124
13 híres horror-rendező-13 kül. történet
-
Zsil #124 +Family-t most néztem ,jó epizód -
Zsil #123 köszi,akkor majd utoljára -
#122 Nekem óriási csalódás volt; amilyen jó volt a Cigarette Burns, olyan tré a Pro-life. Nagyon nem tetszett. -
Zsil #121 pro life-ot le se szedjem?carpentert szeretjük. -
Zsil #120 www.Zsil-works.deviantart.com van pár illusztráció -
#119 Az első szezonból tetszettek:
Dance of the Dead - nagyon jó kezdés, remek hangulat, bár a vége kicsit leül
Sick Girl - szimplán humoros, a főszereplő csaj eszméletlen figura
Jenifer - kicsit sokkoló, érdekes
Cigarette Burns - érdekes, durva
és az Imprint - no komment :D
Utóbbi kettő külön kiemelésével.
A második évad átlagban szerintem egy hangyányival jobb, abból tetszettek:
Family - Mesék a Kriptából-hangulatú, nagyon jó
Sounds Like - Összeomlás-féle pszichodráma
Pelts - volt pár kellemes jelenet
The Screwfly Solution - ebből egy min. 2 órás nagyfilmet kellett volna csinálni, sajnos így túl rövid, de tetszett
Right to Die - helyenként sokkoló, jól felépített
Egyszer biztos újranézem ezeket. -.- -
Zsil #118 nálam eddig ez a best! meg a washingtonians -
#117 Az bizony egy nagyon jó epizód. -
Zsil #116 cigarette burns!!!!!best -
#115 felirat létezik ehez a sorozathoz??? meg vki egy let. linkel is medobhatna privátban:) köszi előre is:D -
#114 most végeztem a két évad darájával...
hát meg kell mondjam, hihetetlen nagy élmény volt :D
azok brutalítások, csavarok a történetekben valami hihetetlen jók!!
kíváncsian várom a season3-at -
FearFactory #113 Nem tudja valaki a címét a bemutatkozó zenének? az előadó oké, de a dalcím mi lehet? -
#112 Köszi szépen a kimerítő választ!!
Akkor elkezdem keresgélni a részeket!Időm most lesz rájuk, mert az összes sorozatomnál szünet van :(
De legalább több az időm is :)
Szóval köszi mégegyszer!!Majd leírom nekem, hogy tetszettek! -
FearFactory #111 Nos ízlések és pofonok, így nem biztos, hogy neked is ezek fognak tetszeni:
Akkor az első 2-t láttad.
3(The V word); zombis, kissé bugyuta, de a homecomingnál szvsz jobb.6/10
4(Sound like); nem nevezném horrornak; 4/10
5 (Pro life); Carpenter rendezte, én iszonyúan untam ezt a részt, nagyon gyenge 2/10
6: (Pelts); Dario Argento a kedvencem a 2. évadból! nekem nagyon bejött a brutalitása miatt. Élvezhető! 9/10
7: (The Screwfly Solution) érdekes, érdekes, engem megfogott, de ez sem horror, a történet bejött. 7/10
8: (Valerie on the Stairs) hát, erről biztos sokaknak más a véleménye, de nekem tetszett eltekintva pár szokásos bugyutaságtól, erősen közepes 6/10
9(Right to die) na ez is egy érdemes megnézni kategíria: 8/10
10(We All Scream for Ice Cream); ha vonzanak a fagyivá vált emberek hajrá:) mulatságos rész 5/10
11 (The Black Cat) A.E.Poe novellája alapján készült! Szerintem visszaadta az írott sorokban olvasott feszültséget! 9/10
12 (The Washingtonians); nekem bejönnek az ilyen múltbéli "malacságok" ! Szerintem ez is jó része 7/10
13 (Dream Cruise); Impriont féle brutalitást vártam, ez egészen más. Néhol gagyinak tünt, de egyedül nézve este üthet. 7/10
Összességében én már nem is mindig vártam olyan igazi félelmetes horrort, néhol a masék a kriptából féle csavarokat vélek felfedezni egy-egy epizódban. Mindazonáltal én nagyon szeretem a fordulatos meghökkentő dolgokat, ez a sorozat kedvencemé is vált (persze a 24 mellett:) Azt javaslom az összeset nézd meg, veszíteni egyedül a pro life-al lehet. Igaz ha jól látom az kapta a legmagasabb osztályzatot az imdb-n, de szerintem csak Carpenter miatt.
