6060
Segítség!
-
#2109 Az "új" pmd-t is átraktad a mappába? -
SuSu1992 #2108 sziasztok!
most már-.-' zmod 2.2.4 et használok...
visszateszem csak a truck.pmg-t a mappába, és most már kifagy töltés közben a játék!
megnéztem a log file-t és arra lennék kíváncsi, hogy ezt miért írja ki(Not enough (0) rear wheels in model Sscania T620.)?
válaszokat előre is köszönöm!(amúgy megvan a hátsókerekeknek a dummyja zmodban) -
#2107 Fordítsuk meg....
Mit tud a 2.2.4, amit a korábbi nem?!
Szkúzi, csak kötekszek...a 4-es végüt sose láttam. Ami viszont biztos, hogy a 2.1.1-hez képest a 2.2.2 egy csoda -
#2106 Hogy, hogy? Mit tud ez, amit a 2.2.4 nem?
Végül is mindegy, mert az a lényeg, hogy neked jól működik, akkor meg valóban mindegy, de nekem nem volt jó. -
#2105 Mi vele a gondod? (v.2.2.2-el)
Én még eddig ezzel vagyok megelégedve a legjobban. -
#2104 Most, hogy így kérded, igazad van, mert amióta nem használom, azóta tökéletes! Bezzeg amíg használtam nem tudtam vele betenni semmit a játékba, de azt hiszem, hogy mi ezt már megbeszéltük! Én nem kétlem, hogy van jó verziója is, de amit én fogtam ki, az semmire sem volt jó, max. csak a helyfoglalásra a gépemen (már arra sem, mert letöröltem)...
Egyébként pedig az volt vele a baj, hogy duplikálta a .mat fájlok neveit. Aki nem akar magának bosszúságot, az elkerüli ezt a verziót ( ha jó, ha nem), az a biztos! Minek ezzel kínlódni, ha jobb is van nála? -
SuSu1992 #2103 mostmát a 2.2.4 et..
eddig 2.2.2-t használtam de se hogy sem akar normális lenni a játékban a kamion amit megszerkesztettem:S -
#2102 Lényegében bármennyi.
A kérdés, hogy melyik verziót használod. -
#2101 Hőőő!
Há mán mé ne lenne jó semmire?
Mi vele a baj? -
SuSu1992 #2100 egy kamionhoz max hány dds fájl tartozhat? -
#2099 A 2.2.2-nél már valóban nem kell, de pont ez az a verzió, ami nem jó semmire, ezért, ha nem akarsz vele kínlódni, akkor frissítsd, vagy szerezz be egy újabbat! (2.2.3 vagy 2.2.4) -
#2098 Ha normálisan Importálsz akkor elég csak a matokat. -
SuSu1992 #2097 de zmod v2.2.2 nél is át kell írni mindent? -
#2096 Köszönöm az elismerést! De sajnos az én mércémet ez nem nagyon közelíti meg.A kasztni eleje eléggé nehéz a sok ív miatt. -
#2095 Jó neked!
Az én eddigi tudásom erre, nem képes!
Gratula a munkádhoz! -
#2094 Szívesen! -
akela #2093 Na,szóval ez nem ennyire egyszerű azért.Kevés az imformáció .
Lényegében újra kell konvertálnod az egészet,és az összes mellékfájlt ki kell pipálnod.(mat,tobj,pmg,pmd)
Arról meg irtunk korábban páran nézegess vissza pár oldalt. -
Blum #2092 Tudod,azt kéne átírni HexEditorral...:) -
#2091 Köszönöm -
SuSu1992 #2090 bepipáltam azt is hogy csináljon pmd-t ééééés betettem a mappába, és msot kifagy betöltés közben! -
akela #2089 Mikor exportálod elvileg kapsz egy újrairt pmd-t is.
Ezt is be kell másolnod az scs-be nem elég csak a pmg-t.Ez persze csak arra az esetre vonatkozik,ha csak a pmg-t meg a dds-eket irtad felül -
#2088 Ha van egy meglévő alkatrészed,akkor VERTEX nézet -> create->polygon->single! -
SuSu1992 #2087 és hogy írjam át? vagy mit írjak rajta át? -
akela #2086 szerintem is jól néz ki.A sok kép meg jó dolog,én is ellőttem jópárat anno,mikor kezelésbe vettem egy modellt.
Más. Rubio segitségének köszönhetően ismét futnak a modelljeim a játékban,és ez azt is jelenti,hogy alakitgatni is fogom tudni őket,ha időm engedi.Köszönöm Rubio
#2083:nekem ilyenkor a pmd átirása meg oldotta anno -
#2085 Sziasztok!
Hogyan lehet egy tárgynál több polygont csinálni vagy hogy hívják azt a kis pöttyöt!?
Mert gondolom Kisherceg sem több pici tárgyból csinálja,vagy igen? -
rolikaaa #2084 sziasztok valaki tudna segíteni a zmodelerben? előre is köszönöm! ha kell megadom az msn címem! -
SuSu1992 #2083 sziasztok!
betettem a játékba a kamiont amin "dolgoztam" össze vannak keveredve a színek! Miért lehet ez? és hogyan lehet orvosolni? amúgy zmod 2.2.2-t használok! -
SuSu1992 #2082 de azt hittem, hogy van valami egyszerűbb változat is, csak ezért kérdeztem, nem akartam szöszmötölni.. -
SuSu1992 #2081 köszönöm szépen! -
Blum #2080 Vertex nézetben kéne mozgatni azokat a bizonyos piros pontokat -.-" -
SuSu1992 #2079 hát veled is csak többen vagyunk! -
Blum #2078 Össze,mert anno nekem is sikerült :) -
SuSu1992 #2077 sziasztok!
a képen látható zölddel bekeretezett részt (2 külön elem) valahogy össze lehet úgy illeszteni, hogy ne legyen torzulás a két elemben?
válaszokat előre is köszönöm! -
SuSu1992 #2076 bocsi a 2 hsz ért, de ez is nagyon szép, s igényes munka!:) -
SuSu1992 #2075 (Y)lájk -
#2074 ...vagy jó irányokból csináltad a képeket és nem látszódnak a hibák, vagy pedig ez teljesen rendben van szerintem, gratula -
#2073 Sziasztok!Alakítgattam a Boxert.Hát hogy is mondjam?! Az új készítési módszer jelentősen csökkentette a hiba lehetőségek sűrűségét, de még mindig gyerekcipőben jár a művelet.Az "A"-oszlopot még újra kell kezdenem,az ajtó szélei hibásak lettek,lehet új ajtókat kap,a műszerfal pedig csak teszt.Eddigi tudásom erre képes:
A munkámat jelentősen elő segítette az általunk bérelt boxer,és a róla készült képek.De néha-néha oda pofátlankodok ismeretlen fuvarosokhoz is kép készítés reményében:D Vélemények jöhetnek.Eddigi munkán 26046 polyból áll. -
#2072 #2069; #2070; #2071: Köszi!
Bár még idő előtti, de következzen a megoldás: a cucc (és környéke) így néz ki készen, habár a színek még nem helyesek (legalábbis itt a zmod-ban, mert pl. reményeim szerint a tartálynak a játékban majd alumínium színűnek kellene lenni, de hát itt még nem ezt mutatja):
-
#2071 Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kínos precizitással ügyel a részletekre :D
#2068: itt is azt mondom, hogy csak így tovább. -
#2070 Hát Te sem vagy teljesen 100as, ez jó hír. Nem gyenge