114
In Flames és minden ami svéd metal
-
#114 Átmentek némi stílusváltáson -
Renata100 #113 Legjobb számuk:
-
#112 -
#111 Most jött iwiw-en:
Jesper Strömblad végleg kilépett az In Flames-ből -
#110 Amúgy egész kiváló ez a Delight and Angers, most, hogy többször hallgatom. Főleg a refrén, meg a második refrén utáni rész. -
#109 Jaja. Az elején fura volt, és sokan mélypontként említik, pedig remek szám. Csak meg kellett volna kicsit vágni az elejét, mint anno a Come Clarity-nek. -
CUCLI #108 Chosen Pessimist lett volna fasza -
#107 Tudom, de senki nem tette még be
Szvsz megint rosszul választottak. Az Eraser jobb lett volna. Bár az csak a bónusz albumon van. Ez esetben Chosen Pessimist, vagy Sleepless Again.
-
#106 csak 2 hónapos -
#105 Nah, nem működik a kód :/
link -
#104 Új klip!
-
#103 Fanok!
2009. április 1.
PeCsa
IN FLAMES
www.inflames.com -
#102 Nekem is megvan minden album, én is fan vagyok.
Ez az új album tényleg nem lett valami nagy durranás, de ezt már akkor sejteni lehetett, amikor a Mirror's Truth kijött. AZ első szám szokott lenni általában a legnagyobb szenzáció. Az album se lett más. Az egyetlen, ami egy kicsit felkavarja az állóvizet, az a Chosen Pessimist; bár azt sem a lehető legjobb módon rakták össze. -
megvan a jester race-től(1996) az összes lemez szóval mondthatom hogy fan vagyok :D bár nekem sokkal jobban bejött amikor még melodeath-et nyomtak de az új klipp után újra elkezdtem hallgatni az új lemezt (amit már március óta nem is hallgattam kb) -
#100 Látom ám a "We Trust!"-od :)
Maga a szám még nem is olyan rossz, de a klip elég semleges lett. -
CUCLI #99 én egy nagyon szomorú panda vagyok :( -
#98 új klipp
eddig nem is tudtam róla,pedig már 2 hetes
szerintem megint rossz számot választottak -
#97 Nekem a Disconnected és az I'm on the Highway az, ami tetszik, a Chosen Pessimist mellett. A Mirrors Trought tényleg nem a legjobb (szerintem inkább közepes), de a klip is ritka rossz lett. -
#96 Szertintem a Sense of porpuse-ról a Move Trought Me a legjobb.Viszont számomra érthetetlen hogy mért (szvsz) az egyik legrosszabb számnak az albumról,a The mirror's truth-nak csináltak klippet.A the choosen pessimist azért jó mert lassuból átmegy gyorsba -
#95 Nekem a CC-vel semmi bajom, nem tudom, miért fikázzák annyian.
A Scream, a Crawl Trough Knives, a Versus Terminus, a Leeches, és a címadó dal teljesen rendben van.
A Sens of Purpose már más tészta, arról csak a The Chosen pessimist-et lehet értékelni, meg mondjuk a Disconnected-et. -
csingacsguk #94 Hát igen ez az új album egy rakás szar úgy mint a come clarity, pedig régen mennyire jók voltak... kár ezérét a zenekarért. -
#93 Kihalt a topic!
Tegnap úgy döntöttem, mégis csak elkezdem újra hallgatni az új albumot. A véleményem annyira nem változott meg róla, viszont megakadtam a The Chosen Pessimist-nél. Először nem tetszett, de amióta tegnap végighallgattam, egyfolytában az megy a lejátszómon. Fantasztikus lett, így sokadszori hallgatásra ezt mondom, bár 3-4 percbe simán belefért volna. -
#92 A Clayman-t sokszor hallgatom így utólag(azért utolag mert az volt az első lemezük ami meglett) a Sense of Porpunse tényleg kaki de a Soundtrack to your Escape szvsz rosszabb.Nem olyan régóta hallgatom őket,talán 2 hónapja de azóta ők a kedvenceim -
#91 ez egy trauma volt -
#90 hát ez télleg ratyi -
#89 Hasonlóan érzek :(
Hihetetlen, hogy a Come Clearity óta ennyit visszaestek -
CUCLI #88 ez egy rakás kaki :/ utolsó pár számot már meg sem hallgattam. -
#87 Naggyából azt a szintet hozza. -
CUCLI #86 nekem a promo ugyan nem jött be, de megnézem a fullt is. -
#85 Kijött az új album!
(megmondom őszintén, nem vagyok vele megelégedve, de ízlések és pofonok) -
#84 Az új EP-ről mi a véleményetek? -
csoola #83 melodic death metal, de van más számuk is, de ez inkább ha kategorizáljuk,
kedvenc együttesem, megváltozott a hangzás, igen, mondjuk a legrégebbi albumok (Lunar Strain,Subtarrenan) inkabb Dark Tranquility:P de szeretem az ÖSSZES albumukat, a Jester Race-töl a Claymanan át a Come Clarity-ig az összest, akárki akármit mond, nekem ez a banda a legjobb!:D -
#82 isteni! egyszer elkéne menni egy ilyen koncertre. -
CUCLI #81 valami egészen kegyetlen hangulat lehetett ott (Y)
bár nekem ez jön be a legjobban :))) -
#80 ONLII FOOOOORR DÁÁÁÁÁ VÍÍÍÍÍÍÍÍÍKKKKKKKKKKKKKK -
#79 IN FLAMES AZ ISTEN! -
csoola #78 én nem szeretem a come clarityt nagyon, egyszerüen nem jön be... nemtom miért, de sztem meg a 1997-2002-ig voltak a legjobbak -
#77 hát nemtom...nekem a Reroute To Remain és a Come Clarity a kedvencem...ok..a Clayman sem rossz...de a legrégebbi albumok nem voltak sztem túl jók...az újak sokkal igényesebbek és sztem jobban is hangzanak.
-
csoola #76 hu, most hallgattam bele egy régebbi albumba, naon komoly, már anders énekel, de még más irta a számokat mert akkor még nem tudott angolul:D -
csoola #75 sztem anders inkább pont h kezd egyre roszabb lenni... a Whoracle, a Clayman, meg a Reroute to Remain albumok a kedvenceim, de a Colony se rossz, a legujabbrol pár számon kivül nem hallgatok sok mindent, amugy talán a Reroute to Remain-t szeretem legjobban... Nem mondom h cseréljék le Anders-t, de ne ilyen irányba haladjon, mert ez nekem egyáltalán nem jön be...(Amugy 1ik kedvenc együttesem, remélem még sokáig azok lesznek, meg h a következö albumuk jobban sikerül mint a mostani (meg nekem a Soundtrack to your escape se az igazi, bár azt még nem sokat hallgattam)