6060
  • Gis80s
    Az "új" pmd-t is átraktad a mappába?
  • SuSu1992
    sziasztok!
    most már-.-' zmod 2.2.4 et használok...
    visszateszem csak a truck.pmg-t a mappába, és most már kifagy töltés közben a játék!
    megnéztem a log file-t és arra lennék kíváncsi, hogy ezt miért írja ki(Not enough (0) rear wheels in model Sscania T620.)?
    válaszokat előre is köszönöm!(amúgy megvan a hátsókerekeknek a dummyja zmodban)
  • Gis80s
    Fordítsuk meg....
    Mit tud a 2.2.4, amit a korábbi nem?!
    Szkúzi, csak kötekszek...a 4-es végüt sose láttam. Ami viszont biztos, hogy a 2.1.1-hez képest a 2.2.2 egy csoda
  • Rubio #2106
    Hogy, hogy? Mit tud ez, amit a 2.2.4 nem?

Végül is mindegy, mert az a lényeg, hogy neked jól működik, akkor meg valóban mindegy, de nekem nem volt jó.
  • LezFiddler
    Mi vele a gondod? (v.2.2.2-el)
    Én még eddig ezzel vagyok megelégedve a legjobban.
  • Rubio #2104
    Most, hogy így kérded, igazad van, mert amióta nem használom, azóta tökéletes! Bezzeg amíg használtam nem tudtam vele betenni semmit a játékba, de azt hiszem, hogy mi ezt már megbeszéltük! Én nem kétlem, hogy van jó verziója is, de amit én fogtam ki, az semmire sem volt jó, max. csak a helyfoglalásra a gépemen (már arra sem, mert letöröltem)...

Egyébként pedig az volt vele a baj, hogy duplikálta a .mat fájlok neveit. Aki nem akar magának bosszúságot, az elkerüli ezt a verziót ( ha jó, ha nem), az a biztos! Minek ezzel kínlódni, ha jobb is van nála?
  • SuSu1992
    mostmát a 2.2.4 et..
    eddig 2.2.2-t használtam de se hogy sem akar normális lenni a játékban a kamion amit megszerkesztettem:S
  • LezFiddler
    Lényegében bármennyi.
    A kérdés, hogy melyik verziót használod.
  • LezFiddler
    Hőőő!
    Há mán mé ne lenne jó semmire?
    Mi vele a baj?
  • SuSu1992
    egy kamionhoz max hány dds fájl tartozhat?
  • Rubio #2099
    A 2.2.2-nél már valóban nem kell, de pont ez az a verzió, ami nem jó semmire, ezért, ha nem akarsz vele kínlódni, akkor frissítsd, vagy szerezz be egy újabbat! (2.2.3 vagy 2.2.4)
  • killer1203
    Ha normálisan Importálsz akkor elég csak a matokat.
  • SuSu1992
    de zmod v2.2.2 nél is át kell írni mindent?
  • tuzfal3
    Köszönöm az elismerést! De sajnos az én mércémet ez nem nagyon közelíti meg.A kasztni eleje eléggé nehéz a sok ív miatt.
  • Rubio #2095
    Jó neked!

Az én eddigi tudásom erre, nem képes!

