2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
Najó, ha már vita folyik, akkor ennek nem lessz győztese. Feflogtam az érveidet, nem mondom rá, hogy hülyeség. A kivétel erősíti a szabályt!;) -
ya. énmeg 2 év után beszélek. és a yavarésze yóvolt. csak voltak dolgok meg a vége elég csunya lett. ennyi. :| és ebből már lehet gondolkodni a dolgokon.
napersze én mindig montam hogy vannak normálisak. csak vagy foglaltak vagy te nem kellesz nekik :D -
Na persze a hölgy fórumozók a fejemet fogják megint venni...
Menségemre legyen,hogy 6 évnyi eggyüttélés a referenciám,és sajnos tapasztalatból beszélek...
Mondjuk azért annyira rossz sem volt...
-
:D nem rossz :D -
Volt erre egy vicc vmi olyasmi volt,hogy miért egyforma minden nő?Mert mind azt hiszi magáról,hogy más mint a többi...
-
yó én elfogadom hogy te nem vagy ojan mint a többi, meg van pár kivétel. ennyi. de nem kell védened az egész női fajt. szerintem.
vanank normálisak na. csak 1. kurva kevés 2. mind foglalt és igy Gaara nem tud normálisat találni..
ennyi. -
A nők szerint minden férfi egyforma
nos ezt bizonyara ismetcsak olyan nöktöl hallottad akikkel kapcsolatba kerültel,bár öszinten szolva ez a mondat is szalloigévé vált,h miert,azt nemtudom.Talan mert a nök bizonyos szazaleka akkor mondja ezt,ha csalodott.De azert hiányzik onnan a kulcsmondat 'Tisztelet a kivételnek'.Mellesleg ugyanez a verzio létezik a masik nemre vonatkoztatva.
Azokra a könyvekre pedig igen kiváncsi lennék.Nézd,en nem vagyok tul jartas az irodalomban,de ugy gondolom az ÍRÓK (itt nem a kutatókra,tudósokra gondolok) a magánvéleményüket írják le,nem pedig kész tényeket,aminek teljes megallapitasa ebben a temaban lehetetlen.Nem igazan ertem a gondolatmenetedet,hiszen attol még,hogy valaki író,nem biztos h reális dolgokat ír,ésszerű forrásokból,és egyaltalan nem biztos,h bekell nyelni amit egy könyvben olvasol.De ha mondasz pár címet,vagy nevet,szívesen utánanézek magam,mert így látatlanba nem tudom,h mire gondolsz pontosan.Van egy kedves ezoterikus ismerősöm,aki ehhez hasonló könyveket is árul,majd kérek tőle segítséget. -
Figyelj! A nők szerint minden férfi egyforma. Nos akkor kik általánosítanak? Egyébként vannak rossz tapasztalataim, de nem mind az. Vannak könyvek amik hasonló dolgokat írnak le a nőkről. Vagy már az elismert írók is általánosítanak? -
loál.
#1897: kicsit agresszivak vagyunk nemde?:o -
Hmmm,nem azt mondtam hülyék vagytok... 
De a sértődés is jellemző rátok... -
szoval most mar nem csak hazugok de hulyek is vagyunk? akkor tömködjetek egymas segglikat igen nagy szeretettel,ti kedves 'ferfiak'..;> -
Szerintem egy férfi ha hazudik,általában nehezebben derűl ki,mert logikusan csináljuk...
Viszont a nőknél ez is érzelmi alapon történik,ergo no logika... -
Persze...
-
és az is, hogy mi meg magunkat védjük...
tényleg hülyeség általánosítani, emberek vagyunk, az, hogy férfi vagy vagy nő, mindegy, sok függ a környezettől, ahol felnősz, ill. amiben élsz -
yó de az alap hogy te meg véded őket:F -
talan megkerdezted a vilag összes nöjet h mennyit szokott hazudni v esetleg belelatsz a fejükbe? szar ügy ha azokkal akikkel eddig kapcsolatba leptel a pofadba hazudtak biztos ennyire becsültek meg téged ettöl még az altalanositas igen gyenge dolog... -
Szerintem azért mert nők. Nem mondom, h mi nem hazudunk, de azoknak a java a kocsmázások eltusolására irányul. Ha mérlegbe dobom, h megcsalás miatt kik kamuznak többször, szerintem a mérleg nyelve a nők felé billen kissé. Szar ügy, de ez tény. Lehet védekezni meg szidni a férfiakat, e ez akkor is tény. A nők született hazugok. -
Sajna még akkor is amikor igázából tétje sincs...
Azt szoktam erre mondani : Reflexből hazudoznak... -
Hajnalcat #1889 Nem is hazudnak.
