82377
Silkroad Online (iSRO)
-
jó wowozást bb -
^^
meg az egész faja volt úgy ahogy volt ^^ -
ha vkinek az sro megér 2000-3000 ftokat sőt többet akkor nemértem miért nem L2 zik vagy WoW ozik vagy AoC ozik vagy ilyesmi sokkal jobb gamek de free kategória nyertese sro azért :P -
Darkspell #65394 John: You just killed everybody on that boat.
...
Ben: SO?
Bazdmeg fapofa :D
WuFra
Mostantól a haverom vagy és te veszed nekem a sört xD -
Persze Arba, bizonyára így van ahogy gondolod... -
Destyni #65392 Egyszer minden véget ér ^^ nekem ma esett csak 1 db eus dropp az se 9D :D meg 1 str tab -
Jah és 78 órája nem volt egy dropom se a hulladék tablettákat kivévve, kthxbai. Elötte meg egy hétig napi 4-7 9d str tab esett. -
Fél ? Láttál te lovat úgy hogy ember is volt rajta és nem kapott dc-t ? =D Én két embert láttam Roc update óta aki lovon ült, abból az egyik én voltam mikor 2 kliensel mentem be. 1 képernyőn ló kifut alólam beragadok a földbe, váltok 2 képernyőre erre ott meg fut utánam a ló a karakterrel együtt aztán 2 perc után ??? error szvsz. ^^ -
Destyni #65389 kb fél Athens ezzel a hibával küszködik , ez nem egyéni probléma. -
Arba #65388 nah enm bírok az elemi ösztöneimmel és hozzászólok ehez a lovas témához. Nem leeht hogy annál a 3-4 embernél van a baj akinek feláll a szőr a hátán ettől a "bug"-tól? Ez idáig *lekopogom* egyszer sem találkoztam ezzel a hibával... -
nekem megér másfél órát, hogy megnézzem a lost 4. évadzáróját, mert qrva jó lett!
btw, milyen szopatás ez a + premium idő, még mindig van 2ap belőle... pff?
na el jegyet venni hegyaljára. -
Nekem megér 3-4 ropit, hogy ne 512Mb RAM legyen a gépemben, ha bármilyen okból teleportálnom kell... ;) -
nekem megér havi 150-290 silket (szal kb 2400-4.5k HUF-t) hogy egy hónapig bármilyen okból való dc után azonnal beloginoljak. sörre meg lehuzom spanokat, ha nem maradna zsém ;> de ez nem terhel még le annyira -
amennyit mostanában iszom, ugyanott vagyok, nem megy minuszba.
de speciel tavaly szeptemberben, amikor ongos karik (3db) indultak, akkor sem volt semmi idegesség, pedig még mással is kellett foglalkozni... -
Darkspell #65383 Jó, de te fizetsz a bejutásért..
Én inkább megveszem sörben :D -
hmm, nem értelek. én bejutás miatt már ezer éve nem idegeskedtem. bár igazából aviék emlékeznek, mi miatt szoktam szidni lovat, de szerintem inkább az alchemyhez van köze, mint máshoz. xD
avival addig partyznál, amíg a kezei bírják, aztán feladja. ^^ hiába, öregcsont. :D -
ThedarkmanHUN #65381 Hát a minden server kifejezés aktualitását vesztette már :DD
DS: Elhiszem :DDD -
Tök király most. Minden szerver Easy és beleht jutni elsőre:D. Fejlesztem a 15-ös spárta karimxP. -
Darkspell #65379 No meg be kell vallanom jól esik b@szogatni. xD -
Hát engem tökre nem érdekel a dolog, úgy sem én játszom =D Csak tiki a gáz ha pont akkor van mikor spawnolgatok, 10 percek lazán elmennek belőle. -
Kryon #65377 majd megnézem, ha hazaérek :D -
Kryon #65376 legalább azt megtanultam az esetből, hogy soha többé "free" mmo, csak jönne már valami, ami megfelel srohoz szokott szemeimnek :) -
Kryon #65375 de ebből kezd már nekem is elegem lenni, egy játékot azárt játszanék, hogy szórakoztasson, ehelyett csak a faxt szopom vele, és nem fogok rá havi 10k+ HUF-ot elkölteni, hogy legalább legnagyobb szivatásokat megússzam -
volt update? -
Kryon #65373 bennhagyott godbotokkal már "rászoktatták" népet prémium vásárlására, most teleport vételre mennek ezzel a pici bugocskáva... -
Ezen én nem csodálkozom =D Én már le is mondtam arról, hogy valaha lóra ülhetek =D Izé kéne megint share még 7 guardian champ hiányzik :F -
ThedarkmanHUN #65371 Ami a szíveden, a szádon x)
Amugy mind a 3 post-al egyet kell hogy értsek :P
De az uccso mosolyt csalt a pofámra :P
És persze valóban szomorú hogy valakinek ez a legnagyobb baja, de ez ellen nemlehet mit tenni, talán ha tőből vágnánk le minden botter kezét
-
Destyni #65370 Jelentem , horse bug még mindíg van, ezek iszonyatosan nagy seggfejek -
Egyiket pénzért tolod, másikat ingyen. Egyik idegesítő, másik nem. Egyik nyújt szolgáltatást, másik nem nagyon... -
Darkspell #65368 Sorry a harmadik postért, most jutott eszembe.
"lehet, hogy le vagyok maradva, de egy játéknak az én szórakozásomat kellene szolgálnia..."
