Az LG befejezi a hagyományos tévék európai forgalmazását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
Az új LG cuccok nem tûnnek rossznak, és ezekbõl tényleg lehet brutál nagyot is csinálni. Pl. a legutóbbi KES-en mutattak be egy 102"-os plazmát. Itt van róla egy kép. És az új S-IPS panelek is jó, ahogy samsung esetén az S-PVA-sak is.
LG plazmaóriás és új LCD TV-k a KES 2005-ön
Élezõdõ harc a síkpaneles technológiák között
Szal, én nem egy ember állításaira alapoznék (pl. lehet, hogy csak félnek, hogy a nyakukon ragadnak a CRT készletek), hanem a saját szememre. Ki volt az egyátalán? Lehet, hogy annyi köze volt a LCD-khez, hogy kapott otthonra egy olcsóbb, TN paneles cuccot.
Mindegy, úgy tûnik, egyesek már szinte vallási fanatizmus szintjén éltetik a CRT-t. Talán meg lesz a közös nevezõ, ha itt lesznek a SED-esek és a FED-esek. (Meg talán a LEP-esek sem lesznek annyira rosszak.)
Legutobb 1 éve beszélgettem meberrel Samsungtól aki maga azt mondta még messze van a plasma és a crt képek minõsége a z analog crt-tõl.
Ezt egyébként bármely teszt alá is támasztja (szubjektív modon melyiket néznéd tovább)
Egyszerüen az LCD-ben és a plasmában több a pénz ezért erre állnak át.
Legfeljebb majd az emberek Luxor tv-t vesznek mint a kolléga vagy Kenót mitudomén...😄
Baromi ronda ez az új dizájn!
Én egy 100Hz-es 72cm-es JVC-t nézegettem a Mediamarktban. A kirakott tv-k között hasonló kategóriában szemre nagyságrendekkel ennek volt a legjobb a képe. Ha jól emléxem oylan 80-ba került kb.
Errõl valaki tud valamit?
thnx
Thomson pedig amíg mechanikáról nincs szó addig nagyon jó! szép a kép és hang is. Csak a Hi-Fink nem indítja el a kazit ha pedig igen akkor lassabban megy, mint ahogy kéne neki 😞(
Az LG StudioWorks 575N monitoromnak akkor sincs párja! Legalábbis más gyártót tekintve, amelyiknek ennyi idõs monitroán 85Hz-es kép olyan tiszta, éles, kontrasztos, dinamikus, hogy egész nap is lehet nézni nem fájul meg sem a fejed sem a szemed
"LCD meg elég gyatra egy DVD filmen láccanak a tömörítések."
És emiatt gyatra? Nem inkább éppenhogy túl jó, és a DVD meg nem elég jó?...
Mondjuk a gyengébb LCD-knél más a helyzet, azok csak 18 bitesek, és a többi bit dithereléssel van megoldva (tipikusan a TN panelek ilyenek): na ez hátrányosan felerõsíti az árnyalat-határokat.
Az LG CRT-kben viszont Philips kepcsovek vannak. Van egy csucskategorias TVjuk, a LAFINION. Egyszer lattam a kepet az egyik aruhazban, szemmel lathatoan szebb kepe volt mint barmelyik masik TVnek. Kicsit utananeztem, valogatott kepcsoveket tesznek bele.
Én vettem egy Luxor 55cm TV-t 23900Huf-ért, hogy majd az jó lessz telekre, de annyira jó volt a képe, hogy az eddig 8 éve aktívan üzemelõ Grundig TV-t vittem ki végül is, pedig annak sem volt semmi baja és szépnek tartottam a képét, de ennek még élesebb a képe...
Arrol nem is beszélve, hogy ezen 2 EuroAV, 1 RGB, 1 Composit, 1 S-Video bemenet van a Grundi 1db EuroAV -jával szemben.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
(/sze kevesen tudják a világon összesen 4 cég gyíárt képernyõt amit aztán vagy 50 féle márkanéven forgalmaznak...)
Sony-m nekem is volt az volt a mérce de az utobbi években nem fejlesztenek csak marketing meg PS2 van.
Így a termékeik valóban kommerszek nagyon.
Akkor meg minek a sok pénz rájuk...
Dolgoztam monitor szervizben is, és meg kell mondjam a gyártó cégeknél mind elmondták képminõségben még mindig a CRT-é az elöny.
A plasma qrva drága nem is beszélve hogy "cirreg" (elég idegesítõ egy halkabb jelent közben) qrva drága és még mindig gyakram beég.
LCD meg elég gyatra egy DVD filmen láccanak a tömörítések.
Egyszóval CRT lett és mivel már nem divat, eléggé le is esett az ára egy tavaly 250 E Ft-os Tv-t megvettem 120 ért....
Amúgy analóg jelnél nem ilyen fix a vízszintes felbontás.
kezitcsekkolom a sokk expertnek ...
