6060
  • Immigrants
    Kétféle mód van rá! Ha csak fotózni akar akkor pl.: hátramenetben nincs előremenet(ek)ben van rajta. Ez ugyan olyan mint az ajtónyitogatós trükk!
    A második pedig, hogy a pakoltat mondjuk ehhez a fuvarhoz (pl.: container) a simát pedig másik fuvarhoz rendeli
    Kb. ennyi
  • tuzfal3
    Az én gondomra valaki tud valamit?:D
  • imihaver
    Sehogy :)
  • scania730
    Üdv mindenkinek!
    Egy konténeres kamiont csinálok most. Hogy lehetne megoldani azt, hogy üresen nincs rajt konténer, de rakottan van rajt?
    Köszi a segítséget előre is!
  • tuzfal3
    Létezik olyan dummy ami játékban(ETS) folyamatosan világít? Ha létezik ilyen ,az kompatibilis a flare/led pack-al? Mert ugye annak segítségével látható a játékban. Vagy rosszul tudom? Miként tudnám megoldani hogy a kidolgozott beltér(külső nézetböl nézve) világítson? A lámpatest meg világítós módszerrel? A pótkocsin lévő rendszámtábla mevilágításához melyik dummyt kell használni? (kicsit sok a szó ismétlés, elnézést, csak sietek.)
  • LezFiddler
    Első- meg ötödik látásra is jó mappát adtál meg neki, nekem az a .pmg kiterjesztés a truck mögött, az nem kerek!

Lehet, hogy azért érdekes számomra ez a látvány mert én társítottam a Zmodelerhez a PMG-t is.

Mutatnál képet az autó truck mappájáról?
  • mophisto
    http://www.novamov.com/video/znap0it57n0kr

Ha le van zárva azt kiirja de itt nem csinál semmit.Esetleg rossz mappát adok meg neki?
  • Blum
    Talán le van zárva a PMG.
  • mophisto
    Sziasztok.Bele szeretnék én is tanulni ebbe a Modellezésbe de már az elején elakadtam.Van egy Zmodeler_2.2.3_buld971 -es regisztrált verziós programom de az istenért se akar nekem megnyitni egy PMG-fájlt se.Nem ir semmi hibaüzenetet csak egyszerűen semmi nem történik.Megadom a kamion többi fájlát is ahogy a "A helyes importálás" postba is benne van.Mi lehet a probléma?
  • CseNo
    Itt nem működik, viszont egy különálló fény textúra az irányjelzőkre megoldhatja a dolgot.
  • Szobi30
    am, ezt hogy kell megcsinálni??
    lemásolom az alkatrészt, és elnevezem úgy mintha dummy lenne?
    mert ezzel még nem szórakoztam, viszont érdekelne:D
  • MANos Viktor
    De az irányjelző
  • R420
    Helyzetjelzőnek csak jó lesz: D
  • R420
    Hát lehet hogy addig próbálkozok ott is megpróbálom alkalmazni ezt a jelenséget hátha sikerül...
  • Rubio #2255
    Ugyanazzal a módszerrel nem lehet megoldani, tehát még várnod kell, amíg valaki az irányjelzőhöz is kitalálja a tutit!
  • R420
    Eddig én is eljutottam de hogyan tovább:D
  • tuzfal3
    Le kell másolni a lápatestet és azt kell megvilágítani.De aki jobban érti ezt az úgyis elmagyarázza.
  • R420
    Hát hogy ha az irányjelző használatban van akkor ne egy dummy villanjon fel hanem az adott modell
  • tuzfal3
    Képet,kicsit fáradt vagyok és beteg úgyhogy most nem vágom így hirtelen mit mondasz
  • R420
    Sziasztok!
    Avval a kérdésel fordulnák felétek ,hogy meglehetne az oldani a kamionomon TGX hogy az irányjlező jelzéskor úgy műküdjön mint Gis80s kamionján a világítás ha meg lehet valósítani akkor hogyan és miképp?
  • tuzfal3
    Ha megtalálom akkor küldöm :D
  • Gis80s
    Na, hát akkor ahol láttad ott kérdezz rá.
    Egy linknek azért örülnék pü-ben :)
  • tuzfal3
    Én is egy külföldi fórumon láttam.Azért érdekelne:D De amúgy köszi a segítséget!
  • Gis80s
    Nem értek hozzá, de a linkelt oldal alján van némi leírás, ami talán segíthet a megvalósításban...
    dummy-k
  • scania620
    jó lesz ez csak a hátfal kicsit fura...
  • tuzfal3
    Ha jól tudom, zmodban van olyan dummy ami folyamatosan világít.Lehet azzal kéne megpróbálnom.Már csak azt kéne megtudnom hogy melyik is lehet az.

Blum - Oké főnök, de én csak beraktam normálisan a srác képét:D
  • Blum
    Fülke hátsó része az nagyon nem jó,vagy tegyél rá értelmes cuccot (lehet letölteni),vagy ez az egybe szedd le onnan. Meg a hátsó sárvédő gumi elég hülyén áll ott.
  • Gis80s
    Lehet érdemes megpróbálni a külföldi fórumokat is, mert több ember csak okosabb egy kicsit :) Én passzolom a kérdést. A lámpa kérdést még csak-csak eltudom képzelni, hogy megvalósítható...de a rugózás kérdését eléggé kétlem.

#2239: véleményt kértél, úgyhogy én mondom :) (...ha esetleg nem az, amire számítottál, akkor se sértődj be légyszi) :))
    Szerintem teljesen rendben van! Amibe belekötnék, az a hátsólámpa, illetve
    a fülke hátfal. Előbbi olyan fehéres (bár lehet csak a képen nem jó), utóbbi pedig olyan amerikai beütésű, de valahogy nekem nem passzol a Scaniara, még ha kiegészíted a vezetékekkel, meg hasonló dolgokkal, akkor sem. Ezeket leszámítva viszont szerintem tényleg jó.
  • scania730
    Köszi
  • tuzfal3
  • scania730
    Sziasztok!

Készülőben az új gépem:
    Tippek,vélemények jöhetnek.
    [img=http://www2.picturepush.com/photo/a/4453540/1024/Scania-New-R500/Scania.jpg]
  • scania620
    oké:Dmajd rakok képet a készülő gépről hamarosan hogy tudjak még kérni hasznos tanácsokat:D
  • Blum
    Akkor no limit.
  • scania620
    2.2.4et használok:D
  • Blum
    Attól függ melyik Zmoddal konvertálsz. 2.1.1-el vagy annál régebbivel max. 15,újabb verziónál korlátlan.
  • scania620
    Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy ha esetleg beraknám gts-be a készülő Scaniamat(ha kell kép esetleg akk rakok) akkor max hány textúrát használhatok?
  • tuzfal3
    Sziasztok!
    Szeretnék csinálni egy Man TGX-et(igen a Boxert pihentetem:D) És az lenne a kérdésem hogy az megoldható-e hogy a kamionon a helyzetjelző állandó jelleggel világítson vagy csak menet közben?ÉS ugye ez mellé jönne a tompított és a távolsági.Mivel ez nagyon izgatja a fantáziámat az ETS megjelenése óta, hogyan lehetne megoldani a fülke rugózást?Esetleg érdeklődjek külföldi fórumokon?A segítséget előre is köszönöm.:)
  • scania730
    Hello mindenkinek!

Megint lenne egy kérdésem:
    A .mat fájlban mit kell átírnom, hogy a tárgy ne legyen nagyon átlátszó?
  • scania620
    köszi a segítséget:D
  • scania730
    Köszi a segítséget.