6060
Segítség!
-
Blum #2470 Nem ártana.. -
#2469 okok.
de a matokat maj át kell írnom ennél is.
nem? -
Blum #2468 Nem. JÓK ÍGY. -
#2467 és ennél nem baj ha nem 18 karakter? -
Blum #2466 Jók így. -
#2465 Felmerült az első probléma:
ezeket haggyam így?:
-
#2464 kössz.
megpróbálom ezzel.
de most elsőnek próbálok 2.2.4-essel konvertálni úgyhogy légyszi segítsetek mit nem úgy kell benne csinálni mint a 2.1.1-esben.
előre is kösz -
#2463 Cosmo: lights.night (B) - nálam legalábbis ez
#2451: LezFiddler: nálam nem legalalul van a glass és eddig nem volt belőle gond... -
Blum #2462 Teljesen rá tudok állni a pótra. Na,majd estefele megnézem,köszi a tippet. -
#2461 Thx.
és ba csinálok egy új mappát a "Night.Light" Módnak annak mi legyen a neve? -
#2460 Maradhat minden így, kivéve a collision!
Azt is át kell írni (ABC) -re! Az a lényeg! -
#2459 Akkor írd át a .mat-ot!
Vagy, rossz címzést adtál az üveg .mat-jának! -
#2458 Sziasztok lenne egy kis kérésem hozzátok.
Ezeket hogy kell elnevezni:
-
CseNo #2457 Esetleg coll? Jobb ötletem már nincs.. Még az okozhat ilyet, de általában akkor be sem tudsz állni a húzóval a királycsapig sem.. -
#2456 Bocs akkor nem szóltam. -
Blum #2455 Kizárt,mert az előző gép dummyját használom,amivel hibátlanul működik. -
#2454 És az nem lehet a gond hogy a húzón áll rosszul a dummy?
mert nekem az volt a baja. -
#2453 ott van
-
Blum #2452 Sziasztok!
Továbbra is fent áll a problémám,akármit csinálok,egyszerűen nem tudom felvenni. Próbaképpen leszedtem egy másik gépet és azzal gond nélkül fel tudom venni a pótot. Megpróbáltam azt is,amit Cseno mondott,úgy sem jó. Én még ilyent nem láttam... -
#2451 A szélvédőt ( mint alkatrészt ) szerkesztés közben tedd legalulra, a Dummy-k fölé!
Valószínű, hogy most nem ott van. -
#2450 sziasztok.konvertáltam egy magnumot és ilyen lett az uveg.de miért ilyen pedig az átlátszoság bevan pipálva.válaszokat elore is kosszi.[IMG][/IMG] -
#2449 Ott a pont! -
#2448 Tudtommal a megoldás az, hogy Vertex mod-ba kapcsolsz, Select > Quadr és kijelöld a szükséges pontokat és Modify > Move -val átrakosgatod őket. Célszerű felülnézetben csinálni, csak Y tengelyen való mozgatással - ahogy a képen is látszódik -.
Én így csinálnám, de ha van jobb megoldás, akkor azt biztos megírja valaki. Remélem tudtam segíteni!
[IMG][/IMG] -
#2447 Sziasztok !
Gondban vagyok tudnátok segíteni ? a szélvédő a hűtőrács görbe és a műszerfal egyenes és nem lehet valahogy azt is "rá hajlítani" ?
-
#2446 Hát sajnos az idő a legnagyobb akadály.Mivel a suli és a meló közbe szól. -
#2445 Ezt is köszi, de én is csak egy lelkes amatőr vagyok!
Menni fog az, csak kicsit többet kell vele foglalkozni. -
#2444 Nekem az! Amit én tudok Zmod-ban az közel sincs a fele annak amit Te.De próbálgatom mit tudok, remélhetőleg egyszer már én is profi leszek. -
#2443 Köszönöm szépen, de ez tényleg nem egy nagy dolog! -
#2442 Elismerésem -
#2441 Jó kis bögre LezFiddler! -
#2440 Sziasztok!
Nem kell ahhoz másik progi, szerintem ezzel is lehet jópofa dolgokat kreálni!
-
#2439 Legfőképpen Lezfiddler által leírt lap hajlítással,több darabból.Én személy szerint a Zanoza Modeler mellett még használok más programokat is amik megkönnyítik a munkát. -
#2438 sziasztok.van egy kérdésem.aki tud segiteni hogy kell csinálni zmodiban z3d fájlokat pl bogre vagy polc stb.az legyen szives irjon privát uzit.válaszokat elore is kosszi. -
CseNo #2437 Érdemes 2.2.4-es verzióval csinálni. Lemásolod a lámpa modellt, egy picit előrébb mozgatod.
Csinálsz egy head_l (ABC) nevű mappát, mondjuk úgy hogy lemásolod még1x a modellt, majd jobb egér gomb a másolt modellre: Convert to -> Dummy. Ebben elhelyezed az előrébb húzott, kivilágításra szánt lámpa modellét, textúrázod ha kell.
Export... ezzel kész is a ZMod rész.
Fogod a lámpatextúrát, és DDS5! formátumban mented !fehér! alpha channel beállításával.
És a lentebb leírt night.mat-ot alkalmazod hozzá. -
Blum #2436 Rendben,holnap ránézek. Köszi szépen! -
CseNo #2435 Próbáld meg nem forgatni, hanem leszedni egy gyári pótról a dummy-t. Érdemes a húzóéval megegyező magasságba állítani, mert az a helyes csatlakozási pont. -
Blum #2434 Hi!
Még múltkor akadt olyan problémám,hogy a moddolt pótok egy részét egyszerűen nem tudom ráakasztani a masinára. Aztán Lez mondta,hogy forgassam el egy kicsit az attach dummyt és talán jó lesz. Nos,annál a pótnál épp jó lett,de most egy másik pótnál nem jó megint. Visszaállítottam az eredeti pozicióba,de semmi. Annyi a történet,hogy odaállok a pót alá és ugye akkor megkéne jelenjen az a kis ablak,hogy T betűt nyomva felpattintja magának a pótot. Na most iss nem jelenik meg ez az ablak. DE MIÉRT!!!?? :(( -
#2433 Nem adjuk fel :)
Leszedted azt a Scania-t? -
#2432 Köszi.
Kipróbáltam de nekem nem csinált semmi.
Na mindegy.
Azért kösz. -
#2431 Javallottam, hogy töltsd le a Hoewen Scania-t, mert akkor minden kéznél lett volna
Bitte schön:
material : "eut.dif_lum.over.fx" {
texture[0] : "night.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.33884 , 0.33884 , 0.33884 }
shininess : 10
tint : { 1 , 1 , 1 }
}
...és űrítsed a lomtáradat