Szóval ezért b@ssza a csőröm ennyire Balázs Úrfi. Ő az, aki élvezni szeretné a játékot. 2 nappal Legend előtt a legnagyobb baja, hogy mikor lesz bot. Még nem is volt inspi, de már BOT. Aztán 2 nap múlva alig bír magával, hogy mi az hogy ődrágasága nem TUD BOTOLNI? Kész katasztrófa, pofám leszakad hogy ilyen előfordulhat manapság. Nem? Nincs bot 2 napja? Szent gatyaszár (Fényes nyergek rulz xD)!
No ennyi. mentem sóderklubbot nézni. -
Darkspell #65367 Ne tudd meg milyen jó érzés kiírni, hogy Level 1xx :D
Vagyis majd megtudod, egyszer :) -
Darkspell #65366 Hát, jelenleg már 3 hete pihentetjük, amúgy is vizsgaidőszak + meló mellette...
De azért ottvan medu napi 4x, ha kiveszem az alvás periódust napi 2-3x, roc is jön du. 1kor... azért funabb mint shaytant hajkurászni a sok szárnyas geci közt amitől a szemem is kifolyik :)
igazából én az arab race-t várom, hátha tudnak valami olyan újdonságot lépni amivel ismét lehet játszani... metével semmi idő alatt fel tudnom húzni 70ig, onnan már mehet chin tomb...
szívesebben játszanék isro-val, persze. magyarok közt (bár a magyar klánnak sosincs jó vége, mindig van valaki aki szétveri), a többi értelmes nemzetközi közt...
de hiányzik nekem hogy ennyit stresszeljek egy nyamvadt horse bugon? pénzt (HUF) költeni nem akarok. és ugye ez a játék "ingyenes", de gyakorlatilag pénzköltés nélkül még arra sincs esélyed, hogy belépj...
lehet, hogy le vagyok maradva, de egy játéknak az én szórakozásomat kellene szolgálnia... isro minden, csak nem szórakozás. anyázás, na az igen. most kicsit meguntam ksro-t, addig van CS meg az egyetemnek hála jópár vizsga. heti 3 nap úgyis meló, akkor semmit nem tudok játszani, valahogy csak kihúzom. :)
Bár Avival partyznék egyet :D -
Jobban megérte volna Joymaxnak is, ha indít egy tsro-t de minek alapon. Így is, úgy is kaszálnak a törökökből sok pénzt, mondjuk engem is elgondolkodtat, hogy honnan jönnek ilyen sokan, lehet ez nemzeti játék lett náluk, vagy nem tudom. De néha elveszi az ember kedvét a játéktól. Mostanában már pvp-zni sem nagyon megyek ki (főleg egyedül), mert felveszem capet, levágok 1v1-ben egy törököt és utána 30 percig 5v1, persze én egyedül. Akárhonnan is nézem gáz az egész úgy, ahogy van. -
Hát igen, én is kiváncsi lennék hova jutott volna ez a játék törökök nélkül. Talán kicsit jobban hasonlitana a ksro-ra, talán goldbotok és egyéb más botok tömkelege ellenére be lehetne lépni, nem olvasnád minden képernyőforditásnál hogy 10k plz (bár ennél ma már jóval többet kérnek). Nagy kár, hogy annak idején mikor kitették a koreaiakat, nem követték ezzel a módszerrel a török népet is. Sztem nekik is megérte volna csinálni vmi trsro-t, csak nyelvet kellett volna átállitani meg uj szero gép, nekik is jó lett volna, nekünk még jobb, ehelyett nyomják a turkey e-pint, meg sultan paypalt meg isten tudja mi van még, ami nemhogy kevesebbé tenné de egyre több van. Azért kurva szar érzés mikor az ember kimegy dh elé és éppen 2 török klánt mocskolódását olvassa és nem lehet miattuk normálisan pvpzni, vagy éppen bármerre mész rock mountainba elkerülhetetlen hogy vmi TC vagy TR nevű egyénnel összefuss. Szégyen, hogy nemzetközi játék és a szerverek 60% török. Komolyan ennyi török a Földön nincs amennyi itt játszik, klónozzák őket vagy a tököm tudja. Már én is rég átmentem volna ksro-ra ha sikerült volna megcsinálni, de vmiért nyitoképernyőn nekem dczik. Kár, hogy idejutott az isro és kár hogy ezellen az ég világon semmit nem tehetünk, csak tűrünk és tűrünk... -
Magát isrot nagy részben a törökök tették tönkre nekik van egy érdekes felfogásuk a játékot illetően. Számukra a ks, kéregetés, pk és más ok nélküli anyázása természetes dolog, ebből adódik, hogy mindenki feszült és átvesz egy hasonló stílust. Ha megnézem Power uniot Athenson azon kívül, hogy van 1-2 ember, aki néha nem pont száz.. teljesen korrekt játékosokból áll. Vagy ha guild akkor WarDevils, Lavender pl. -
Cat 02 #65362 Ne is mond, véletlen leszedtem giantját, erre visszafutottam mellé ott ugráltam de nem vette vissza :S -
Nekem a lóval semmi bug! (kivéve h. néha szembe jön 1 PC nélkül)
De... kárpótlást még nem kaptam! ... -
+2 slot? -
No és mi lesz az el-eltűnő mobokkal/npckkel/lovakkal?
Jahogy semmi...
Vicces látni, hogy 1 hete mindenki lábon megy ki grindelni ^^ -
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.
Weekly server inspection will occur every Tuesday.
Game Inspection Period : May 20, 2008 13:00~16:30 Silkroad Standard Time (3 hour 30 minute duration)
[Patch]
- Bug regarding not being able to connect to server depite the use of Premium Gold/Silver Time and Plus will be fixed.