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
A világ egyik legfejlettebb kutatólaborjával rendelkezik stb, nem véletlen a philips fúzió sem...
(Az nekem is furcsa volt, hogy roliika tévéjének a pixelfelbontása pont 352x288, de végülis lehet. Vagy még az is lehet, hogy tényleg a legtöbb 50(55?)cm-es ilyen, azaz igen gyengus, bár nem hiszem, de mindenesetre már a 63cm-esek is 700x500 kürüliek.)
A beégést nem a plazma tönkremenetelére értettem, hanem arra hogy ha túl kevés az árnyalat, akkor a magas fényerejû objektumok között nem látni különbséget. Biztos világítottak a térképek 😊
Kutyát nem érdekli hogy mi a pontos oka, hogy digitális kamerához hasonló beégés jelenséget kell bámulnom egy méregdrága laposképernyõs tv-n, szarok rá hogy az most LCD, plazma, vagy akárhányadik generációs lótúró, ami szar, az szar.
Azért elterjedni el fog, félni nem kell, a szar CD is lenyomta a bakelitet, nyilván a sok parasztnak a kristályhangszedõ után jobbnak tûnt a CD.
többiek :
PAL-nal 768*576 a felbontás (digitalizálásra javasolt full), a tényleges 600 sor nem marad meg mind hiszen pl a txt-nek is lennie kell valahol 😊
A DVD-nél a felbontás teljes PAL-nal 720x576.
352x288 az negyed PAL DVD felbontás. Nem a TV-jé 😊
Tessék a tv elé állni és megszámolni! 352*288 képpont az a legtöbb 50cm-es tvnél...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
LG: CRT és LCDben is elég gagyi....
Philips viszont nem okozott egyikben sem csalódást eddig....
A plazmák többsége max. 852xnemtudommennyi, amihez nagyjából passzol a jó minõségû sima TV adás. Ennek pixelei (cellái) nem lehetnek egy bizonyos méretnél kisebbek, így a HD-s az egyben marhanagy kell legyen. (Meg az is marha, aki megveszi. :p Vagy marha sok pénze van, és nem számít.)
Az interpoláció jó dolog (ez jelenti az igazán egyenletes széthúzást/összenyomást), csak sajnos az LCD-k (+ plazmák?) jó részében nem igazi interpoláció van, csak egy egyszerûbb megoldás.
mondjuk 1 106cm-es plazmán. Mert ezeknek 600*800 vagy 1024*768-as a felbontásuk, a TV képét csak úgy tudják teljes méretre kitenni, hogy interpolálják...magyarul a képpontokat duplázzák/majdnem/. Ezeket HDTV adásokra, DVD lejáttszásra és számítógépes csatlakoztatásra találták ki. De pl a plazma ellen szól hogy egyrészt iszonyú drága, mert ezt tényleg költséges elõállítani, másrészt 4-5 év után teljesen használhatatlanná válik, kiég úgymond a képcsöve..cellái pontosabban ,de ez most mind 1. És akkor heló másfél milla, vagy 700000Ft...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egyet láttam, aminél azt mondtam, na ez nem olyan szar, de kicsit nézve feltûnt (valami náci háborús filmszerûség volt) hogy a mukik akik egy asztal körül álldogálnak valami térképeket nézegetnek...de csak õk, a nézõ biztos nem, mert középtájt csak fehéret lehetett látni (beégés jelenség)... hát ezek után megszüntetni a CRT-t..nem tudom...
Még egy LG mobil is volt a családban, amivel pl rendszeresen nem lehetett telefonálni a lakásból (ellenben más telefonokkal igen) nem volt térereje.
Én egy darabig az biztos hogy LG-t nem veszek, messze elkerülöm õket
Hát a cd íróik szerintem nagyon jók voltak, a dvd írójuk rakás s*ar lenne ha nem lett volna garis mert 3x is cserélni kellett. És nem csak nekem. Bár azóta nincs gond vele.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Annak ellenére hogy az öcsémnek pl fóbiája van az LG cd/dvd drájvoktól, nekem még senmmi gondom nem volt velük. Pláne hogy csendesebbek is, és nem indul úgy a számítógép ha benne maradt egy cd, mint egy traktor!😉
Viszont LG tv-t asszem én sem vennék.
(Nekem Funai-om van😉))))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Milyen furcsa,ezek szerint vannak meg olyan csoro bunkok,akik nem plazmat hasznalnak ???
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Fél éve vettem egy LG 19''-es monitort és tökéletes rajt a kép,
akárhonnan is nézem. Filmezni is lehet és játszani is!
Szerintem nem is volt drága. 85 ruppó volt sulinetben, 12ms késleltetésû, és 3év garis.
Egyetlen apró hátránya a súlya(kb. 8-10 kiló). De hát a 19''-es képernyõméret és a beépített tápegység miatt kevesebb se lehet...