Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezFiddler
Köszönöm!

Van még mit reszelni rajta de igyekszem.
Mostanában egyre kevesebb idõ jut rá és ihlet sem mindig van, de azért rajta vagyok!
Mivel kizárólag a net-en fellelhetõ fényképekre hagyatkozom, ezért sok idõ elmegy az arányok helyes megválasztására. ( nem mindig sikerül )
Egyszer kész lesz.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Ha már benéztek,akkor szavazzatok is...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gis80s
Hát ez nem semmi...gratulálok, csak így tovább! <#wow1><#taps><#taps>

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

LezFiddler
Köszi!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

szabii98
Énse tudom de naom jól néz ki annyi szent 😄

I met God. She's black

<#eljen><#eljen>
Szép munka!

Falkon
Nagyon szép lesz!
Nem értem régen miért volt divat a piros alváz. <#nemtudom>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LezFiddler
Sziasztok!

bmwcrash
köszi<#worship>
Falkon
<#pardon1>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Rubio
papi08

Rubio
<#ejnye1>

Falkon

bmwcrash
adna vakaki egy linket egy jó zmod ról?
Falkon
-Papi : 3
-Falkon: 1

russh12
Papi....

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

papi08
Falkon!😊

13 éve itt. Szép idő.

+1 szavazat papinak!

Falkon
Papi!

szabii98
Bocsi Falkon/Pappi, de én nem szavaznék 😊

I met God. She's black

papi08
Hát rengeteg az induló:
-Falkon
-Én(papi08)

Kerek 1 nap a szavazás ideje.

13 éve itt. Szép idő.

papi08
HG jogra jelentkezni MA este 20:36-ig lehet!
Aki szeretne, még megteheti!

13 éve itt. Szép idő.

Na a probléma megoldódott, a modellt feldaraboltam mégtöbb részletre, és így Z-Modba 5 perc várakozás után, piciben is, de megjelenik. 😄
Köszönet a segítségeket 😉

papi08
Nem is keveset 😄
De még van majdnem egy egész napjuk, csak jelentkezik valaki😊

13 éve itt. Szép idő.

Falkon
Ha csak mi maradunk, akkor sok sikert ellenfelem! 😄
(mondjuk evvel az idõ "viccel" rontottam a helyzetemen! 😊 )

Feltöltöm, a házat valahova és hasonlítsd össze.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Rubio
Amennyiben nem gondoltad meg magad, akkor nekem jó holnap is.

ja igen ilyen nekem is volt, mikor a scanian megpróbáltam a 6szög alakú rácsokat kisebbé varázsolni..
de hát ugye nem lehetett..

Tehát akkor mégis elindítottad ;D - de továbbra is tétlen vok :S. Lehet a Materiálok a gondok?

kitömöríted valahova,aztán csinálsz neki egy parancsikont asztalon 😄

Nem értek hozzá, mert ilyen sose próbáltam, de nem biztos hogy a poly miatt volt. Nekem is van egy 3ds-es házam, aztán akkora mint a negyed gts-es térkép, és részletes, és berakja.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nekem nem telepítette fel sehova. Nincsen indítóm. Hogy kell feltelepíteni?

Holnap lehet róla szó. Amúgy most próbáltam levenni a poly számot 300.000-rõl 65.000-re. Beis került 5 perc után z-modba - de a z-modba a polyk összevissza voltak - tehát az egész modell szétvolt ba**va. :S

tuzfal3
EZ most ugye csak vicc?😄

Opel Movano 2.8DTi

Hogy kell elindítani a Zmodelert???

Rubio
Még egy dolgot felajánlhatok neked, hogy ha 1 alkatrészt átküldesz nekem, akkor megnézem, hogy nálam lefagy-e a zmod, ha igen, akkor mindegy volt, de ha nálam nem, akkor meg kiokoskodjuk, hogy esetleg miért nem...

