Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
Ez az igazság!
Azt nem bírom már lassan hogy az emberek álltalánosítanak, mint mondjuk a szõke nõk, meg egyebek....
pedig ismerek egy csomó olyan csajt aki nem szõke még is 1000-szer butább egy szõkénél....
na ez a nõk és hazugság dolog is olyan hogy ez nem a nõkkel van össze függésbe hanem az emberrel nemtõl független.......
és azért "hazudnak" talán mert nem érzik a másik felöl hogy megbíznak maximálisan benne, vagy pedig fél a reakciótól hogy mit szól a másik ha ezt meg ezt elmondja.......lehet hogy jobban járna ha elmondja a dolgokat, de 1 részrõl mindenkinek vannak titkai, másrészt meg lehet hogy félreérti és akkor oda az egész kapcsolatnak vagy akárminek.......
ha vki ezzel amit írtam nem ért egyet, akkor csak úgy mellékesen elmondanám hogy ezen kb félórája mentem át, szal.........

xD

Amse
én úgyérzem igen.
pl ezt a témát is megbeszéltük, vagyis szóvátettem, hogy miért nem mond el nekem fontos dolgokat.a végén azt mondta, hogy mostantól elmondja.jól megvagyunk most, de nemtudom tényleg elmondaná e ha lenne vmi.

Yeltzin
ezt pl. akármelyik nõ írhatta volna, így nem nehéz mindet ismerni 😉

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Médea
Szegény Te, minõ nõket ismerhecc, de biztos megérdemled😄D

\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"

Médea
A zárójelben lévõt úgy helyesbíteném, hogy nem mindig adja önmagát😊
amúgy egyetértek😊

Yeltzin
naja, csak a nõktõl elvárnánk, hogy ne hazudjanak, ha már saját bevallásuk szerint annyival fölöttünk állnak erkölcsileg (is) 😄

mi hazudhatunk, mert aljas szemetek vagyunk, minket úgyis így szeretnek 😛P

ilyen témáról vitázni? ehh
erre bezzeg jön fél nap alatt 100 hsz, normális topicoknál meg lasszóval kell fogni az embereket, hogy írjanak már valamit

Ácsi. Nemcsak a nõk hazudnak, hanem általában az emberek... Ha magadba néztek, Ti sem árultok el mindent, mindenkinek van valami belsõ titka. (Azt is le merem fogadni, hogy az SG-n is kivétel nélkül mindenki nem önmagát adja, hanem egy kicsit abból, ami szeretne lenni...)

Yeltzin
te mindent elmondasz neki? érzi, hogy nyílt vagy vele szemben?

Amse
Lelkiismeret, megbecsülés, tisztelet, önzetlenség....hiány miatt talán.😊
Én inkább úgy tenném fel a kérdést,hogy miért nem mondanak el dolgokat?
Én mindíg csak azt tapasztalom, hogy fontos dolgokat inkább nem mondanak el, mert 1xûbb nem elmondani mint megbeszélni.Nem vagyok nagyon beszédes ember, szal ha megkérdezik mi volt ma a semmi az állandó válaszom, mert nem érzem úgy, hogy most a szürke hétköznapokról fecséreljem a szót.Ellentétben velem a párom állandóan fecseg, hogy ez volt a villamoson meg az a buszon és az izéke meg ezt mondta..., viszont ha valami olyanról van szó ami a kapcsolatunkról szól (ami számomra a legfontosabb) azt nem mondja el.
Ez miért van?

Mi csak akkor hazudunk ha még akarunk valamit utána a csajtól. 😄 Mondjuk félrekúrunk, de nem akarjuk otthagyni.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Crazygirl
Miert hazudnak altalanossagbana ferfiak?? Ennyit lehet meg ezzel szemben leirni. Vannak olyan nok/lanyok, akik felnek megmondani az igazat illetve az igazsag kovetkezmenyeitol felnek. En nem tartozom ebbe a nem is tudom mekkora tomegbe...
A ferfiak sem szent emebrek minden esetben, bar mar talalkoztam igazi uriemberrel aki sohasem hazudott sem nekem sem masnak. Amugy nem lehet surun talalni olyan ferfit es not sem aki ne hazudna, de legalabbis le fullentene egyszer-ketszer... A hazugsag szamomra megbocsathatatlan bun...!

