6060
Segítség!
-
#2550 Cseréld ki és kész is :) -
#2549 ugyan olyan:S
-
Blum #2548 Kijelölöd a függönynek azt a részét,amelyik átlátszó és megfordítod. Jobb klikk az alkatrészen,Edit-->Flip -
#2547 Hello,valaki nem tudja mi lehet a gond?:S átlátszó a függöny,ugyan azon a texen van mint a lökös..és a függöny mégis átlátszó,perspective nézetben ottvan,de átlátszó..3d nézetbe semmi:S valaki nem tudja mi lehet a gond?
perspective:
3d:
-
SuSu1992 #2546 próbálkoztam, de mivel nem értek hozzá, így nem lett a dolognak túl nagy sikere, viszont a z3d fájlokat megnyitja! -
SuSu1992 #2545 természetesen... NEM, de mindjárt utánanézek. -
#2544 Érdekes!
A program beállításával gondolom már próbálkoztál. -
SuSu1992 #2543 pontosan, és nem ír ki semmit!
viszont 2.1.1 el meg megnyitja a modellt, csak az még macerásabb, meg akad is, csak az interior szerkesztéshez van fent az a típusú program! -
#2542 Szia!
A modell nincs lezárva, importálod a PMG-t és nem jelenik meg a Zmodeler-ben? -
SuSu1992 #2541 sziasztok!
szereztem egy 2.2.3 as Zmodot!
annyi a problémám, hogy amikor imoprtálom a pmg-t akkor utána nem jelenik meg a kamion, ez vajon mitől lehet? -
#2540 Óóó köszönöm szépen, és bocsi mégegyszer! -
#2539 Sziasztok.
valaki tudna nekem adni egy fülke mat-ot?.
Ehhez hasonló kéne:
Előre is kösz. -
#2538 Tévedni emberi dolog, szólt a sün, és leszállt a síkárkeféről...
Ha mindenki csak annyit tévedne, mint Te, akkor nem itt tartana ez az ország, hanem sokkal előbbre, úgy hogy nincs miért szégyenkezned, már csak azért sem, mert szerintem segítőkészségből (ezzel a tévedéssel együtt is) jelest érdemelsz (és abból is csillagosat)! -
#2537 No, utána néztem a dolognak és neked van igazad!!
Kicsit mellészaladtam a dolognak, öregszünk, na.
Megnéztem a Lipinski-s Volvo-t, ( azzal műveltem ilyesmit utoljára ) és nemhogy csak a címzése más a .mat-nak, de a textúra neve is különböző!
Így hát: kamionoskiki! Igen, okozhat gondot!
Bocsánat, ha valakit félrevezettem! -
#2536 "Két különböző címzéssel ellátott .mat pedig megint csak nem okozhat problémát, gondoljunk csak az éjszakai fénnyel megvilágított pl.: Globetrotter feliratra!"
Én eddig abban a hitben éltem, hogy a világító alkatrésznek nem csak a címzése más, hanem a .mat neve is. Bár még nem tartok ott a saját gépemnél, hogy ezt igazoljam, de az általam begyűjtött infók ezt mondják.
Két különböző címzéssel ellátott, de azonos nevű .mat-ok véleményem szerint mégis csak okozhatnak problémát, mert szerintem a progi nem fogja tudni, hogy melyik alkatrésznél mit csináljon, azaz az alkatrészeknél melyik utasítást hajtsa végre. Ha pedig ez így van, akkor ez a "gondolkodás" egyenlő a lefagyással. -
#2535 Nincs mit!
A két ugyanolyan .mat név ugyanazzal a címzéssel szerintem nem okozhat gondot, hiszen exportáláskor a program úgy is egynek fogja venni. ( ezért mondjuk tök felesleges kétszer megadni neki )
Két különböző címzéssel ellátott .mat pedig megint csak nem okozhat problémát, gondoljunk csak az éjszakai fénnyel megvilágított pl.: Globetrotter feliratra!
-
#2534 Köszönöm szépen a segítséged!Az hiba ha két ugyanolyan mat név van? -
#2533 Szia!
Először is nézd át az autót Zmodeler-ben, hogy minden a helyén van-e!
