Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuzfal3
írd a gugliba hogy blueprint

Opel Movano 2.8DTi

tamás98
de nekem nincs semmi képfájl-om amit tudnák szerkeszteni!
és azt se tudom honnan szedjek le képájlokat

MAN TGA D20

Akkor szerinted mégis mitcsináljunk? Üljünk fel a buszra és menjünk el hozzád megmutatni?
Mi is onnan tanultuk meg.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tuzfal3
Akkor csinálj úgy mint én😄
Video alapján lépésrõl lépésre csináltam aztán amikor úgyse ment elkezdtem egyszerû formákat csinálni...

Opel Movano 2.8DTi

tamás98
de én hiába megnézem nem megy

MAN TGA D20

tuzfal3
De ez az, berakjuk tutorialokat...youtubeon teljes képernyõn végig nézed 3x és utána már fejbõl megy minden...Amúgy engem is leszartak nagy ívben...azt most saját kocsit gyártok...de át térek más progira mert ez annyira nem fasza...

Opel Movano 2.8DTi

tamás98
de ha valaki segítene akkor békén hagynák mindenkit örökre

MAN TGA D20

tuzfal3
Õ is ilyen jól megértette a magyarbeszédet 😄 Azt mondod neki hogy nem erre 800x vissza kérdez még...Amúgy ha ezt a stílust folytatod akkor max eléred hogy mindenki alaposan lesz*rja hogy beírsz...de te tudod...

Opel Movano 2.8DTi

tamás98
mert??

MAN TGA D20

tuzfal3
újabb péistike a forumon?😄

Opel Movano 2.8DTi

tamás98
Hello!
Segítenél csinálni skint kamionra??
Vegyél fel msn-re itt a címem:[email protected]

MAN TGA D20

94mike
Dehát az elöbb montamel,hogy hogykell-.- erre ír pm-t,hogy h kell meg nyitni a kamion scs-ét..........

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Maktoko
Ez egy magyaros mondtad!
(Bocsi csak már nem tudtam hogy le írni)

http://maktoko.picturepush.com

Maktoko
Csinálj magadnak ha megtanultál skinezni is,és utána tudod magadnak csinálni a skineket a kamionra+trailerre is egyaránt

Fejezzed már be a kunyizást.
Senki nem fog csinálni. Viszlát.

tamás98
Valaki tudna küldeni magnumra 1 willi betz-es skint?????pls

MAN TGA D20

tamás98
és hogy nyitom meg a kamion scs-ét??

MAN TGA D20

94mike
Írj pm-t ha nem megy...........de meg csinállni nem fogom helyetted.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

tamás98
kösz

MAN TGA D20

94mike
Megnyitod a kamion scs-ét,vehicle>truck>ott keress olyat h bodypaint,color..vagy valami hasonló,de vigyázz, h .dds legyen,azt behúzod dxt-be,>file>>saveas>24 bit image,majd bármien képszerkesztõbe,akár paintba meg bütykölöd a skined,a képet vissza rakod dxt-be>file>saveas>dds texture>majd amit kapsz,azt vissza húzod a kamionod scs-ébe,tömörítése eljárás:raktároz,és késsz.

tamás98
de nekem nem megy a skinezés pedig van DXTBmp-m és nem bírok rájönni má 1 hete h h mûködik
lécc segíts vegyél fel msn-re pls
itt az msn-em:[email protected]

MAN TGA D20

94mike
Nem..ez zmodi topik,és a skinezés pofon egyszerû,és sok tutorial is van hozzá......

tamás98
Valaki tudna nekem csinálni renault magnumra willi betz-es skint????

MAN TGA D20

Rubio
Szerintem azért lett fekete, mert a tükrözés után nem adtad ki a "calculate" parancsot a zmodban, így a skin nem látható rajta (vagy legalábbis nem jól). Próbáld ki, hogy a "calculate" után mi a helyzet!

Egyébként minden tükrözés után számoltatni kell a progival, de csak azért vagyok ilyen "okos", mert nem rég én is ebbe a problémába ütköztem, és kiokosítottak. A számolás módja, ill. elérhetõsége:

Surface/Normals/Calculate

(Hát nem tudom, hogy hol voltam 30 percen keresztül, de mire megírtam, addigra már mástól is megkaptad a helyes választ, de most már nem törlöm ezt sem! Jobb többször, mint egyszer se! Üdv.)

Kattints a foltos modellre Surface -> Normals -> Calculate paranccsal.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Köszi a segitséget.
Erre magamtól is rájöhettem volna.Végülis teljesen logikus,miért lenne azonos helyen,ha nem azonos a két képen lévõ tárgy mérete.
És ez mitõl lett ilyen foltos?

A játékban meg ilyen:

szabii98
<#idiota>
tomi:
Ajánlom hogy nézz körül a tutorialok közt.

