Miért hazudnak a nõk?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boyscout
kb énis igyvagyok. de engem csak 1 veret át. de hát mindegy.. énis szét vagyok esve

nincsojanom

Ez baromsag, mert sokszor a hazugsag jobban faj ha kiderul hogy hazugsag.

Hogy miert hazudnak a nok? Kurvara nemtom. Engem az elmult 2 hetben ugyanaz a no 2x ejtett ugy pofara hogy beszaras. Nem gondoltam volna hogy ez valakinek sikerul is valamikor. De hat a szerelem vak. Azt a rohadt eletbe 😊 Most egy rohadt nagy ur tatong bennem, de inkabb duhos vagyok hogy hagytam magam. Elmehet a picsaba az osszes ilyen picsa. Nem eri meg bankodni miattuk (mondom en aki most is a falat kaparja 😊, de komolyan. Szar ez...

boyscout
én nem tudom miért hazudnak. sajnos sok fiú is teszi. pedig yó lenne nem hazug világban élni

nincsojanom

SNAKE01
ez a tény,és nagyon szomorú de nem tudunk mit tenni.
csak átnézünk rajtuk...

gercse
mindegy, én amúgysem fogom soha megérteni az embereket, beleértve nõket, férfiakat..., egy ember van akivel egyetértek szinte mindenben, senki több...vele sokat szoktam dumálni az emberekrõl, ki mit miért csinálhat vajon...,volt már pár filozófikus beszélgetésünk, de hát ezzel sem lesz jobb a világ...csak elemezzük

SNAKE01
hát nem! :\

gercse
hát attól nem lesz kevesebb.., vagy igen?

SNAKE01
gyûlölök! :|

gercse
hát sajnos ez van..., de mit tudsz tenni?...😞

SNAKE01
de nem elegen mert nagyon sok a hazug állnok kígyó! -.-

gercse
ezzel szerintem sokan így vagyunk

SNAKE01
és egyébként énis mindig õszinte vagyok mindenkihez,és ez jó szerintem csak annak nem akinek fáj ha a pofájába vágják az igazat és fájneki.
rühellem ha nem mond valaki igazat és az arcodba hazud,szánalmas... -.-

SNAKE01
én nem szoktam hazudni barátnõmnek sosem,és õ is õszinte velem szóval mi mindig megbeszéljük a problémáinkat és ez így jó.mondjuk nagy gondok sosem voltak csak néha nagyon elfoglalt és keveset találkoztunk akkor megbeszéltük hogy kicsit több idõt szánjon rám...

sz4bolcs
jááj.. lehet még fiatalok vagyunk, de bízunk egymásban.
Nekem túl romlottnak tûnik az a hozzáállás, hogy kijelentsem, a nõk vagy a férfiak hazudnak. Azt tudom, hogy senki nem szent, de azért törekedni lehet a jóra.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

LOL
Attól függ melyik nõrõl van szó. Én pl nem tartom természetesnek, sõt, folyton azzal jönnek nekem, hogy brutálisan õszinte vagyok... Úgy tûnik az sem jó, ha az ember megmondja az igazat. Hiába teszem hozzá, hogy "jobb, ha õszintén elmondom, mint hogy hazudjak, nem?". Erre rendszerint az a válasz, hogy "nem"! Szóval a pasik azt várják el a nõktõl, hogy hazudjanak....? Klassz hozzáállás. :S
a férfiak is hazudnak sajnos ez igaz.
De a nõk alapból "természetesnek" tartják a hazudozást.
csintalanul
Mindenki hazudik nem csak a nõk.
ÁjjLe BoBBi
én sosem. a párom sem nekem. mert ha nem így lenne szilánkosra törném a térdét...😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mateus33
Mert a férfiak sose hazudnak a nõknek...<#pardon1>

Minden nõ hazudik. Azért mert ez éri meg nekik,mert ez sokkal könnyebb mint igaz embernek lenni. Ez a szomorú igazság.
krisztike
erre én is kíváncsi lennék...

Maak
és hol lehet ezeket az írásokat megtekinteni? 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Moyko
Nem. De ez egy irásombol van... a címe: A hazug. - gondoltam illik a témához.

There is only one Boss!

Maak
azt mondják menthetetlen vagyok...nem fog ártani <#vigyor>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

krisztike
vigyázz , meg ne ártson ...!<#ejnye1><#hehe>

Maak
uhh...ennyi igazságot rég olvastam egyben...

krisztike
mondd ,TE nem filozófia szakos vagy ?😊

Moyko
Ha ennyire tetszet az idezetem, akkor folytatom:

„Édes hazugság után keserû igazság.”