-
ugyenezt a kerdest fellehetne tenni a ferfiakra vonatkoztatva is...legalabb annyi gerinctelen ferfi van,mint nö. az ilyenek kezet foghatnak egymassal.altalanositani meg csak az ostobák szoktak. mindket nem büszkélkedhet szeretetre méltó és fejbelövésre méltó példányokkal is. -
tökéletesen igazad van. én tegnap tudtam meg hogy a barátnőm már szakitás előtt megcsalt. smárolt egy sráccal mikor elment hozzá. de persze nekem else monta.
ennyit ezekről.
a durvább részt meg elsem mondom. szégyenletes hogy miket csinálnak a nők.. -
18 évesen nem tudják, de azon túl sem.Úgy váltogatják a kapcsolatokat, mint más az ingét, az empátia készség hiánya nélkül, teljeséggel leszarva mások érzelmeit.Nem tudják mit akarnak, csak sodródnak az árral.Az élet irányítja őket, és nem ők az életüket.Lusták, komolytalanok és amikor tényleg őszintének kéne lenni, akkor csak szánalmas és átlátszó hazugságokra futja.
Természetesen tisztelet annak az elhanyagolható számú, ámde jóval értékesebb kivételnek. -
Bájital #1885 jajj,te...meddig várjak rád? -
Bájital #1884 jajj,te...meddig várjak rád? -
Bájital #1883 csúnya bácsi...nick képe is gyönyöjűűűű... -
hát igen. mindenkinek a pénz a lényeg.. a volt barátnőm aki most ugye otthagyott, aki miatt ijen pusztulás van nálam, azis nem rég monta hogy a baárzjána ijen fényképezője meg ojannya van.. yó de nekem meg nincs mer nem is dolgozom még.. azért érted..
kis k*rvák mind a pénzre buknak.
csomo ostoba diszkós liba van akiknek minden számit cska az nem hogy milesz velük a yövőbe.. -
Bájital #1881 Fiúk sokat panaszkodnak nekem sörözőben:alig van rendes lány,nincs,vagy,ha van nagyon kevés az ismerkedési lehetőség.Itt környéken egyetlen discó van...ott meg csak piás meg belőtt csajok...csak azt nézik van-e autód,mennyi pénzed van....stb...szerintem a mai fiatal korosztály...ráér később komolyabb kapcsolatra(pl.:egyetem,főiskola).Tisztelet a kivétel vannak ott is furcsa fazonok.Páromék Miskolci Egyetemváros dolgoznak:egyetemista lányok hírdetik magukat,barátot keresve,közben fél óra 5.000,-Ft,s hazajönnek falucskájukba,mint tanult értelmiségi emberek.Nem tudom...nagyon nehéz....a ti helyzetetek...azért nálunk még másképpen volt. -
Bájital #1880 FOLYODMÁNYA:annyira buták, vagy annyira lelketlenek... -
Bájital #1879 Ne légy igazságtalan...én miben hazudtam neked? -
de tuggyák. hazugok mind. -
Bájital #1877 én nem szoktam hazudni...sztem azok a nők,akik hazudnak,sztem nem tudják,hogy hazudnak...sztek? -
funny. de a loál takarjon be téged!
sikerült feldobnod. most megin él bennem a flém :D -
hátha segít. -
naya. majdnem mindennő hüjepicsa. azért félek nem is lesz senkim többet. de mindegy.
tökyót dumáltam most anyámmal. kár hogy nem sikerült erőt adnia.. -
Nyiri #1873 Ne is mondjatok. Engem a mai nok 80%-90% idegesit. Par perc beszelgetes utan menekulok eloluk. Hihetetlen mennyire nem birnak megfogni. Nem vagyok buzi, de a skalpvadaszat sem vonz. Majd 50-n tul biztos atkozom magam, de szeretnek turkobe is nezni ugy hogy nem kell lekopni a tukorkepem. Erre talalok egyet aki tetszit, beszelgetni is imadok vele, minden bejon, de bizonytalan... Aaaaaaa :) De mondjuk oszinten szolva ez is vonz benne. :D -
igen, a komolysággal van bajom nekem is...
keveslem a mostani fiatalságból, egy kicsit(nagyon) -
naya. mostani kölköknek az a bajuk hogy még 18 évesen se tudják hogy mitakarnak.
fojton más kell nekik és nem birnak megállapodni egy normális melett. sajnos ez a nagy büdös igazság. bulizni akarnak orrba szájba, élvezni az életet, de szerintem lehetne ezt egy icipicit komolyabban is.
mondom.. rossz időbe születtem. -
sokat beszélgettünk a nyáron, voltam is nála párszor, és osztálytársak vagyunk, nap mint nap találkozom vele, beszélgetünk, kialakult bennem róla egy kép,(még akkor is ha szerinted ez előítélet) és máshogy látjuk a világot...
rengeteg dologban különbözünk, vagy ha nem is sokban, szerintem még éretlen, és túlságosan a felszínen él...
(azt hittem, hogy ez csak a látszat, és belül másmilyen, de nem, tévedtem) -
mutasd meg hejettünk is
-
Nyiri #1868 Jaj gyerekek... Most nagyon jo kedvem van. A csaj elkezdett pedalozni de olyan szinten :))) De jo lesz most nemet mondani pedig imadom. De most muszaj lesz. Muszaj jatszani vele kulonben azt hiszi hogy az orromnal fogva vezethet.