Silkroad Online (iSRO)
-
Darkspell #65366 Hát, jelenleg már 3 hete pihentetjük, amúgy is vizsgaidőszak + meló mellette...
De azért ottvan medu napi 4x, ha kiveszem az alvás periódust napi 2-3x, roc is jön du. 1kor... azért funabb mint shaytant hajkurászni a sok szárnyas geci közt amitől a szemem is kifolyik :)
igazából én az arab race-t várom, hátha tudnak valami olyan újdonságot lépni amivel ismét lehet játszani... metével semmi idő alatt fel tudnom húzni 70ig, onnan már mehet chin tomb...
szívesebben játszanék isro-val, persze. magyarok közt (bár a magyar klánnak sosincs jó vége, mindig van valaki aki szétveri), a többi értelmes nemzetközi közt...
de hiányzik nekem hogy ennyit stresszeljek egy nyamvadt horse bugon? pénzt (HUF) költeni nem akarok. és ugye ez a játék "ingyenes", de gyakorlatilag pénzköltés nélkül még arra sincs esélyed, hogy belépj...
lehet, hogy le vagyok maradva, de egy játéknak az én szórakozásomat kellene szolgálnia... isro minden, csak nem szórakozás. anyázás, na az igen. most kicsit meguntam ksro-t, addig van CS meg az egyetemnek hála jópár vizsga. heti 3 nap úgyis meló, akkor semmit nem tudok játszani, valahogy csak kihúzom. :)
Bár Avival partyznék egyet :D