2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#408 szerintem nem jár mindenki jól ... lehet ,hogy erre csak később jönnek rá de az ember mindig a jobbat várja és nem veszi észre ,hogy csak rosszabb lesz ...
Én rájöttem ,hogy lehet ,hogy van a férjemnél jobb de a párom az ,aki itt van és kiáll mellettem és megbízhatok benne (elfogad a hülyeségeimmel együtt )...és ennél több nemis kell . -
#407 Ha vkivel elkezdesz beszélgetni esetlegesen, akivel egyéjszakásba bonyolódsz, valszeg időelütésre használod és nem igazán arra, hogy megértsd a másikat, hogy segíts neki...ennyi -
#406 sztem nem csak ebben -
#405 előbb vagy utóbb minden(ki) a helyére kerül ;)
jóestét, készen állsz? :D -
#404 látom ebben egyet értünk ... -
#403 Nem fogunk megróni azért mert félreléptél vagy félrelépegetsz Sok ilyen Hölgyel találkoztam már és egy idő után gátlástalanok lettek!Smmi lelkifurat csak simán szex lelkiteher nélkül Apu meg otthon feküdt és sörözgetett Azaz mindenki jól járt :) -
#402 Üdv Szaktárs! -
#401 Tudod ,hogy lelkiismeretfurdalásod lesz ha megteszed,azaz már megtetted különben nem így fogalmaznál!Jól értettem?Azaz tapasztalatból beszélsz.... -
#400 na de hát izé, hát figyi mit írtál:
"nem hiszem, hogy bárkit is érdekel egy egyéjszakás kapcsolatban a másik lelkivilága "
Erre most meg vmi beszélgetésről rizsázol, nemtom én ezt követni -
#399 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL!!!!
Édes vagy drága! ;)
-
#398 Jó vagy Yeltzin,igy tovább -
#397 várjá, én aszittem, szekszről beszélünk :) -
#396 Én is így gondolkoztam de sajnos egy nagyon fiatal és nagyon közeli hozzátartozó(Drága Tesóm) elvesztése más útra terelt rájöttem olyan rövid ez az élet amit ad azt ki kell használni.Legyen az egy Kedves Aranyos Lány,vagy egy szimpatikus ember társasága itt a Barátokat értem. -
#395 Nem, Egyéniség. -
#394 a nő a reklámban azt hazudta hogy a fogkrémtől nemlessz a nők szája büdös :) -
#393 hogy őszinte legyek...az ember olyankor nem arra figyel oda, hogy a másiknak milyen a lelkivilága, szimplán azt nézi, hogy hogyan tud megszabadulni a lelkitehertől...meghallgatod a másikat, de rohadtul nem érdekel és csakis arra vágysz, hogy végre te is elmondhatsd a te problémáidat....ha a másik problémája érdekes és tanulságos megjegyzed, de, ha nem akkor elkezdesz ásítozni -
#392 hmm..... -
#391 "azért sem vagyok képes rosszat tenni, hazudni"
És jót tenni? És utána hazudni? Sose volt még ilyen? -
#390 Csak annyi, hogy nem kizárt a lelki odafigyelés sem. Nincs abban semmi rossz, ha az ember nem egy darab húsnak nézi a másikat, és ilyen szempontból kurva mindegy, hogy 2 órás vagy 20 éves a kapcsolat. -
#389 Hát hallod....hogy ez mekkora mondat!!! Ez nagyon igaz!!!
Mondjuk nálam az is be szokott lépni, hogy utálom a lelkiismeretfurdalást, így már csak azért is őszinte vagyok mindig és azért sem vagyok képes rosszat tenni, hazudni, mert tudom utána lelkiismertfurdalásom lenne....jobb megelőzni a bajt :) -
#388 :DDD Hát igen....Freddy is a pizzafejéről :D -
#387 Na hajrá: Ebben nem tudsz meggyőzni! :) -
#386 Wáthá fakkanál :D Tegnap óta 147 + üzi :DDD Látom gondolom vitatkoztatok egy cseppet :D -
#385 ez igaz ... mert nem tudod ,hogy mit is szalajtasz el ...de van ,amikor már rájösz arra ,hogy lekéstél arról ,hogy így gondolkodj és a holnapnak is élned kell és figyelebe kell venned mást ill. másokat is ... :) -
#384 -
#383 3 mell? -
#382 sztem a kettő nem üti egymást
van az embernek egy hivatása, ami által remélhetőleg vmi értelmeset csinál, nyomot hagy maga után a világban - ide kell az értelem, az intelligencia...
