82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Légy erős...magyarok is botolnak (igaz jóval csekélyebb %-ban mint a külföldiek). Oasis-on is voltak páran.
Ahogy én látom: aki a karija húzására használja, valahogy nem ítélem el. Én a joymax-ben látom a hibát hogy fél év alatt nem lehet elérni a lvl 70-et...erre sztem logikus válasz a bot.
Aki pénzszerzésre, goldminer-re használja a botot azt mélységesen megvetem.
Mi lenne a megoldás? Gyorsabb fejlődés, több xp/mob. A lvl-highest mastery bug kiszedése a játékból (ergó nuku "sp farm"). Tuti hogy lecsökkenne a botok száma, hiszen ne feledjük a botterek többsége fizet a bot progiért és ebben mindig benne van a feltörés veszélye (ha vmi jó cuccot talál, vagy abbahagyja a fizetést a botért). Számos játékos ennek tudatában is bothoz nyúl, mert a lvl 70/fél év normális játékkal (nem 24/7) nagyon erős. -
Henty, téged is feltörtek? Miért Oasis-on kezdtél újat? Nekem is ott vegetál még egy 55-ös karim :D
Oasis-ról szinte az összes ismerősömet feltörték, persze más szervereken hasonló a helyzet. A pass nem számít, ha a login neved megvan onnan már csak idő kérdése...de ha arra nem jönnek rá akkor soha nem törnek fel. A mi szerverünkön is van jópár tag akinek lvl 64-es sosa van és nem tartozik a kirakat guildekhez és lám mégsem törték még fel őket. A gond az hogy az ingame név általában közel áll/megegyezik a login névvel :( -
Ezt benézted...a lvl 70 náluk is 18+ nap. Olvasd el a honlapot :)
Curbuncle: Egyébként meg goldminer botnak minek ticket? :D -
Mala ?
azzal mit értem volna abból sem derül ki semmi,azt írtam hogy ,ellenőrizzék le őket mert nagyon botgyanusak! -
Hm van benne valóság amit említetek, legalábbis a véletlenszám generátor része 
Azon már meg sem lepődtem, hogy shaime algoritmus helyett logaritmust írt.
-
lol. Ez tetszik.
A valóságban viszont minden programfejlesztő rendszerben van beépített véletlenszám-generátor. Amikor készítik a karaktereket, akkor programozzák le, hogy ha meghal akkor milyen cuccokat dobhat és hány % eséllyel. Ha meg event van, akkor azért van a patch (többek között), hogy átírják a %-os értéket, meg más cuccokat is "programoznak" a droplistájába.
Játékban ezután minden azon múlik, hogy a véletlenszám-generátor milyen számot "talál ki". -
összeírtál?
semmi videó, vagy shoti vagy bármi bizonyíték? heh? -
Sajnos nem tudod a botokat megölni anélkül, hogy murderer státuszba ne kerülj, eddig létezett rá módszer (stallos trükk) de már rég javították.
A protektort meg amit megidézel ne várd, hogy ráüt a bot, mert nem fog.
Amúgy meg ha ki is sikerülne nyírni ---> visszaszületik városba, és jön megint ugyanoda vissza gyakni. Reménytelen. -
Vmelyik nap láttam ilyen cuccot az egyik mobon. Remélem még működik. -
Az a bomba már nincs benne a játékban, amivel a bottereket fel lehetett robbantani? Vagy már olyan szintre fejlõdtek a botprogik, hogy azt is kikerülik? -
Nem lehetne olyat csinálni hogy ,ne légy gyolkos ha kinyirsz valakit?
mert szépen igy ki lehetne csinálni a botokat! -
Ez olyan mint a lag problema,addig rá se hederítettek amíg nem kezde irkálni az ember a lag szót,vagy is a serveren mindenki irta
és másgt szinte nem láttál!
Kezdjük el elösször a féktelen All botter ban pls! beírásával!
Sajna összeírtam egy hete vagy 50 bottert az Aege serveren 2 nap alatt de sajna nem értem vele semmit,azt se irták bakfitty! és semmit nem tettek ellene!
Engem is nagyon zavarnak a botok,mert tényleg nem lehet tőlük haladni !
Pedig jó játék volna .
-
fasza játék bár már rég nem játszottam vele :/ -
hehe z meg mi a pék ? -
én most a 9dragonost várom... szerintem jó lesz!
