Silkroad Online (iSRO)
-
Hát igen, én is kiváncsi lennék hova jutott volna ez a játék törökök nélkül. Talán kicsit jobban hasonlitana a ksro-ra, talán goldbotok és egyéb más botok tömkelege ellenére be lehetne lépni, nem olvasnád minden képernyőforditásnál hogy 10k plz (bár ennél ma már jóval többet kérnek). Nagy kár, hogy annak idején mikor kitették a koreaiakat, nem követték ezzel a módszerrel a török népet is. Sztem nekik is megérte volna csinálni vmi trsro-t, csak nyelvet kellett volna átállitani meg uj szero gép, nekik is jó lett volna, nekünk még jobb, ehelyett nyomják a turkey e-pint, meg sultan paypalt meg isten tudja mi van még, ami nemhogy kevesebbé tenné de egyre több van. Azért kurva szar érzés mikor az ember kimegy dh elé és éppen 2 török klánt mocskolódását olvassa és nem lehet miattuk normálisan pvpzni, vagy éppen bármerre mész rock mountainba elkerülhetetlen hogy vmi TC vagy TR nevű egyénnel összefuss. Szégyen, hogy nemzetközi játék és a szerverek 60% török. Komolyan ennyi török a Földön nincs amennyi itt játszik, klónozzák őket vagy a tököm tudja. Már én is rég átmentem volna ksro-ra ha sikerült volna megcsinálni, de vmiért nyitoképernyőn nekem dczik. Kár, hogy idejutott az isro és kár hogy ezellen az ég világon semmit nem tehetünk, csak tűrünk és tűrünk...