Masters Of Horror (TV)
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elsõ évad 13 rész. minden sorozatot így jelölnek. ez az elsõ évad. lehetne második is, de nem lesz, hiszen az elsõ rész alig 170ezres nézettsége tuti nem viszi tovább a sorozatot.
remélem az elsõ szezon 13 rész 😊
Jah azt mondták, hogy hetente lesz felrakva.
Engem csak az zavar srácok, hogy így írják ezt is: s01xe01
Nem arról volt szó, hogy 13 rész és pussz? Vagy a 13 részt szedik szét seasonokra? Esetleg mégse 13 részes?
Engem csak az zavar srácok, hogy így írják ezt is: s01xe01
Nem arról volt szó, hogy 13 rész és pussz? Vagy a 13 részt szedik szét seasonokra? Esetleg mégse 13 részes?
nemtudom én is azt várom már tegnap adták ki gondolom holnap v holapután fennt lesz máe 😊
Felirat is van <#vigyor2>#vigyor2>
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
eléggé de váratlan :-)
Érdekes az elsõ rész
mindegyiken.
amúgy meg tök mindegy. veszel egy torrentkeresõt, ami indexeli a free oldalak többségét (torrentspy, mininova, google) és rákeresel.
amúgy meg tök mindegy. veszel egy torrentkeresõt, ami indexeli a free oldalak többségét (torrentspy, mininova, google) és rákeresel.
igen, ennyivel nagyjából tisztában vok, de vannak ilyen torrent-oldalak, v nem? nah ez melyiken van? 😄
OFF tanuljonmegtorrentezni, kell egy kliensprogi leszedem torrent file-t, megnyitom klienssel torrent file-t és kész, szedi.
lávkráft ^^
es honnan?
egyik kedvenc Lovecraft novellám...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ja 2. is kinn van, h. p. lovecraft álmok a boszorkányházban c. novellája alapján, tessék azt is elolvasni elõtte, 45 perc az is, mint megnézni a részt!!
a másodikat is le lehet
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elsõ részbõl pár kép:

KOSZI!!!!!!1
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ok-.-
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Torrentrõl lelehet szedni az elsõ részt 45 perces részek.Az elsõ is kurva jó máR!
← ElőzőOldal 3 / 3