9dragons -
Meg volt 1 mmo amibe pl tök jol megoldoták hogy ne lagoljon a server - megcsinálták hogy átjárhatová legyen a server és a stall meg 1éb cucolásokat 1 serveren tudják megcsinálni szál 10 szerver grindre és 1 server stallra - játszotam vele 1 darabig és 1 szerse volt lag -
A témához má én is akkor hozzá szolok.. Na magyar szerver? Minek? A németek már rég megoldoták és nyitottak 1 privát servert amibe már az egész bene van Eu- ázsia-takla stb stb... Gm-ek 5-6 mmo-t probáltam ki szeptembertöl idáig, mindegyikbe csináltam 1 kissebb naogyobb karit És volt köztük 1-2 jol megoldot rész is pl 1ikbe nem volt olyan nap hogy ne legyen fön gm és mondta mindig hogy meik szerveren van és ha valami baj/bot van akkor pm ezen rá és enyi másik gamába pedig létrehoztak 1 rendszert amibe olyan playak akik sokat pvp-znek és nö a pvp pontjuk 1 határ után gm-féleségü jogokat kapnak amivel ha botert látnak vagy irnak nekik akkor ö beirja a nevet a gm-meg amikor felmegy megnézi és ha bottolt akkor dobja , igy a gm-nek se kell fenleni állandoan és bot sincs sok, és ezt 1 idö után elveszik töle és más kapja emg szál igazságos is a rendszer.. csak 1 kicsit kéne többet foglakozniuk a sroval és akkor több pénzük befojna mint igy a sok hackel -
hehe vicceseket írogattatok. :) -
jó reggelt. :D -
karácsonykor inni? de gááz ^^
nekem még hátra van 17db rapidshre file.. :( -
=DDDDDDDDDDDDDDD NA igen az már valami lenne. =DDDD
Na jóccakát majd rö.
-
Na mindegy, most alvás. 2 hónapos várakozás után tegnap akkor összeghez jutottam hogy egy etiop család 3 generációt tudna felnevelni mellettem úgy hogy egészséges életet élnek.
Megyek költekezni karácsony alkalmából. Nálam általában 2 héttel korábban van karácsony mivel én azon a pár napon vagy totálisan lusta vagyok és ki se mászok az ágyból, vagy mattrészegen fekszem valakinek a lakásán és próbálok józanodni. Ez a 3 nap az évben amikor alkoholt iszom lol. Általánosságban 2 üveg tequila, meg egy fél liter házi pálesz Bajáról =D -
azért a képükbe röhögnék amikor minden "élő" ember elhagyná a servereket szépen sorjában egy fél év leforgássa alatt és megnézi reggel a hawaii szigeteken épitett villájában a számláját majd annyit látt ,hogy 1500 silket vettek csak meg .. az elmult 1 hónapban jönnénke majd a lvl-ek az e-mailekre ,hogy SRY SRY
"we TRY to give 50mill gold and 500k sp if you are come back. please we really dont want this" -
Jó hát ilyen dolgok Jangan területén nagyon viccesek. Szaladok végig, jó a kedvem, futok 13as tigrises questek miatt cicákat simogatni. Erre hát ha nem 10 white spider jön velem szemben akkor egyse..
Ezekkel a szarokkal öletik meg a tradereket aztán kipakolják őket.
Mint mikor belépek játékba, megcsinálom karakterem, start, kimegyek kapun, ZBI strongot idéz, fél métert sem tettem meg, még a texturát sem töltötte be a cucc erre akkorát odabaszott az szemét hogy berepültem vissza kapuba. :\ -
azért megnézém mi lenne ha az emberek tényleg összefognának és 1 hétig NEM menne fel egy ember sem a servere csak a botok lennének ott. és akkor a joymax lehet pciit elgondolkozna.. ,hogy akkor mostmár..
egybéként meg tutit ,hogy 10 gm közül 1 rosszul alszik :D -
Nincs benne semmi túlzás. Most mondtátok/mondjuk hogy elmegy az emberek kedve a játéktól az ilyenek miatt. =)
Idővel mindenki így fog reagálni rá aztán Joymax felébred, hogy a szerverek kezdenek kiürülni.
És érted.. Ha a playerek megunják a játékot a botok miatt akkor nem lesz bevétel goldból, nem lesz kinek karaktert csinálni stb..
