2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#488 héjjj... hova lett?? : D -
#487 ez már asszem a másik topic... ; )
(szex tabuk nélkül ; )) -
#486 Nekem jó a cicik között is! -
#485 odais, ha csak lehet :D -
#484 Szájba?
Milyen az? :)
Popsibabe??? -
#483 szeretem szájbaszórni, abból csak nem lesz baj :D -
#482 Sajnos az emberfia ebben a dologban nem lehet biztos főleg ha itt is ott is szórja a magot!:) Bár ki tudja lehet ,hogy nagyon Jó Apukák lennénk,leszünk,vagyunk!!!! :) -
#481 remélem, nincs!!! :)))
és még vagy 10 évig ne is legyen, ha kérhetem a sorsot :D -
#480 Tényleg Neked van gyermeked? -
#479 Úgy látom ma csak kettesben nyomjuk!!!
Vajon hol vannak az! LÁNYOK? -
#478 estét, spori :) -
#477 Azért még szebb lehet ahogy Rubens barátunk tette az ágyban ! -
#476 Üdv! -
#475 így szép távozni :D -
#474 Ritkaság ha tényleg van ilyen!!Gratulálok Neked csak így tovább!Az izgalom hol van a kapcsolatotokban? A Férjecskéd nem olvassa ezeket a sorokat?Kiváncsi lennék a Ő hozzászólásaira is.(Bocsi,pedig nem is vagyok pszichológus!!!) -
#473 az egyenlő lesz a szívinfarktussal járó halállal -
#472 juj, ez fájt ;) -
#471 Na párra még válaszolok:
#456: Hát még csak 11 és fél éve, jóban rosszban, de azt hiszem ez már nem az ifjú házasok kora a mai világban:)
Aki mások kapcsolatát tiszteli, az a magáét is jobban becsüli, kb ez lenne röviden a lényeg
Akár példa akár nem, én akkor sem értek vele egyet
Az elmúlt évekért szerintem nyugodtan mondhatom, hogy igen, az elkövetkező évekért majd utólag megmondom, de remélem igen:)
#457: Nem papucs a férjecském, de nem is szeretném, hogy az legyen, akkor már nem tudnám annyira tisztelni (ha egyáltalán tudnám)
Igen a gyermek érkezésével megváltozik a helyzet, de túl lehet élni félrelépés nélkül is, nem szükségszerű átmenni kalandorba, csak tudni kell lemondani dolgokról mindkét részről
#469: Hm, Teréz Anya...
Legalább olyan messze álok tőle, mint a plázacicáktól, de abban egyetértek, nem sokáig bírnánk egymás mellett, kb 1 futó pillantás erejéig, de abban sem lenne köszönet:)
No de tovább nem is zavarom a köreiteket, jó volt beszélgetni, 1-2 gondolattal okosabb lettem, remélem Ti is:)) -
#470 Hmm...hát így átgondolva, amiket mondtatok...van benne vmi...sőt....igaz...pont én mondom ezt, aki mindenkire kiváncsi, aki szeret másokon segíteni....butaságot mondtam -
#469 Húúúúúúúúúúúú!
Gondolj bele Yelzin vele élni lelki életet!
Szerintem fájna! :) Teréz Anya -
#468 elfáradtam :) -
#467 Teljesen nem irányíthatja, de befolyásolhatja
Változik a világ, mi is változunk, de hogy hogy reagálunk a változásokra az tőlünk függ, ez által befolyásolhatunk is
Hogy ki mire vágyik az 1 dolog, de hogy ki mit tesz érte az 1 másik dolog (szerintem) -
#466 Szép álmot holnap ugyanitt!!! Jónelégy!!!!!! -
#465 a nők "halála" a beszéd... :) ha már mondatokat formálnak, akkor bajban vannak :D
nem urai a kijelentéseiknek :) -
#464 A puding próbája az evés... :)
Bírom Krisztikét is kijelenti ,hogy neki nagyobb az étvágya mint a Párjának utána meg letagadja ( a kis fehérmájú)!
Kiváncsi lennék a csajokra az életben is... Nem szexuálisan hanem fizikai valójukban!
-
#463 mi nem, és sokkal kevesebb így a stressz :)
egy bor mellett ők sem lennének ilyen angyalok, lefogadom :D (borban az igazság!) -
#462 Én is tökéletes pár vagyok Ám :)!!!Csak osztjuk itt az észt ,hogy tanulságos vagy nem azt mindenki döntse el Maga! -
#461 Pont akkor romlik el a Kedves gépe amikor a Hűtlenségről kérdezem mert sokat irogatott (vagy ott ült Apu ölében és nem merte felvállalni esendőségét)!!!
Mi legalább nem szarozunk Ugye?:) -
#460 hehehe, pont gondolkodtam ezen én is
"az én párom tökéletes" - annyiszor elhangzott ilyesmi, pedig..... sztem még a hölgyek is tudnának mit mesélni, de megértem, ha egy nyilvános fórumon nem teszik -
#459 Úgy találkoznék az itt jelenlévő (beírogató)Hölgyek,Csajok,Nők Partnerével És tök őszintén elbeszélgetni velük gondolom kiderülne egy-két olyan turpisság amit a Csajok álmukban sem sejtenének (tapasztalat)! :) -
#458 asszem így van valahogy :) -
#457 Vezető egyéniség!!!
A párod ugye nem papucska?
Egyébként a házasság a gyerekek nagyon megváltoztatnak egy kapcsolatot és akkor jönnek a szürke napok és egyenesen felüdülés egy új ember,partner,kapcsolat megjelenése. emberek vagyunk!!! Ugye Yeltzin?
-
#456 Mennyi az az x év?(mióta vagy Vele?)
Ezt a férjes asszonyt nem értem ???
Részemről csak példa volt eszembe sem jutna ilyen huncutság:)
A Párodért tűzbe tennéd a kezed?
-
#455 kedvesem, ha az ember irányíthatná az életét, szerinted itt tartana a világ??
gondolod, ennyien vágytak elbaszott házasságra, szar melóra, kilátástalan, szürke életre?? plz forgass már meg pár fogaskereket odabenn... tényleg azt hiszed, hogy az történik, amit te szeretnél????? -
#454 Tudom nálad...:)
Hát míg én döntöm el hogy mit és hogy szeretnék addig igen, a párom helyett nem dönthetek, de vele igen
-
#453 nem tértem ki, csak sokat írtam, meg szarakodik a gépem:( -
#452 "ez hogy alakul? ahogy mi alakítjuk"
rossz hírem van: semmit nem alakítasz... nem nálad van a kormány -
#451 Nem, még nem:)
Ami ugye nem jelenti azt hogy ez tuti így marad, de én még mindig így szeretném, ha így maradna, így, X év után is:)
Igyekszünk mindketten párommal olyan helyzetet teremteni, hogy ne legyen "minden kötél szakad", az meg hogy valaki megfog valamivel, azzal biztos nem fog megfogni, hogy férjes asszonnyal kikezd (számomra ez erkölcstelen és visszattaszító), a párom ugyan így gondolja ezt egyenlőre, szal van még remény:)
az hogy az idők folyamán ez hogy alakul? ahogy mi alakítjuk, hogy majd hogy alakítjuk, majd kiderül:) -
#450 Én is Én is hiszek benne!!!! -
#449 kitértél a kérdésem elöl vagy fájó pont?