114
In Flames és minden ami svéd metal
-
Kalori #74 Nekem személy szerint a Claymen az utolsó album ami igazán tetszett, inkább már csak azt és az előzőket hallgatom. Pedig próbálkoztam de az utolsó lemezük sehogy sem jött be. -
Bammy #73 At in flames ponthogy a claymantől kezdett jó lenni. Persze a gitártémák addig is k voltak, de az ének..na neee! Hogy az jó? Akkora fos mint a ház. De Anders! Ő tökéletes. Az új albumuk pesdig a soundtrack to your escape mellett a legkirályabb. -
#72 nem haldoklik, csak nincs hír, mit csámcsogjunk a számok kitárgyalásán? -
#71 Kár hogy haldoklik a topik...ha van zene amit egy nap akár 50szer is meghallgatok, akkor ez az.
-
CUCLI #70 basszameg. elakartam menni de el kellett utazzak :(
remélem valahova felraják a videót :) -
AnonymouS #69 :) én nem csináltam, nem kockáztattam meg nem is gondoltam rá -
#68 véletlenül vmiféle felvétel nem készült? -
AnonymouS #67 Király volt!!!!
Sepultura egy szar, főleg In Flames mellett. (Magányvélemény!) Hihetetlenül nyomták a srácok, hatalmas hangulat, hihetetlen jó hangzás (!), hibátlan játék és közben mindvégig normálisak és nyugodtak voltak, ahogy azt kell... profik. -
AnonymouS #66 én :) -
#65 vááá!! márcsak 3 nap! ki jön? :) -
#64 Kronológia sorrendben elkezdtem hallgatni az albumokat -
#63 xÐ tetszeni fog;) -
#62 Még sehogy loál, lent sincs :DD -
CUCLI #61 és hogy tetszik? -
#60 Osztálytársam nagy In Flames fan, de nincs meg neki az összes lemez. Így hát bátorkodom leszedni az egész discographyt, amúgy sem hallottam még tőlük számot -
CUCLI #59 én ott leszek tuti =o) -
#58 Figyelem!!
Áprilissban In Flames koncert :)
bővebb infot a www.pecsa.hu a petőfi csarnokban lesz akoncert, sepulturával egyxütt :)
jejejejejeeeee :D -
#57 azaaaaz! ht× -
CUCLI #56 Come Clarity? -
#55 valali megmondja nekem mi az új album címe? -
CUCLI #54 ha sikerül végre berippelni azt a kurva dvdt akkor felrakok pár élőben lenyomott számot...
ha sikerül -
#53 ismeritek a 30 seconds to mars-ot? nagyon jó svéd -
#52 ? kérdés -
#51 Császtok most találtam meg ezt a topicot!
ha valakinek kérdése van az in flames ről itt a címem:[email protected]
-
csingacsguk #50 Hát azért azt nem mondanám, hogy a Soilwork jobb lenne mint az In Flames de kezdik átvenni a vezetést az biztos! -
Syry #49 Az In Flames oan ivbe száll lefele, ahogy a Soilwork fel:)
De a Scar Symmetry is jól indult...! -
#48 Most ismerkedek az új Come Clarity albummal (release date 2006 februar). Hát igen nyersre sikeredett, első hallásra nagyon kása a hangzás. Ez már nem az a dallamos, de agresszív banda, ami anno befutott. Sőt a nyomdokaiba lépő csapatok közül néhány pl.:Soilwork ma már sokkal jobbat-többet nyújt. -
Syry #47 meg nálam alap, hogy egy dob SZÉPEN szólljon, de az új albumokon ez vhogy háttérbe szorult:( -
Syry #46 Nem rossz, csak már túl sok benne a "tekknós" elem... -
metallina #45 ezt az albumot ismertem meg először, azóta kedvelem őket -
#44 nekem nem teccett -
metallina #43 a Reroute To Remain olyan rossz lenne? -
Syry #42 Jah. A Clayman-ig jok voltak, az uj albumok mar az en szememben elvannak "cseszve". Ez nem In Flames hangzás már... mmeg mondták is, hogy eszük ágában sincs visszatérni a régi idők stilusához -
#41 sztem a jester a legfaszább album -
#40 mé? ijenvan nekik? -
IgH #39 jobb helyekről (mondjuk én fájlcserélőről nyomom: bearshare) meg lehet szerezni az új albumot...húúú ..első hallásra gecijó.. -
csingacsguk #38 Sztem a Sound to your escape a legjobb albumuk! -
#37 paff -
#36 és mégis mit moderáltál? na és arra is kíváncsi lennék miért? -
_Vegeta_ #35 Nem offolok. :)
A clayman albumuk a legjobb. Egyebbkent tudjatok mien stilusba nyomjak?
Regen Deathbe nyomultak, de a vegere abszolut atalakult a hangzas. :D