2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
énis úgylátom, de nem birom elfogadni. -
ezt mondom énis!:|
mondom talán újra lesz valami,de reménytelen már látom... -
az én volt barátnőm is ezt akarja.. hogy barátkozzunk. csak ebbe az a durva hogy okés én szivesen tenném mer igy hátha megkedvel ujra, csak viszont beleőrülök abba mikor elkezdi mondani hogy a mostani fiúja mennyire yófej meg ijenek. tehát ha olyan téma kerül szóba ami szar akkor én ott padlóznék és nem menne :/ -
én tegnap eldönöttem,hogy túllépek rajta és nem foglalkozom vele.
már lassan egy hónapja vége,de beszélgetünk,és találkozunk mint barátok.
csak barátkozunk,de néha kúrva szar tud lenni mert én még szeretem és,nehéz megállni dolgokat.viszont ő már nem érez irántam olyat.és ez kegyetlen szar.tegnap mondtam neki hogy nagyon hiányzott már,ő meg erre hogy énis egy picit. :S
szoktam segíteni neki,szórólapozik esténként,de nem is értékel,vagy nemtom. :S
az a baj igazából hogy én még reménykedtem hogy valami hátha lesz még,de rákellett jönnöm tegnap hogy kajak nemérdeklem már őt.
hát sajna ennyi,remény meghalt,bizalom elveszett... -
yó de ezen látszik hogy a csaj hülye.. ez egyszerű eset.. -
Nyiri #1862 Nalam mar volt olyan hogy szerelmes lettem valakibe de kiderult hogy a jelek amiket kuldott csak szivatas volt es nem szeret. Hihetetlen gyorsan tulleptem a dolgon.
De a mostani az igazi szivas. A csaj szeret. Ez tuti. Nem csak azert mert mondta, hanem azert is mert mikor egyutt vagyunk (sajnos naponta talalkozunk) akkor latszik is rajta (nem bedumalom magamnak), de annyi problema van a dolog korul (lezaratlan kapcsolatok, etc) hogy kurvara nem tudunk most egyutt lenni. Kozben en tiprodom es eszem magam, tegnapi beszelgetesunkbol kiderult hogy O is. Tehat kurva szar a helyzet. Csak en ezt nem ertem. En kepes vagyok kockaztatni miatta, O meg fel hogy balul sul el. Hiaba szeret, nem mer lepni. Kurvara nem ertem. -
"Másik:van viszonzott és viszonzatlan szerelem,ezzel együtt kell tudnunk élni,senkit nem szabad hibáztatnunk és elítélnünk."
szar. :/
-
Bájital #1860 Ne hibáztasd magad.Tudod:a szerelem vakká tesz.Örülj,hogy helyre tudtátok tenni lelkedet,mert van úgy,hogy feledni sosem tudunk.
Egyet viszont ne felejts el:hogyan értékelhetted túl azt a lányt,ha nem is kerültetek közelebbi kapcsolatba hosszabb távon...valójában nem is ismertétek annyira egymást...íly esetben véleményt alkotni is nehéz.
Másik:van viszonzott és viszonzatlan szerelem,ezzel együtt kell tudnunk élni,senkit nem szabad hibáztatnunk és elítélnünk. -
emo száksz -
gyerekek azért fel ne vágjátok az ereiteket :c -
ya. én yártam két évig, sok gondom volt, hibáztam, majd a csaj megsértődött és máshoz ment már két nap után. 3.nap már más kezét fogta. ennyi volt kb. és akkor ne legyek szétesve. -
nálam bejött(bár még csak most értem/érek a végére)
tavaly május óta szenvedtem, van egy lány(osztálytársam), akibe szerelmes lettem, de egész nyáron meg még az ősz elején agyaltam, hogy miért pont most, hisz akkor már 3 éve osztálytársak voltunk, aztán októberben közeledtem hozzá, és eljutottam odáig, hogy elmondtam neki az érzéseim...
csakhogy ő meg nem tudott semmit viszonozni,mert nem érzett hasonló dolgokat...
és az eszem azt mondta akkor is(mint most), hogy hát ez van, majd másik lány lesz helyette, de nem...egészen mostanáig(febr. végéig) töprengtem, meg szenvedtem, mert szerelmes voltam még mindig, de az idő, és persze a barátok segítettek, hogy rájöjjek, mi a helyzet, és most már nem tekintek rá úgy, mint régen(bár ez más helyzet mint a tiéd, mert itt én tévedtem, olyannak képzeltem el a lányt amilyennek nem kellett volna, vagyis túlértékeltem...)
mindegy, idő és barátok:) -
megprobálok hinni benne de nehéz.. -
húú haver...hányszor gondoltam én is ezt... és tényleg milyen jó lenne
de el kell fogadni, hogy most itt élünk, és itt kell kihozni a legjobbat magadból, ill. az életedből, menni fog, csak idő kérdése:) (hidd el) -
hát igen. mindenki jön ezzel a jövővel de én félek már tőle. meg lehet nem is akarom a jövőm. nekem sokakl korábban kellett volna születnem, nem ebbe a világba, ahol a párok hetente cserélődnek meg folyton csak újjat akarnak az emberek.
régen akivel felnőttél meg akit 16-17 évesen megismertek az emberek azok 18évesen már egybe is keltek és 20 évesen már az első gyereküket szorongatták és ezek most az apáink és anyáink. (az enyimek biztos)
na nekem akkor kellett volna születnem. és akkor most énis boldog lennék -
orvos nem írta fel :/ az baj?
de amúgy ne írj már igy pontokat meg minden mert nem nagyon értem már néha hogy egy egy sor mit akar mondani.
a vers eleje tetszik, "ezernyi fájdalom" stb stb. szép.