Valamit tanultam a sok hazugságból, megismerni azt. Érezni a nem igazat a szavakból, a félrebeszélést. S a legjobb hogy megmaradok olyannak, hogy: igen, elhiszem. Persze nem így van. Látni, hogy igazat mondasz,szavakkal igen, de szívvel nem hisznek. Egy idõ múlva elfárad az ember, és a fáradtság átvált közömbösségbe, nem fog érdekelni, hogy hisznek vagy nem. Én tudom, amit tudok, és kész. Ez jól hangzik, és mûködik is. Csak a közömbösség, és magatörödömség magányossá tesz.
Gyorsan pörög az agyam, ezernyi magyarázat és kifogás örvénylik eszeveszettül és meg van rá a képességem átlátni, és a kellõ idõben kiválasztani egyet. Egyre mélyebbre taszítva magam. A hazugságot mivel lehet magyarázni? Semmivel, vagy hazugsággal. Az igazmondás nem a mûködõ dolgok közül való. Ha megmondod a szemébe, oda a leheletnyi bizalom is, ami még motoszkált benne. A legnagyobb átverés, amikor gyerekként az súgják: mond meg, nem lesz baj, csak mond meg. S pedig mindig baj lesz. Mond el, és jön a kérdések kérdése: MIÉRT? Magyarázd meg, de megsúgom szükségtelen, mert már nem hisznek neked. Mikor bevallod, hogy hazudtál, furcsán üresnek fogod érezni magad, mert várnád a megbocsátást, de megbocsátani Isten dolga már. Miért hazudunk, ha csak ártunk vele másnak és magunknak is? A pillanat kényszere, egy elbaltázott dolog, egy elfelejtett ígéret. Egyfajta védekezõ-mechanizmus, röviden hibáink pajzsa, melyet félelembõl kovácsoltak a gyávaság üllõjén.

„Naivitás a hiszékenység ikertestvére.”

Hinni csak úgy lehet, ha bízunk. Bízunk abban, hogy igaz. A bizalmatlanság, bizalmatlanságot szül. Kényelmes a bizalmatlanság ágya, mert nem kell törõdni felesleges kételyekkel, nem hiszünk és kész. Nehéz az ilyen emberek közelébe férkõzni, sokszor csak felesleges veszõdség. Ezek az emberek már csalódtak egyszer, és félnek. Félnek és inkább nem kockáztatnak. Gyávák és a könnyebb utat válasszák. Én nem vagyok ilyen. Persze a másik véglet se jobb, aki naiv azt meg eszik reggelire. Minden reggel. De én mondom, inkább leszek naiv, mert erõs vagyok, és ha csalódom, felállok. És bízom, ha megint csalódom, felállok, és felfogok mindig, mert mi más dolgom van, mint az hogy élek.

There is only one Boss!

ÁjjLe BoBBi
ne vidd el magad.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Én bármilyen "smároláson" felháborodok.
franc0
na ez az a téma ami mindig elgondolkodtat.
bár nem tartozik a topik témájához szal skip akit nemérdekel.

azthiszem abban egyetért mindenki, hogy az ilyen jellegû homoszexuális kapcsolatok mint amit Te is említettél, jóval gyakoribbak mint a férfiaknál.
most hogy így végigpörgettem ezt a dolgot, szvsz ez is egy olyan dolog, ami a férfi igények miatt alakult ki.
hiszen milyen izgató egy férfi számára 2 nõ látványa ahogy nyalják-falják egymást...
fõleg ha még be is kapcsolódhatnak...ajjajj

persze közbejátszik a kíváncsiság, változatosság igénylése stb, de régebben az uralkodó normák és erkölcsök mellett az ilyen viselkedés alig volt jelen.
lassan el fogja érni sztem azt a szintet ez a dolog, amikor a férfiak szót fognak emelni ellene.

biztos vagyok benne, hogy van itt olyan fórumozó, aki megengedné a barátnõjének /és itt most komoly, többhónapos kapcsolatról beszélek, esetleg házasságról/ hogy másik lánnyal csinálja. vagy akár hármasban.
na én kivágnám a francba a nõt az tuti.
a divatból smárolós tiniken meg elõbb jót mosolygok, majd leoltom õket 😊

sry ez most úgy kikívánkozott belõlem

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

krisztike
Szerintem esetleg akkora csalódás érte ,hogy inkább nõvel van ...vagy , úgy érzi ,hogy 1 nõ jobban tudja ,hogy mi kell neki ill. a nõnek és azt szerinte az ágyban 1 másik nõ jobban megtudja adni neki ...és még ott a kíváncsiság is...
vannak a biszex lányok õk pedig halmozzák az élvezetet a férfiról sem mondanak le de nem vetik meg a nõi nemet sem (90%-ban állandó náluk ugyanaz a férfi társ ill. partner a nõi partnert váltják ,sok esetben mert a férfi társuk igényli az ilyen jellegû szexuális életet )
nem trendinek nevezném inkább mostanában már kimerik mondani a felek az igényeiket és a mai életben szabadabb az erkölcsi gondolkodás ,persze van ,aki csak a divat miatt de kíváncsi arra ,hogy milyen is nõ-nõvel .

