Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van még mit reszelni rajta de igyekszem.
Mostanában egyre kevesebb idõ jut rá és ihlet sem mindig van, de azért rajta vagyok!
Mivel kizárólag a net-en fellelhetõ fényképekre hagyatkozom, ezért sok idõ elmegy az arányok helyes megválasztására. ( nem mindig sikerül )
Egyszer kész lesz.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Szép munka!
Nem értem régen miért volt divat a piros alváz. <#nemtudom>#nemtudom>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
-Falkon: 1
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Köszönet a segítségeket 😉
De még van majdnem egy egész napjuk, csak jelentkezik valaki😊
13 éve itt. Szép idő.
(mondjuk evvel az idõ "viccel" rontottam a helyzetemen! 😊 )
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
de hát ugye nem lehetett..
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Most egy másik programmal próbálom (Deep Exploration)- mi szerint kiexportálom 3ds max-ból .obj formátumban, és ebben a programban exportálom ki .3ds-be. Ha ez sem sikerül, akkor megpróbálom valahogy átalakítani, hogy kevesebb poly legyen.
Épp tegnap érdeklõdtem Blumnál, hogy az miért van, hogy a 3ds max-ban elkészült alkotás miként kerül be a zmod-ba, mert a menetét betartottam de a zmodban semmi sem látszik!
A párbeszédbõl az jött le, hogy a zmod elég "gány" módon dolgozik, mert nálam 6 esetbõl csak 3x találtam meg a gépet egyben, míg a másik 3 esetben darabokra szedte a gépeket és az alkatrészeket szétszórta a szélrózsa minden irányába, ráadásul azokat sem az összeset, hanem csak egy részét. És feltettem neki a kérdést, hogy mi a biztosíték arra, hogy amit 3ds max-ban létrehozok, azt viszont látom a zmodban, hogy be tudjam tenni a game-be?
És lám, mára itt a válasz tõled, hogy egyben semmi esetre sem próbálkozzak, mert akkor lehet, hogy eszem a kefét, de mi van olynakor, ha darabjaiban, azaz egyesével exportálod 3Ds-bõl, majd pedig importálod zmodba? Elvileg meg kellene tartani a helyét, de az elõzmények után nem merném biztosan állítani!
Szóval a lényeg: nézd meg a boxert is, hogy annál mi újság, s ha ott sem mûködik, akkor nézd meg alkatrészenként! Tudom így hosszadalmasabb (ha mûködik), de legalább nem veszik el eddigi munkád!
Kíváncsian várom a fejleményt!
Opel Movano 2.8DTi
Na, akkor belevágok 😊
...de hiába másolom át a nekem tetszõ mat értékeit, mégsem olyan, mint amilyet szeretnék. Ez mitõl lehet?
"Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."
Indoklás nélküli, nem válasz nélküli!
Vélemények jöhetnek....és rendkívül hálás lennék, ha valaki megtanítana rendesen megcsinálni a üveg alkatrészeket, mert utána olvastam egy jó pár helyen, de egyre siralmasabb végeredményt tudok csak összehozni. Plíz help <#kuss>#kuss>