2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • Yeltzin
    abban hiszek, nem vicc
  • rorr
    Én hiszek a szerelemben olyan jó ha együtt vagyunk és olyan fájó is tud lenni a másik hiánya!De sajnos ez egy kapcsolatban egy idő után elmúlik pedig olyan jó egy Nőt hercegnővé tenni miközben Te vagy a Herceg.
  • Médea
    Hiszel abban hogy örökké fogsz élni...?:)
  • Yeltzin
    nézd, én maradok :D

és te?:D
  • rorr
    Egy kérdés:voltál már hűtlen?
    Én is hiszek az örök hűségben de sajnos még nem sok ilyet tapasztaltam bár ha valakivel együtt vagyok megtisztelem az őszinteségemmel és csak ha minden kötél elszakadt akkor lépek félre.Nem vagyok az a mindenkit elkapok akit lehet típus de ha valaki megfog valamivel azt biztos ,hogy nem hagyom ki.
  • Médea
    He-he...

Persze, mert felvetted a napszemüveget/ vagy most vetted le?...:)

Meddig folytatjuk még?:)
    Egyáltalán érdemes azt folytatni aminek semmi értelme?:)

• Yeltzin
    ez így elfogadható, egye fene

én is hiszek az örökké tartó orgazmusban, egyszer csak eljön :D
  • Médea
    Tisztázhatnánk már hogy most miben is hiszek szerintetek?!:)

Az örök hűségben hiszek, még kölcsönösben is, mert mért ne lehetne olyan, de abban már nem vagyok annyira biztos, hogy én/mi is olyan szerencsések leszünk, ebben csak reménykedek:)
  • Yeltzin
    van egy virág, amiről azt hittem, hogy piros, de már látom, hogy kék

te még mindig pirosnak látod ;)
  • Médea
    Igen, ugyanazt:)

Van 1 "virág", én a piros vázába teszem, mert nekem abban tetszik, Te a kékbe, mert neked abban, vagy bármi másban:)

De lehet nem is a "virágról" beszélünk már?:)

• rorr
    Szerintem a lányok csak az esti sorozat után jönnek vissza... (sajna)
  • rorr
  • rorr
    Átnevezzük a topicot "hogyan terrorizáljuk a NŐket?" topicra?
  • rorr
    Hogyan viszed a primet de vagy a domináns? A FŐNÖK?
  • Yeltzin
    teRROR :D
  • rorr
    Mennyi az a jópár év?Bár Én azt kivánom ne und meg a végtelenségig....
  • rorr
    Miért Te hiszel ebben? Mikulás,nyuszika is házhoz megy?
  • rorr
    Szerinted ez fog menni a végtelenségig?
  • rorr
    Van hogy egy ilyen kis elsiklás teszi még szorosabbra a kapcsolatod a feleségeddel,férjeddel stb.Egyébként egy idő után minden kapcsolat sablonossá válik vagy nem?Azért a nők ,hogy magukat becsapják szeretnek bemesélni maguknak dolgokat.
  • rorr
    Ez hülyeség senki nem úgy indít ,hogy na ez most egyéjszakás lesz.Én imádok beszélgetni,egymásra hangolódni lelkileg is elötte.Ja és az egyéjszakás is megérdemli ,hogy végighallgasd feltérképezd a lelkét is a teste elött...
  • rorr
    itt vagyok
  • Yeltzin
    én sem állítok mást

mindenki másképp látja UGYANAZT :)
  • Médea
    Hány éve? Már ha szabad tudni?:)
  • Médea
    Nem egyforma a szemünk, mint ahogy más sem, és ezen nem kell bosszankodni, mert mindenki más "lencsén" keresztül nézi a világot, épp ezért máshogy látja is:)

• krisztike
    nem nagyobb az étvágyam ... és jól érezzük egymást már jópár éve ...
  • Yeltzin
    az utóbbi

nehezen viselem a szemellenzőt, másokon is
  • Médea
    Ami neked természetes (vagy Te úgy látod, hogy az) az nem biztos hogy másnak is, ne akard másra erőltetni a te felfogásod

Amúgy téged mit zavar az ha mások az örök hűség maszlaggal ámítják magukat? Árt az neked? Vagy egyszerűen csak idegesít, mert Te lehetetlennek tartod?

