Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Neked már mondtuk, hogy nem szívesen látunk itt. Tipli.

13 éve itt. Szép idő.

LezFiddler
Nem, félreértettél!
Semmilyen konkrét dolgot nem tudok ezzel kapcsolatban. Viszont nehezen tudom elhinni, hogy ha valamelyik moderátor kap egy ( ne adj' Isten több ) levelet azzal a felhívással, hogy "A ... topik HG-ja szeretnék lenni" és a személy nem megfelelõ, akkor nem jeleznének vissza pl.: - Ne haragudj cimbora, nem leszel HG mert nem vagy még 1 éve regisztrált tag, vagy nem vagy 185 cm, vagy nem szereted a sárgaborsó fõzeléket, akármi!

Ez ugye nem egy megerõltetõ dolog.

Ütni kell a vasat! Ha kell akkor napjában többször is levelet küldeni nekik, hátha megunják.

Erre gondoltam az iménti irományban! Szerintem teljesen mindegy, hogy ki írogat nekik ha úgy sem reagálnak rá!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Maktoko
Mert elvesztettem a gépen:S
Bocs a 2 hsz-ért!

http://maktoko.picturepush.com

Maktoko
Blum vagy valaki be linkelné nekem blum konvertálás leírását az interiorhoz??

http://maktoko.picturepush.com

szabii98
Mondjuk nem is nagy gond, csak 2 éve az van, hogy hazajövök a suliból,, be a gép elé és ezsgéé.És ezmég jó 5 évig így is lesz, akár vannak modik, akár nem.De ez nem ide való téma és sokan félre is érthetik.

I met God. She's black

papi08
Na az fasza, akkor a vezetõséghez kellene fordulni, és nekik írni hogy új moderátorok kellenek, ha nem akarják bezárni a 10 éves munkájukat.
Vagy akkor a HG jelentkezõs e-mailt a [email protected] kell küldeni.

13 éve itt. Szép idő.

szabii98
A gumiban, a játékosok és a Konzolok fórumán mééég van modi, de már 1 az 1ben lemondtak az ezsgérõl.Mi tartjuk az életet...

I met God. She's black

Rubio
Szia!

Miért Te tudsz valamit, hogy miért nincs még a hg kinevezve? Én konkrétumot nem tudok, csak feltételeztem hogy a személyével lehet problémájuk, de ha nem így van, akkor légyszi mond már el nekem / nekünk, hogy mi a gond, mert ezek szerint én maradtam le valamirõl!

papi08
Annyi a "pénz" dolga, hogy havi, vagy évi 1-2ezer forintot kell adni a domainért, és a tárhelyért...
Ha ezzel a mondatoddal("ezzel a fórummal már nemigen foglalkoznak") az egész sg.hu fórumjaira/topikjaira gondoltál, akkor már rég bezárta volna a kaput az sg...

13 éve itt. Szép idő.

LezFiddler
Jó napot az uraknak!

Nem hiszem, hogy lenne változás ez ügyben ha új szavazást tartanánk, hiszen nem Blum személyével van probléma. Vagy lemaradtam valamirõl?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

szabii98
De itt a pénz is közbe szól, ezzel a fórummal már nemigen foglalkoznak

I met God. She's black

papi08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hidd el, ha akarnának találnának nem egy embert, aki megfelelõ lenne moderátornak..."Csak akarni kell..."

13 éve itt. Szép idő.

szabii98
Nem ez van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik topicban be lett linkelve 1 íromány, amiben a moderátor társ, nevet nem mondok, kijelenti hogy az SG már csak púp a hátukon.Tehát új moderátorok kellenének, de erre nincs sok esély.

I met God. She's black

papi08
Az ETS-lesz szerintem. Sajnos igazad lett Rubio, kicsit fel kell dobni a topikot, és oda kell egy Hg is😞

13 éve itt. Szép idő.

Persze,teljesen egyetértek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Rubio
És mi lenne - bármennyire is fájó -, ha új szavazást tartanánk, mert úgy látszik Blum személyét valamiért nem fogadják el, így viszont hiába választottuk meg,nincs HG!

Jelen pillanatban én nem látok más lehetõséget, csak egy ismételt szavazást, vagy úgy látszik várhatunk az örökkévalóságig! Döntsétek el / döntsük el, hogy mi a jobb a topiknak!

Én a topik érdekében egy új szavazás mellett voksolok!

(Bocs Blum, ez nem ellened van, én helybõl rád adtam voksomat, de be kell látni, hogy ez így nem mehet tovább! (Persze ez csak egy saját vélemény!))

Más:

GIS80s: ezek a képek (#1308) melyik játékból valók?

papi08
Ezt hogy érted? 😮

13 éve itt. Szép idő.

szabii98
Ami nincs 😊

I met God. She's black

papi08
Azoknak nem lehet<#hehe><#hehe>

13 éve itt. Szép idő.

tuzfal3
Ezt a modiknak magyarázd meg😄

Opel Movano 2.8DTi

papi08
Azt hiszem ráférne a topikra egy HG.

13 éve itt. Szép idő.

Gis80s
russh12: felvettelek, majd szólj, ha tudunk értekezni 😊

...valamint nagyon hálás lennék, ha valaki segítene rendesen belõni a szélvédõ és napellenzõ párost is, mert kezdek megõrülni 😊 Szeretném eleve igényesre megcsinálni, valamint felmerült egy probléma, ami a mellékelt képen szerepel. Egyik oldalról még viszonylag elfogadható, de a másik irányból igen érdekes tükrözõdést mutat.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

russh12
aaakeszz<#idiota><#idiota>

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

szabii98
xDDDD
Én nekem a legnagyobb szám, az a 49.990 volt, egy XBOX 360(de találtam 28ért is németben 😛)

I met God. She's black

papi08
Késõn van már a nagy-nagy számokhoz...Meg különben is nyárvan, a sör áránál többet nem gyakran látni😄

13 éve itt. Szép idő.