I met God. She's black

LezFiddler
Te sem olvastad el az aláírásomat.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

tuzfal3
Figyelj, direkt neked linkeltem be a tutorialokat...ha az alapján nem tudsz boldogulni akkor máshogy ne is próbálkozz!

Opel Movano 2.8DTi

tamás98
lezfiddler akkor felveszel msn-re??

MAN TGA D20

tamás98
de megpróbálni lehet nem??

MAN TGA D20

papi08
Nem tudod felfogni hogy ez nem egy egyszerû dolog!? Nem lehet elmagyarázni...

13 éve itt. Szép idő.

tamás98
vegyél fel msn-re itt a címem:[email protected]

MAN TGA D20

tamás98
tudom de tudnál segíteni pls??

MAN TGA D20

LezFiddler
Az nem olyan egyszerû dolog ám!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

tamás98
Valaki tudna segíteni csinálni zmodban 1 kamiont?

MAN TGA D20

Rubio
Ha a #1690-es hsz-ed erre vonatkozott, akkor az eltérõ mértere vonatkozóan a válaszom a következõ:

Amikor a munkadarabot (továbbiakban: md) az élére állítottad (vagy ha nem Te csináltad, akkor az aki fényképezte) elfelejtetted a fényképezõgépet is ugyanannyi cm-rel megemelni az állványon (ezzel már azt is elárultam, hogy méretarányos képeket kézbõl soha nem fogsz tudni készíteni, vagy legalábbis nem kis szerencse kell hozzá), mint amennyivel feljebb került a md, ezáltal közelebb került a fényképezõgép lencséjéhez, ami nagyítást eredményezett...

Ha megnézed a két képet, ill a md középpontosságát, akkor az látható, hogy a jobb oldali képen eleve nincs is tengelyben, a baloldali képen látható pontokkal, tehát el sem várható, hogy az általad kifogásolt paraméterek tökéletesek legyenek!

Megoldás:

1. Ha Te készítetted a fényképet, akkor (na ezt csak akkor, ha tényleg Te készítetted);
2. Ha nem, akkor photoshop-ban (vagy egy olyan képszerkesztõ progiban, amelyik kezeli a rétegeket) elkezdesz egy új projektet pl. egy 150x150 (nem tudom, hogy elég-e, csak példa) és rétegként ráhelyezed a baloldali képet, majd a jobb oldali képet méretét csökkentve egy újabb rétegben ráhelyezve az elõzõ projektbe teszed, s leellenõrzöd, hogy a méret jó-e, ha nem, akkor a kicsinyítést addig ismétled (a rétegeléssel együtt), amíg jó nem lesz. (Ha nem volt jó a kép mérete, akkor visszalépéssel eltudod tüntetni a rossz kép rétegét a projektbõl.) Ha viszont már jó a méret, akkor a réteg mozgatásával be tudod állítani a középpontosságot. (A mértet és a központosságot az egyik réteg ki-bekapcsolgatásával tudod ellenõrizni.)

A méretarányos képeket (photoshp-ban) úgy tudod elmenteni, hogy mindig az a réteg látszódjon, amelyiket képet épp menteni kívánod, a másikat pedig kikapcsolod. Ezt azért kell, mert a .bmp kiterjesztés nem ismeri, ill. nem kezeli a rétegeket, ezért mentéskor csak egy kép fog látszani, mégpedig az, amelyik épp látható volt.

Remélem tudtam valamelyest segíteni, bár nem állítom, hogy egyszerû a megoldás, de szerintem nem is lehetetlen!

[/url] [/img]

Halihó!
Szeretnék segitséget kérni.
Miért van az,ha késziteni szeretnék valami tárgyat,és mondjuk left,és top nézetben is berakok egy képet "puska gyanánt",akkor a két nézetben nem ugyanoda kerül a tákolmányom.És a méret sem egyezik?

szabii98
2.2.3al valakinek sikerült konvertálnia?Én megpróbálom, Ha sikerül csinálok videót is.

I met God. She's black

Maktoko
Ö... ez alap skin ami gyárilag rajta volt a póton csak át alakítottam a hátulját és a gumi az ugyan az rajta majd valaki ha át akarja skinezni akkor át skinezi!

tuzfal3
Jobbról elõzni...szabad?<#confused>

Opel Movano 2.8DTi

sztics
<#vigyor3>

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

Maktoko
Üdv.!
Nem is leszek itt sokat csak egy kicsit!
Hátha ez valakinek szüksége van rá!

Letöltés/Download

papi08
Ha leírod helyesen lehet róla szó!😊😄

13 éve itt. Szép idő.

valaki vágna hozzám egy ojan oldalt aholvannak z3dk

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Jó kösz a segÍtséget.

papi08
Köszönöm😄

13 éve itt. Szép idő.