Inkább azt mondd meg ,hogy manapság sok nõ miért szokik át inkább a nõkre

mert trendi leszbinek lenni! ;-)

[Jakuza]
Te jo isten.
Nem mondok erre semmit. Atszoknak a nokre. 😛

Erdekes en mashogy tudom, nem csak a sperma kell ilyekor a noknek, hanem a gyerektartas is.
Ha csak a megtermekenyites a szempont, akkor minek is a gyerektartas melle ?
Itt is latszik, hogy a nok milyen erkolcstelenek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

krisztike
Te szereted kiforgatni a szavakat és a saját szádíze szerint magyarázni .
Ha minden nõ ill. a nõk ilyen rosszak lennének akkor a hapsik nem állnának szóba velük de ,mint látjuk ez épp fordítva van nem tudnak nélkülük élni (kivétel a melegeket ).
Inkább azt mondd meg ,hogy manapság sok nõ miért szokik át inkább a nõkre (a férfit csak biológiai szempontból megtermékenyítésre használják ) ?

krisztike
szuper ez az idézet ...és egyben van is benne valami

Membrah
okokoké..õszintén,szívbõl fogok hazudni....
világ férfijai rettejetek!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

dzsonesz
hat a ferfiak legalab annyira ezt teszik meg ha sokaknak nem is teszene😊 de miert ez rosz lenne? kul az ember kibaszottul nem szedne be semmi tapasztalatot es ez baj lenne? kvara nem mind ferfi mind noi szemszogbol...

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

egyszerû...hazudj õszintén! ;-))

Membrah
nem tom..de hazudunk..de pssszt..meghallják..
különben én most is hazudok...😄
hoppá...de ha azt írom,h hazudok,akkor igazat kéne mondanom,ami nem lehet,hisz hazudok...fhuaaaa..bazzzeee..nehéz ez a hazudozó életmód.

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

dzsonesz
miert hazudnak?

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Membrah
nah mi az,ma nem hazudunk?ma nincs mirõl beszélni?
jah..ma a többi értékszegénységet tanusító tulajdonságok repertoárjából tettünk meg valamit.

jajj..borzalom...

Igen, de mindennek fontos része, hogy felületesek. Bár a többi a férfiakra igaz, csak esetleg másképp
[Jakuza]
Ezzel azt akarod mondani, hogy azert hazudnak a nok ilyenkor, mert gyongek es a konnyu utat keresik ?
Tehat onzoek es csak magukat akarjak vedeni es fontosabb a sajat onzoseguk, mint barki masnak a tisztelete, vagy a masik ember erzelmeinek a tisztelete?
Tehat gyavasagbol hazudnak ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ez az idézet nagyon tetszik. Az érzékeny emberek nem akarnak õszinték lenni, mert nem akarnak megbántani másokat, az érzéketlenek meg jobban szeretnek hazudozni és a könnyebbik utat választani, mint az érzékenyek, és ezért nem mondanak õszintét.
Moyko
Idezek egyet :

„Hazudunk, mert félünk az igazságtól.”

Igazat mondani jó. Igazat mondani bátorság. Igazat mondani felelõsség. Ha szavaink fegyverek, akkor az igaz szavak a halálos nyilak melyek egybõl ölnek, még a hazug a mérgezet, amely lassan kínt okozva. Igaz szavakkal lehet a legkönnyebben megbántani valakit, magyarázatként, pedig a legegyszerûbb azt mondani, csak õszinte voltam.
Légy õszinte és kinevetnek, légy õszinte és összetörnek. Légy õszinte, és nevess te ki valakit, légy õszinte, és törj össze te valakit.
De talán bûn-e, hogy tartunk az igazság kimondásától, mert félünk, hogy elõre láthatatlan következmények lavináját indítja el. Ismeretlen következményeket, melyek közt ott van a kockázat, hogy rosszul végzõdik, ha igazán azt mondjuk, amit érzünk. Az ember legnagyobb hibája a félelem, a félelem az ismeretlentõl, a félelem a kételytõl. Félünk mindentõl, ami elbizonytalanít..

There is only one Boss!

this is evolution...not revolution 😞

Ramadamammy rapidrandi

Micsoda szép mondat és milyen igaz.