Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár nem Z-Modeler, de véglis ha úgy vesszük témába vágó. A gondom az lenne, hogy 3DS MAX-ba van egy high poly modellem, ami 6 részletben van. Ezt a modellt szeretném átrakni Z-modelerbe, hogy késöbb játék(ok)ba konvertáljam. Kiexportáltam a gépet 3DS MAX-ban .3DS formátumba, de kiexportálás közben kiírta hogy - Object has too many faces ( more than 64k). Így Deep Exploration-ban nemis jelenítette meg ezt az -at. Z-Modelerbe pedig megpróbáltam beimportálni
de a betöltésnél - 100%-nál - megáll a töltés és feladatkezelõben a Z-Modeler "nem válaszol" státuszba kerül.Azt gondolom, hogy Z-Modinak túl nagy egyszerre ez a nagy fájl. Segítséget kérnék milyen módon lehetne eljuttatni ezt a modellt 3DS MAX-ból - Z-Modi-ba. Két kép a project-rõl:

szabii98
Esetleg Shadoweyes-t megkérdezhetnéd, õ is benne van a HG osztók csapatában :)

I met God. She's black

papi08
Jól megp****csázzuk majd Õket ;)

13 éve itt. Szép idő.

Blumot elutasították úgynéz ki. :( Mivel még továbbra is fenntartják a válasz nélküli elutasítást.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LezFiddler
Sziasztok!
Blum-al mi a helyzet, elõrehozott nyugdíj , vagy mi?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Falkon
Nyugi ismerem az órát, csak úgy mondtam a 2 napot!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

papi08
Ez jó ötlet, akkor a nevezés kitolva holnap este 20:36-percig. :)
A szavazás pedig 20:40 perctõl kezdõdik, és egy kerek napig tart:)

13 éve itt. Szép idő.

Rubio
Ha még az órát sem ismered, akkor hogy a fenébe akarsz Te itt HG lenni? A tegnap este 20:36 óta eltelt idõ, az egészen pontosan 15 óra és 9 perc!

Azért nem mindenki ül egész nap a számítógép elõtt, hogy olvasta volna már a felhívást, de tény, hogy eddig oly sok jelentkezõ nem akadt! Szóval én is az idõpont kitolása mellett vagyok, mondjuk holnap reggel 8-ig (vagy hogy meglegyen a 2 nap, holnap este 20:36-ig), s onnantól akár kezdõdhet is a szavazás!

Falkon
Hát 2 napja kivan írva. Aki eddig nem tette, az már nem hiszem hogy jelentkezni fog. De te tudod.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

papi08
Azt hiszem kicsit ki kellene tolni a nevezést :D

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Senki nem szeretne jelentkezni, csak Falkon és Én?:)
Sebaj, délig megtehetitek:)

13 éve itt. Szép idő.

Falkon
Köszönöm!<#worship>

bullseye9
"Tárgyak leválasztása:

- Polygon nézetben kiválasztod ( Select... Quadr ) a leválasztandó részt.
- Alul SELECTED MODE legyen bekapcsolva.
- Aztán : Modify... Submesh... Detach
Select-->Separated"

by Blum & LezFiddler <#email>

Falkon
Ha lenne tapasztalatom, én jelentkeznék!

Rubio
Én már jeleztem, hogy a topik érdekében az újraszavazás mellett vagyok!

papi08
Blummal megbeszéltem. De akár várhatunk is, egyszer csak felfigyel egy moderátor :)

13 éve itt. Szép idő.

Rubio
Ez most hogy derült ki ilyen hirtelen?

papi08
Na emberek!
Sajnos írni új szavazást kell kiírni:/
Bárki indulhat, holnap délig van a nevezés, majd azután este 8-ig a szavazás maga.
Követelmények:
Idézet a sg.hu szabályzatából
"-a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált

-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat"

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nem tudlak. Ja és Tipli:)

13 éve itt. Szép idő.

Maktoko
Fel tudnál venni msn-re?
Mert ugyan úgy csináltam mindent mint ahogyan blum leírta a dokumentumba de nem látszik az interior a játékban!

http://maktoko.picturepush.com

Falkon
Valaki leírná nekem, vagy belinkelné, hogy kell több dolgot szétszedni?
Pl: jel és a hûtõrács együtt van, de nekem csak a jel kéne.

Elõre is köszi.

papi08
Igen.

13 éve itt. Szép idő.

Maktoko
De ha pl egy interior konvertálásnál is?

papi08
Igen.

13 éve itt. Szép idő.

