Az LG befejezi a hagyományos tévék európai forgalmazását

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nekünk csak az LG cd író / o,lvasónk ment tönkre de arrol nem õ tehet, repedt CD csak felrobban 😄
egyébként az LCD-n sztem ha valahonnan nézed szar kép pl ha gépen nézel filmeket és LCD moncsid van akkor úgy kell helyezkedni hogy lássad

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zsoltika 007
"az a baj, hogy sok ember nem ért hozzá és elhiteik velük, hogy az milyen kurv@ drága pedig csak már megint átvernek..."
Ez az élet..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ja és Az LCD monitoroknál is ugyan ez a helyzet DRÁGÁBB belerakni egy sd-sub15-ös bemenetet, mit egy DVI-t, de mégis a DVI-t kell megfizetnni........ az a baj, hogy sok ember nem ért hozzá és elhiteik velük, hogy az milyen kurv@ drága pedig csak már megint átvernek...
CRT-nek analóg jeleknél van hatalmas elõnye! LCD Plasma és társaik, tehát a digitális képmegjelenítõknek csak akkor szebb a képe, ha digitáis jelet kap! Tehát DVI vagy HDMI, mert ha a jel analóg tehát szimplán jönk a kábel TV-n akkor a jelet atkell alakítani digitálissá és hát azt mindenki tudja, hogy az nagy veszteslég....
Szerintem is a CRT-nek van a legszebb képe. Lehet, hogy 5-10 év múlva megfordulnak a dolgok? Aki a prémium kategóriát fogja emlegetni, az CRT-rõl beszél majd. 😊
hát PAL on nem is nagyon lesz más
LCD-k és PLAZMA-k kora akkor jön el igazán, fõlegeg a minimum 1024X800-as felbontástól amikor itt is beköszönt a HD szabvány 1080i!
ÓRIÁSI a különbség!!
PLAZMA-n a stáblista szar?! Akkor az a plazma is szar!!

Pharaoh
A plazam TV-knél akkor látszik, hogy nem tökélestes a kép, amikor a film végén a stáblista megy, nagyon szar akkor.

"Dizájnt" mindíg is meg kellett fizetni. Tény hogy olcsóbban és gyorsabban elõállíthatóak ezek a masinák.:-) De pár év múlva a bolhapiacon lehet majd ezeket kapni, ha jönnek az ideg implantos telekommunikációs ezközök/2015 körül/ vagy a holografikus kijelzõk...

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Érdekes, de én még mindig a CRT képét látom a legszebbnek, bár tény, hogy az új LCD-TV-k képe is gyönyörû és már nagyon megközelíti a CRT-t. Viszont én a plazmától valahogy nem vagyok elájulva, lehet, hogy a szememmel van a hiba, de én az LCD-k képét szebbnek látom.

Ezt nevezik szerencsének. 3-ból csak egy ment tönkre pár év alatt... Végül is nem is olyan rossz arány. <#smile>
az LG-t én megbízhatónak ismertem meg. Pl a monitorom is LG és 5 éve töretlenül mûködik! Gyönyörû rajta a kép igaz, 15"-os, de még egy szaki is elsõ ránézésre azt hitte 17-es. CD-író is mûködik 3 lassan 4 éve és TV-nk is van LG az még régebben jó, habár a képe már nem valami szép... TV-t aláírom, hogy nem túl jó, de a többi termék az igen!

Példaképp egy Int€l P4-es proci 6-7 ezer forintnak megfelelõ összegbõl elõállítható.
Nekem senki se magyarázza meg, hogy a kutatás-fejlesztés miatt olyan k* drága!
Méghogy drágább? egy frászt!
Az LCD masinák elõállítása fele-negyedannyiba kerül, mint a katódosoké.
Csak azért drágább, mert nehogymá' minden csórinak ilyen lehessen...
Antifasiszta
az lg tv nem a legjobbak a piacon!
biztosan nem vennék lg tv-t, és semmilyen más lg terméket nem veszek mióta szívtam velük mint a torkos borz!

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Pharaoh
Eddig se volt valami nagy részesedése az lg-nek a CRT piacon.

← ElőzőOldal 2 / 2