124
13 híres horror-rendező-13 kül. történet
  • Zsil
    +Family-t most néztem ,jó epizód
  • Zsil
    köszi,akkor majd utoljára
  • Loál János #122
    Nekem óriási csalódás volt; amilyen jó volt a Cigarette Burns, olyan tré a Pro-life. Nagyon nem tetszett.
  • Zsil
    pro life-ot le se szedjem?carpentert szeretjük.
  • Zsil
    www.Zsil-works.deviantart.com van pár illusztráció
  • Loál János #119
    Az első szezonból tetszettek:

Dance of the Dead - nagyon jó kezdés, remek hangulat, bár a vége kicsit leül
    Sick Girl - szimplán humoros, a főszereplő csaj eszméletlen figura
    Jenifer - kicsit sokkoló, érdekes
    Cigarette Burns - érdekes, durva
    és az Imprint - no komment :D

Utóbbi kettő külön kiemelésével.

A második évad átlagban szerintem egy hangyányival jobb, abból tetszettek:

Family - Mesék a Kriptából-hangulatú, nagyon jó
    Sounds Like - Összeomlás-féle pszichodráma
    Pelts - volt pár kellemes jelenet
    The Screwfly Solution - ebből egy min. 2 órás nagyfilmet kellett volna csinálni, sajnos így túl rövid, de tetszett
    Right to Die - helyenként sokkoló, jól felépített

Egyszer biztos újranézem ezeket. -.-
  • Zsil
    nálam eddig ez a best! meg a washingtonians
  • Loál János #117
    Az bizony egy nagyon jó epizód.
  • Zsil
    cigarette burns!!!!!best
  • ForzaInter
    felirat létezik ehez a sorozathoz??? meg vki egy let. linkel is medobhatna privátban:) köszi előre is:D
  • stargatelost
    most végeztem a két évad darájával...
    hát meg kell mondjam, hihetetlen nagy élmény volt :D
    azok brutalítások, csavarok a történetekben valami hihetetlen jók!!
    kíváncsian várom a season3-at
  • FearFactory
    Nem tudja valaki a címét a bemutatkozó zenének? az előadó oké, de a dalcím mi lehet?
  • Csibe001
    Köszi szépen a kimerítő választ!!
    Akkor elkezdem keresgélni a részeket!Időm most lesz rájuk, mert az összes sorozatomnál szünet van :(
    De legalább több az időm is :)
    Szóval köszi mégegyszer!!Majd leírom nekem, hogy tetszettek!
  • FearFactory
    Nos ízlések és pofonok, így nem biztos, hogy neked is ezek fognak tetszeni:
    Akkor az első 2-t láttad.
    3(The V word); zombis, kissé bugyuta, de a homecomingnál szvsz jobb.6/10
    4(Sound like); nem nevezném horrornak; 4/10
    5 (Pro life); Carpenter rendezte, én iszonyúan untam ezt a részt, nagyon gyenge 2/10
    6: (Pelts); Dario Argento a kedvencem a 2. évadból! nekem nagyon bejött a brutalitása miatt. Élvezhető! 9/10
    7: (The Screwfly Solution) érdekes, érdekes, engem megfogott, de ez sem horror, a történet bejött. 7/10
    8: (Valerie on the Stairs) hát, erről biztos sokaknak más a véleménye, de nekem tetszett eltekintva pár szokásos bugyutaságtól, erősen közepes 6/10
    9(Right to die) na ez is egy érdemes megnézni kategíria: 8/10
    10(We All Scream for Ice Cream); ha vonzanak a fagyivá vált emberek hajrá:) mulatságos rész 5/10
    11 (The Black Cat) A.E.Poe novellája alapján készült! Szerintem visszaadta az írott sorokban olvasott feszültséget! 9/10
    12 (The Washingtonians); nekem bejönnek az ilyen múltbéli "malacságok" ! Szerintem ez is jó része 7/10
    13 (Dream Cruise); Impriont féle brutalitást vártam, ez egészen más. Néhol gagyinak tünt, de egyedül nézve este üthet. 7/10

Összességében én már nem is mindig vártam olyan igazi félelmetes horrort, néhol a masék a kriptából féle csavarokat vélek felfedezni egy-egy epizódban. Mindazonáltal én nagyon szeretem a fordulatos meghökkentő dolgokat, ez a sorozat kedvencemé is vált (persze a 24 mellett:) Azt javaslom az összeset nézd meg, veszíteni egyedül a pro life-al lehet. Igaz ha jól látom az kapta a legmagasabb osztályzatot az imdb-n, de szerintem csak Carpenter miatt.
    Amúgy: http://www.imdb.com/title/tt0448190/episodes#season-2
  • Csibe001
    Én ennyit olvastam Sorozatjunkien:

"Nem mai hír, vagy 3 hetes, de jobb később, mint soha. A Horror mesterei, vagyis a Masters of Horror visszatér egy harmadik, kissé megváltoztatott évadra is. "

