Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    kit törtek fel??

---

egyébként igen én már csak ugy játszok ,hogy a silkroadban nekem 2 dolog létezik a guild és saját magam többiekel már nem is foglalkozok ha kirakják megmutatni a cuccokat oda sem megyek megnézni..
    Emlékszem anno mikor elöször léptem be a silkroad világában a kopasz fejüt választotam emrt azt hittem minél öregebb annál bölcsebb és jobb a harcban :) nagyon megfogot rögtön kimentem egy hatalmas kapun a hideg rázot szinte kimentem éppen 10-15db lv60-s csépelte egymást megálltam amikor egyszercsak egy blader elnyomot egy heaven chaint én akkor beleszerettem a játékba. mentem tovább ott volt egy mangyang sehol egy gold miner sehol semmi lv7-ig harcoltam mangyangokal :):), ismerekdtem az sp rendszerel eleinte azt sem tudtam ,hogy mi van mit miért.. de tényleg ^^ 5nap kellet durván ,hogy megértsem a skill rendszer-t. igen ez hiányzik a silkroadbol és ezt az érzést vagyis azt ,hogy leülök és ugy el repül az idő ,hogy élvezem azt amit csinálok és nem pedig azért kell elmennem pl mjuigiknál a leg eldugotabb helyre ahol szerintem az emberek 99%- életeében nem járt mert ahol lehetne irtani ott éppen 50 bow kseli egymást..szóval.. ha valami értelmest is tennének nem csak jójó fixáljuk de még kell az uj merdzsóra pénz meg a lakásra a gyerekeknek.

Egyébként végre értelmes téma van a forumon ilyen is rég volt