Masters Of Horror (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elsõ évad 13 rész. minden sorozatot így jelölnek. ez az elsõ évad. lehetne második is, de nem lesz, hiszen az elsõ rész alig 170ezres nézettsége tuti nem viszi tovább a sorozatot.
remélem az elsõ szezon 13 rész 😊

Dying Soul
Jah azt mondták, hogy hetente lesz felrakva.
Engem csak az zavar srácok, hogy így írják ezt is: s01xe01
Nem arról volt szó, hogy 13 rész és pussz? Vagy a 13 részt szedik szét seasonokra? Esetleg mégse 13 részes?

nemtudom én is azt várom már tegnap adták ki gondolom holnap v holapután fennt lesz máe 😊

Dying Soul
Bizony, várom már a második részt, mikor teszik fel bH-re. 😊

Gorvik
Felirat is van <#vigyor2>

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

eléggé de váratlan :-)

Dying Soul
Na megnéztem, tetszett, beteg a vége nagyon.

Érdekes az elsõ rész

Dying Soul
Töltöm az elsõ részt..kíváncsi vok..

Dying Soul
Ez tetszik, majd szedem..

mindegyiken.

amúgy meg tök mindegy. veszel egy torrentkeresõt, ami indexeli a free oldalak többségét (torrentspy, mininova, google) és rákeresel.
igen, ennyivel nagyjából tisztában vok, de vannak ilyen torrent-oldalak, v nem? nah ez melyiken van? 😄
EmThor
OFF tanuljonmegtorrentezni, kell egy kliensprogi leszedem torrent file-t, megnyitom klienssel torrent file-t és kész, szedi.

lávkráft ^^
es honnan?
fifi
egyik kedvenc Lovecraft novellám...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Iori
tudtommal valamelyik részben szerepel majd Robert Englund is

I love this game!

EmThor
ja 2. is kinn van, h. p. lovecraft álmok a boszorkányházban c. novellája alapján, tessék azt is elolvasni elõtte, 45 perc az is, mint megnézni a részt!!

fifi
a másodikat is le lehet

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Elsõ részbõl pár kép:

Sephi
KOSZI!!!!!!1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Snecie Smicie
ok-.-

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Torrentrõl lelehet szedni az elsõ részt 45 perces részek.Az elsõ is kurva jó máR!

← ElőzőOldal 3 / 3