Rubio
Nálunk egybilliónak nevezik! 😊

Egyébként szerintem se sok esély lenne rá!

papi08
Teee, kisebb számot írj, mer nem tudom ezt már kiolvasni 😄

13 éve itt. Szép idő.

szabii98
1 az 1.000.000.000.000hoz hogy megteszik 😊

I met God. She's black

papi08
Van egy nagy ötletem....
||
Lejebb
||
||
||
||
||
||
||
||
Tádááám:
||
||
::
Írjunk az SCS soft.-nak hogy másolják már át azt a 3-4 db utasítás sort az ETS-be, és adják ki egy ingyenes patch-ben😊

13 éve itt. Szép idő.

Rubio
Igen, erre gondoltam én is, hogy azért nem mûködik a dolog, mert az alkotók itt (GTS) kihagyták a "G" bill. funkciót a game-bõl, és mivel nekem nincs ilyen múltam, akkor így marad, ahogy most van:

Szóval a kezdeti problémák után most ilyen lett a villogó:

és "bekapcsolva":

szabii98
Örök hálám
Blum:Neked is 😊

I met God. She's black

papi08
MééénevagyolmánHGGGGG????

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Ez a neve: obj:{0x6C8BE8B8,0x0}

13 éve itt. Szép idő.

Inkább az,amit lentebb írtam...

szabii98
Rendben, megvan a tetõdarab, mostmárcsak az kell hogy világítson.Ahoz mi legyen a mappa neve?light.night(C)?

I met God. She's black

papi08
Esetleg egy kisebb programozói multal lehet bele tudod írni a játékba. Csak egy új billentyû parancs, egy új utasítás sor.

13 éve itt. Szép idő.

Rubio
Köszönöm a választ! Így már értem a dolgot!

Azt az utasítássort, ami az extreme truckban sim-ban mûködik, a GTS-ben nem lehetne mûködésre bírni, vagy esetleg nincs valami más megoldás?

(Ja és revideálnom kell korábbi álláspontomat a 3DS MAx-szal összefüggésben, mert megnéztem pár tutorialt és tényleg egyszerûbb vele a munka, legalábbis az alkatrészek létrehozása, na de ez már egy másik topik témája.)

No,akkor:

Alpházás:

Megnyitsz egy akármilyen képszerekesztõt (Paint,PS,bármi..),csinálsz egy akármekkora méretû tetszõleges színû kockát kockát. Lemented BMP formátumba.
DXTBmp-be behúzod az alpházni kívánt DDS-t. Ha megvan,akkor felül Alpha-->Import Alpha Channel és betallózod neki az elõzõleg lementett BMP fájlt. Jobb felsõ sarokban láthatod,hogy valóban rárakta. Ezután lemented DDS DXT5-be (File-->Save As..-->DDS Texture). Fontos,hogy DXT5-be mentsed,semmi másba!
Ez lenne az alpházás.

#1287: Igen,ezek az alkatrészek a világítással fognak kivilágosodni. tehát igen..a villogódat is meglehet csinálni így. Csak persze nem fog villogni.

Mint nálam: http://www2.picturepush.com/photo/a/3914545/img/German-Truck-Simulator/gts-00052.jpg

szabii98
papi08
Tedd fel ide, vagy küld el PM-ben azt a részt z3D-ben és megcsinálom ha tudom 😊

13 éve itt. Szép idő.

Ezt kinek címezted?

szabii98
Helló!
Lenne 1 kis gondom!
Megszeretném világítani a kijelölt részt, de nem tudom, mivel az egész tetõrésszel egyben van a rész :S
Nem tudnám valahogy kivenni onnan hogy megvilágíthassam?:S
Kép:

I met God. She's black

Rubio
Elsõ olvasatban én is megörültem neki, hogy hátha ez jelent megoldást a problémámra (ill. az egyikre, mert van több is)!

Azt szerettem volna elérni, hogy a villogó külön kapcsolható legyen, de ezzel a módszerrel sajna nem megoldható, mivel a villogó folyamatosan mûködik! Kár! Pedig olyan jó lett volna!

A sikertelenséget követõen figyelmesebben elolvasva írásod rá kellett jönnöm, hogy magát az alkatrészt világosítja meg, de azt nem tudom, hogy mivel kapcsolható. Esetleg a világítással?

A felvetett problémára van valami megoldás?

Esetleg a #1178-as üzenetemre nincs kedved reagálni valamit? (Bár gondolom nincs, azért nem tetted meg eddig.)

Stig95
Kössz Blum<#worship>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

papi08
Blum for President!😄

13 éve itt. Szép idő.

Amit kiakarsz lopni a gépbõl,annak az alktrésznek a pipáján (vagy magán az alktrészen) jobb klikk-->Linking-->Unlink. Aztán az alap kamiont törlöd és a megmaradt cuccokat lemented (File-->Save As...)

Stig95
Hi all. Hogyan kell kamionbol cuccokat kivenni/kilopni Zmodeler-rel?
Bocs a hülye kérdésért de még elég kezdõ vagyok. A válszt elõre is köszönöm!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

papi08
Hamar felejt ám...Azt is elfelejtette hogy Õ írta a leírást -.-"
Blum: Itt lenne jó az az okos kis script. az a topikbann nevü😄

13 éve itt. Szép idő.

Na jólvan,itt leszerepeltél. Tünés.

russh12
vegyél fel msn-re és megcsinálom 😉
bocsa 2 HSZ-ért ...

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php