6060
Segítség!
-
#2510 Aztaa!
Nagyon szép munka! -
Blum #2509 Pofás gép!
Bal hátulján a pótkerék helyére tegyél valami highpoly kereket,mert ez egy kicsit bután áll rajta. -
#2508 Sziasztok!
-
#2507 Telepíteni?
Letöltöd a becsomagolt Zmodelert, kitömöríted és használod. -
zoola16 #2506 Hello olyan gondom lenne fel telepítem volna de azt Írja ki c:/DOCUME~/Zolika/LOCALS~1/Temp/Rar$EX00.265/ZModeler2.exe de az elejére azt hogy nem futatható kérem valaki tud segiteni. -
#2505 -
#2504 Sziasztok!
Kicsit haladtam a Boxerrel.A hátsó lámpákat kezdtem el.A burát majd még meg kell oldanom hogy 2 színű legyen.A lámpák belsejét még be kell építenem.Kb. 80%os az alkatrész.
Vélemények jöhetnek. :)
-
#2503 Kereket azt meg tudtam oldani egy másik dummy nevet kellett alkalmaznom azért köszönöm a segítséged:) -
#2502 Ha végképp nem akarja az igazságot, akkor keress egy másik, hasonló gépet, ami alatt jó az árnyék és cseréld ki ennek a .pmc fájlját arra...
Ha tényleg ott a dummy az üres helyen és mégsem jelenik meg, akkor esetleg a nevében van eltérés, azaz lehet, hogy ott egy szóköz, vagy valami más és emiatt nem veszi figyelembe, de ha nem akarsz vele kínlódni, akkor töröld és az előtte lévő dummy-t másold a helyére... (De mielőtt ezt megteszed, hozd kijjebb, mert szerintem egy kicsit beljebb van a kelleténél, de ha ez a koncepció, akkor hagyd így.) -
#2501 Szép Estét!
Hogyan tudom beállítani a colloisont hiába nagyítom meg ugyan olyan..És a kerék annak is megcsináltam a dummyt de nem csinál vele semmit...
-
#2500 THX -
#2499 Quadr!
Fölötte 3-al None. -
#2498 Mingyárt meek. -
#2497 gyere msn re thx -
#2496 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni ha van egy tárgy és az quard-ba van.
Azon hogy tudom megszüntetni a quard-ot?
előre is kösz a segítséget -
Blum #2495 Természetesen nincs harag és elnézést kérek. -
akela #2494 Ezt elfogadom,én nem néztem utána,és nem igen olvasok itt másik topicot.De itt azért nagy általánosságban normális irományok futnak be,és jó lenne,ha ez nem változna.Remélem nincs harag ezért. -
Blum #2493 Jó,rendben de ha egyszer képtelen rá,hogy kinyissa a szemét,akkor ez van. És nem ez az egyetlen topik,ahol gyakorlatilag teljes sötétségben van,ba**ik visszaolvasni,keresni. -
akela #2492 Ezt azért cizelláltabb formába kellett volna önteni!
Igaz,hogy ez is SG,de mégis másik topic.Köszönöm. -
#2491 Nincs mit. -
#2490 Köszönöm az infot! 2.2.2-vel ügyködök mostanában, egyenlőre nekem az tűnik a leghasználhatóbbnak :)
A mappák maradnak, mert mindegyikben van valami lényegtelennek tűnő dolog, de akármit törlök, akkor fura módon a kerekeken és az árnyékon kívül minden eltűnik a gémben....de végülis mind1, elférnek.
A függöny kérdést sikerült megcsinálni. Mindenhogy próbáltam -túlbonyolítani-, csak a legegyszerűbb módon nem :) Szóval végre megvan minden!
Köszönöm mégegyszer
-
#2489 Váoooo majdnem hanyatt dobtam magam... am köszi. -
#2488 Keresőbeis beírhatnánk igazán..:D -
#2487 A HG legyen szíves és írja ki a Bannerba hogy nem linkelünk Zmodelert, ugyanis már nem egy link található a topicban.És aki nem képes vissza olvasni 10-15 oldalt, vagy beírni a keresőbe, az megérdemli...Köszönöm! -
Blum #2486 VARÁZSLAT -
#2485 20:03:35 : c:\distro\eurotrucks_1.00\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(446): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QAEAAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@I@Z: Index outside array boundaries.
ilyenkor mi van? -
#2484 Sziasztok tudna nekem valaki linkelni 1 zmodot előre is kösz! -
#2483 Gondolom, v2.2.4-el bontottad ki az autót.
Én a helyedben már is penderíteném onnan a shadow, és a driver mappákat!
( Gondolom, a "driver dummy" benne van az ai -ban, ha pedig amúgy sem használod a gépészt, akkor meg tök mindegy! )
Azt nézd meg, hogy a mappákban van-e valami! Ha üresek, akkor mehetnek a levesbe.
De, szerintem jól van ez így.
A 2. kérdésedre a válasz: ( szerintem ! ) ha meghagyod a lights.rev nevű mappát és abba teszed az behúzott függöny modelljét, míg az ai-ba az elhúzottat, akkor elviekben ha hátramenetbe kapcsolsz, működnie kéne a dolognak!
Ha nem sikerült semmi hasznosat írnom, akkor bocsi! -
#2482 ...ééés a lista :)
Nem én csináltam ilyenre, úgyhogy senki ne kezdje azzal, hogy ez, vagy az miért van ott :)
-
#2481 Hű, kezd ebből rendszer lenni
más...
Csináltam egy gépet ETS-hez, de GTS szerkezet az alap. A modell fő mappájában rengeteg almappa van.
1. megoldható-e, hogy ezek mappák iktatva legyenek valamilyen módon...de mégis működjön a gép?
2. elhúzható függönyt miképp lehet berakni?
(az én Man-omban van, de valamiért az a megoldás ebben nem működik)
...ha esetleg úgy könnyebb, akkor délután szívesen dobok képek a mappalistáról. Előre is köszönöm a segítséget! -
#2480 Jó estét!
Igaza van Gis80s-nek!
Minden bizonnyal a Chamfer beállításával van gond. -
#2479 Látom....
És akkor bocsánat,gis,blum,nenus! -
#2478 Valaki be tudna linkelni egy 2.2.4-es zmodot? -
Blum #2477 Ha nem akartál okoskodni,akkor most igazán kussolhattál volna,mert ha kinyitottad volna a szemedet,akkor tudnád,hogy nem mozgatásról van szó,hanem a Chamfer eszköz használatáról... -
#2476 Igazad van GIS,mert a képen tényleg csak a Y tengely van bekapcsolva... és a Y és az X tengelynek is be kell kapcsolva lennie hogy mindenhogy tudjad a tárgyat mozgatni!(Én ezzel nem akartam okoskodni) -
#2475 Újból megnézve a képeket még egy ötletem lenne. Csak az Y tengely van bekapcsolva. Nem lehet, hogy az X-re is szükség lenne a jó megoldáshoz?! -
#2474 Hát, jobb ötlet hiányában csak arra tudnék gondolni, hogy vagy nem lett minden szükséges pont kijelölve, vagy pedig a Chamfer beállításokban kéne valamit állítani... -
nenus #2473 Sziasztok! Chamfer parancsal le szerettem volna kerekíteni a hűtőrácsot, és ez lett belőle.
Használat közben:
És a végeredmény:
Ez mér van, és mi a megoldás? -
#2472 Ez nem igaz.
Nem sikerült.
Kidob egy k**** hibával. -
#2471 kössz.