6060
Segítség!
-
#2349 Sziasztok.
2.2.2-es zmoddal hogyan lehet megoldani egy alkatrész meg világitását? -
#2348 Raktam a SCANIM-ba cuccokat bekonvertáltam GTS-be(2.1.1.-es zmoddal)és betöltéskor 3/4-kor kifagy mi lehet a probléma? -
#2347 +1
Nem akarok beleszólni, mert lehet hülyeséget írok, mondok. Az "ai" objektumot fel kellene tenni a "scania" könyvtár alá vagy a sorrend mindegy? Mintha nekem is ilyen problémám lett volna "anno", de már nem emlékszem pontosan! -
#2346 Nem tettél szóközt az ai és a zárójel, valamint a collision és a zárójel közé!
Azaz így kellene kinézni:
ai (ABC)
collision (ABC) -
#2345 Dobd át azt az autót vizslatás céljából! -
Blum #2344 Hát,ez nevetséges. Gép továbbra is sehol. Akkor most egy Zmodos kép:
-
Blum #2343 :D Szuper. Na,akkor mostmár nekiállok,aztán lesz ami lesz. -
#2342 Nem kell shadow modell sem! -
Blum #2341 Na jó,de akkor nem is kell a shadow modelljének semmilyen textúrát adni? Rakjam Default Materialra,aztán kész? Mert azt tudom,hogy a collision csinál árnyékot is,legalábbis 2.1.1-ben így volt,ezekszerint itt is...de textúra nem is kell rá? -
#2340 Leginkább semmilyet, a program megcsinálja az árnyékot a collision alapján! -
Blum #2339 Fúú,én se shadow,se collision-t nem raktam a gépre,mert 2.1.1-nél nem kellett. Na kicsit később nekiugrok újra.
Egy kérdés,még így gyorsba: shadow matjának milyen értéket adjak? (generic,chromic..stb) -
Immigrants #2338 Hy! Vállalsz még konvertet? Ha igen gyere msn-re pls! -
#2337 Igen collosion után is kell.
-
#2336 Jogos!
Az ai ( lehet más is ) után, mint írtam is szerintem nem szükséges az (ABC, viszont a collision után mindenféle képen kell!!!
A képedet nem tudom megnézni, nem gyün be. -
Blum #2335 ABC-t nem raktam mögé,mindjárt meglesem! -
#2334 PMG-ben ás PMD-ben sem kell át irni semmit, Zmodba a ai után utána irtad (ABC)-t? Log fájl nem jelez valami hibát? Nem egy kamiont raktam már be a játékba 2.2.2-vel de ilyen gondom még nem volt egyszer sem.
Na most betöltötte a mellékelt képet is. Valamelyik alkatrészhez nincs hozzárendelve textúra, nekem is akkor csinált egy Default mat-ot. -
#2333 Üdv mindenki!
Hogy tudnám megvalósítani azt, mint ahogy egy kamionban láttam,hogy ne kelljen az egész interior-t szerkeszteni, hanem csak a kiegészítőket zmod-ban rárakom és berakom a játékba. A kamionnál man_hood mappába voltak belerakva. -
Blum #2332 Helyzet változatlan. Most átraktam magnum b osztály helyére,de még csak azt sem veszi,hogy scaniat belteret kéne rakni vagy valami...
2.2.2-nél tuti nem kell SEMMIT sem turkálni a PMG-ben vagy PMD-ben?
Egy kép exportálás utáni kinézetről. Mivel még soha nem exportáltam 2.1.1-en kívül semmivel,így fogalmam sincs,hogy ez jó-e...
-
#2331 Próbáld meg másik osztályba tartozó autó helyére betenni! -
Blum #2330 Ezt nem hiszem már el. Nagyon felba**ott most ez a szar. Egyszerűen kiexportálom a cuccot,látszólag minden oké. Matokat átfirkálom,berakom a DDS-eket,definitiont átírom,berakom a kerekeket,összecsomagolom,be a mod mappába,de játékban SEHOL!!! Az előző kamionom helyére raktam be,ami hibátlanul megjelenik most is,ez meg..sehol Gyári kamiont teszi be.
Definitiont csak nem rontottam el,már vagy 1000 def-t átírkáltam :D
Valami ötlet,hogy mit rontok el?
Ja,és Zmod 2.2.2-vel exportáltam. -
#2329 ja -
Blum #2328 Világító alkatrészeknek ugye létrehoztál egy új matot? -
#2327 ha meg a megvilágító részeket rakom legelőre akkor meg elcsesződnek a MAT-ok -
#2326 ez volt beírva amikor láthatatlan volt akkor működött
-
Blum #2325 material : "eut.dif_lum.over.fx" {
texture[0] : "night.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.33884 , 0.33884 , 0.33884 }
shininess : 10
tint : { 1 , 1 , 1 }
} -
#2324 írd már le a matját köszi -
Blum #2323 Az,hogy elkúrtad. Vagy nem jó a matja,vagy nem húztad előrébb vagy nem jó a mappaelrendezés...
-
#2322 mi a probléma akkor ha megvan csinálva a night.light trükk és nem világít? -
#2321 köszönöm sikerült már csak az apróságokat kell megcsinálnom
-
#2320 ok megnézem -
Blum #2319 PMD,vagy mat -
#2318 Na már nem láthatatlan mi lehet a hiba most?
-
#2317 1000 hálám neked.
Sikerült
-
Blum #2316 PMD-t írd újra. -
#2315 bocs valami el ba***dott:
-
#2314 Hali.
valaki segítene megoldani a hibát?:
Előre is kösz -
#2313 nekem az kell hogy a kamion látszodjon -
#2312 Hát, pedig a válasz ott van leírva, csak a sorok között kellene olvasni tudni...
Ha neked nem az a célod, hogy a kerekek is eltűnjenek, akkor szerinted mi a teendő, vagy mi a hiba? -
#2311 de nem erre voltam kíváncsi -
#2310 Az, hogy a kerék matjainál a Matetrial Editorban, az "Alpha Blending" alatt lévő "Enable" előtti kis ablakba nem tettél pipát! Ha odateszed, akkor az is eltűnik és akkor tökéletes lesz az összkép, csak egy árnyék fog suhanni az úton...