Masters Of Horror (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
Megnéztem a 8-ast, eddig ez a legjobb. Azokat láttam eddig, amelyikekhez kijött felirat, tehát random

Dying Soul
Tudtommal bannolták Amerikából, és szvsz fõként Amerika a célközönség, de kötözködj még.

tvrip
Serpa
dvdripre gondolsz?

ez nem siker, csak most jött ki ugyanis.
Dying Soul
Sikerült megtalánom egy oldalon a bannolt 13. részt, már zuhog is 😛

Serpa
õsszel kezdik?

lesz 2. évad
Dying Soul
Én se nagyon hiszem, csak jó lett volna egyben látni a sorozatot minél hamarabb a winyón. 😊

fifi
második évadot én is olvastam..
ha kijön a 13./csak dvd-n/ nem hinném hogy nem tudnánk magunknak beszerezni a hiányzó egy részt 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dying Soul
Zsánó szerint marketingfogás az, hogy csak dvdre jön ki a 13, Takashi Miike filmje, hogy a DVD is jól fogyjon. Így viszont nincs 13, csak DVD-n.
Olyat is olvastam viszont, hogy lesz második éved, lehet kacsa..

fifi
akkor most kijött a 12 és vége az évadnak?
vagy most hogy jön ki a visszahívott epizóddal?
lesz még?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dying Soul
11 rég kinnt van már, a 9-hez pedig sub!

Serpa
megérkezett.

Dying Soul
10 is kint van

TheBerzerker
ÁÁÁÁÁÁ!!!

Megnéztem a 7dik részét a sorozatnak!! Fantasztikus volt. Régen szórakoztam ilyen jót. Egy bugyuta, ostoba történet olyan helyzetekkel, amit egy pillanatig sem vettek komolyan Landis-ék. Mindezt megtúzdelték egy jó fõszereplõvel, jó zenékkel és jó poénokkal. Nállam eddig ez a legjobb rész!!

hamarabb lesz szerintem a késõbbi részekhez. tedd el a 3-ast, tök mindegy a sorrend.
Dying Soul
9 kint van

Serpa
én még a 3. részhez várom a feliratot ...

u tényleg

agyhalál
Ez a link a 8. részre mutat. Valószínû, hogy még nincs is 9. rész.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Dying Soul
El se fér a gépemen ez a sok rész 😄

Köszi!

fifi
kint van az S01E06

Serpa
naa, az elsõ rész pocsék minõsége után, a 2. rész kifejezetten szórakoztató volt számomra.

egy teljesen középkori történetnek örülnék. (az elején, fõcím alatt, van egy rövid jelenet, amikor fejszével levágnak egy fejet)

EmThor
kösz, lassan meglesz a 13 részhez a fordító, szinte kapkodunk, végre egy jó kis sorozat 😄

agyhalál
Ezt én is örömmel hallom. Sok sikert a munkához és köszönöm mindannyiunk nevében!

EmThor
szívesen, magyar feliratok várhatóak, mert nagyon jó a sorozat, kollégával is bevállaltunk 1-2õt 😉

Gnome
ez a 4edik rész nagyon betegvolt...nemis tetszett...a legjobban a 3madik rész jött be eddig...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Dying Soul
Köszi, gyorsan lennt volt 😄

EmThor
meg az 1x05

agyhalál
Végre kintvan a 2. rész felirata. SuperSubtitles

EmThor

Dying Soul
Én pedg a kettõt, elég érdekes volt..

No, megnéztem az elsõ részt, nagyon bejött!!! Várom a többit is!

fifi
szerintem igen...

agyhalál
Feliratot csak a SuperSubtitles-en érdemes keresni hozzá?

fifi
Masters.Of.Horror.01x04.HDTV.XviD-MW

kintvan.

EmThor
asszem anubys

fifi
a 2. részt Slayer fordítja?

EmThor
3. rész de sick lett, de nem nagyon vágtam sztorit, majd még meg kell nézni. Robert Englund isten <#worship> amúgy jó sick rész lett, nagyon tetszik a sorozat!!

fifi
ezúton is gratulálunk...

fifi
kijött a 3.

Serpa
"lehetne második is, de nem lesz, hiszen az elsõ rész alig 170ezres nézettsége tuti nem viszi tovább a sorozatot."

nem csodálom.

viszont Carpenter mûvére kiváncsi vagyok.
valamint egy bizonyos Takeshi -ére, azt olvasom kiváló filmeket készített már.

Dying Soul
Sosem fordítottam mások szövegérõl, idõzítést se lestem, egyedül csináltam az egészet anno, mikor még csináltam.

nokomment...
EmThor
idõzítés miatt, hogy azt ne kelljen megcsinálni! láma!!!!!!

Dying Soul
feliratok.tx.hu - van az ep2höz felirat e lenygel!
Mondja mneg nekem vki, hogy magyar weboldalra miazistenért kell lenygelt rakni?

Dying Soul
Szedem a második részt, bH-n még nincs..felirat kell csak..

Dying Soul
Étem. 😊