2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • boyscout
    kb énis igyvagyok. de engem csak 1 veret át. de hát mindegy.. énis szét vagyok esve
  • Nyiri
    Ez baromsag, mert sokszor a hazugsag jobban faj ha kiderul hogy hazugsag.
  • Nyiri
    Hogy miert hazudnak a nok? Kurvara nemtom. Engem az elmult 2 hetben ugyanaz a no 2x ejtett ugy pofara hogy beszaras. Nem gondoltam volna hogy ez valakinek sikerul is valamikor. De hat a szerelem vak. Azt a rohadt eletbe :) Most egy rohadt nagy ur tatong bennem, de inkabb duhos vagyok hogy hagytam magam. Elmehet a picsaba az osszes ilyen picsa. Nem eri meg bankodni miattuk (mondom en aki most is a falat kaparja :), de komolyan. Szar ez...
  • boyscout
    én nem tudom miért hazudnak. sajnos sok fiú is teszi. pedig yó lenne nem hazug világban élni
  • SNAKE01
    ez a tény,és nagyon szomorú de nem tudunk mit tenni.
    csak átnézünk rajtuk...
  • gercse
    mindegy, én amúgysem fogom soha megérteni az embereket, beleértve nőket, férfiakat..., egy ember van akivel egyetértek szinte mindenben, senki több...vele sokat szoktam dumálni az emberekről, ki mit miért csinálhat vajon...,volt már pár filozófikus beszélgetésünk, de hát ezzel sem lesz jobb a világ...csak elemezzük
  • SNAKE01
    hát nem! :\
  • gercse
    hát attól nem lesz kevesebb.., vagy igen?
  • SNAKE01
    gyűlölök! :|
  • gercse
    hát sajnos ez van..., de mit tudsz tenni?...:(
  • SNAKE01
    de nem elegen mert nagyon sok a hazug állnok kígyó! -.-
  • gercse
    ezzel szerintem sokan így vagyunk
  • SNAKE01
    és egyébként énis mindig őszinte vagyok mindenkihez,és ez jó szerintem csak annak nem akinek fáj ha a pofájába vágják az igazat és fájneki.
    rühellem ha nem mond valaki igazat és az arcodba hazud,szánalmas... -.-
  • SNAKE01
    én nem szoktam hazudni barátnőmnek sosem,és ő is őszinte velem szóval mi mindig megbeszéljük a problémáinkat és ez így jó.mondjuk nagy gondok sosem voltak csak néha nagyon elfoglalt és keveset találkoztunk akkor megbeszéltük hogy kicsit több időt szánjon rám...
  • sz4bolcs
    jááj.. lehet még fiatalok vagyunk, de bízunk egymásban.
    Nekem túl romlottnak tűnik az a hozzáállás, hogy kijelentsem, a nők vagy a férfiak hazudnak. Azt tudom, hogy senki nem szent, de azért törekedni lehet a jóra.
  • Agunesu
    LOL
  • Agunesu
    Attól függ melyik nőről van szó. Én pl nem tartom természetesnek, sőt, folyton azzal jönnek nekem, hogy brutálisan őszinte vagyok... Úgy tűnik az sem jó, ha az ember megmondja az igazat. Hiába teszem hozzá, hogy "jobb, ha őszintén elmondom, mint hogy hazudjak, nem?". Erre rendszerint az a válasz, hogy "nem"! Szóval a pasik azt várják el a nőktől, hogy hazudjanak....? Klassz hozzáállás. :S
  • SHARK13
    a férfiak is hazudnak sajnos ez igaz.
    De a nők alapból "természetesnek" tartják a hazudozást.
  • csintalanul
    Mindenki hazudik nem csak a nők.
  • ÁjjLe BoBBi
    én sosem. a párom sem nekem. mert ha nem így lenne szilánkosra törném a térdét...;)
  • mateus33
    Mert a férfiak sose hazudnak a nőknek...
  • SHARK13
    Minden nő hazudik. Azért mert ez éri meg nekik,mert ez sokkal könnyebb mint igaz embernek lenni. Ez a szomorú igazság.
  • krisztike
    erre én is kíváncsi lennék...
  • Maak
    és hol lehet ezeket az írásokat megtekinteni? :)
  • Moyko
    Nem. De ez egy irásombol van... a címe: A hazug. - gondoltam illik a témához.

• Maak
    azt mondják menthetetlen vagyok...nem fog ártani
  • krisztike
    vigyázz , meg ne ártson ...!
  • Maak
    uhh...ennyi igazságot rég olvastam egyben...
  • krisztike
    mondd ,TE nem filozófia szakos vagy ?:)
  • Moyko
    Ha ennyire tetszet az idezetem, akkor folytatom:

„Édes hazugság után keserű igazság.”

Valamit tanultam a sok hazugságból, megismerni azt. Érezni a nem igazat a szavakból, a félrebeszélést. S a legjobb hogy megmaradok olyannak, hogy: igen, elhiszem. Persze nem így van. Látni, hogy igazat mondasz,szavakkal igen, de szívvel nem hisznek. Egy idő múlva elfárad az ember, és a fáradtság átvált közömbösségbe, nem fog érdekelni, hogy hisznek vagy nem. Én tudom, amit tudok, és kész. Ez jól hangzik, és működik is. Csak a közömbösség, és magatörödömség magányossá tesz.
    Gyorsan pörög az agyam, ezernyi magyarázat és kifogás örvénylik eszeveszettül és meg van rá a képességem átlátni, és a kellő időben kiválasztani egyet. Egyre mélyebbre taszítva magam. A hazugságot mivel lehet magyarázni? Semmivel, vagy hazugsággal. Az igazmondás nem a működő dolgok közül való. Ha megmondod a szemébe, oda a leheletnyi bizalom is, ami még motoszkált benne. A legnagyobb átverés, amikor gyerekként az súgják: mond meg, nem lesz baj, csak mond meg. S pedig mindig baj lesz. Mond el, és jön a kérdések kérdése: MIÉRT? Magyarázd meg, de megsúgom szükségtelen, mert már nem hisznek neked. Mikor bevallod, hogy hazudtál, furcsán üresnek fogod érezni magad, mert várnád a megbocsátást, de megbocsátani Isten dolga már. Miért hazudunk, ha csak ártunk vele másnak és magunknak is? A pillanat kényszere, egy elbaltázott dolog, egy elfelejtett ígéret. Egyfajta védekező-mechanizmus, röviden hibáink pajzsa, melyet félelemből kovácsoltak a gyávaság üllőjén.