• Yeltzin
    akkor neked nagyobb az étvágyad, valószínűleg ő fog hamarabb jóllakni, és akkor jön az, hogy te még "ennél"... persze ez nem törvényszerű, csak van rá esély, ha nem kiegyenlítettek a viszonyok
  • krisztike
    itthon én viszem a prímet és én veszem rá a párom a próbálgatásra
  • Yeltzin
    igaz, sokaknál működik ez is
  • krisztike
    van egy 3. is nyitott házassággal végződik ...de erre csak akkor van szükség ,ha van gyerek ,lakás és házastársak vagytok ...ha ez mind hiányos ,akkor könnyebben tud az eber dönteni és nincs akkora felelőssége
  • Yeltzin
    érted te, csak játszod a szőkét

tökmindegy, mert ha MOST nincs erre igényed, akkor MOST nem is fogod megérteni
  • Yeltzin
    ez ok, de mi van, ha már mindent kipróbáltak, amit akartak? mi van, ha az egyiknek mások az igényei? mi van, ha szexuálisan nem felelnek meg egymásnak, de tökéletes lelki társak lehetnek egy életen át??

ezek gyakori esetek, és két lehetőség van

1. magadba fojtod a dolgot, amíg bírod - ennek a vége tuti szakítás
    2. mással éled ki a vágyaidat, és feszültség nélkül éled az életed a pároddal
  • krisztike
    te ezt csinálod ?

Nő a főnököm és undorító ...szóval nem próbálnám ki és a nőkre nem féltékeny a férjem ...
  • Yeltzin
    dehogy derül ki... annyi mindenen múlik, és ha minden kiderülne, és ez a kapcsolat végét jelentené, lenne vagy 1000 házaspár az országban... a félrelépés egy idő után már-már természetes, csak a friss házasok ámítják magukat ezzel az örök hűség maszlaggal

asszonyt elkapja a főnök a kávéautomatánál, 10 perc, senki nem látta, sose derül ki, a férj közben beakaszt az új szomszédcsajnak, és este jócakát puszival el is felejtették az egészet... másnap viszik a kölyköt suliba, és mennek melózni, semmi nem változott
  • krisztike
    bizonyos téren igazad van ... a szex is fontos szerepet tölt be 1 kapcsolatban ...
    de éppen ezért kell elmondani a másiknak ,hogy mit is szeretne kipróbálni a másikkal az ágyban - néma gyereknek az anyja sem érti a szavát - , és kipróbálni azt ,hogy ne szürküljön be az együttlét és izgalmassá válljon és ne legyen unalmas a párkapcsolat , a szex ... :)
  • krisztike
    nem tudom ,hogy ez kinek is jó ? pillanatnyi kikapcsolódás ? -és a következményeit nem nézed 'Sné Zsuzsa ' ? ... mert előbb utóbb minden kiderül csak a külömbség az ,hogyha később fog akkor fájdalmasabb lehet ... (?)

(lehet ,hogy csak én gondolkodok így és csak én nem kockáztatok 1 kapcsolatot 1 alkalmi , 1 éjszakás kapcsolat miatt ... )
  • Yeltzin
    "és ennél több nemis kell"

Ez most pont ugyanaz mint a tegnap esti nóta. Erre a pillanatra érvényes, de az idő csak telik, és a dolgok változnak. Bárkinél eljöhet az a nap, amikor már édekesvés lesz, hogy vár otthon valaki, aki megért és elfogad...
  • Yeltzin
    nem veszed figyelembe, hogy a két véglet között rengeteg más típusú lelki kapcsolat létezhet

nem kell ahhoz megoldanom a másik életének nagy problémáit egy egy napos ismeretség alatt, hogy lelkileg is kielégítsem, mivel vannak rövid távú érzelmek, problémák, vágyak is

lehet h az illető pont aznap vágyik valamire, amire talán utána soha sem fog (és ez nem feltétlenül a nyers szex), és ha megtalálja azt az embert, aki ezt megadja neki, akkor ez lelkileg fogja kielégíteni
  • krisztike
    vagy esetleg kiöntöd neki a lelkedet mert 1 ismeretlennek jobban elmered mesélni a problémáidat és tanácsot is tudsz kérni tőle bizonyos téren ,mert nem lesz elfogult veled mivel kivülállóként látja az egészet ... és utána pedig hagyod magad "megvígasztalni " és így eltöltesz vele 1 éjszakát ?