( nem az alkatrészekre gondolok, az most másodlagos, inkább az összes címzés helyes meglétére. )
Lehet még gond a rosszul megírt PMD, illetve ha egy már használatban lévő autó-osztályba tetted ezt az autót is! ( mod ügyileg ) -
#2532 Sziasztok!Nem tudjátok olyankor mi a hiba ha kifagy a játék de a germantrucks log nem ír semmit
Válaszokat előre is köszönöm -
#2531 Más úgysem csinálná meg helyettem. -
nenus #2530 marhára bírom hogy ilyen kitartó vagy modellezésben :D -
#2529 Nincs mit, menni fog az! -
#2528 érdekelne engem is:D -
#2527 Hali!
A belső világítást ami Pirosan világít hogy lehet megcsinálni?
-
#2526 Értem.Köszönöm.Akkor úgy gondolom pár alkatrész újra lesz gyártva:D -
#2525 Dehogynem!
Az éleknél és hajtásoknál figyelni kell arra, hogy ha egész darabból készíted az alkatrészt akkor ( hiába kínálod meg a "calculate" parancsal ) vagy innen, vagy onnan nézve sötétebb lesz.
Ezt lehet úgy orvosolni, hogy az éleket alkotó vertex-sort a "detach" paranccsal szétválasztod ( nem elmozgatod! ) egymástól, majd újra mehet rá a "calculate".
A kényesebb helyekre pedig azért nem árt egy-két plusz poligon.
-
#2524 Sikerült orvosolnom a problémát ugyan is én voltam a hunyó rosszul adtam meg az elérési utakat ezért töltötte be a játék még a régi .pmc fájlt bocsánat a topik rongálásért:) -
#2523 Hát nem tudom mi baja lehet kicseréltem a colloisont zmodban is a .pmc-t is és változatlan maradt:( -
#2522 Gratulálok komám ez gyönyörű!
Kisherceg: a tied is jó lesz! -
#2521 Azért olyanok mert azokat nem tudom normálisan megcsinálni. -
Blum #2520 Jó,meg minden,csak azt nem értem,hogy miért olyan a modell,mintha agyonverték volna valami golfütővel? Az ívek hullámosak,meg mindenhol vannak rajta ilyen kis bemélyedések. -
#2519 Köszönöm Lez!
Megcsináltam amit mondtál.Eddig így néz ki a meglevő alkatrészekkel.
-
#2518 Jó lesz az!
Ha azt szeretnéd, hogy átlátszó legyen a búra, akkor a Materials Editorban alpha blending legyen engedélyezve + az alkatrész tulajdonságainál vedd ki a pipát a diffuse color mögül.
Ne felejtsd el a búrát az alkatrészek között legalulra tenni! ( mint a szélvédőt ) -
#2517 Köszi-köszi!
Még sok mindent kell rajta építeni, valamit javítani is.
A modell már bent van ETS-ben, játszható.
Mivel még csak félkész állapotban van, ( az alépítmény használható képek nélkül valószínű, hogy csak egy összetákolt valami lesz ) már most be kellett tenni a játékba az arányok miatt!
Hogy ne vacakoljak a kerék kiválasztásával, megkapta az ETS eredeti kerekeit. ( Átszínezve jól is áll neki )
Ezért ez a pótkerék van alatta Blum!
Egyébként jogos!
Ha elfogatható állapotba kerül az autó, majd kap egy hozzáillő kerékcsomagot is.
( Na meg ugye így nem mondhatom, hogy minden saját reszelés! ) -
#2516 Nos,elkészült a mű.A burát zmodban is meglehet csinál hogy átlátszó piros legyen?A kasztnit majd mér rá kell formáznom.Lassan de biztosan halad. :D
-
#2515 Nagyon szép.Játékba látnám:D -
#2514 Egész jó, gratula -
#2513 ez egyszerűen gyönyörű -
Gratula!
A minap azt vallottad magadról, hogy Te milyen "lusta" ember vagy! Hát az alábbi példa nekem azt mutatja, hogy még sem annyira, mint én. Te a "nulláról" alkottál egy gépet, én meg az átalakítással még sehol sem vagyok!
Nagyon szép munka! Gratula még egyszer! -
#2511 Ejha:O Szép munka! Melyik játékba építed majd be?