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

leveskocka
nok nelkul a vilag kiszamithato,biztonsagos,nyugodt hely lenne.es vegtelenul unalmas.utalok unatkozni.
Szemét mocskos kiállhatatlan ringyó az összes( kivéve a mama õ egy szent)De mind csak a pízedre hajt csak aztat nézi mikor csalhat meg meg meg izé...ezek amúgy is mindig hazudoznak a lét elemük a hazudozás.Ha egy napig igazat kénr mondaniuk akkor nemis tudom mi lenne a világgal.Igen szívem jóvolt...most fáj a fejem...most megjött...anyunál alszom...a barátnõimmel megyek most nem jöhetsz...itthon voltam...meg hasonló hazugságok.DE!! Mivé lenne a világ ezek nélkül a különös lények nélkül?Kihez bújnánk egy fáradt munka nap után? Ki fõzne,mosna ránk? Kivel lehetne néha jókat sexelni? mondom néha. Szerintem azért hazudnak,hogy nekünk jó legyen.<#mf1><#boxer><#mf1><#banplz>

Serius
Úúúúúúúúúúúúúú,ezt én sem birnám<#violent>

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Az elsõ mondatoddal 100% .-ig egyet értek.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Valóban,erre nem gondoltam,viszont utaltam arra,hogy komoly témában. A meglepetésekkor a nõk nem hazudnak,inkább úgy tesznek mintha mi férfiak nem értenénk öket,hogy mit is mondanak😊) A meglepiben minden belefér,de komoly kérdések esetén a hazudozás megbocsájthatattlan. Ez az én véleményem.

Tényleg lépnem kell,DU vagy este benézek. Szép vasárnapot + minden jókat mindenkinek<#wave>

Médea
Hát szerintem van ami megoldódhat, de csak amihez rövid idõ kell, és az sem biztos, de azért van ami magától megoldódik, és felesleges kitenni a másikat bárminemû kétségnek.

Huha most énrólam mindenki azt fogja hinni, hogy én a megrögzött hazudozók közé tartozom mert nem ítélem L õket egyértelmûen, sõt semennyire, de az itélkezés nem az én feladatom, azt megtartom másoknak

A "bocs, új pasim van" meglepetést szerintem senki nem fogja értékelni. 😄

krisztike
valóban ,ha így áll a helyzet így tisztább lenne az egész és könnyebb és talán rájönnének ,hogy mit hibáztak el és javítani ill. kitudnák javítani az egészet és a "szálkát " is eltudnák távolítani és lehet ,hogy együtt maradnának ...(?)

krisztike
Serius !!!Na ezt minek könyveled el ??? <#confused>

"Avagy miért jobb nekik ,ha hazugsággal rejtik a valóságot ? " -erre még nem gondoltál ? <#nemtudom>

Na ez a másik ami idegesít, hitegetni a másikat, amikor már csak dugni kell addig amíg nem jön egy másik fallosz helyette. Nem egyszerûbb megmondani hogy "bocsi vége, de azért még kúrhatunk"? 😄

krisztike
van benne valami ...
de mi van azzal a nõvel ,aki azért hazudik mert nem akarja ,hogy megtudja a párja azt ,amire készül és csak megakarja lepni valamivel a párját ...? -de a srác ilyenkor vágja a képébe ,hogy " úgy látszik te is olyan vagy ,mint a többi nõ ... mániákus hazudozó " - pedig csak egy meglepirõl volt szó...?

Serius
A legnagyobb tiszteletem a hõlgyeké,kivételt képez a hazugság.

Sajna lépnem kell,kellemes vasárnapot!<#vigyor2>

Serius
Vén kakadu vagyok😊)) De isti bizony eszem ágábanm nem volt a nõi nemet megsérteni,ez úton kérek ellnézést ha sértõ voltam,de nem álltalánositottam<#circling>

Vagyis nem merik felvállalni a konfliktust, inkább egy szót se róla, hátha megoldódik magától (nem fog). Ez egy kényelmes megoldás, viszont feleslegesen kell színjátszani hozzá.

Serius
Még annyit ehhez,ha az a véleményem nem tetszik,hogy õszinteség párti vagyok,akkor vállalom ,hogy korlátolt vagyok. Ha ez akkora törést okoz egyeseknek ,boldog vagyok,hogy korlátolt lehettem (szemedben).<#wave>

Médea
Akkor nem mai csirke😊

A topikcímbõl ítélve olyan max 25-ig gondoltalak, csak tudni szerettem volna jól gondoltam-e😊

Serius
30 túl 40 belül😊 Ez miért érdekes?

Médea
hát nem sokkal...😊

szabad tudni hány éves vagy?

