Miért hazudnak a nõk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Mi az hogy miért hazudnak a nõk? Kérlek ne általánosíts. Ugyanezt kérdezhetném én is. miért hazudnak a férfiak. De nem kérdezem, mivel egyenlõség uralkodik bennem és nem hinném, hogy benned is. Ha minden nõ hazudna vagy minden férfi hazudna akkor nem szaporodnánk. nem lennének párok. De gondolom ez eszedbe sem jutott, amikor nyitottad a fórumot. Atól, hogy (gondolom) téged átverte egy csaj, még nem kell az összes nõt leírni.
Horváth Virág
Fontos témákban miért?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A valóság egyenlõ az igazsággal az meg legtöbbször fáj, szal ezért (is).
Megkímélni attól ami elõbb vagy utóbb, innen vagy onnan, de kiderül, vagy talán mégsem? (gondolom ebben bíznak/bízunk mikor ezt tesszük)
Szerintem az esetek legnagyobb részében ez a mozgatórúgója mindkét nem hazugságainak, a másik része meg azért hogy elkerülje az esetleges következményeket.
az egyiket vagy szeretetbõl(féltésbõl) a másikat pedig önzésbõl teszik
de lehet csak én gondolom ezt így<#miaz>#miaz>
\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"
azé me ostoba tyúkok !!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Get a life kid! <#nevetes1>#nevetes1>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Mert én igen.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ez most lehet, hogy nem illik a témához,de sajnos van benne igazság...
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az igazság közlésésnek módja nem feltéltlenül az hogy belevágod a pofájába..
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
az lenne az elsõ dolog, amit elújságolnánk egymásnak : DD
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
és sztem Õ sem tudna nekem hazudni.
Ha valakivel nem akarok találkozni, kitalálok valamit, hogy ilyen-olyan programom van, nem mondom, hogy nincs kedvem. Ez természetes.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(apróság pl. - szivem elmosogattad a tányérodat? válaszom: - persze
komoly pl. az nem rátok tartozik<#mf2>#mf2>
ha te azt tudnád...^^
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