Gratula a munkádhoz!
  • Rubio #2094
    Szívesen!
  • akela
    Na,szóval ez nem ennyire egyszerű azért.Kevés az imformáció .
    Lényegében újra kell konvertálnod az egészet,és az összes mellékfájlt ki kell pipálnod.(mat,tobj,pmg,pmd)
    Arról meg irtunk korábban páran nézegess vissza pár oldalt.
  • Blum
    Tudod,azt kéne átírni HexEditorral...:)
  • Maktoko
    Köszönöm
  • SuSu1992
    bepipáltam azt is hogy csináljon pmd-t ééééés betettem a mappába, és msot kifagy betöltés közben!
  • akela
    Mikor exportálod elvileg kapsz egy újrairt pmd-t is.
    Ezt is be kell másolnod az scs-be nem elég csak a pmg-t.Ez persze csak arra az esetre vonatkozik,ha csak a pmg-t meg a dds-eket irtad felül
  • tuzfal3
    Ha van egy meglévő alkatrészed,akkor VERTEX nézet -> create->polygon->single!
  • SuSu1992
    és hogy írjam át? vagy mit írjak rajta át?
  • akela
    szerintem is jól néz ki.A sok kép meg jó dolog,én is ellőttem jópárat anno,mikor kezelésbe vettem egy modellt.
    Más. Rubio segitségének köszönhetően ismét futnak a modelljeim a játékban,és ez azt is jelenti,hogy alakitgatni is fogom tudni őket,ha időm engedi.Köszönöm Rubio
    #2083:nekem ilyenkor a pmd átirása meg oldotta anno
  • Maktoko
    Sziasztok!
    Hogyan lehet egy tárgynál több polygont csinálni vagy hogy hívják azt a kis pöttyöt!?
    Mert gondolom Kisherceg sem több pici tárgyból csinálja,vagy igen?
  • rolikaaa
    sziasztok valaki tudna segíteni a zmodelerben? előre is köszönöm! ha kell megadom az msn címem!
  • SuSu1992
    sziasztok!

betettem a játékba a kamiont amin "dolgoztam" össze vannak keveredve a színek! Miért lehet ez? és hogyan lehet orvosolni? amúgy zmod 2.2.2-t használok!
  • SuSu1992
    de azt hittem, hogy van valami egyszerűbb változat is, csak ezért kérdeztem, nem akartam szöszmötölni..
  • SuSu1992
    köszönöm szépen!
  • Blum
    Vertex nézetben kéne mozgatni azokat a bizonyos piros pontokat -.-"
  • SuSu1992
    hát veled is csak többen vagyunk!
  • Blum
    Össze,mert anno nekem is sikerült :)
  • SuSu1992
    sziasztok!
    a képen látható zölddel bekeretezett részt (2 külön elem) valahogy össze lehet úgy illeszteni, hogy ne legyen torzulás a két elemben?

válaszokat előre is köszönöm!
  • SuSu1992
    bocsi a 2 hsz ért, de ez is nagyon szép, s igényes munka!:)
  • SuSu1992
    (Y)lájk
  • Gis80s
    ...vagy jó irányokból csináltad a képeket és nem látszódnak a hibák, vagy pedig ez teljesen rendben van szerintem, gratula
  • tuzfal3
    Sziasztok!Alakítgattam a Boxert.Hát hogy is mondjam?! Az új készítési módszer jelentősen csökkentette a hiba lehetőségek sűrűségét, de még mindig gyerekcipőben jár a művelet.Az "A"-oszlopot még újra kell kezdenem,az ajtó szélei hibásak lettek,lehet új ajtókat kap,a műszerfal pedig csak teszt.Eddigi tudásom erre képes:

A munkámat jelentősen elő segítette az általunk bérelt boxer,és a róla készült képek.De néha-néha oda pofátlankodok ismeretlen fuvarosokhoz is kép készítés reményében:D Vélemények jöhetnek.Eddigi munkán 26046 polyból áll.
  • Rubio #2072
    #2069; #2070; #2071: Köszi!

Bár még idő előtti, de következzen a megoldás: a cucc (és környéke) így néz ki készen, habár a színek még nem helyesek (legalábbis itt a zmod-ban, mert pl. reményeim szerint a tartálynak a játékban majd alumínium színűnek kellene lenni, de hát itt még nem ezt mutatja):

• bullseye9
    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kínos precizitással ügyel a részletekre :D

#2068: itt is azt mondom, hogy csak így tovább.
  • Gis80s
    Hát Te sem vagy teljesen 100as, ez jó hír. Nem gyenge