Inkább a botokat kezdik el kidobálni. A normál játékosok még mindig többen vannak és nagyobb bevételt jelentenek mint a botok. Főleg hogy most már mindenki leszarja ezt az 1 kártyával 1 acc tölthető szabályzatot.. =D -
kben a mob scroll az uj protector, nachaloknál 24/7 ottvan egy csóka általában, be 8as ptyba, ráidézek 8 strong eg-t, aztán pár óráig nem látom a fiut :) szal uj botkillernek ideális a mob scroll -
áá nem, kell a pénz azért, hébe-hóba felnézek majd pvp-t lesni meg hasonló dolgok =)
Meg azért ha egyszer úgy alakul minden akkor folytatom, de egyelőre nem akarok megint 1 évet eltölteni azzal hogy játszom. Most kicsit magammal is foglalkozom már. =) -
_Caby_-t törték fel =/
figy, akik nem tudják fixálni a szervert, és a taklát már hónapokkal csusztatják, azoktól mit vársz? kiváncsi leszek mikor a botok átveszik a hatalmat, és nem lesz 1 normál player sem :D na jó, a botok támadása meg ienek, ez már tulzás, de azért mégis... :P -
Én is így próbáltam most belekezdeni intes karaktermbe. A játékot már ismerem, a skilleket is. De izgalommal töltött el az a tény, hogy új karaktert kezdek, olyat amilyet még soha és farmolás meg minden. Meg 1 órán keresztül pontosan számolgatni a szükséges farmolást stb.. Aztán amikor elkezdtem karimat jó volt a low mobokat ölni meg mosolyogni a lvl 3as droppokon. =)
Aztán elértem csákikhoz és kész vége a világ megint összedölt bennem. Oxal rámhúzzák a thiefeket, botok rohangálnak keresztbe az úton.. A varázs megint eltűnt. Wow-ot is megpróbáltam megint, de miután belenyomtam pár napot accomba rájöttem hogy nincs rá időm.. -
akkor add nekem a cuccaidat! legegyszerübb :D
ugy is van egy másik accounton egy buznyák karim akivel muszáj játszanom ,hogy ne menjen kárba az ottani 2 hónapos maki...
nekem jól esne :) -
kit törtek fel??
---
egyébként igen én már csak ugy játszok ,hogy a silkroadban nekem 2 dolog létezik a guild és saját magam többiekel már nem is foglalkozok ha kirakják megmutatni a cuccokat oda sem megyek megnézni..
Emlékszem anno mikor elöször léptem be a silkroad világában a kopasz fejüt választotam emrt azt hittem minél öregebb annál bölcsebb és jobb a harcban :) nagyon megfogot rögtön kimentem egy hatalmas kapun a hideg rázot szinte kimentem éppen 10-15db lv60-s csépelte egymást megálltam amikor egyszercsak egy blader elnyomot egy heaven chaint én akkor beleszerettem a játékba. mentem tovább ott volt egy mangyang sehol egy gold miner sehol semmi lv7-ig harcoltam mangyangokal :):), ismerekdtem az sp rendszerel eleinte azt sem tudtam ,hogy mi van mit miért.. de tényleg ^^ 5nap kellet durván ,hogy megértsem a skill rendszer-t. igen ez hiányzik a silkroadbol és ezt az érzést vagyis azt ,hogy leülök és ugy el repül az idő ,hogy élvezem azt amit csinálok és nem pedig azért kell elmennem pl mjuigiknál a leg eldugotabb helyre ahol szerintem az emberek 99%- életeében nem járt mert ahol lehetne irtani ott éppen 50 bow kseli egymást..szóval.. ha valami értelmest is tennének nem csak jójó fixáljuk de még kell az uj merdzsóra pénz meg a lakásra a gyerekeknek.