Viszont megmondanád nekem azoknak a részeknek a címét a 2.évadból amelyeket érdemes megnézni?Mert elkezdtem nézni még anno s 2 résznél többet nem szedtem le ebből az évadból, de az első évadnak viszont láttam az összes részét. :)
  • FearFactory
    Na végeztem a 2. évaddal is. Azért akadt benne 1-2 jobb rész, de az első évad jobban bejött. Tud valaki valamit, lesz e 3. évad? Vag valami hasonló horror sorozat?
  • FearFactory
    Elég szarok ezek a 2. évados részek.A Carpenteres eddig mindet üti. Ez már a 80as években is gagyi lett volna.
  • FearFactory
    Ha megtaláltad mindenképp szólj, mert engem is érdekelne!
  • spongya
    Köszi serpa, de ez a soundtrack én meg a főcímdalt keresem ami ha jól tom nincs rajta. Tegnap sikerült megtalálnom hogy Edward Shearmur készítette a betétdalt, csak nem tom hog hol lehetne letölteni.
  • Serpa
    talán ez segít
  • spongya
    Ha valaki tudja mondja már meg hogy mi a főcímdal előadója és a címe plz. előre is köszi. nagyon szeretném
  • Csibe001
    Nemrég mikor néztem még csak az első részhez volt.De nem vészes megérteni szóval nyugodtan lehet nélküle nézni sztem.
  • FearFactory
    Feliratok vannak már hozzá? Eddig csak a 2x01eshez találtam magyart
  • Csibe001
    Én eddig 4 részt néztem meg az új évadból s mit ne mondjak szerintem egyre rosszabb sajnos. :(
  • FearFactory
    Ja én is nagyon várom. a 2x1es nemvolt rossz, de a többitől többet várok. A film betétdalát hol lehetne letölteni, nagyon tetszik az a zene az elején. A babás részt várom már:)
  • Serpa
    remélem a S02höz is lesz fordító.
  • Lobsterman
    Hmm. Én most bukkantam rá a héten a srozatra. Nem is tudtam hogy ilyen jó :)
    Legjobb részek a Cigarette Burns, Jenifer, Haeckel's Tale(ami nagyon durva, de hát Barker történet :)), és a Deer Woman. Utóbbi mondjuk nem tudom miért lenne horror, de nagyon jókat nevettem rajta. Főleg amikor a fickó fekszik az ágyban és elképzeli hogyan halhatott meg a kamionos, aztán komenálja :D
  • Serpa
    27.én volt a 14.rész
  • Serpa
    nem is tudtam, h lesz 2. szezon.
  • Dying Soul
    Enyémben nem volt semmi olyasmi, hogy censored, vagy edited, meg ilyesmik, szóval, akkor talán nem cenzúrázott. Köszi a segítséget.
  • fifi
    mármint ami nekem megvan.
    ez vmi TV Rip volt...

remélem ezzel segítettem valamicskét
  • fifi
    na ez nem most lesz mert nemtom hol az a vinyóm... :(

az tuti viszont, hogy a nevében benne volt vmi jelzés hogy vágatlan
  • Dying Soul
    Most kaptam fel a fejem, mert már csak kettő(?) részhez kell sub és kiírhatom dvdre, de ez már akkor is zavart, de nem tudtam hova tenni a dolgot, most pedig nem tudom mit gondoljak. Talán a fájlméret elárul valamit? De inkább a hossza. Megtudnád nézni, hogy neked milyen hosszú?
    Köszi.
  • fifi
    lehet...
    kétféle verzió volt anno
  • Dying Soul
    Az én Imprintemben vannak ilyen Masters of Horroros splash betétek, pár másodpercre látszanak csak és mikor véget érnek, a filmben más folytatódik. arra gyanakszom, hogy meg van vágva(cenzúrázva). Lehetséges ez?
  • Kitten
    Nekem naon tetszett az első részt. Még csak most jutottam hozzá :))
  • Iwant2Belive
    apropó fényképezés, nem tudom feltünt e valakinek, hogy egy magyar ember, bizonyos Szabó Attila volt az operatőre a sorozatnak. Lehet róla valamit tudni?
    Gratula neki szerintem nagyon profi munkát végzett!
  • mochee
    Spoiler
    Megnéztem a Homecoming részt (6.), hát, ezt nem nem nevezném horrornak, szerintem kicsit közepes volt, meg elég szar volt benne, hogy a zombik elől nem tudtak elmenekülni, amikor kb gyökkettővel ha téptek (tipikus zombifilm hiba). A másik, hogy a mutter milyen sikolyt nyomott mikor meglátta hogy a kiscsákó lelőtte a bátyját... (legszarabb B horrorokban ki tudnak erőltetni magkból legalább egy valamire való sikolyt a nénik, ez szánalmas volt...)
    Mondjuk ha valaki megnéz egy ilyen részt, akkor nem csodálom, hogyha nem kíváncsi a többi epizódra, és szar lesz a nézettsége a sorozatnak.
  • Iwant2Belive
    egyetértek a Jennifer a Cigarette Burns után a legdurvább, már abból amiket eddig láttam. Takashi Miike - Imprint c. epizódját még hátra van az erősen áhitott epizódok listájáról. Szerintem az megint kellően odab*sz majd
  • vg
    Ma néztem meg a Jenifer(04) című részt, hát bakker! Ez rám igen erős hatással volt! Undoritó az egész, le is töröltem a francba! Profi rendezői, fényképezési és smink munka, ilyen az igazi horror!