6060
Segítség!
-
#2750 Valki segitene nekem a kamionra és a kamionba cucokat rakni?Aki segitene az írjom PÜ-be -
#2749 Bitte:
kép
link -
#2748 Köszönöm! Kerékcserével tényleg megoldódik a probléma.Most már csak a kocsit kell normálisan össze raknom.:D -
#2747 Sziasztok.
Valakinek nicnsen olyan Scania Napellenzője amibe csak a 2 szélességjelző vagy mi van benne és a 2 szúró nincs?
Köszönöm a segítségeteket! -
#2746 Szerintem annál egyszerűbb megoldás nincsen, hogy megpróbálod egy már működő kerék átdolgozásával...
Én erre gondoltam első körben, mert nagyon hasonló ahhoz, amit szeretnél:
kép
link -
#2745 Sziasztok!
Egy kisteheren dolgozok, de a kereke miatt kifagy a játék.Valakinek van ötlete hogy mi lehet a gond?(eredetileg pttm-es volt, ETSbe került be és zmod 2.1.1.el volt módosítva a kisteher).Előre is köszönöm. -
norberto18 #2744 hello mindenki. valaki meg tudná mondani hogy miért van az ha átszerkesztettek a kamiont, beteszem a játékba, akkor miért csak egy fekete folt van helyette? -
#2743 sziasztok
interior 10 %
pót 10%
húzó: 60%
sziasztok
itt tartok most. A belsőt még kezdetlegesen dobtam össze mert nemtudtam hogy jó lesz e, de jó lett szóval javítani fogom. MAN-en is javítgattam pár dolgot.
A belsőbe keresek: myto. tolcollect, rádió
HA tudtok légyszi linkeljetek.
Na és még van egy gondom ezzel az MAN belsővel mert ha sötét van akor nemlátni semmit, az egész műszerfal sötét.
Mit tudok kezdeni ezzel??
-
#2742 szerintem is ezek még rá fognak kerülni amennyi időm van mert melózni is kell -
Immigrants #2741 Katt -
#2740 Szerintem még egy névtábla, felső szúró, kürt jól állna neki. (de ez csak az én kritikám) -
#2739 sziasztok
így állok most az M.A.N-el
szerintetek mit tegyek még rá és esetleg mi az amit javitsak ki?
interior-ját is szerkesztettem ez egy korábbi kép meg több dolog van benne viszont mikor berakom a játékba hibaüzenettel kidob hogy nemtalálja a variant: look1-et a model.pmg-ben
nemtudom mi baja lehet -
#2738 Profi munka! -
akos #2737 Nagyon szépen köszönöm a segítséget fiúk!!! Megoldódott a gond... -
#2736 Próbáld így: sötétebb narancs színű dds, és az alábbi mat értékek:
material : "eut.dif_spec.add.env.tintadd.fx" {
texture[0] : "glaso.tobj"
texture[1] : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.75148 , 0.984407 , 0.96776 }
shininess : 100
tint : { 0.30 , 0.30 , 0.30 }
env_factor : { 0.8 , 0.8 , 0.8 }
tint_opacity : 0.4
}
Egyik jó példa erre, innen származik: Britax by Kamaz (z3d, dds-ek, mat értékek benne)
LETÖLTÉS (mediafire) -
nenus #2735 Aztarohadt :O -
#2734 Én is a mat-ra gyanakodnék. Írd át ezekre az értékekre...hátha:
ambient : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
diffuse : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
specular : { 0.000000 , 0.000000 , 0.000000 }
shininess : 30
tint : { 0.76470 , 0.32156 , 0.00000 }
env_factor : { 0.95 , 0.95 , 0.95 }
tint_opacity : 0.7
}
-
#2733 Mat jól meg van írva? -
akos #2732 Sziasztok!!!
Egy kérdésem lenne!!! Olyan gondom van, hogy a rotációs lámpának a búráját narancs színűre szeretném megcsinálni, de az a gond, hogy akár mit csinálok, nem jó... Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy hogy kell megcsinálni, hogy átlátszó narancs legyen a búra??? -
#2731 Fiúk! Ha zmodelerben egy keréken módosítok akkor mit kell vele csinálni hogy lehessen használni?Illetve az miért van hogy ha a kasztnira ráteszem a bodypaint.dds-t akkor fehér lesz amikor a dds az citromsárga? -
#2730 nagyon szép lett profi munka -
#2729 Elismerésem nagyon profi vagy -
#2728 Köszönöm szépen, igyekszem!
Neked is köszi tuzfal3! -
#2727 Király vagy barátom:)
Gratulálok -
#2726 Nagyon rendben van eddig -
#2725 -
#2724 Sziasztok!
-
#2723 Sziasztok!
Valaki tud linkelni zászlókat?
Ilyen félkört meg azt a sima függő zászlót?
Előre is köszi! -
mester12 #2722 Heló!
Dafhoz macskaszem lámpát és kerek lámpát valaki tud??
Az dobjon egy linket pls!!
Előre is nagyon köszii!! -
#2721 Bizony ám!
Arra kell figyelni, hogy melyik nézetben dolgozunk, és melyik tengelyen szeretnénk forgatni! + a Pivot Helper-t elmozgatva a megfelelő helyre, sok macerától megkíméljük magunkat. -
#2720 Hát pedig a rotate a megoldás...csak annyi a titok nyitja, hogy felül a "tengelyeket" ki / be kell kapcsolnod attól függően, hogy milyen irányba szeretnéd forgatni az adott tárgyat / tárgyakat.
#2714: ühüm...de ha a forgatás középpontját a tárgy közepéhez rakod, akkor még erre sem lesz szükség, mert akörül a pont körül fog elfordulni, tehát nem mozdul el a helyéről.
#2717: nagyon jó lesz...bár van még vele meló rendesen
-
#2719 irj privibe egy msn címet és segítek -
#2718 sziasztok!Tudnátok segiteni? Van egy kamion ami ugye pmg.A tetejére rá tettem egy rendörségi villogot ami z3d ben van.El mentettem is z3d be.de hogyan kel vissza mentenem pmg be hogy a játékba megjelenjen a rendörségi vilogojával ami a tetején van. -
SuSu1992 #2717 sziasztok!
dobok egy képet, hogy mit csináltam, és hogy milyen lett, eléggé kezdő vagyok, ezért legyetek szívesek ne szóljátok annyira le! Építőjellegű kritikákat szívesen fogadok! Tehát íme:
(ajtó mögötti, s feletti ablakocskákkal bűvészkedtem) -
Immigrants #2716 Azt nem lehet! Rotate-vel elforgatod majd move parancsal vissza húzod az eredet helyére. -
#2715 Move? -
#2714 köszi szépen és még azt elmondanád hogy hogy tudok tárgyakat jobbra ballra fordítani:?
mert a rotate az csak megfordítja -
#2713 wunderbaum
gps készülék
majom
South Park figurák
-
#2712 így néz most ki
a belsejét szeretném 1 kicsit feldobni.
tudtok adni dolgokat?
pl majom stb :D
-
#2711 perszee leszedem, csak így találtam és még így van mert belejöttem a szerkesztésbe és rakom rá a cuccokat
köszi szépen Gis