Serius
Igen azt-azokat,de értsd már meg légyszives ez nem rólam szól,hanem bizonyos nõkröl. Mielött vád érne ismét,Nem minden nõ!

Serius
Valóban nem szerencsés,de még mindig jobb mintha azt irtam volna MINDEN,azért csak jobb😊

Serius
Jobb is igy,szép vasárnapot😊)

Médea
Szerintem a "legtöbb nõ" kifejezés olyan amivel itéletet mondasz szal nem szerencsés választás😊

Serius

Hozzászólást vártál.. megkaptad. Nem mondhatom el a véleményem? A korlátolt ember pedig te vagy, elég csak a topik címét elolvasni.
Ha nyitsz egy témát akkor vállald a felelõsséget és vállald be azt is hogy lesznek olyanok, akik nem úgy vélekednek dolgokról ahogy te. Ha ez nem tetszik, akkor inkább ne írogass fórumokra.
Na részemrõl ennyi. További szép napot. <#vigyor2>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Serius
Sorolhatnánk,jelen esetben ez én részemrõl tök felesleges,mert se igy sev úgy😊)

Médea
#64: értem😊

Szerintem nem csak a másfelé kacsingatásból származhat bármi is😊
No de mindegy...😊

Serius
De egye fene,bemásolom neked,nehogy elkopjon a kis kezed a vissza lapozástól😊)

tegnap 19:59 | Privát | Galéria | Válasz | #1

Tisztelet a kivételeknek,... a legtöbb nõ miért hazudik ahelyett,hogy korrekten elmondaná mi is nyomasztja,mi a baja,vagy ha szakitani akar miért nem mondja el õszintén?

Kiváncsi vagyok egyesek ,mások véleményére.

Tisztelet a kivételeknek,... Álltalánositás mi? 😊))))))

Serius
tegnap 19:59 | Privát | Galéria | Válasz | #1

Hol van itt álltalánositás?

Felnõni? azon túlvagyok már,miért ne lehetne egy érdekes témát feldobni? mert vannak ilyen korlátaiktól elszabadulni képtelen emberek mint pölö te? Talán olvasni kellene elõbb aztán köpködni.

Hülye kérdésre csk ilyen hülye választ lehet adni.
Mi lenne ha nem általánosítanál és nem feltételeznéd azt, hogy minden nõ hazug. Talán majd ha felnõsz rá fogsz jönni, hogy nem attól függ, hogy valaki mennyit hazudik, hogy melyik nemhez tartozik, hanem hogy milyen erkölcsi mércével rendelkezik az illetõ. De az is lehet, hogy eddig neked csak ilyen nõkkel volt dolgod - ebben az esetben szerintem próbálj meg máshol ismerõsöket, barátokat keresni.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Serius
Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,az az. Utálom a részeg nõket<#boxer>

Serius
Egy felé sem😊)

Ki nem tudódhat,mert eleve eszemágában sincs másfelé kacsingatni,mig tart egy kapcsolatom. Igaz megnézek minden nõt,de ez nem bûn😊)

Serius
Ezért is irtam,én nem lennék képes kétfelé "hazudni" lehet ,hogy most kinevetsz,de ez az igazság. Még eddig egy nõmet sem csaltam meg ,mig tartott a kapcsolat,bármilyen szinten is. Két szék közé ezért sem esem😊)

Taranov
A részeg nõ már eleve felejtõs. Gusztustalan.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Médea
Hát igen, de mikor? mert lehet (sõt legtöbb esetben biztos) hogy nem 1-ik napról a másikra váltasz, és gondolom míg a változás folyamata tart addig is kitudódhat bármi a másik számára amit addig titkoltál esetleg magad számára sem tiszta, hogy mit érzel 1 másvalaki iránt akkor hogy álsz elé? mit mondasz? mikor 2 érzelem közt vagy? hm?! ilyenkor kerülhet az ember 2 szék közt a földre (szerintem)

Serius
Kedvemre való válasz<#mf1>

Serius
Miért? mind kettõnek jobb ha tisztában van azzal ,hogy mi is a helyzet. Vagy néha vissza mennél egy egy,egy NO-ra?<#eplus2> Az korrekt?

Serius
Van némi igazság abban amit irtál,én inkább ha úgy áll a dolog ,egyszerüen elmondom,kicsim,eddig és nem tovább.

Serius
Elkel keseritselek,nem vert át,(eddig) gondolom azért mert nemvolt rá szüksége. Nem korlátozom,nem mondom meg mit tehet,mind ketten tiszteletben tartjuk egymás "szabadságát"<#circling>