és hogy az idő mit old meg? semmit. ez csak egy mondás. de igazából az old meg valami ha teszünk is valamit. ha nem teszünk semmit akkor minden marad. -
szeretem olvasni, amit írsz,
jól gondolkodsz, és sokaknak talán megfoghatatlan, de csak a lényeget írod le, és ez tetszik :)
és való igaz, sosem tudhatod, mit hoz a jövő -
Bájital #1850 én is sokszor úgy érzem magam, mint te...cigizek...az oké...inni nem iszom...de egysze rendezek magamnak buli....egymagamnak whisky buli...nyugtatót soha nem szednéd...te se tedd...önmagadnak kell megoldanod...nem orvos,s nem nyugtató....én nyelni inkább ideg szoktam...mondani szokásom:mindenben rosszban van valami jó...fogyok...én,ha meg vagyok kattanva....az nálam agyilag zokni állapot...jövök hozzátok...meg megyek hotdoghoz...és írok minden őrültséget....s az sem érdekkel,hogy ki mit fog mondani...mindíg az időben bízom....nem akar segíteni...ezért írtam tegnap egy versecskét,hogy az elmúlt idő,mint lelkek,bennük ezernyi fájdalom,mint csalódásaim...áldozatként szeretném bemutatni életemnek...vérüket lecsapolva...s az idő vastengelyére rácsorgatni...hátha az idő gyorsabb lenne és segítene nekem...nehéz...tanácsot adni nem tudok neked...hiszen még önmagamnak sem tudok...csak egyet....vigyázz magadra...te sem tudod mit rejt számodra az élet... -
igen. hát kb én rászoktam cigire, iszom (gyakran), nyugtatót is szedek néha néha mostanság, és hát télleg megvagyok kattanva.. -
szórakozóhejre csajozni menni elég tree dolog.
amugy énis mindenkibe a régit látom, azt keresem, és ugye hiába.. mer senkise ugyanojan. szoval tök szar. -
hát én nem tudtam. tudod.. végig ugyvolt hogy elterveztük hogy majd egybekelünk meg minden, kérdezgette hogy elveszem-e majd meg igy is meg ugyis szeretni fogom -e?
mindig montam hogy igen stb, megbeszéltük hogy kölköt szeretnénk stb. és 2-3 nap alatt otthagyott és más kezét fogta. és én akkor haltam meg. -
Bájital #1846 féfiak szoktak...őket kérdezzed... -
Cmdr #1845 Hopsz, #1840-akart lenni!
-
Cmdr #1844 Jópofa, hogy pont te irkálsz egy hazugsággal kapcsolatos topicba! -
Bájital #1843 mi a baj?...jajj,de jó az okosoknak... -
énis ezt mondtam,hogy minek egy olyan miatt aki nem érdemli meg,meg nem én tehetek a dologról,de az érzelmek akkor is megmaradnak,és hiányzik,és nagyon szar... -
Nyiri #1841 Jaja. Azt mondjak hogy annyit adj amennyit kapsz. Hat bazz. Visszagondolva hogy en mennyit adtam es mennyit kaptam. Az aranyok nagyon durvak a javamra. Nem is tudom miert bankodom olyan valaki miatt aki nem erdemli meg. -
nekem is így van.van egy másik lány,ararnyos,kedves meg minden,szép nagyon,de valahogy nem tud igazán érdekelni,meg tervezem hogy elmegyek valami szórakozó helyre és összejövök valakivel,de nem megy. :|
nem merek közel engedni senkitsem magamhoz,nem akarok csalódni megint. :\
egy ideig biztos nem sikerül még túllépnem... -
-
Nyiri #1838 Hat ezaz... En se akartam beleelni magam es nem sikerult. Nagyon szomoru vagyok. Semmi nem tud felviditani. Ami eddig erdekelt most le se szarom. Most valamiert ugy erzem nem is lesz mas valaki jo ideig, mert kurvara nem akarok csalodni mar MEGINT... -
Bájital #1837 na végre hallom hangog...ezen a szaaa laptopon nem tom behozni msn... -
Bájital #1836 te én mikor padló,na akkor vagyok legjobban szétesve,akkor vagyok legjobban laza,tudod...olyan agyilag zokni... -
de viszont a lelkem mélyén tudtam hogy ez lesz,ezért is próbáltam nem nagyon beleélni magam,de valamilyen szinten mégis,hát nagyon szar még mindig,de majdcsak lesz más,és elfelejtem... -
nagyon ismerős ez:"hibáztam mikor nagyon beleéltem magam ebbe a kapcsolatba. én fullt adtam és hát mást kaptam a pofámba." -
ez gáz. mármint hogy belegondolok nekem is eddig fog tartani..
de é amondó vagyok hogy tovább.. hibáztam mikor nagyon beleéltem magam ebbe a kapcsolatba. én fullt adtam és hát mást kaptam a pofámba.
-
:| -
pedig lassan egy hónapja már vége -
még énis szenvedek -
nemis kicsit -
Bájital #1828 akkor bizta laza lehetsz...