Miért hazudnak a nõk?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serius
Egyik jó alternativa<#vigyor3>?

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Komoly kapcsolatban elemi ösztön? a hazugság<#wow1>akkor ott nem komoly a kaocsolat hanem átmeneti dugom,nem dugom esete áll fenn:))

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Talán olvasd el az 1 hsz-t és akkor rájössz,szó!!! nincs álltalánositásról,csupán egy témáról.

Serius
Én ,sajna nemtudok csinálni,talán a logo mühelyben kérd,ott csinálták az enyém is,és szivesen megcsinálják:)

Horváth Virág
Sziasztok!

Mi az hogy miért hazudnak a nõk? Kérlek ne általánosíts. Ugyanezt kérdezhetném én is. miért hazudnak a férfiak. De nem kérdezem, mivel egyenlõség uralkodik bennem és nem hinném, hogy benned is. Ha minden nõ hazudna vagy minden férfi hazudna akkor nem szaporodnánk. nem lennének párok. De gondolom ez eszedbe sem jutott, amikor nyitottad a fórumot. Atól, hogy (gondolom) téged átverte egy csaj, még nem kell az összes nõt leírni.

Horváth Virág

Serius
Ez pölö ,apróság:)) Komoly dologban tuti nemmondanád "persze drágám"<#wow3>

Serius
<#wave>

Serius
Pontosan errõl beszélek,ez a bevezetõ lényege,miért?

Fontos témákban miért?

gergod
<#eljen>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Serius
Nem koccolt le,nem errõl van szó,deha mégis errõl lenne szó, hogy jutott eszedbe? Én nem hiordom a magán életem egy egy fórumra,elintézem magam<#crazya>

Serius
Talán egyenesebb az õszinteség mint a kegyes hazugság,igaz lehet jól pofán vágnak érte,viszont tudom nem hazudtam:))

Serius
Nem mibõl gondolom,itt és most csak is a nõkröl van szó.

Serius
Én speciál ,egy komoly kapcsolatban ezt nem tolerálom,mit több,egyenesen gerinctelennek tartom.

Serius
Látod? nem látod az erdötõl a fát,itt szó nincs ilyenrõl,akkor mivan? Egy kérdés lett feltéve és ahelyett,hogy érdemben tudnál hozzá szólni,inkább ............... nem is irom le<#violent>

Médea
Gondolom azért amiért a férfiak...

A valóság egyenlõ az igazsággal az meg legtöbbször fáj, szal ezért (is).
Megkímélni attól ami elõbb vagy utóbb, innen vagy onnan, de kiderül, vagy talán mégsem? (gondolom ebben bíznak/bízunk mikor ezt tesszük)
Szerintem az esetek legnagyobb részében ez a mozgatórúgója mindkét nem hazugságainak, a másik része meg azért hogy elkerülje az esetleges következményeket.
az egyiket vagy szeretetbõl(féltésbõl) a másikat pedig önzésbõl teszik

de lehet csak én gondolom ezt így<#miaz>

\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"

Rafaelo
ez a topik a kedvencem lessz má látom :DDD

azé me ostoba tyúkok !!

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

The FlashBack
ez egy érdekes topik...
de inkább nem szólok hozzá:D

"jajajj elhagyott a csajom, csinálok már egy topikot ahol tudom magam sajnáltatni, ahelyett, hogy túltenném magam az egészen és keresnék magamanak egy új barátnõt <#szomoru1>"

Get a life kid! <#nevetes1>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

NuCLEARScoRp
Mert a vérüknben van a hazudozás,,,

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Ne paráználkodj! :D

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Engem speciel sokkal jobban idegesít a "túl jó vagy hozzám" és hasonló közhely kamuk, mintha azt mondaná "figyejj b+, nem teccik a fejed és kész". A végeredmény úgyis ugyanaz, akkor meg minek futni feleslegesen a köröket, fenntartani a másikban a reményt hogy de még van esélye? Inkább egy határozott talán :D, aztán legalább nem fárasztod magad vele, idõt és pénzt spórolsz (nem viszed el még háromszor étterembe :D).

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

agyhalál
Te talán nem ragadsz meg minden alkalmat egy jó kis kurásra?
Mert én igen.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
És minden faszi kurafi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

soulhunter
elemi ösztönbõl :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

hmhm
leginkább részegen -

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Volt egy idézet a Csinibaba címû filben : "hiába,minden nõ kurva..."
Ez most lehet, hogy nem illik a témához,de sajnos van benne igazság...

bens
sztem nem feltétlenül. már ha megértõ a csaj, és látja, h megbántad a dolgot, és ha szeret, akkor nem mindegy a stílus sztem.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Taranov
A vége ugyanaz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hmhm
lál
az igazság közlésésnek módja nem feltéltlenül az hogy belevágod a pofájába..

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

nyami
-.-

McGrady
lol énis ígyvok vele :D

Kuss!-magyarázta.

bens
pfff... : )

az lenne az elsõ dolog, amit elújságolnánk egymásnak : DD

te lány vagy?

franco
hátigen néha rá kell kérdezni kivel aludt tegnap :)

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

bens
én tudok/szoktam hazudni a sztem jelentéktelen dolgokat illetõen, de viszont a barátnõmnek nem tudok hazudni soha. még a legkissebb mértékben sem. nem tudom miért.

és sztem Õ sem tudna nekem hazudni.

desigo
és mi legyen a FAQban?
desigo
az mekkora baromság,hogy : mindig mond el az igazat! lol
Taranov
Na, én meg nem mondom, hogy nem rátok tartozik, inkább kitalálok valami mesét, aminek nincs következménye, és amivel nem bántok meg senkit.
Ha valakivel nem akarok találkozni, kitalálok valamit, hogy ilyen-olyan programom van, nem mondom, hogy nincs kedvem. Ez természetes.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Casseus
Serios csinálj légyszíves bannert meg FAQ-t!:D:D:D

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Én nagyon sokat hazudok apróságokban, de az olyan dolgokban amik tényleg lényegesek azokban mindig öszinte vagyok!
(apróság pl. - szivem elmosogattad a tányérodat? válaszom: - persze
komoly pl. az nem rátok tartozik<#mf2>

ha te azt tudnád...^^

prezi
ne hazudj !!! :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

aeris

Shep
Én nem nagyon tudok hazudni, ez nem mindig jó, de hát ez van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mé hazucc?!

Hazug mocskok!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sland
mért ilyen gyík mindenki Pyx el?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ngcsnet
lol

akyyy
te akkor is hazudsz, ha kérdezel! <#vigyor1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pyx
Miért, hazudnak? <#zavart2>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

prezi
mivan, lekoccoltatott a nõ ? :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !