni !!! a két szememmel láttam !!! , az elsővel nem :( , de a második könyvel lehet :)

namármost a tűzre nem tudja vki ,h ugyanez igaz ?????
  • Cat 02 #10063
    steady se műxik :D
    de asszem az hogy nem törik a cucc
  • WuFraZselic
    na skacok, IMMORTAL az mire is jó PONTOSAN??? olvastam FAQ-ot, de ami ott levan irva az vagy helytelen, vagy a játékban nem működik :S
  • Cat 02 #10061
    na ja de senkiben nincs annyi tisztelet hogy megölje azt a sok buzit ?
    néha látni oat hogy 52+ hunti fut a ferrykhez de ritkán (52+ mi a faszt keres eastern ferrynél ?) igaz nekik is meg kell élni vmiből de abból hogy ott campelnek ? :D azt megértme mikor kiraboljáj a 4 csilggaos union karavánt de a lvl 20 os at szivatni ? :D mikro én elkezdem 1 tíf nem volt ferryknél (Dh előtt kb 20 ált egy körben de ne mvotl egyikknek se tevéje :D)
  • Kavácska
    FAKing LAGGG
  • gameplusz
    Ez van, szerintem fun, ha nem tetszik gyere trédelni 2*-gal Venice-re.
  • WuFraZselic
    Athenson aki high lvl, és hunter ruhában, mind pénzért hunterkedik... rámész a nevükre, thief lvl 3, hunter lvl 1 az összesnek szinte... és annyit kell fizetni nekik h kisérjen, h szinte mármár "gazdaságosabb" lenne, ha kirabolnának...
  • Szaruman
    Ez kell, xianon is az össze high lvl thief. Mer akkor jól ki lehet baszni a kicsikkel... Rájöttem, h egy unbalanced fos az egész.
  • Jagi
    Valakinek mindig rossz. :)
    Haragszom ám 2 klánra rendesen :)
  • sweech
    hunterkedni még jobb
  • gameplusz
    Nem mondtam hogy mindenki élvezi, de ugye nem lehet mindenkinek jó... ^^
  • Jagi
    fun, de csak neked... :D
  • gameplusz
    Hát még 50 felett milyen fun thiefkedni
  • Gunner
    Óóóó, láttam már arról videjót, naon komisz :D
  • Jagi
    jah, teve rlz
  • Jagi
    lesz jobb is lvl20 felett :D
    olvass egy kicsit lejjebb :) és lejjebb és lejjebb XDDD
    Tíf vs Hunti az tetszeni fog :)
  • sweech
    "szánalmas bivalyára" xD
  • Gunner
    Más se tud gammálni? Próbálom elindítani, de mondja, hogy szerver vizsgálat-peccselés alatt... aminek persze szerintem tegnap de. 10kor kor kellett vége lennie, de ha én vok hülye és ma kéne csinálniuk akko is 10ko vége kellett volna lennie. Mellesleg tegnap este már játszottam a játékkal és első benyomás elég jó
  • Jagi
    Tegnap kétszer is lenyomtak minket, mint a bélyeget...
    egyik 3*-os karaván sem ért be... Bocs, az egyiknek a fele (kb)
    de az én cuccom ugrott... B-sszák+ a k*cs*g 64+-os tífek...
    Úgyan is volt velünk egy 52-es hunti és kapott egy olyat... hm
    Én meg végignéztem, hogy pakolja fel a szánalmas bivalyára a cuccomat...
    és még volt pofája megkérdezni, hogy hogy tetszett a csapdája
  • Maala
    jah, kb... volt 20am, vettem 19et, meg 30at, meg még találtam is közben... :D jó móka, hidd el nekem. :D
  • Cat 02 #10044
    "Olvastam rola, kaptam is. ATI eseteben gyakorib, de NVIDIAsoknal is elofordul. Ha az egysegsugaru kornyezetedben respawnolnak a szornyek, akkor szokott elofordulni. Jellemzoen az amugyis mobbal tomott palya 18 fos karavanjara megjeleno tolvajok eseteben irritalo. Az arnyek levetele meg mindenfele grafikai bizbaszok allitgatasat ajanljak." - silkroadforumon vki :D
  • Cat 02 #10043
    add nekem :D
  • disorder14
    Én azt hallottam hogy ez is a player limithez kapcsolódik.Most beenged egyből csak néha kivág.Tegnap engem is vagy 20-szor dobott ki.
  • Carmang
    70 Elixírt belenyomtál? Tőlem vehetsz még kettőt hátha sikerül , jah nem egy szerveren vagyunk? Akkor ingyé' odadom!
  • tpisti24
    Na mostmár ELEGEM VAN! Ma vagy 30X fagytam ki ezzel a kurva kérdőjeles hibával!!! de úgyhogy belépek azt kifagyok egy 15 percre rá!!! valaki nem talált erre megoldást?? azok a fasz silkroadosok is inkább javítanák ki a hibákat nem azokat a nagyszintűeket 70eseket kényesztetnék új dolgokkal!
  • Carmang
    Ja Hentessel SP farmolok a Chakjiknál (6-os különbséggel) szóval szintlépés egy pár hétre elfelejtve
    Úgy érted klánba belépnék-e? Ja, be.