„Naivitás a hiszékenység ikertestvére.”

Hinni csak úgy lehet, ha bízunk. Bízunk abban, hogy igaz. A bizalmatlanság, bizalmatlanságot szül. Kényelmes a bizalmatlanság ágya, mert nem kell törődni felesleges kételyekkel, nem hiszünk és kész. Nehéz az ilyen emberek közelébe férkőzni, sokszor csak felesleges vesződség. Ezek az emberek már csalódtak egyszer, és félnek. Félnek és inkább nem kockáztatnak. Gyávák és a könnyebb utat válasszák. Én nem vagyok ilyen. Persze a másik véglet se jobb, aki naiv azt meg eszik reggelire. Minden reggel. De én mondom, inkább leszek naiv, mert erős vagyok, és ha csalódom, felállok. És bízom, ha megint csalódom, felállok, és felfogok mindig, mert mi más dolgom van, mint az hogy élek.
  • ÁjjLe BoBBi
    ne vidd el magad.
  • VolDemortNagyÚr
    Én bármilyen "smároláson" felháborodok.
  • franc0
    na ez az a téma ami mindig elgondolkodtat.
    bár nem tartozik a topik témájához szal skip akit nemérdekel.

azthiszem abban egyetért mindenki, hogy az ilyen jellegű homoszexuális kapcsolatok mint amit Te is említettél, jóval gyakoribbak mint a férfiaknál.
    most hogy így végigpörgettem ezt a dolgot, szvsz ez is egy olyan dolog, ami a férfi igények miatt alakult ki.
    hiszen milyen izgató egy férfi számára 2 nő látványa ahogy nyalják-falják egymást...
    főleg ha még be is kapcsolódhatnak...ajjajj [sóhajt]

persze közbejátszik a kíváncsiság, változatosság igénylése stb, de régebben az uralkodó normák és erkölcsök mellett az ilyen viselkedés alig volt jelen.
    lassan el fogja érni sztem azt a szintet ez a dolog, amikor a férfiak szót fognak emelni ellene.

biztos vagyok benne, hogy van itt olyan fórumozó, aki megengedné a barátnőjének /és itt most komoly, többhónapos kapcsolatról beszélek, esetleg házasságról/ hogy másik lánnyal csinálja. vagy akár hármasban.
    na én kivágnám a francba a nőt az tuti. [régimódi]
    a divatból smárolós tiniken meg előbb jót mosolygok, majd leoltom őket :)

sry ez most úgy kikívánkozott belőlem
  • krisztike
    Szerintem esetleg akkora csalódás érte ,hogy inkább nővel van ...vagy , úgy érzi ,hogy 1 nő jobban tudja ,hogy mi kell neki ill. a nőnek és azt szerinte az ágyban 1 másik nő jobban megtudja adni neki ...és még ott a kíváncsiság is...
    vannak a biszex lányok ők pedig halmozzák az élvezetet a férfiról sem mondanak le de nem vetik meg a női nemet sem (90%-ban állandó náluk ugyanaz a férfi társ ill. partner a női partnert váltják ,sok esetben mert a férfi társuk igényli az ilyen jellegű szexuális életet )
    nem trendinek nevezném inkább mostanában már kimerik mondani a felek az igényeiket és a mai életben szabadabb az erkölcsi gondolkodás ,persze van ,aki csak a divat miatt de kíváncsi arra ,hogy milyen is nő-nővel .
  • Phat Smoker
    Inkább azt mondd meg ,hogy manapság sok nő miért szokik át inkább a nőkre

mert trendi leszbinek lenni! ;-)
  • [Jakuza]
    Te jo isten.
    Nem mondok erre semmit. Atszoknak a nokre. :P

Erdekes en mashogy tudom, nem csak a sperma kell ilyekor a noknek, hanem a gyerektartas is.
    Ha csak a megtermekenyites a szempont, akkor minek is a gyerektartas melle ?
    Itt is latszik, hogy a nok milyen erkolcstelenek.
  • krisztike
    Te szereted kiforgatni a szavakat és a saját szádíze szerint magyarázni .
    Ha minden nő ill. a nők ilyen rosszak lennének akkor a hapsik nem állnának szóba velük de ,mint látjuk ez épp fordítva van nem tudnak nélkülük élni (kivétel a melegeket ).
    Inkább azt mondd meg ,hogy manapság sok nő miért szokik át inkább a nőkre (a férfit csak biológiai szempontból megtermékenyítésre használják ) ?
  • krisztike
    szuper ez az idézet ...és egyben van is benne valami
  • Membrah
    okokoké..őszintén,szívből fogok hazudni....
    világ férfijai rettejetek!
    [gonosz vigyor jeleik meg a szája sarkában]
  • dzsonesz
    hat a ferfiak legalab annyira ezt teszik meg ha sokaknak nem is teszene:) de miert ez rosz lenne? kul az ember kibaszottul nem szedne be semmi tapasztalatot es ez baj lenne? kvara nem mind ferfi mind noi szemszogbol...