Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fog változni semmi. Dummy méretéhez ne nyúlj. Ha kisebb vagy nagyobb fényerõt szeretnél,akkor a dummy nevét kell átírni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gis80s
Lámpáról van szó...de ettõl függetlenül köszönöm az infot, még jól jöhet.

...viszont még egy kérdés mindenkihez. Még mindig lámpáról van szó. Alapból ugye egy x méretû kocka látszódik a Zmodiban....ha változtatok a méretén, az számít valamit a végeredménynél? Változik valamit attól?
...csak, mert szerkeszteni sokkal könnyebb lenne kisebbel.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

imihaver
Még annyi, hogy Modify---Flip aztán Surface---Normal---Calculate, ez azért kell, hogy ne legyen fekete az alkatrészed.......<#email>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Gis80s
Majdnem meghaladta a képességeimet 😊
Végülis sikerült. A mirrort sejtettem, csak nem tudtam, hogy a négy opció közül minek kell bekapcsolva lennie, hogy jó legyen.
Köfi a segítséget! <#papakacsint>

tuzfal3
kijelölöd a másold cuccost, modify->mirror

Opel Movano 2.8DTi

Gis80s
Az odáig oké, hogy úgy megcsinálom mégegyszer...de a cél az lenne, hogy tükrözzem. Tehát ez most a bal oldalon van és szeretnék egy ugyanilyet a jobb oldalra is, csak fordított elrendezésben.

tuzfal3
Kijelölöd mindet create->copy?<#nemtudom>

Opel Movano 2.8DTi

Gis80s
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Alkottam a mellékelt képen szereplõ mûvet. Hogyan tudom tükrözni az egészet? Nem szeretném egyenként megcsinálni a fordított képét...gondolom van egyszerûbb megoldás is 😊
Elõre is köszönöm, ha valaki segítene!

ok kössz
tuzfal3
Olvass vissza 4-5oldalt!!

Opel Movano 2.8DTi

én még csak most kezdtem a játékot azért vok pancser
Rubio
A topikba nem gondolatolvasók járnak, akik kitalálják, hogy Te mit is akartál csinálni, s azt már nem ismerem említeni, hogy egyesek (és egyre több kettesek is) azt is elvárják, hogy azt is találják már ki az "írástudók", hogy mit és hogyan csináltak! Csak betesznek egy képet és a többit találják ki mások, de ha nincs azonnal segítség, akkor azonnal megy a reklamáció, hogy Õ vajon miért nem kap segítséget! Ha eddig nem találtad volna ki, hát azért, mert ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy a problémáját normálisan leírja, kiegészítve azzal, hogy addig a pontig hogy jutott el, akkor más sem veszi a fáradtságot, hogy találgasson, hogy vajon mi is lehet a probléma!

Oszt most meg lehet sértõdni!

(Ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek akik azt hiszik, hogy ide kizárólag gondolatolvasók járnak és õk majd kitalálják, hogy vajon mit is szeretett volna megtudni a kérdezõ!)

"Nem ezér van a topik?"

nem,nem azért van a topik,hogy tele trágárkodjad...

Magát az interiornak a modelljét azt mi a jóistennek exportáltad újra?

vlaki letudná írni hogy kell kamiont készíteni és konverálni?
94mike
vagyis,az elöbb rózsaszin volt,most meg ilyen.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
Nem ezér van a topik? akkor bocs,nem szoltam.
csak már a tökömtelevan az egésszel..
A terv szerkeszteni egy interiort,hol rozsaszin,hol ilyen lesz-.-

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

A f*szunk tele van már a lámákkal...(ha már itt tartunk)

Egyébként mi volt a terv?

94mike
a f****szom televanmár az egész játékkal........

nem tudjátok mi a geciér nemjó ez a szar?:@:@@@@@

Nem értem, miért nem hagyjátok hogy a ZModeler írja a PMD és a TOBJ fájlokat.. Elég, vagyis kötelezõ csak a MAT-okat kézzel írni.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Rubio
Próbáld meg itt megkeresni, ott biztosan találsz!

szabii98
Akkor most számít a sorrend?😞

I met God. She's black

ok

szabii98
Oké, megpróbálom mindjárt, már vágom 😄

I met God. She's black

Hello nem találok eredeti Zmodelert:S:S
szabii98
Az lehet gond hogy elõször a pmd-t írom át aztán rakok vissza mindent?Mert vajó videóján úgy van, viszont Loryén nem(úgy emlékszem nem.)

I met God. She's black

bullseye9
Ez a videó segíthet (2 részes):

ETS-PMD átírás by Vajo

szabii98
Most inkább újrakezdtem, és valszeg megvan a hiba.
Beillesztettem ami az én gépem PMDjében van és akkor a matt név ami a piros beillesztés után nem az van hogy/automat/ hanem az hogy omat/86...
Akkor most az ez utáni sorba kezdjem beilleszteni a cuccom vagy abba a sorba ahol omattal kezdõdik?