Amúgy: http://www.imdb.com/title/tt0448190/episodes#season-2 -
#110 Én ennyit olvastam Sorozatjunkien:
"Nem mai hír, vagy 3 hetes, de jobb később, mint soha. A Horror mesterei, vagyis a Masters of Horror visszatér egy harmadik, kissé megváltoztatott évadra is. "
Viszont megmondanád nekem azoknak a részeknek a címét a 2.évadból amelyeket érdemes megnézni?Mert elkezdtem nézni még anno s 2 résznél többet nem szedtem le ebből az évadból, de az első évadnak viszont láttam az összes részét. :) -
FearFactory #109 Na végeztem a 2. évaddal is. Azért akadt benne 1-2 jobb rész, de az első évad jobban bejött. Tud valaki valamit, lesz e 3. évad? Vag valami hasonló horror sorozat? -
FearFactory #108 Elég szarok ezek a 2. évados részek.A Carpenteres eddig mindet üti. Ez már a 80as években is gagyi lett volna. -
FearFactory #107 Ha megtaláltad mindenképp szólj, mert engem is érdekelne! -
#106 Köszi serpa, de ez a soundtrack én meg a főcímdalt keresem ami ha jól tom nincs rajta. Tegnap sikerült megtalálnom hogy Edward Shearmur készítette a betétdalt, csak nem tom hog hol lehetne letölteni. -
#105 talán ez segít -
#104 Ha valaki tudja mondja már meg hogy mi a főcímdal előadója és a címe plz. előre is köszi. nagyon szeretném
-
#103 Nemrég mikor néztem még csak az első részhez volt.De nem vészes megérteni szóval nyugodtan lehet nélküle nézni sztem. -
FearFactory #102 Feliratok vannak már hozzá? Eddig csak a 2x01eshez találtam magyart -
#101 Én eddig 4 részt néztem meg az új évadból s mit ne mondjak szerintem egyre rosszabb sajnos. :( -
FearFactory #100 Ja én is nagyon várom. a 2x1es nemvolt rossz, de a többitől többet várok. A film betétdalát hol lehetne letölteni, nagyon tetszik az a zene az elején. A babás részt várom már:) -
#99 remélem a S02höz is lesz fordító. -
#98 Hmm. Én most bukkantam rá a héten a srozatra. Nem is tudtam hogy ilyen jó :)
Legjobb részek a Cigarette Burns, Jenifer, Haeckel's Tale(ami nagyon durva, de hát Barker történet :)), és a Deer Woman. Utóbbi mondjuk nem tudom miért lenne horror, de nagyon jókat nevettem rajta. Főleg amikor a fickó fekszik az ágyban és elképzeli hogyan halhatott meg a kamionos, aztán komenálja :D -
#97 27.én volt a 14.rész -
#96 nem is tudtam, h lesz 2. szezon. -
#95 Enyémben nem volt semmi olyasmi, hogy censored, vagy edited, meg ilyesmik, szóval, akkor talán nem cenzúrázott. Köszi a segítséget. -
#94 mármint ami nekem megvan.
ez vmi TV Rip volt...
remélem ezzel segítettem valamicskét -
#93 na ez nem most lesz mert nemtom hol az a vinyóm... :(
az tuti viszont, hogy a nevében benne volt vmi jelzés hogy vágatlan -
#92 Most kaptam fel a fejem, mert már csak kettő(?) részhez kell sub és kiírhatom dvdre, de ez már akkor is zavart, de nem tudtam hova tenni a dolgot, most pedig nem tudom mit gondoljak. Talán a fájlméret elárul valamit? De inkább a hossza. Megtudnád nézni, hogy neked milyen hosszú?
Köszi. -
#91 lehet...
kétféle verzió volt anno -
#90 Az én Imprintemben vannak ilyen Masters of Horroros splash betétek, pár másodpercre látszanak csak és mikor véget érnek, a filmben más folytatódik. arra gyanakszom, hogy meg van vágva(cenzúrázva). Lehetséges ez? -
Kitten #89 Nekem naon tetszett az első részt. Még csak most jutottam hozzá :)) -
#88 apropó fényképezés, nem tudom feltünt e valakinek, hogy egy magyar ember, bizonyos Szabó Attila volt az operatőre a sorozatnak. Lehet róla valamit tudni?
Gratula neki szerintem nagyon profi munkát végzett! -
mochee #87 Spoiler
Megnéztem a Homecoming részt (6.), hát, ezt nem nem nevezném horrornak, szerintem kicsit közepes volt, meg elég szar volt benne, hogy a zombik elől nem tudtak elmenekülni, amikor kb gyökkettővel ha téptek (tipikus zombifilm hiba). A másik, hogy a mutter milyen sikolyt nyomott mikor meglátta hogy a kiscsákó lelőtte a bátyját... (legszarabb B horrorokban ki tudnak erőltetni magkból legalább egy valamire való sikolyt a nénik, ez szánalmas volt...)
Mondjuk ha valaki megnéz egy ilyen részt, akkor nem csodálom, hogyha nem kíváncsi a többi epizódra, és szar lesz a nézettsége a sorozatnak. -
#86 egyetértek a Jennifer a Cigarette Burns után a legdurvább, már abból amiket eddig láttam. Takashi Miike - Imprint c. epizódját még hátra van az erősen áhitott epizódok listájáról. Szerintem az megint kellően odab*sz majd -
vg #85 Ma néztem meg a Jenifer(04) című részt, hát bakker! Ez rám igen erős hatással volt! Undoritó az egész, le is töröltem a francba! Profi rendezői, fényképezési és smink munka, ilyen az igazi horror!