A végtagok újranövesztésén dolgoznak a tudósok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pussz
Mindent az evolúciós szelekcióval sem lehet megmagyarázni. A véletlenek is bejátszanak.
Kara kánként folytatom tanításom.
Háziállatoknál persze más a helyzet, mert az ember eteti, és megvédi õket.
Ezen felül a visszanövesztés rengeteg energiát is igényel, ami vagy nem éri meg, vagy megérné, de nem áll rendelkezésre (mert nem tud vadászni).
Amugy rokanal, kutyanal, macskanal elofordulnak ezek a vesztesegek es utana elnek meg szepen, nagy esellyel. Amugy ertem en ezeket a dolgokat pl a szemre, gerincvelore, ujjakra, stb.
A gyiknak a farka aranyaiban a testenek jelentos reszet teszi ki, es az is visszano.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A sebeid is begyógyulnak, azért.
na jo meg 1 kicsit: lola: igen karorvendeskepp mondtam!😊)mert lattam, h zavar, hogy nem igazan fogadnak el profetakent😊
Na, pl. máshol már ránk szóltak volna, hogy offolunk. Egyes helyeken már warn is beesett volna.
Itt meg ezek nélkül is befejezzük. (Elõbb-utóbb. :p) Miért? Talán mert nem vagyunk idióták. (És mert sok helyen csak a saját státuszukat pumpálgatják a modok.)
Senkinek a szívébe nem akarom belopni magam, ez nem szeretetotthon. Üldözési mániám meg pláne nincs. És mint írtam, az se zavar, ha egy moderátor másik néven IS fórumozik. Ez megszokott dolog máshol is tapasztalható. Nagyhangú nem vagyok, de szeretek egyértelmûen fogalmazni, nem pedig mellébeszélni.
Sikerült neked is egy jó OFFot írnod. Erre mi szükség volt? Ezt küldhetted volna privátban is.
Hat, rajtad kivul majdnem minden nick gyanus akkor 😊 Biztos moderatorok..? Nem egy halad szembe a forgalommal hanem mind. Najo, ez nem a jo kifejezes, arra akartam kilyukadni, hogy van egy stilusod, es rogton belopod magad mindenki szivebe 😊
"Soha nem voltam beszari alak, az atyaúristennek is nekimegyek, ha kell."
Szvsz jellemzoen a nagyhangu agressziv ember nem egy jo beszelgetopartner. Viselkedj normalisan, es akkor nem lesz uldozesi maniad a titkokban moderator forumozo tomegektol 😊
És mi a stb...?
Valószínû, hogy 1-2 moderátor más néven is hozzászól. És az is nagyon valószínû, hogy egyes esetekben így torolják meg az ellentétes, nekik nem tetszõ véleményt. De ez sem zavarna, ha így lenne. Mindenesetre gyanús, hogy egyes nickeknek bármit szabad mindenféle büntetõpont nélkül. Ez a "demokrácia". Vannak az egyenlõk, meg a még egyenlõbbek...
VIP-es tag is kap buntipontot vagy ban-t... nem erre megy ki a jatek.(szerkesztheted a hozzaszolasodat elkuldes utan, nagyobb kepfeltoltes stb..)Latod ezert futsz te bele buntipontba, mert a feltetelezesed mellett kardoskodsz, alapos meggyozodes helyett...
Amugy meg Peace, a szemelyeskedeses (negativ)hozzaszolasok tenyleg rontjak egy topik olvasasi elmenyet, szal azert az itteni modokkal egyetertek.
Aki nem értené: nem az a baj (jelen esetben), hogy ez olyan rossz lenne, hanem a felelõtlen ígérgetés, hiú remények keltése, miközben még fogalmuk sincs, megoldható-e a dolog, és ha igen, mikorra. Elõbb-utóbb (fõleg, ha már tudnak is hozzá eleget) amúgy is el kezdtek volna foglalkozni a témával. Ez a hír nem tudományos szenzáció, egyelõre csak szenzációhajhászás.
lola, mindig tudtam, hogy bolond vagy :-))
küldök neked egy érdekes linket, én izgulok, hogy ,mi sül ki belõle
Kufu piramisának titkai
A moderáció azért elfogult (és egyben rossz), mert csak célszemélyeket büntet. Egyeseknek BÁRMIT szabad büntetlenül, másoknak semmit sem. De én már nem vagyok abban a korban, hogy pár nímand szurkálódásán idegesítsem magam. Nem érdekelnek a felkiáltójelek.
Akik meg pénzért (sms-ért) bevásárolják magukat, azok meg egyenesen nullák a szememben. A sg fóruma csak egy a sok közül, nem ez az egyetlen...
Jó moderációra jó példa az index fóruma. Gyanítom, hogy az itteni modok az ottani szintet sosem érik el... De hát nincs is egy súlycsoportban a kettõ...
(jöhet az újabb felkiáltójel. Esetleg kitiltás?)
uniu: állandóan velem foglalkozol. Most már ideje lenne, ha apróbb ajándékokkal is kedveskednél, mert ez már kevés. LOL!!!
a 40-45 év közötti gondolkodónak, aki még tanul: értek magyarul is...
Lassan már mindenkinek vagy csillagja vagy felkiáltójele lesz.😉
Tessék mondani, hol lehet danvizsgát tenni, és melyik jelenti a dzsedista oldalt? (bár a sittes fiúk is szimpik😉))))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#hehe>#hehe>
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Ezen egy kicsit elgondolkoztam, vajh megvalósítható e? Valóban, ha abból indulunk ki, hogy a természetben létezik mûködõ példa - úgy tûnik igen.
Valahol el kell kezdeni, ha eredményeket akarunk elérni - õk most megtették az elsõ lépést. Ez akkor is jó, ha mindenki sejti, hogy az igazi cél nem 10-20 éven belül lesz elérhetõ.
PS: az oldaladon a szövegeket javítsd ki, mert az elválasztó jelek nagyon idétlenül néznek ki.
Azt viszont tudom, hogy 1-2 embernek (akik a projektben vannak) mit jelent. Biztos megélhetést hosszú évekre.
Amúgymeg a vörösvérsejt csak addig ,amig van sejtmagja, miután elveszítette nezezik vvt-nek. direkt azért ez a két név, hogy meglehessen õket különböztetni. Attól hogy vvt a neve attól még persze hogy sejt.
Egyébként rákeresve a kétféle megnevezésre kb. egyenló arányban adott ki a keresõ találatot.
Szóval én maradok a vértestnél, mert egy orvos szava nekem valamivel hitelesebb.
Amit mûvelsz az meg flame. <#banplz>#banplz>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Bár az ABC miatt úgyis mindegy.
Lola: kicsit túlhaladott amit állitassz. Az emberi vörösvérsejtnek ugyan nincs magja, de attól még teljes az enzimkészlete, szóval sejt az, nyugi.
Fárao, "A VVT már az embrionális életben képzõdik a szikhólyag falában, késõbb a lépben és a májban, majd a hetedik hónaptól a vörös csontvelõben"
FYI: Tessék tanulni...
A heLYesírók meg bekaphaTTYák. <#mf1>#mf1>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.