...meg van egy magánélete, amivel azt csinál, amit akar, ha úgy jó neki, normákat követ, ha meg csak élvezni akarja a pillanatot, akkor szarik a mások által lefektetett "szabályokra", és szabadon engedi az ösztöneit - ez nem függ össze azzal, hogy mit tesz a világért (vagy az ellen), ami valójában kiemeli az állati sorból
sztem nem azért váltunk emberré, hogy ne élvezzük szabadon a testi örömöket, hanem azért, hogy NE CSAK AZT ÉLVEZZÜK ;) -
Dant0r #381 Öhm, jóccakát akkor:) -
Dant0r #380 ijj aztaqrva de sokat bírtok gépelni:)
nos igen, belátom igazad van Yeltzin. sajnos.
az emberek 90%-a, ha nem több, valóban ösztönlény, túlnépesedett, "parazita" fajta, aki ráadásul még egymást is gyilkolja.
de én hiszem azt (tudom naívság, blabla), hogy ennek nem így kellene lennie.
csak épp ez a baj, hogy olyan kurva okosak vagyunk, hogy mindent megtehetünk, hogy élhetünk az ösztöneinknek, mindent megtehetünk, ami pillanatnyilag kielégíti a szükségleteinket, AHELYETT, hogy értelmes dolgokkal foglalkoznánk.
jó, mi az értelmes... ma már semmi. pár száz év max és elpusztítjuk önmagunkat, szal az egész már tökmindegy szerintem:)
de ha meg sem próbálunk "emberhez méltóan" élni, akkor még kevesebbet ér az egész, és tényleg nem vagyunk még állatszámba se mérhetők.
Én megpróbálok úgy élni, hogy az én vezessem magamat, és ne az érzéseim vezessenek engem. Szerintem ha le tudom győzni önmagamat akkor már jól csináltam valamit.
(eddig mindig jó érzéssel töltött el, ha lemondtam valami számomra fontos dologról, ill. később _mindig_ kifizetődött)
no mindegy... amúgy ha vki úgy él, mint ahogy te mondod, valóban az erre a világra való. mint ahogy az fog boldogulni, aki lop, hazudik, és ügyesen átverve embereket egyre feljebb jut a létrán. de arról még tudjuk -ugye tudjuk?- hogy nem teljesen helyénvaló. -
#379 detto
(vajon okosabb lett ma vki?) -
#378 mindenkinek jó éjszakát! öröm volt csevegni!!!
holnap visszanézek! -
#377 kösz -
#376 úgy a jó
úgyis ők választanak pasit, én meg sose álltam még sorba senkinél... ha kellek, itt vagyok ;) -
#375 most bevallom Neked Én még Nőért nem nagyon kinlódtam mindig jöttek(szerény )Hozta Őket az Élet!!! -
#374 huuuu nemtom, én jobban szeretem a pasizós csajokat :DDDDDDDDDD akkor nem nekem kell utánuk menni :D -
#373 Gratula Neki Gratula Neked remélem ilyen szépen lesztek 10 év múlva is!!!! -
#372 nem. karatézik. ez a kép egy brazíliai vb-n készült, amin mellesleg első lett. -
#371 Küldhetsz pacsit ebben is egyetértünk!!!
Egyszer elmehetnénk csajozni szerintem csúnya világ lenne...... -
#370 váááááááááááá...... még jó, h odaírtam : DDD -
#369 nana. visszább az agarakkal : DDDD
viszont ha ezt megtalálja...