Köszönöm válaszodat! A modell 6 részre van bontva - ezeket a részeket próbáltam egyenként is kiexportálni .3ds-be, de a z-mod ugyanúgy "lefagy". A Boxer-t még nem néztem, de "sajnos" azis high poly. 😄
Most egy másik programmal próbálom (Deep Exploration)- mi szerint kiexportálom 3ds max-ból .obj formátumban, és ebben a programban exportálom ki .3ds-be. Ha ez sem sikerül, akkor megpróbálom valahogy átalakítani, hogy kevesebb poly legyen.

No,elküldtem a levelet 17-szer. Ha most még annyit sem válaszolnak,hogy "NEM LESZEL HG BA*DMEG!!!",akkor nálam örökre leírták magukat.

Rubio
Nem biztos, bár ez nem vigasz!

Épp tegnap érdeklõdtem Blumnál, hogy az miért van, hogy a 3ds max-ban elkészült alkotás miként kerül be a zmod-ba, mert a menetét betartottam de a zmodban semmi sem látszik!

A párbeszédbõl az jött le, hogy a zmod elég "gány" módon dolgozik, mert nálam 6 esetbõl csak 3x találtam meg a gépet egyben, míg a másik 3 esetben darabokra szedte a gépeket és az alkatrészeket szétszórta a szélrózsa minden irányába, ráadásul azokat sem az összeset, hanem csak egy részét. És feltettem neki a kérdést, hogy mi a biztosíték arra, hogy amit 3ds max-ban létrehozok, azt viszont látom a zmodban, hogy be tudjam tenni a game-be?

És lám, mára itt a válasz tõled, hogy egyben semmi esetre sem próbálkozzak, mert akkor lehet, hogy eszem a kefét, de mi van olynakor, ha darabjaiban, azaz egyesével exportálod 3Ds-bõl, majd pedig importálod zmodba? Elvileg meg kellene tartani a helyét, de az elõzmények után nem merném biztosan állítani!

Szóval a lényeg: nézd meg a boxert is, hogy annál mi újság, s ha ott sem mûködik, akkor nézd meg alkatrészenként! Tudom így hosszadalmasabb (ha mûködik), de legalább nem veszik el eddigi munkád!

Kíváncsian várom a fejleményt!

tuzfal3
msnen tudnál dobni róla pár képet?

Opel Movano 2.8DTi

Van most Boxerem is, de ilyenformán kitörölhetem vele a seggemet. :S

tuzfal3
Szuper.Úgylátszik nem is vagyok olyan hülye hogy a kisbusz projectbe belevágtam...ragadós😄

Opel Movano 2.8DTi

Gis80s
Azt nem tettem meg, mert gondoltam, hogy ha az eredeti marad benne, akkor minden jó lesz és csak át kell írnom a mat értékeit...tévedtem 😊
Na, akkor belevágok 😊

HxD-ben átírtad a PMG-t?

Gis80s
Értem én, meg valóban ez tûnik logikusnak...és most jön a de 😊
...de hiába másolom át a nekem tetszõ mat értékeit, mégsem olyan, mint amilyet szeretnék. Ez mitõl lehet?

LezFiddler
Úgy legyen!

El is küldtem. Aztán majd ha visszaugatnak,akkor el lesz nekik pofázva,hogy ez nem így mûködik.

LezFiddler
Még mindig nem értem!

"Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."

Indoklás nélküli, nem válasz nélküli!

nemtudom miért akarsz utánaolvasni,meg mûvészkedni az üveggel kapcsolatban. Átrakod a matot meg a DDS-t a te gépedbe és minden mûködik faszán.

Gis80s
Alakul a mûvem sokadik javított változata...egyszer tuti elkészül.
Vélemények jöhetnek....és rendkívül hálás lennék, ha valaki megtanítana rendesen megcsinálni a üveg alkatrészeket, mert utána olvastam egy jó pár helyen, de egyre siralmasabb végeredményt tudok csak összehozni. Plíz help <#kuss>