Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmilyen konkrét dolgot nem tudok ezzel kapcsolatban. Viszont nehezen tudom elhinni, hogy ha valamelyik moderátor kap egy ( ne adj' Isten több ) levelet azzal a felhívással, hogy "A ... topik HG-ja szeretnék lenni" és a személy nem megfelelõ, akkor nem jeleznének vissza pl.: - Ne haragudj cimbora, nem leszel HG mert nem vagy még 1 éve regisztrált tag, vagy nem vagy 185 cm, vagy nem szereted a sárgaborsó fõzeléket, akármi!
Ez ugye nem egy megerõltetõ dolog.
Ütni kell a vasat! Ha kell akkor napjában többször is levelet küldeni nekik, hátha megunják.
Erre gondoltam az iménti irományban! Szerintem teljesen mindegy, hogy ki írogat nekik ha úgy sem reagálnak rá!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
http://maktoko.picturepush.com
I met God. She's black
Vagy akkor a HG jelentkezõs e-mailt a [email protected] kell küldeni.
13 éve itt. Szép idő.
I met God. She's black
Miért Te tudsz valamit, hogy miért nincs még a hg kinevezve? Én konkrétumot nem tudok, csak feltételeztem hogy a személyével lehet problémájuk, de ha nem így van, akkor légyszi mond már el nekem / nekünk, hogy mi a gond, mert ezek szerint én maradtam le valamirõl!
Ha ezzel a mondatoddal("ezzel a fórummal már nemigen foglalkoznak") az egész sg.hu fórumjaira/topikjaira gondoltál, akkor már rég bezárta volna a kaput az sg...
13 éve itt. Szép idő.
Nem hiszem, hogy lenne változás ez ügyben ha új szavazást tartanánk, hiszen nem Blum személyével van probléma. Vagy lemaradtam valamirõl?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
13 éve itt. Szép idő.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I met God. She's black
13 éve itt. Szép idő.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jelen pillanatban én nem látok más lehetõséget, csak egy ismételt szavazást, vagy úgy látszik várhatunk az örökkévalóságig! Döntsétek el / döntsük el, hogy mi a jobb a topiknak!
Én a topik érdekében egy új szavazás mellett voksolok!
(Bocs Blum, ez nem ellened van, én helybõl rád adtam voksomat, de be kell látni, hogy ez így nem mehet tovább! (Persze ez csak egy saját vélemény!))
Más:
GIS80s: ezek a képek (#1308) melyik játékból valók?
...valamint nagyon hálás lennék, ha valaki segítene rendesen belõni a szélvédõ és napellenzõ párost is, mert kezdek megõrülni 😊 Szeretném eleve igényesre megcsinálni, valamint felmerült egy probléma, ami a mellékelt képen szerepel. Egyik oldalról még viszonylag elfogadható, de a másik irányból igen érdekes tükrözõdést mutat.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Én nekem a legnagyobb szám, az a 49.990 volt, egy XBOX 360(de találtam 28ért is németben 😛)
I met God. She's black
13 éve itt. Szép idő.
||
Lejebb
||
||
||
||
||
||
||
||
Tádááám:
||
||
::
Írjunk az SCS soft.-nak hogy másolják már át azt a 3-4 db utasítás sort az ETS-be, és adják ki egy ingyenes patch-ben😊
13 éve itt. Szép idő.
Szóval a kezdeti problémák után most ilyen lett a villogó:
és "bekapcsolva":

13 éve itt. Szép idő.
I met God. She's black
13 éve itt. Szép idő.
Azt az utasítássort, ami az extreme truckban sim-ban mûködik, a GTS-ben nem lehetne mûködésre bírni, vagy esetleg nincs valami más megoldás?
(Ja és revideálnom kell korábbi álláspontomat a 3DS MAx-szal összefüggésben, mert megnéztem pár tutorialt és tényleg egyszerûbb vele a munka, legalábbis az alkatrészek létrehozása, na de ez már egy másik topik témája.)
Alpházás:
Megnyitsz egy akármilyen képszerekesztõt (Paint,PS,bármi..),csinálsz egy akármekkora méretû tetszõleges színû kockát kockát. Lemented BMP formátumba.
DXTBmp-be behúzod az alpházni kívánt DDS-t. Ha megvan,akkor felül Alpha-->Import Alpha Channel és betallózod neki az elõzõleg lementett BMP fájlt. Jobb felsõ sarokban láthatod,hogy valóban rárakta. Ezután lemented DDS DXT5-be (File-->Save As..-->DDS Texture). Fontos,hogy DXT5-be mentsed,semmi másba!
Ez lenne az alpházás.
#1287: Igen,ezek az alkatrészek a világítással fognak kivilágosodni. tehát igen..a villogódat is meglehet csinálni így. Csak persze nem fog villogni.
Mint nálam: http://www2.picturepush.com/photo/a/3914545/img/German-Truck-Simulator/gts-00052.jpg
I met God. She's black
13 éve itt. Szép idő.
Azt szerettem volna elérni, hogy a villogó külön kapcsolható legyen, de ezzel a módszerrel sajna nem megoldható, mivel a villogó folyamatosan mûködik! Kár! Pedig olyan jó lett volna!
A sikertelenséget követõen figyelmesebben elolvasva írásod rá kellett jönnöm, hogy magát az alkatrészt világosítja meg, de azt nem tudom, hogy mivel kapcsolható. Esetleg a világítással?
A felvetett problémára van valami megoldás?
Esetleg a #1178-as üzenetemre nincs kedved reagálni valamit? (Bár gondolom nincs, azért nem tetted meg eddig.)
Bocs a hülye kérdésért de még elég kezdõ vagyok. A válszt elõre is köszönöm!
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Blum: Itt lenne jó az az okos kis script. az a topikbann nevü😄
13 éve itt. Szép idő.