124
13 híres horror-rendező-13 kül. történet
-
#44 meg az 1x05 -
#43 Végre kintvan a 2. rész felirata. SuperSubtitles -
#42 -
#41 Én pedg a kettőt, elég érdekes volt.. -
Lyan Kyj #40 No, megnéztem az első részt, nagyon bejött!!! Várom a többit is! -
#39 szerintem igen... -
#38 Feliratot csak a SuperSubtitles-en érdemes keresni hozzá? -
#37 Masters.Of.Horror.01x04.HDTV.XviD-MW
kintvan. -
#36 asszem anubys -
#35 a 2. részt Slayer fordítja? -
#34 3. rész de sick lett, de nem nagyon vágtam sztorit, majd még meg kell nézni. Robert Englund isten amúgy jó sick rész lett, nagyon tetszik a sorozat!! -
#33 ezúton is gratulálunk... -
#32 kijött a 3. -
#31 "lehetne második is, de nem lesz, hiszen az első rész alig 170ezres nézettsége tuti nem viszi tovább a sorozatot."
nem csodálom.
viszont Carpenter művére kiváncsi vagyok.
valamint egy bizonyos Takeshi -ére, azt olvasom kiváló filmeket készített már. -
#30 Sosem fordítottam mások szövegéről, időzítést se lestem, egyedül csináltam az egészet anno, mikor még csináltam. -
winnie #29 nokomment... -
#28 időzítés miatt, hogy azt ne kelljen megcsinálni! láma!!!!!! -
#27 feliratok.tx.hu - van az ep2höz felirat e lenygel!
Mondja mneg nekem vki, hogy magyar weboldalra miazistenért kell lenygelt rakni? -
#26 Szedem a második részt, bH-n még nincs..felirat kell csak.. -
#25 Étem. :) -
winnie #24 az első évad 13 rész. minden sorozatot így jelölnek. ez az első évad. lehetne második is, de nem lesz, hiszen az első rész alig 170ezres nézettsége tuti nem viszi tovább a sorozatot. -
R9 #23 remélem az első szezon 13 rész :) -
#22 Jah azt mondták, hogy hetente lesz felrakva.
Engem csak az zavar srácok, hogy így írják ezt is: s01xe01
Nem arról volt szó, hogy 13 rész és pussz? Vagy a 13 részt szedik szét seasonokra? Esetleg mégse 13 részes? -
R9 #21 nemtudom én is azt várom már tegnap adták ki gondolom holnap v holapután fennt lesz máe :) -
#20 Bizony, várom már a második részt, mikor teszik fel bH-re. :) -
#19 Felirat is van -
R9 #18 eléggé de váratlan :-) -
#17 Na megnéztem, tetszett, beteg a vége nagyon. -
R9 #16 Érdekes az első rész -
#15 Töltöm az első részt..kíváncsi vok.. -
#14 Ez tetszik, majd szedem.. -
winnie #13 mindegyiken.
amúgy meg tök mindegy. veszel egy torrentkeresőt, ami indexeli a free oldalak többségét (torrentspy, mininova, google) és rákeresel. -
Takezó #12 igen, ennyivel nagyjából tisztában vok, de vannak ilyen torrent-oldalak, v nem? nah ez melyiken van? :D -
#11 OFF tanuljonmegtorrentezni, kell egy kliensprogi leszedem torrent file-t, megnyitom klienssel torrent file-t és kész, szedi. [mint .doc-ot word-el megnyitnád] -
Takezó #10 lávkráft ^^ [favíró] -
Takezó #9 es honnan? [nemérttorrenthezderoattulérdekliadolog] -
#8 egyik kedvenc Lovecraft novellám... -
#7 tudtommal valamelyik részben szerepel majd Robert Englund is -
#6 ja 2. is kinn van, h. p. lovecraft álmok a boszorkányházban c. novellája alapján, tessék azt is elolvasni előtte, 45 perc az is, mint megnézni a részt!! -
#5 a másodikat is le lehet