A végtagok újranövesztésén dolgoznak a tudósok
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amire te gondolsz azt 1 L-el kell írni, így teljesen mást jelent.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tanulni sosem késõ, azt mondják, jó pap holtig tanul. Persze 40-45 éves korban megtanulni olyat, amit már általános iskolában megtanítanak, kicsit furcsa. Lehet, hogy csak elfelejtetted? Cavinton?
Köszi!
ezért jövök ide, fõleg, tanulni.
ezért jövök ide, fõleg, tanulni.
Kara kánként folytatom tanításom.
Tudom, csak nem volt kedvem leírni és copy+paste-val tettem be Epikurosz üzenetébõl, a végén a vvt már a vörösvértest röviditése. Csak attól tartottam, hogy ha mind a kétszer vvt-t írok valaki nem fogja érteni.
Így van. De pontosítok:
- a fehér: sejt
- a vörös: test
tehát vörösvértest és fehérvérsejt.
Ez a hivatalos nevük.
- a fehér: sejt
- a vörös: test
tehát vörösvértest és fehérvérsejt.
Ez a hivatalos nevük.
A vörösvérsejtek a vörös csontvelõben termelõdnek, csak a magzati fejlõdés egy rövid szakaszában fejlõdnek a lép-ben. A lépben pont az elöregedett vvt-k szûrõdnek ki.
No vajon miért?
Mert a vörösvérsejtek ott képzõdnek, emiatt is roppant jó a vérellátása, és sok minden jó kocentrálódik ott.
Mert a vörösvérsejtek ott képzõdnek, emiatt is roppant jó a vérellátása, és sok minden jó kocentrálódik ott.
Jóvanna lola, csak élcelõdöm. Itt senkinek nincs humorézrzéke, csak nekem és smity 8D-nek? Nagyon szomorú vagyok.<#szomoru1>#szomoru1>
Most is lehet 110 évesen virító fogad de kényelmesebb nélküle aludni <#smile>#smile>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Fogacskakrol nem esett szo. Azert tok jo lenne 110 evesen is virito fogakkal vigyorogni. 😄
Egyébként a lép sokkal jobban regenerálódik mint a máj!
Errõl még a biológusok, orvosok, kutatók is kevest tudnak.
Mondanom sem kell, a "lép"-ben messze nincs annyi gyógyszeripari perpektíva, mint a Szívban vagy a májban...
Errõl még a biológusok, orvosok, kutatók is kevest tudnak.
Mondanom sem kell, a "lép"-ben messze nincs annyi gyógyszeripari perpektíva, mint a Szívban vagy a májban...
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
De nem mondott. Egyébként meg attól függ, hogy mit mondott volna. Viszont te állandóan kötekedsz velem, hagyd abba.
légy õszinte: ha a májról vagy a hámsejtekrõl mondott volna vmit, azt is lefitymáltad volna.
sztem ez addig nem jelent semmi szenzációt, amíg a kutatásnak nincsenek konkrét eredményei
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
"A professzor egy olyan jövõt képzel el, ahol a sebek heg nélkül gyógyulnak, a végtagok pedig részben, vagy teljes egészében helyreállíthatók." - a képzelgés kevés. Elképzelni bármit el lehet, de az még nem jelenti azt, hogy meg is fog valósulni.
A "professzor úr" jobban tenné, ha a hámsejteket vizsgálná, vagy pl. a májat.
A "professzor úr" jobban tenné, ha a hámsejteket vizsgálná, vagy pl. a májat.
Nem kell a klónozás. Csak ketté kell vágni az ipsét, azért mindkét rész kinõ újra.
Na és a levágott f*rk*t is újranövesztheti a hûtlen férj. 😊
Na ettõl lesz igazán hallhatatlan a hegylakó 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Milyen tuti lesz! Ha veletlenul valami levagja a fejed, egy het alatt kinol ujra. 😊
<#wow1>#wow1>
← ElőzőOldal 2 / 2