124
13 híres horror-rendező-13 kül. történet
-
mochee #84 Hali!
Az 5. részben (Chocolate) felhangzik 2 szám, amik jónak tűntek nekem (az a 2 rock szám, egyiket a pasas zenekarja énekli), honnan lehet megtudni az eredeti előadó nevét vagy és a szám címét? sajnos a végén nem láttam kiírva. -
#83 most a Sick girl volt terítéken, hát ez a rész szerintem az elsö melett ölég gyenge. nulla story lapos kivitelben, semmi extra semmi hangulat... bár a főszereplő csaj édi volt:) -
#82 Nekem azért tetszett főleg, mert szépen, logikus építette fel ezt a misztikus világot. "Isteni lényt megölni a legnagyobb bűn" sztori, ill. téma így önmagában szerintem nagyon gyenge, de Carpenter nagyon felépítette. -
vg #81 Jah! Pár hete láttam, de még mindig szinte minden nap eszembe jut amikor levágták a csaj fejét... Durva! -
#80 Igen, szerintem is az az eddigi legjobb rész. :)(párat még nem láttam) -
#79 tegnap néztem meg a Cigarette Burns részt amit John Carpenter rendezett.
hát no comment:D ilyen állat és beteg filmeket is ritkán lát az ember. zseniális (szeritem az egész sorozat az) 10/10 -
#78 OK! Kösz szépen. Mondjuk nem vagyok egy nagy angolos, de a lényeget csak megéretm. -
#77 www.mastersofhorror.net
De egyébként első hozzászólás környéke :) -
#76 Sziasztok! Én nem ismerem ezt a sorozatot, de felkeltette az érdeklődésemet, mert horrorr sorozattal még nem nagyon találkozatam. A hozzászólásokat nem olvastam el nehogy lelőjjek vmi poént.
Valaki tudna adni egy kis rövid ismertetőt a sorozatról? Történet, ismertebb szereplők, rendezők esetleg, stb.
Előre is köszi. -
winnie #75 nem kötözködöm. leadták angliában, lett belőle rip is. ennyi. -
#74 Megnéztem a 8-ast, eddig ez a legjobb. Azokat láttam eddig, amelyikekhez kijött felirat, tehát random -
#73 Tudtommal bannolták Amerikából, és szvsz főként Amerika a célközönség, de kötözködj még. -
winnie #72 tvrip -
#71 dvdripre gondolsz? -
winnie #70 ez nem siker, csak most jött ki ugyanis. -
#69 Sikerült megtalánom egy oldalon a bannolt 13. részt, már zuhog is :P -
#68 ősszel kezdik? -
winnie #67 lesz 2. évad -
#66 Én se nagyon hiszem, csak jó lett volna egyben látni a sorozatot minél hamarabb a winyón. :) -
#65 második évadot én is olvastam..
ha kijön a 13./csak dvd-n/ nem hinném hogy nem tudnánk magunknak beszerezni a hiányzó egy részt :) -
#64 Zsánó szerint marketingfogás az, hogy csak dvdre jön ki a 13, Takashi Miike filmje, hogy a DVD is jól fogyjon. Így viszont nincs 13, csak DVD-n.
Olyat is olvastam viszont, hogy lesz második éved, lehet kacsa.. -
#63 akkor most kijött a 12 és vége az évadnak?
vagy most hogy jön ki a visszahívott epizóddal?
lesz még? -
#62 11 rég kinnt van már, a 9-hez pedig sub! -
#61 megérkezett. -
#60 10 is kint van -
#59 ÁÁÁÁÁÁ!!!
Megnéztem a 7dik részét a sorozatnak!! Fantasztikus volt. Régen szórakoztam ilyen jót. Egy bugyuta, ostoba történet olyan helyzetekkel, amit egy pillanatig sem vettek komolyan Landis-ék. Mindezt megtúzdelték egy jó főszereplővel, jó zenékkel és jó poénokkal. Nállam eddig ez a legjobb rész!!
-
winnie #58 hamarabb lesz szerintem a későbbi részekhez. tedd el a 3-ast, tök mindegy a sorrend. -
#57 9 kint van -
#56 én még a 3. részhez várom a feliratot ... -
R9 #55 u tényleg -
#54 Ez a link a 8. részre mutat. Valószínű, hogy még nincs is 9. rész. -
R9 #53 9. rész -
#52 El se fér a gépemen ez a sok rész :D
Köszi! -
#51 kint van az S01E06 -
#50 naa, az első rész pocsék minősége után, a 2. rész kifejezetten szórakoztató volt számomra.
egy teljesen középkori történetnek örülnék. (az elején, főcím alatt, van egy rövid jelenet, amikor fejszével levágnak egy fejet) -
#49 kösz, lassan meglesz a 13 részhez a fordító, szinte kapkodunk, végre egy jó kis sorozat :D -
#48 Ezt én is örömmel hallom. Sok sikert a munkához és köszönöm mindannyiunk nevében! -
#47 szívesen, magyar feliratok várhatóak, mert nagyon jó a sorozat, kollégával is bevállaltunk 1-2őt ;) -
#46 ez a 4edik rész nagyon betegvolt...nemis tetszett...a legjobban a 3madik rész jött be eddig... -
#45 Köszi, gyorsan lennt volt :D