I met God. She's black

bullseye9
Nézd meg a log fájlt (germanytrucks.log, GTS esetén), általában találsz utalást a hiba okára. (és köszi a dicséretet a Volvo-ra, az egyik legprecízebben kidolgozott modell, néhány apró hibáját szeretném majd idõm függvényében kijavítani)

#1537: nos, igen, lassan összegyûlik jópár hasznos hozzászólás, összerakosgatható belõle egy kis útmutató.

#1549: egy tipp: csinálsz egy 512x512-es új fájlt az általad használt rajzolóprogramba, belerakod a képet 400x247-be, elmented dds-ben, és Zmodelerben rámappolod a kívánt alkatrészt. Youtube-on van jópár videósegédlet a mappoláshoz, ha véletlenül nem vágod a témát.

szabii98
Megpróbálom újra.

I met God. She's black

DDS DXT5-be mented le?

Küldd már át nekem azt a BMP-t....

sztics
nem jó 400x247-ben van a bmp és amikor kimenetm dds-be és megynyitom ujbol az a dds akor ien lesz

amikor ienek kellen lennie

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

sztics
aha köszi megnézem lehet

Mert a DDS elég nagy valószínûséggel kicsit nagyobb felbontású,mint amekkorára be van állítva a program.

sztics
Az miért lehet hogy a DXTBmp ha bekonvertálom dds-be akkor összerántja a képet ???

MANos Viktor
Egész fasza hallod-e 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

kamionoskiki
Sziasztok nemtudjátok hogy a kereket ugyanugy kell konvertálni mint a kamiont?vagy máshogy?

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

szabii98
Mattokat átírtam nem jó 😞
Nem értem, PMDbe azt csináltam, hogy a kamion mattjainak nevét átmásoltam a merci pmdjébe, azt még megpróbálom, hogy még1x átírom, mert valamit elrontottam.Vagy lehet hogy nem, 5 matt név van, másolom és ha beillesztem akkor 2x illeszti be +1x még beilleszthetem és 1et rak be.

I met God. She's black

szabii98
Oké, PMD-t már átírtam másodszorra, még 1x a mattokat.

I met God. She's black

Pedig a matok a nemjók...vagy a PMD.

szabii98

Mi lehet a gond evvel?😞
Exportálásnál szerintem minden jól ment, matt neveket is átírtam HEXben, ddsek visszatéve nemértem 😞

I met God. She's black

szabii98
Siker 😄
Igaz, hogy piros az egész gép, de nemgond, megoldom, most nagyon örülök 😄
Már csak meg kell oldanom hogy ne legyen piros a gép.

I met God. She's black

szabii98
Neked is köszi és szép volvo! 😊

I met God. She's black

russh12
Szerintem ha már végre lesz itt hg -.- ami ugye soha nem lesz XD de ha mégis akkor lehetne egy oylan fül hogy GYIK konvertálással kapcsolatba és sztem ezt ki lehetne oda rakni 😉 mert elég korrekt kis leírás 😉

#1536 nm 😉

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

szabii98
Téélleg el felejtettem O_o köszi

I met God. She's black

bullseye9
Szép napot, topic.

A következõ dolgok lényegesek: a mappaszerkezet, ahova exportálsz, meg kell egyezzen a "truck" "Properties/User-defined options" "Origin" alatt lévõvel, különben a zmod nem tudja, hova is exportáljon. Ha a Scene nodes browser-ben truck-nak nevezted el a gépedet, akkor truck-ként kell exportálnod is, ha különbözik a név, akkor csinál 0 kb-os pmg-t (ha jól emlékszem). Lásd az alábbi képet:

russh12
ami ott a kis pipáknál a név (truck, man vagy ilyesmi...) olyan nevet kell adni a pmg-nek exportáláskor különben nem fogja kirakni.. ha nem rakja ki akkor általába a mappák neveivel balhézik mert nem tetszik neki valamelyik elérési útvonal... ezekkel lehet játszani ilyenkor amikor nem teszi ki... remélem segítettem 😊

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

tuzfal3
de...de kipipálod amit kikell?😄

Opel Movano 2.8DTi

szabii98
Franc tudja hogy van a konvert vidin, beírok mindent, vehicle->truck->mantgx->truck és export vagy mi van odaírva.Konvert vidin is így van nám?

I met God. She's black

tuzfal3
konvert vidi alapján csináltad a kiexportálást?

Opel Movano 2.8DTi

szabii98
Fene, van 1 5 mattos gépem, minden matt átvan írva 18 betûsre és nem akarja exportálni 😞
Mi lehet a gond?😞

I met God. She's black