65
-
Zealot #25 Ja, a jávítás árán meg majd vehetsz két másikat. -
#24 Igazuk is van :) Fáj már a sok [60Hz] től a fejem :) -
duke #23 "Ehhez már csak egyetlen feltétel hiányzik, hogy az új generáció mindenki számára megfizethető legyen. Erre minden bizonnyal még várnunk kell néhány évet."
Milyen furcsa,ezek szerint vannak meg olyan csoro bunkok,akik nem plazmat hasznalnak ??? -
#22 TV-be csakis Sony-t vegyetek!!! -
dez #21 Kötve hiszem. Amik a legjobbak lesznek 5 év múlva (de remélhetőleg már előbb is piacon lesz), az a FED és a SED. Ezekben hasonlóan foszfor világít, mint a CRT-ben, de nem egy nagy elektronágyú van, hanem pixelenként 3 mikroméretű, és nagy elektromágneses eltérítőtekercsek sincsenek, így kvázi nincs sugárzása sem. -
dez #20 Ha jól sejtem, ez TN paneles. Na annak a képét én nem bírom, de az újabb/jobb paneltípusok mellett már nem sírom vissza a CRT-t. -
dez #19 Minnél hülyébbek vagyunk, annál jobban átvernek. Nem árt mindenkinek legalább egy picit érteni a dolgokhoz. -
#18 Nekem is az van. Szerintem sincs semmi baj vele. LG L1915S -
#17 remélem sokan követik az lg-it és nem erőltetik a szegényeb országokban mint mi is a crt-ét -
szombi #16 Szerintem nagyot tévedsz!
Fél éve vettem egy LG 19''-es monitort és tökéletes rajt a kép,
akárhonnan is nézem. Filmezni is lehet és játszani is!
Szerintem nem is volt drága. 85 ruppó volt sulinetben, 12ms késleltetésű, és 3év garis.
Egyetlen apró hátránya a súlya(kb. 8-10 kiló). De hát a 19''-es képernyőméret és a beépített tápegység miatt kevesebb se lehet... -
Cat 02 #15 hát nekünk csak az LG cd író / o,lvasónk ment tönkre de arrol nem ő tehet, repedt CD csak felrobban :D
egyébként az LCD-n sztem ha valahonnan nézed szar kép pl ha gépen nézel filmeket és LCD moncsid van akkor úgy kell helyezkedni hogy lássad -
#14 "az a baj, hogy sok ember nem ért hozzá és elhiteik velük, hogy az milyen kurv@ drága pedig csak már megint átvernek..."
Ez az élet.. -
FecaA #13 Ja és Az LCD monitoroknál is ugyan ez a helyzet DRÁGÁBB belerakni egy sd-sub15-ös bemenetet, mit egy DVI-t, de mégis a DVI-t kell megfizetnni........ az a baj, hogy sok ember nem ért hozzá és elhiteik velük, hogy az milyen kurv@ drága pedig csak már megint átvernek... -
FecaA #12 CRT-nek analóg jeleknél van hatalmas előnye! LCD Plasma és társaik, tehát a digitális képmegjelenítőknek csak akkor szebb a képe, ha digitáis jelet kap! Tehát DVI vagy HDMI, mert ha a jel analóg tehát szimplán jönk a kábel TV-n akkor a jelet atkell alakítani digitálissá és hát azt mindenki tudja, hogy az nagy veszteslég.... -
látogató #11 Szerintem is a CRT-nek van a legszebb képe. Lehet, hogy 5-10 év múlva megfordulnak a dolgok? Aki a prémium kategóriát fogja emlegetni, az CRT-ről beszél majd. :) -
semi #10 hát PAL on nem is nagyon lesz más
LCD-k és PLAZMA-k kora akkor jön el igazán, főlegeg a minimum 1024X800-as felbontástól amikor itt is beköszönt a HD szabvány 1080i!
ÓRIÁSI a különbség!!
PLAZMA-n a stáblista szar?! Akkor az a plazma is szar!! -
#9 A plazam TV-knél akkor látszik, hogy nem tökélestes a kép, amikor a film végén a stáblista megy, nagyon szar akkor. -
roliika #8 "Dizájnt" mindíg is meg kellett fizetni. Tény hogy olcsóbban és gyorsabban előállíthatóak ezek a masinák.:-) De pár év múlva a bolhapiacon lehet majd ezeket kapni, ha jönnek az ideg implantos telekommunikációs ezközök/2015 körül/ vagy a holografikus kijelzők... -
archkoven #7 Érdekes, de én még mindig a CRT képét látom a legszebbnek, bár tény, hogy az új LCD-TV-k képe is gyönyörű és már nagyon megközelíti a CRT-t. Viszont én a plazmától valahogy nem vagyok elájulva, lehet, hogy a szememmel van a hiba, de én az LCD-k képét szebbnek látom. -
aaaaa #6 Ezt nevezik szerencsének. 3-ból csak egy ment tönkre pár év alatt... Végül is nem is olyan rossz arány. -
Roli #5 az LG-t én megbízhatónak ismertem meg. Pl a monitorom is LG és 5 éve töretlenül működik! Gyönyörű rajta a kép igaz, 15"-os, de még egy szaki is első ránézésre azt hitte 17-es. CD-író is működik 3 lassan 4 éve és TV-nk is van LG az még régebben jó, habár a képe már nem valami szép... TV-t aláírom, hogy nem túl jó, de a többi termék az igen! -
szombi #4 Példaképp egy Int€l P4-es proci 6-7 ezer forintnak megfelelő összegből előállítható.
Nekem senki se magyarázza meg, hogy a kutatás-fejlesztés miatt olyan k* drága! -
szombi #3 Méghogy drágább? egy frászt!
Az LCD masinák előállítása fele-negyedannyiba kerül, mint a katódosoké.
Csak azért drágább, mert nehogymá' minden csórinak ilyen lehessen... -
#2 az lg tv nem a legjobbak a piacon!
biztosan nem vennék lg tv-t, és semmilyen más lg terméket nem veszek mióta szívtam velük mint a torkos borz! -
#1 Eddig se volt valami nagy részesedése az lg-nek a CRT piacon.