Maktoko
Helló
Tudom nem szívesen láttok engemet de kérdeznék valamit,hogy:
Az baj-e ha egy konvertálásnál a mattokat hamarabb írtam át mint ahogyan a dds-ekett tettem bele a mappába!?

papi08
Hát tõlük ne is várj...:(

13 éve itt. Szép idő.

LezFiddler
Na ez az!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Semmilyen levelet nem kaptam.

szabii98
Nekem 1x írtak vissza, akkor is azért hog Nem, mert nem volltsm 1 éve regisztrált.

I met God. She's black

LezFiddler
Értem én.

Kaptál olyan levelet amiben ez állt? : "NEM"

Szerintem ez így indoklás nélküli!

papi08
Küldje el mindenki naponta 3szor a leveled aki támogat, és megunják a "tisztelt" moderátorok és betesznek HGnak:D

13 éve itt. Szép idő.

Félreértés ne essék,nem azt mondom,hogy hülyeség amit mondasz. Mert lehet,hogy igazad lesz..de ennek kicsi az esélye. Jól ismerem a moderátor Urak szokásait és simán vannak akkora ge*ik,hogy a "Válasz nélküli..blabla" jogra hivatkozva nagy ívben sza*nak rám. Mindenesetre ha ragaszkodtok hozzá,akkor naponta többször is elküldöm a levelet. Nekem nem kerül semmibe,csak nem akarom azt,hogy a késõbbiekben ez miatt megszívjam..

LezFiddler
Az jó.
Akkor hányjuk a borsót a falra továbbra is!

papi08
Hát ha ez egyszer összejönne, akkor gyártatnék egy scriptet(van erre lehetõség) hogy a scriptbe írt felhasználók is tudjanak HSz-eket törölni, mint a HG.

13 éve itt. Szép idő.

szabii98
Ja oké, errõl nem tudtam :)
Ez esetben én nemhiszem hogy szavaznék, mivel Blum is és teis rengeteget segítettetek.

I met God. She's black

papi08
Lehet kellene egy kicsit akciózni. Írni kell az sg moderátorainak, és szerkesztõinek, hogy itt lenne az ideje hogy aktiválják magukat. Ugyanis tényleg eléggé elfeledkeztek az sg fórumairól.. Persze nem egy levélben, hanem mindenkinek külön külön. Természetesen ezt fel lehet fogni egy kicsi poénnak, de akár egy felszólítás is lehet, az adminok irányába.

----

Szabi98: Én is megpróbálkoznék az indulással. Van már HG jogos topikom, rend is van, mindenki boldog.

13 éve itt. Szép idő.

szabii98
És kik indulnának?Blum ééés blum?

I met God. She's black

papi08
Ezen HSZ második részével egyet értek.

--

Akkor lehet tartani kell egy új szavazást? :/
Bár, akkor sem biztos hogy lenne HG, hisz a moderátorok aktívak...

13 éve itt. Szép idő.

Gis80s
A fõ témához szólva pedig annyit fûznék, hogy valóban nagyon jó lenne egy "fõnök" ide, meg kicsit formailag is helyre tenni az topikot - banner ügyben tudok segíteni, ha igény mutatkozik rá -.

Viszont ami számomra érthetetlen, hogy az új emberek többsége miért lusta utána nézni a dolgoknak máshol?! Miért az a megoldás - mielõtt még rápróbált volna -, hogy bedobja ide, hátha megoldja helyette valaki?! (Az meg már csak sokadrangú kérdés, hogy sokszor be is sértõdnek, ha nem kapnak választ 1 perc alatt)

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Rubio
Akkor passz!

Rubio
Én pontosan emitt gondoltam és írtam azt, amit #1314-ben írtam...

Erre pont ugyanez a válaszom: #1331

Gis80s
ETS :)

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

papi08
Banner ötlet:

Csak egy tipp(és az unalom szüleménye) :D

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Most õszintén, tényleg nehéz egy kicsit keresni??? -.-

13 éve itt. Szép idő.

Maktoko
Most õszintén,tényleg ilyen nehéz egy dokumentumot feltölteni majd a linket be linkelni???

papi08
"Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra. "
Itt megtalálod :)

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Ennyit segítek.
Még lapoznod sem kell.

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Az a gond, hogy ki van írva: "Fent tartjuk a válasz nélküli elutasítás jogát!" Erre is hivatkozhatnak mikor elutasítanak egy illetõt.

13 éve itt. Szép idő.

Maktoko
Én meg most ezt az 1 dolgot akarom és utána békén hagylak titeket!