Egyébként végre értelmes téma van a forumon ilyen is rég volt -
Ezért se játszom már 4 napja. =DD Elkezdtem intes karit még kedvem is van hozzá de így lvl 18on befejeztem. Store tele sos cuccokkal, van pár millem stb.. De rájöttem ha eljutok 90ig aztán egyszer feltörik accom, rátesznek 150 lvl pk-t aztán mikor belépek lvl 1-ig ölnek visszafelé engem az emberek és csak akkor tűnik el pk.. Na ez az amire nincs szükségem. =)
Úgy is most vettem HP pda-t eljátszadozom én azzal.. =) -
Az, hogy szerinted Pécset van a legjobb és legnagyobb gerinc egy dolog. De látnál te csodát ha párszor bejönnél velem munkába amikor vpop megbízási munkát ad 1-2 hetekre.. ;p Az internethálózatunk meg fejlett lenne hozzá, nem egy rendszergazda mondta már ezt. De amíg felesleges minek öljenek bele pénzt és időt hogy megcsinálják ?! Nálunk soha nem lesz olyan fejlett az e-sport meg alapból az internet amilyen kint van. Nem használják ki az emberek, ezek a pár megás netek mindenkinek jók. Magyaroknak bőven elég hogy viszonylag jó sebességgel töltenek le és ha külföldi szerverre mennek játszani nem laggolnak. -
ja athens jó hely, csak szerintem több ccf-er hacker utolsó féreg van, mint az összes többi szerveren összesen! Areis az összes cuccát hackeléssel szerezte -> elég durva amerikai pécéfej informatikus a srác. de sorolhatnék még ien embereket. akkor is aztmondom, bármi lehet a passod, és bármien karid is lehet, ha felakarnak törni, fel is fognak! na és athenson akad ien ember bőven! tegnap klántársat törték fel, akkor figyeltem fel hogy nincs klánba mikor a globalba a srác saját silkjét kezdte el költeni a hacker, és hirdette hogy 50 silk ingyen ha jelentünk botot a www.blowjob.org-on kb... nem nézett semmi ien oldalt, no keylogger, accot senkinek nem adta ki... 50+ volt semmi xtra cuccal vagy ienek! szal kezdek kiábrándulni a játékból ezek miatt! -
100/100mbitről szoktam silkezni jó sokszor mivel pécsre szoktam lejárni koleszba mert ezzel kereskedek mmint másolt dvd/cd-kel mostanában.
És pécsen van magyarország legjobb és legnagyobb Gerince. de hidd el ne a vállalati netet nézd csak ugy összeségében magyarország internethálozata még korántsem olyan fejlett ,hogy egy silkroadot pl teljes mértékben kiszolgáljon. max megszabott user számmal -
koreában meg lehet venni pénzért a játékot és sok addont kapsz hozzá pl polo,poszter,5x 4 week time fél év maki etc :) -
Szerinted a legroszabb. Van olyan vállalati net amit ha csak 1 napra megkapnál letöltés/feltöltésre körbeszopnád a fél mittomén.. vizilabda csapatot. =DD -
3xori figyelemzettés után account törlés van kari eladás esetében.
A másik pedig nekem most ,hogy a jégen kéne ölnöm penyon etc. fogalmazodott meg bennem az egész per dolog mert az odáig ok.. de ,hogy kerek 8 óra kockulás után fejlödjek 6%-t 3mas farmban azért az már picit felháboritó...
Cave-be meg már be sem majd menni.. voltam bent multkor épp találkoztam is maala-val annyi botot nem láttam peg-nél a második nagy szobában.bár lehet csak jokor voltam jó helyen. Athens jó hely szerintem Greecesek szopnak nagyon Poseidonal. A társaság is jó athenson mondjuk van olyan clán akiket alapbol utálok de a többiek áltában jó fejek. tegnap benéztem Greece-re hát... éppen 5-6 EliteDebies irtott össze vissza hát.. ennyiszer még nem láttam leirva a "u are weak bit.ches" kifejezést :) -
Vagy a másik, hogy regisztrációnál lenne egy bizonyos ellenörzési pont. Minden országban amikor valaki regisztrál az aktuális régióba elküldi a regisztrációs kérelmet. Ott a GM ellenörzi a dolgot aztán beregisztrálja a rendszerbe. Lehetne szűrni a parasztokat dögivel.
Sokan fizetnének egyszeri díjjat a játékért és utána havi díjjat ha nem lenne ekkora szopás égen földön.
Legalábbis én bevállalnám azt hogy:
Felkelés -> Go cd galaxis -> jónapot egy silkroad online-t kérek -> köszönöm -> ho home
Eltelt 60 nap > go cd galaxis v. fizetünk pay pallon
És még az árát is tekintve.. Lenne az alapjáték 11.900Ft csak hogy stílusosak legyünk. A 60 napos kártya pedig 3.700Ft. Viszont 3.700 Ft-os feltöltő kártyában benne van ennek az értéknek megfelelő silk is mindig, ajándékba. De ha elfogy akkor a mostani rendszerrel lehetne ugyan úgy vásárolni a silket.
Így kihalna a nagyobb pénzkereseti lehetőség az ilyen powerlevel stílusú honlapoknak és joymax is híresebb lenne a tisztességes szervereiről. A bevétel meg szerintem nem apadna meg, idővel mindenki folytatni akarná a játékot és csak belefeccöl annyi pénzt hogy veszi 60 naponta a kártyát.